!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Debbie

Re: Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Debbie »

Όσο και σπουδαίος καλλιτέχνης, εξαιρετικός επιστήμονας, σημαντικός αθλητής, γενναίος αγωνιστής, ευρυμαθής και γλαφυρός συγγραφέας, επιφανής πολιτικός, ή όποια άλλη εξέχουσα προσωπικότητα κι αν είσαι, εάν δεν είσαι καλός άνθρωπος, δεν είσαι τίποτε απολύτως .
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Αρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:04 Οι καταγγελιες ξεκινησαν ιδιες πανω κατω μερες που ξεκινησαν και οι διερευνητικες με την Τουρκια και οταν η επιχειρηση εμβολιασμος απετυχε παταγωδως και παμε για αυστηροτερο lockdown. Αν ηταν συμπτωση ειναι πολυ βολικη για την κυβερνηση που για μηνες εξασφαλισε οπιο για το λαο.

Θυμιζει και ξεσκισμα των Χριστιανων στο Κολοσσαιο απο αγρια θηρια με τις επευφημιες του πληθους.

.
Σιγά μην ξεχάσει ο άλλος την καραντίνα και την πανδημία με αυτά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Jack Shephard έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:10
Beria έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:04 Ο Χατζής είναι τόσο αντιπαθής (και τόσο σκατόφατσα) που πιστεύω ότι είναι αλήθεια
Ελπίζω να μη το κάνεις αυτό γενικά στη ζωή σου, να αποδέχεσαι αυτόματα κατηγορίες για κάποιον επειδή δε σου αρέσει. Είναι τρόπος λειτουργίας βάσει του ενστίκτου σου και δεν είναι σωστός.

Έχω αδικήσει έτσι ανθρώπους παλαιότερα και έμαθα να μη βασίζομαι στο ένστικτο μου για να κρίνω κάποιον. Έχω κριτήρια πια.
Εγώ πάλι την έχω πατήσει 2 φορές ακριβώς επειδή είμαι άνθρωπος που δεν ακούει το ένστικτό του. Άρα δεν υπάρχει τρόπος εξασφάλισης.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

Green Dragon έγραψε: 06 Φεβ 2021, 10:28 Εγώ πάλι την έχω πατήσει 2 φορές ακριβώς επειδή είμαι άνθρωπος που δεν ακούει το ένστικτό του. Άρα δεν υπάρχει τρόπος εξασφάλισης.
Ακόμα και όταν μία ενστικτώδης αντίδραση είναι σωστή, οφείλεται σε τυχαιότητα. Ποτέ δε θα είναι το ένστικτο σου 100% σωστό, εκτός από προφανείς καταστάσεις π.χ. απάτης.

Όταν καλείσαι να λάβεις μία απόφαση (π.χ. αξίζει να εμπιστευτώ τον Χ και να συνεργαστώ μαζί του;) ο σωστός τρόπος είναι να μειώνεις την αβεβαιότητα και την έλλειψη πληροφορίας και μετά να αποφασίζεις.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Debbie έγραψε: 06 Φεβ 2021, 09:58 Όσο και σπουδαίος καλλιτέχνης, εξαιρετικός επιστήμονας, σημαντικός αθλητής, γενναίος αγωνιστής, ευρυμαθής και γλαφυρός συγγραφέας, επιφανής πολιτικός, ή όποια άλλη εξέχουσα προσωπικότητα κι αν είσαι, εάν δεν είσαι καλός άνθρωπος, δεν είσαι τίποτε απολύτως .
Και πως ακριβως προκυπτει το οτι δεν εισαι καλος ανθρωπος?
Απο 10-20 ατομα που θα βγουν και θα πουν κακα λογια για σενα?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nowhere έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:50 δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα.θελω να καταγγειλω τον κραουνάκη.ειδα κάπου μια τραυματική φωτό που φορούσε ένα σι θρού που φαινόντουσαν τα βυζιά του και έβλεπα μια βδομάδα εφιάλτες ότι με κυνηγούσε γυμνός για να μου βγάλει δίσκο
:smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Jack Shephard έγραψε: 06 Φεβ 2021, 10:36
Green Dragon έγραψε: 06 Φεβ 2021, 10:28 Εγώ πάλι την έχω πατήσει 2 φορές ακριβώς επειδή είμαι άνθρωπος που δεν ακούει το ένστικτό του. Άρα δεν υπάρχει τρόπος εξασφάλισης.
Ακόμα και όταν μία ενστικτώδης αντίδραση είναι σωστή, οφείλεται σε τυχαιότητα. Ποτέ δε θα είναι το ένστικτο σου 100% σωστό, εκτός από προφανείς καταστάσεις π.χ. απάτης.

Όταν καλείσαι να λάβεις μία απόφαση (π.χ. αξίζει να εμπιστευτώ τον Χ και να συνεργαστώ μαζί του;) ο σωστός τρόπος είναι να μειώνεις την αβεβαιότητα και την έλλειψη πληροφορίας και μετά να αποφασίζεις.
Ακριβώς αυτό που λες είχα κάνει και την πάτησα. Πλέον έχω πειστεί ότι δεν υπάρχει σωστός τρόπος και λάθος τρόπος, κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Το ένστικτο είναι αλάνθαστο. Δεν με έχει προδώσει ποτέ, αντίθετα με έχει σώσει πολλές φορές. Αν δεν το άκουγα τώρα θα έγραφα με σήματα Μορς τραβώντας τις ρίζες από τα ραδίκια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Debbie έγραψε: 06 Φεβ 2021, 09:58 Όσο και σπουδαίος καλλιτέχνης, εξαιρετικός επιστήμονας, σημαντικός αθλητής, γενναίος αγωνιστής, ευρυμαθής και γλαφυρός συγγραφέας, επιφανής πολιτικός, ή όποια άλλη εξέχουσα προσωπικότητα κι αν είσαι, εάν δεν είσαι καλός άνθρωπος, δεν είσαι τίποτε απολύτως .
αυτό είναι το χειρότερο γμτ... πως να ακούσεις ξανά το "άλλος για Χιο τράβηξε" ή το "χάρος βγήκε παγανιά" και να μη σκεφτείς την επίμαχη σκηνή
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

dna replication έγραψε: 06 Φεβ 2021, 13:42
αυτό είναι το χειρότερο γμτ... πως να ακούσεις ξανά το "άλλος για Χιο τράβηξε" ή το "χάρος βγήκε παγανιά" και να μη σκεφτείς την επίμαχη σκηνή
Αυτά δεν είναι τίποτα. Σκέψου ν' ακούς ή να βλέπεις το ερηνούλα μου

Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Να κρίνεις τον άνθρωπο για το έργο που έχει προσφέρει στην κοινωνία και όχι για την προσωπική του ζωή.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Το έργο κρίνεται ως έργο και η προσωπικότητα κρίνεται ως προσωπικότητα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Maspoli έγραψε: 06 Φεβ 2021, 14:43 Το έργο κρίνεται ως έργο και η προσωπικότητα κρίνεται ως προσωπικότητα.
Ισχύει, μέχρις ενός σημείου. Σε πολύ ακραίες περιπτώσεις είναι αδύνατο να τα διαχωρίσεις τελείως και νομίζω ότι αυτό είναι υγιές. Π.χ. πες ότι ο Χίτλερ ήταν καταπληκτικός ζωγράφος. Μπορείς να θαυμάσεις το έργο του χωρίς να περνούν καθόλου από το μυαλό σου οι πράξεις του;

Μην πει κανείς ότι παρομοιάζω τον Φιλιππίδη (γλοιώδης διευθυντής) με τον Χίτλερ (ψυχοπαθής δολοφόνος) :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 06 Φεβ 2021, 16:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Green Dragon έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:07
Maspoli έγραψε: 06 Φεβ 2021, 14:43 Το έργο κρίνεται ως έργο και η προσωπικότητα κρίνεται ως προσωπικότητα.
Ισχύει, μέχρις ενός σημείου. Σε πολύ ακραίες περιπτώσεις είναι αδύνατο να τα διαχωρίσεις τελείως και νομίζ ότι αυτό είναι υγιές. Π.χ. πες ότι ο Χίτλερ ήταν καταπληκτικός ζωγράφος. Μπορείς να θαυμάσεις το έργο του χωρίς να περνούν καθόλου από το μυαλό σου οι πράξεις του;

Μην πει κανείς ότι παρομοιάζω τον Φιλιππίδη (γλοιώδης διευθυντής) με τον Χίτλερ (ψυχοπαθής δολοφόνος) :lol:
Δεν ειναι δουλεια μας ομως να ξερουμε ποιον/ποιαν βαζει στο κρεβατι του ή σε ποιον αυνανιζεται ο ηθοποιος οταν κλειδώνεται στο καμαρινι του.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

nick έγραψε: 06 Φεβ 2021, 16:12 Δεν ειναι δουλεια μας ομως να ξερουμε ποιον/ποιαν βαζει στο κρεβατι του ή σε ποιον αυνανιζεται ο ηθοποιος οταν κλειδώνεται στο καμαρινι του.
Κανείς δεν ασχολήθηκε μ' αυτό, μόνο με το αν γινόταν κάτι καταναγκαστικό/εκμετάλλευση θέσης εξουσίας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”