!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Κάποιες φορές επιβάλλεται να αλλάξεις σελίδα.
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

κι έτυχε σε εσένα να ξεκινήσει η 125!
;)
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

The Rebel έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 19:48
Juno έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 00:36
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 00:29 αντισόσιαλ, ρωμανός, βάτραχος, δημητράκης
17 Ιουλίου η τελευταία δημοσίευση του βατράχου.
Εδώ και και παρακολουθεί από μακριά.
Εικόνα
:p3: :p3: :p3: :p3: :p3:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Spiros252 έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 13:52
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 13:41 Και ενω παω να απαντησω στον Σπυρο οτι σωστα ετσι ειναι και αυτο ειναι καπως παρηγορο
στο οτι τα λενε για να υπερβαλουν, για να κανουν εντυπωση κτλ
ερχεται ο shrike και μου τα διαλυει ολα :lol:
:011: :e040:

Α ρε shrike, α ρε shrike....
Μα, εγώ την αλήθεια λέω. Ή τέλος πάντων, την εμπειρία μου από τα διάφορα meatings που κάναμε παλιότερα.
Άλλοι ήταν έτσι, άλλοι αλλιώς. Σε αντίθεση με την άποψη της YouOnlyLiveOnce πάντως, για μένα είναι πιο παρήγορο ότι κάποιοι φέρονται εντός όπως και εκτός και όχι το αντίθετο, επειδή αυτό δείχνει κάποια συνέπεια.

Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 23 Ιούλ 2018, 11:27
Παλαιομνήμων έγραψε: 22 Ιούλ 2018, 21:34
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 21 Ιούλ 2018, 11:44 Βεβαια ισως ειναι και το αλλο,που το βλεπω και σε εμενα καποιες φορες,
να διαβαζω καποιον χρηστη και να λεω ''Δεν γινεται να ειμαι σε ενα φορουμ
που να ειναι και αυτος,με αυτες τις αποψεις/σκεψεις''
:roll:
Ειναι πολυ εντονο μερικες φορες.
Ένα γενικό φόρουμ εκ φύσεως φιλοξενεί όλων των ειδών τις απόψεις, όπως ακριβώς όλων των ειδών οι απόψεις συνυπάρχουν στην Κοινωνία. Και αυτό, μάλιστα, εν πολλοίς είναι δείγμα υγείας. Ειλικρινώς αυτήν την άποψη/σκέψη τού τύπου «Δεν γίνεται να είμαι σε ένα φόρουμ
που να είναι και αυτός, με αυτές τις απόψεις/σκέψεις
» όχι απλώς δεν την καταλαβαίνω, αλλά σχεδόν με τρομάζει (ως αντίληψη). Κάτι τέτοιο θα μπορούσε κάλλιστα να ειπωθεί αν κάποιος ανήκε σ' ένα κόμμα/κομματικό φόρουμ, όπου υποτίθεται ότι τα μέλη του -παρά την όποια πολυσυλεκτικότητα ιδεών που μπορεί να χαρακτηρίζει ιδίως τα μεγάλα κόμματα- διαθέτουν κάποια κοινά στοιχεία ιδεολογίας, οπότε αν βρεις κάποιον να λέει πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετα με τις δικές σου αντιλήψεις, λογικό είναι να αναρωτηθείς και να σκεφτείς ότι ή εσύ ή αυτός βρίσκεστε σε λάθος κόμμα! Να ειπώνεται όμως για ένα γενικό φόρουμ, το θεωρώ, αν μη τι άλλο, παράλογο.

Σημ. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεως, η ανωτέρω τοποθέτησίς μου είναι γενική και δεν απευθύνεται ειδικώς στο μέλος που την διατύπωσε, από το οποίο απλώς πήρα αφορμή.
Οπως ξανα ειπα παραπανω ,οπως εγω οταν γραφω στον οποιδηποτε εδω μεσα δεν θεωρω οτι μιλαω σε
μια οθονη αλλα σε εναν ανθρωπο πισω απο αυτην ,ετσι λοιπον οταν διαβαζω διαφορες αποψεις (που δεν συμφωνω η τις θεωρω ακραιες)
ξερω οτι τις διαβαζω απο ανθρωπους που ζουν εκει εξω,κοντα μου διπλα μου.Οταν λόιπον εγω πχ δεν διανοουμαι να ...
εγραψα διαφορα και τα εσβησα για να μην θιχτει καποιος,σκεψου κατι ακραιο που δεν διανοησε οτι θα εκανες ποτε
και γραφει καποιος οτι χαλαρα το κανει και τι εγινε μωρε σιγα; και υπαρχουν αλλοι 2-3 που συμφωνουν απολυτα μαζι του!
Εγω με αυτο ''τρομαζω''.Εξω προσωπο με προσωπο δεν λεγονται ετσι αυτα,εγω δεν τα ακουω,
σιγουρα οχι σε τετοιο βαθμο οσο τα διαβαζω εδω μεσα. Παραλογο; το δεχομαι! Δινω περισσοτερη σημασια απο οσο θα επρεπε ;το
ξερω,δεν μπορω (δεν ξερω αν θελω ) να το αλλαξω. :102:
Προσωπικώς, και στην Κοινωνία ακούω -πλέον- ακραίες απόψεις ακριβώς όσο εδώ στο πχόρουμ. Πριν κάποια χρόνια, ναι, αισθανόμουν ότι υπήρχε σαφώς διαφορά (και η κάλυψη τού διαδικτύου δημιουργούσε πιο ακραίες τοποθετήσεις και στάσεις σε σχέση με την πραγματικότητα). Πλέον όμως, όχι. Ίσως και να κάνω λάθος (αλλά νομίζω πως δεν κάνω!).

Εκεί που εντοπίζω το ζήτημα, είναι ότι προφανώς εσύ, ως άνθρωπος μετριοπαθής, ως φυσικό πρόσωπο έχεις πιο περιορισμένο (και συγκεκριμένο) κύκλο ανθρώπων, ενώ εδώ στο φόρουμ βρίσκεσαι να συναναστρέφεσαι (είτε συνομιλώντας απ' ευθείας μαζί τους είτε απλώς "ακούγοντάς τους", δηλ. διαβάζοντάς τους) με πολύ περισσότερους και όλου τού "ιδεολογικού" φάσματος, κάτι που προφανώς είναι πρωτόγνωρο ως αίσθηση και γι' αυτό σού κάνει εντύπωση.
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
jimdenin

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jimdenin »

Ο χρήστης Ζενίθεδρος καλώς ήλθε, πολύ περισσότερο αν είναι ο ίδιος απο το phorum που έκλεισε. Οι αναρτήσεις του, πάντα ενδιαφέρουσες :)
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Η Ζήνα με τις αρρωστημένα αλγοριθμοποιημένες της αναρτήσεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Eπ, τι έγινε βρε ψυχή εσύ; Πώς το έμαθες;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Πάτησα για το πχώρουμ, μπας και νεκραναστήθηκε, και μου βγαλε αυτό.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 22:47 Πάτησα για το πχώρουμ, μπας και νεκραναστήθηκε, και μου βγαλε αυτό.
Δεν είμαστε εμείς, εμείς είμαστε στο παράλληλο σύμπαν.
the end
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Ζενίθεδρος έγραψε: 27 Ιούλ 2018, 22:47 Πάτησα για το πχώρουμ, μπας και νεκραναστήθηκε, και μου βγαλε αυτό.
Και πρέπει εμείς να πιστέψουμε τώρα ότι ποτέ πριν δεν είχες κάνει αναζήτηση να δεις έστω γιατί έκλεισε; :xena:
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Και τώρα ποιος θα τα βγάλει όλα αυτά στα εκτός θέματος!;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Spiros252 έγραψε: 28 Ιούλ 2018, 00:22Και τώρα ποιος θα τα βγάλει όλα αυτά στα εκτός θέματος!;
Βάλε την περίεργη της κουβέντας! :smt005:
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Κανένας... δεν βαριέσαι;
the end
Άβαταρ μέλους
Πουρο
Phorum.gr user: Πουρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πουρο »

Ρε σεις ο πατησιώτης ίντα απόγινε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”