"Ουουου" φωναζει η τρελεγκω και στα καπακια την πιάνει τσιγαροβηχας.
έχασα την φωνή μου, έχασα την φωνή μου. Να σου βγάλουμε μια αντιστασιακή σύνταξη τότε.
καλα, σε όποια δομη υγειας πάει, τρώει κράξιμο απο τους υγειονομικους
Είναι επιεικώς θράσος να μιλάς για την επίσκεψη στην οποία κάθισε μαζί με 30 ακόμα άτομα σε σπίτι, εν μέσω πανδημίας.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:30![]()
έχασα την φωνή μου, έχασα την φωνή μου. Να σου βγάλουμε μια αντιστασιακή σύνταξη τότε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:49Είναι επιεικώς θράσος να μιλάς για την επίσκεψη στην οποία κάθισε μαζί με 30 ακόμα άτομα σε σπίτι, εν μέσω πανδημίας.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:30![]()
H "πλέμπα" πληρώνει 300 ευρώ πρόστιμο αν πιαστεί να κάνει κάτι τέτοιο.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:18Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:49Είναι επιεικώς θράσος να μιλάς για την επίσκεψη στην οποία κάθισε μαζί με 30 ακόμα άτομα σε σπίτι, εν μέσω πανδημίας.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:30
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Παπαρια πληρώνει σε σχέση με όσα κάνει και με το πώς φέρεται.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:25H "πλέμπα" πληρώνει 300 ευρώ πρόστιμο αν πιαστεί να κάνει κάτι τέτοιο.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:18Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:49
Είναι επιεικώς θράσος να μιλάς για την επίσκεψη στην οποία κάθισε μαζί με 30 ακόμα άτομα σε σπίτι, εν μέσω πανδημίας.
Εκεί βλέπω μπατσόγλανους με το κιλό, αλλά πρόστιμο δεν πέφτει.
Πληρώνει ό,τι πληρώνει. Ο πρωθυπουργός γιατί δεν πληρώνει, ενώ έχει ένα κάρο μπατσόγλανους εκεί? Γιατί δεν ισχύουν οι νόμοι γι' αυτόν. Ε, αν νομίζετε οτι είσαστε τίποτα φεουδάρχες (γιατί για να μιλάς για "πλέμπα" μάλλον βάζεις και τον εαυτό σου υπεράνω ημών), καλό είναι να μπείτε σε κανένα μουσείο.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:26Παπαρια πληρώνει σε σχέση με όσα κάνει και με το πώς φέρεται.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:25H "πλέμπα" πληρώνει 300 ευρώ πρόστιμο αν πιαστεί να κάνει κάτι τέτοιο.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:18
Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.
Εκεί βλέπω μπατσόγλανους με το κιλό, αλλά πρόστιμο δεν πέφτει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ξετσιπωσιά, όχι αστείαOtto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:18Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:49Είναι επιεικώς θράσος να μιλάς για την επίσκεψη στην οποία κάθισε μαζί με 30 ακόμα άτομα σε σπίτι, εν μέσω πανδημίας.Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:30
![]()
Σύρε φέρε ένα καφέ.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 06 Φεβ 2021, 22:51ξετσιπωσιά, όχι αστείαOtto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:18Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.Kauldron έγραψε: 06 Φεβ 2021, 20:49
Είναι επιεικώς θράσος να μιλάς για την επίσκεψη στην οποία κάθισε μαζί με 30 ακόμα άτομα σε σπίτι, εν μέσω πανδημίας.![]()
![]()
Otto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:18 Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.
"πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται" -> ντερλίκωμα με 50 νοματαίουςOtto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 23:21Σύρε φέρε ένα καφέ.Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 06 Φεβ 2021, 22:51ξετσιπωσιά, όχι αστείαOtto Weininger έγραψε: 06 Φεβ 2021, 21:18
Εδώ το κάνει η πλέμπα. Αυτός είναι πρωθυπουργός και πρέπει να κάνει αυτό που χρειάζεται.![]()
![]()