!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:28
Σενέκας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:48 Όλα είχαν ξεκινήσει το περασμένο Φθινόπωρο. Η καθηγήτρια που παλιότερα ήταν και δασκάλα χορού άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, στο σπίτι του στα βόρεια προάστια.
Και δασκάλα χορού;;;; Τι Τζόκερ χτύπησε ο μικρός :o

.

Δε γκζέρω αν τα είχες ποτέ με δασκάλα χορού.....αλλα κάνουν θεότρελλα γαμήσια..... :blm:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:01 Αν Ένας 35αρης πήγαινε με την 13χρονη κόρη μου, θα τον κρεμαγα από την ταράτσα και θα του έλεγα ότι αν την πλησιάσει ξανά, θα τον κάνω να με παρακαλάει να τον αφήσω να πέσει.

Επίσης αντικειμενικά και ψύχραιμα.
Αυτό ακριβώς είναι η πατριαρχία!!!! Η καταδυνάστευση της γυναικεία σεξουαλικότητας!!!!
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:28
Σενέκας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:48 Όλα είχαν ξεκινήσει το περασμένο Φθινόπωρο. Η καθηγήτρια που παλιότερα ήταν και δασκάλα χορού άρχισε να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στον 13χρονο, στο σπίτι του στα βόρεια προάστια.
Και δασκάλα χορού;;;; Τι Τζόκερ χτύπησε ο μικρός :o
Κι αν κρίνω από τη σωματοδομή και την αισθητική της, πρόκειται για καθηγήτρια εναλλακτικών χωρών που είναι της μόδας την τελευταία δεκαετία. Αυτό + φιλόλογος...
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:29
Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:20
Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:14

εγω στεκομαι στον πατερα του. ειναι δυνατον να επιτρεπει στη μανα του να κανει τα παραπανω; :8)
Ευνουχισμός, 100%

Έτσι θα γίνει και ο γιος τους.

Φαντάζεσαι ας πούμε να πας σε ένα μπουρδέλο ως έφηβος , να το μάθει η μάνα σου και να κάνει μηνυση στην πτνα που σε δέχτηκε ενώ είσαι ανήλικος;

Όχι σχολείο θα αλλάξεις, όχι παρέες, χώρα θα πρέπει να αλλάξεις για να γλιτώσεις την ξεφτίλα
κοιτα να δεις τωρα, αν ως εφηβος δεν μπορεις να γαμησεις σαν ανθρωπος και τρεχεις στα μπορδελλα, εισαι ηδη ξεφτιλας, δεν αλλαζει κατι στην κατασταση σου. :102:
Στην ηλικία που είναι ο πιτσιρικάς (14 κι όχι 13 όπως τονίζουν τα κανάλια, β' γυμνασίου πάει) δεν είναι το πιο εύκολο να γνωρίσει συνομίλική του με κάποια εμπειρία που να της αρέσει ταυτόχρονα. Απ' το Λύκειο, πιο δύσκολα θα γυρίσουν να τον κοιτάξουν. Οπότε δεν έχει και πολλές επιλογές.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:37 Αν βγει το θυμα πάντως και καταθέσει ότι τον βίασε με στραπον και τέτοια από το "απόλυτο όνειρο κάθε αγοριου στην εφηβεία, και το "μακάρι να μας είχε τύχει" θα μετατραπεί σε ανώμαλη που θέλει να χαλάσει τον ανδρισμό του.
Ε δεν είναι το ίδιο, τί να κάνουμε...

Δεν νομίζω πάντως πως η αισθητική της οδηγούσε σε τέτοια.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Bipsco έγραψε: 05 Φεβ 2021, 17:11
Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:01 Αν Ένας 35αρης πήγαινε με την 13χρονη κόρη μου, θα τον κρεμαγα από την ταράτσα και θα του έλεγα ότι αν την πλησιάσει ξανά, θα τον κάνω να με παρακαλάει να τον αφήσω να πέσει.

Επίσης αντικειμενικά και ψύχραιμα.
Αυτό ακριβώς είναι η πατριαρχία!!!! Η καταδυνάστευση της γυναικεία σεξουαλικότητας!!!!
Αυτό που αποκαλείς "πατριαρχία" είναι η ανθρώπινη φύση.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:29
Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:20
Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:14

εγω στεκομαι στον πατερα του. ειναι δυνατον να επιτρεπει στη μανα του να κανει τα παραπανω; :8)
Ευνουχισμός, 100%

Έτσι θα γίνει και ο γιος τους.

Φαντάζεσαι ας πούμε να πας σε ένα μπουρδέλο ως έφηβος , να το μάθει η μάνα σου και να κάνει μηνυση στην πτνα που σε δέχτηκε ενώ είσαι ανήλικος;

Όχι σχολείο θα αλλάξεις, όχι παρέες, χώρα θα πρέπει να αλλάξεις για να γλιτώσεις την ξεφτίλα
κοιτα να δεις τωρα, αν ως εφηβος δεν μπορεις να γαμησεις σαν ανθρωπος και τρεχεις στα μπορδελλα, εισαι ηδη ξεφτιλας, δεν αλλαζει κατι στην κατασταση σου. :102:
Μα τι λες ;
14 χρονών εσύ γαμουσες γκομενάκι;
Πόσο ήταν το γκομενάκι, 10;

Άσε , κατάλαβα. Εσύ στα 14 γαμουσες φοιτήτριες
Μπορεί και δύο δύο

Ρε την επαρχία....
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

έκανε στον μικρό μαθήματα χορού όταν ήταν 7 χρονών......
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Prepon έγραψε: 05 Φεβ 2021, 19:01
Μα τι λες ;

Μπορεί και δύο δύο

Ρε την επαρχία....
στα 14 γαμουσα 14. :102:

ανηκουστο, ε; επρεπε να προτιμησω 40αρα πορνη;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 08:18
Μα τι λες ;

Μπορεί και δύο δύο

Ρε την επαρχία....

Έχεις δίκιο ρε ασεβαστε, ξεχνάω ότι δεν μεγάλωσαν όλοι στην Αθήνα.

Πιθανόν σε άλλα μέρη της Ελλάδος να υπαρχουν άλλα ήθη και τα κορίτσια να πηδιουνται από τα 13 και τα 14.
Εδώ τα περισσότερα ήταν 17-18 όταν έκαναν σεξ για πρώτη φορά.
Μιλάμε πάντα για τα 90s, έτσι;
Εκτός από τα κορίτσια των ρομά, εννοείται.

Επομένως καταλαβαίνεις πως στην Αθηνα ο 14χρονος έπρεπε είτε να τον παίζει όλη μέρα, είτε να έχει γκόμενα ρομά, ειτε να πηδάει 25αρες στα μπουρδέλα,
είτε να καταφερει γκόμενα 3-4 τάξεις μεγαλύτερη , που νταξει φόρουμ είμαστε, οι περισσότεροι κάτι τέτοιο θα πέτυχαν.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τωρα καταλαβαινεις τι εστι νοικοκυρισμος Ριτζ? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Prepon έγραψε: 06 Φεβ 2021, 08:37
Μα τι λες ;

Μπορεί και δύο δύο

Ρε την επαρχία....

Πιθανόν σε άλλα μέρη της Ελλάδος να υπαρχουν άλλα ήθη και τα κορίτσια να πηδιουνται από τα 13 και τα 14.

Επομένως καταλαβαίνεις πως στην Αθηνα ο 14χρονος έπρεπε είτε να τον παίζει όλη μέρα, είτε να έχει γκόμενα ρομά, ειτε να πηδάει 25αρες στα μπουρδέλα,
είτε να καταφερει γκόμενα 3-4 τάξεις μεγαλύτερη , που νταξει φόρουμ είμαστε, οι περισσότεροι κάτι τέτοιο θα πέτυχαν.
σε ολα τα μερη της ελλαδος, τα περισσοτερα κοριτσια γαμιουνται γυρω στα 15. και τα περισσοτερα αγορια, επισης.

οσοι και οσες δεν, συνηθως κατι παει στραβα. το συνηθες ειναι να υπερεκτιμουν τον εαυτο τους και να μη σπρωχνουν την ψιλογεματουλα της ταξης, η να μην καθονται στον σπυριαρη επειδη περιμενουν τον πριγκηπα.

για τα αγορια υπαρχει και η επιλογη του μπουρδελου, αλλα εκει καταληγουν συνηθως κατι εντελως χαλιες, ακοινωνητοι εκτος απο κακασχημοι, που πραγματι δεν εχουν αλλη επιλογη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 08:59
Prepon έγραψε: 06 Φεβ 2021, 08:37

σε ολα τα μερη της ελλαδος, τα περισσοτερα κοριτσια γαμιουνται γυρω στα 15. και τα περισσοτερα αγορια, επισης.

οσοι και οσες δεν, συνηθως κατι παει στραβα. το συνηθες ειναι να υπερεκτιμουν τον εαυτο τους και να μη σπρωχνουν την ψιλογεματουλα της ταξης, η να μην καθονται στον σπυριαρη επειδη περιμενουν τον πριγκηπα.

για τα αγορια υπαρχει και η επιλογη του μπουρδελου, αλλα εκει καταληγουν συνηθως κατι εντελως χαλιες, ακοινωνητοι εκτος απο κακασχημοι, που πραγματι δεν εχουν αλλη επιλογη.
Όχι δεν ισχύει αυτό για τα 15, πως το λες με τέτοια βεβαιότητα; Στη δεκαετία του 90, μετά το χαμό με το aids, τα κορίτσια είχαν επαφές πρώτη φορά στα 17-18.
Υποθέτω θα υπάρχουν και έρευνες , αν το γκουγκλαρεις.

Φυσικά μέσος όρος 17, περιλαμβάνει και τις θεουσες που πήγαν στα 25 και τις γυφτισσες που πήγαν στα 13.

Ύστερα ξαναλέω , δεν πρέπει να υποτιμούμε το θέμα της περιοχής. Αν για παράδειγμα είχα μεγαλώσει στη Λαμία, λέω Λαμία γιατί έχω άποψη , θα έπρεπε να διαλέξω μεταξύ της χοντρής με το μουστάκι συμμαθητριας μου και μεταξύ της χοντρής κακασχημης 50ρας ιερόδουλης.

Εδώ μπορούσα να επιλέξω μεταξύ της χοντρής με το μουστάκι από το πίσω θρανίο και μεταξύ της 26χρονης Βραζιλιάνας Σόφη που δούλευε στην Αττική και την 18χρονης Ρωσιδας Αλεξία που δούλευε στη Φυλής και ήταν και οι δύο υπερμουναρες.

Οι σαβουρογαμηδες εδώ είναι περισσότερο από επιλογή παρά εξ ανάγκης.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Ασέβαστος έγραψε: 06 Φεβ 2021, 08:59

"Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΠΙΨΥ, το 2018 ένας στους τέσσερις 15χρονους (26,4%) αναφέρει ότι είχε τουλάχιστον μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή, σε σχεδόν διπλάσιο ποσοστό τα αγόρια (34,3%), συγκριτικά με τα κορίτσια (18,6%). Διαχρονικά, από το 2002 στο 2018, το ποσοστό 15χρονων αγοριών που αναφέρουν ότι είχαν έστω και μία ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή δεν μεταβάλλεται σημαντικά (33,6% και 34,3%, αντίστοιχα), ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τα κορίτσια διπλασιάζεται (από 9,6% σε 18,6%)."
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Πάντως και εγώ αν δεν μεγάλωνα στην Αθήνα , ίσως έκανα διαφορετικές επιλογές.

Δεν συγκρίνονται οι καταστάσεις

Αθήνα 90ς

Επαρχία

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”