!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοβαρή καταγγελία για Δήμο Μούτση από Λυδία Σέρβου
τι γίνεται ρε . Ο Φιλιππίδης κλάταρε μπήκε νοσοκομείο
μακρυά απο κουκυά
sys3x έγραψε: 04 Φεβ 2021, 13:51
Ο ΔΜ είναι ο αγαπημένος μου τραγουδοποιός.
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Beria;
Βασικά έχω πάθει ψιλοσόκ.
κανει τετοια η αριστερα και μπγοοδος??
το ηθικον πλεονεκτημα κτλ συντροφια
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Σ' αυτά τα θέματα, αριστερά και δεξιά συντρόφια παίζουν στην ίδια ομάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:28Σ' αυτά τα θέματα, αριστερά και δεξιά συντρόφια παίζουν στην ίδια ομάδα.
δεν αντιλεγω
αλλεως τα συντροφια πισω απο καθε τετοιο επεισοδιο εβρισκαν δεκσιους
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Στα πιο πολλά θέματα αριστεροί και δεξιοί παίζουν στην ίδια ομάδαΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:28Σ' αυτά τα θέματα, αριστερά και δεξιά συντρόφια παίζουν στην ίδια ομάδα.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Του έκανε μήνυση ο Χατζής. Και είπε ότι τον είχε κατηγορήσει κι άλλο μέσο στο παρελθόν για το ίδιο περιστατικό, τους πήγε στα δικαστήρια και καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο Χατζής είναι τόσο αντιπαθής (και τόσο σκατόφατσα) που πιστεύω ότι είναι αλήθειαJack Shephard έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:02Του έκανε μήνυση ο Χατζής. Και είπε ότι τον είχε κατηγορήσει κι άλλο μέσο στο παρελθόν για το ίδιο περιστατικό, τους πήγε στα δικαστήρια και καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
#μητούBeria έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:04Ο Χατζής είναι τόσο αντιπαθής (και τόσο σκατόφατσα) που πιστεύω ότι είναι αλήθειαJack Shephard έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:02Του έκανε μήνυση ο Χατζής. Και είπε ότι τον είχε κατηγορήσει κι άλλο μέσο στο παρελθόν για το ίδιο περιστατικό, τους πήγε στα δικαστήρια και καταδικάστηκαν για συκοφαντική δυσφήμιση.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Jack Shephard
Ελπίζω να μη το κάνεις αυτό γενικά στη ζωή σου, να αποδέχεσαι αυτόματα κατηγορίες για κάποιον επειδή δε σου αρέσει. Είναι τρόπος λειτουργίας βάσει του ενστίκτου σου και δεν είναι σωστός.Beria έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:04 Ο Χατζής είναι τόσο αντιπαθής (και τόσο σκατόφατσα) που πιστεύω ότι είναι αλήθεια
Έχω αδικήσει έτσι ανθρώπους παλαιότερα και έμαθα να μη βασίζομαι στο ένστικτο μου για να κρίνω κάποιον. Έχω κριτήρια πια.
Δεν διαφωνώ. Απλώς ως αιτιολόγηση του "κακουργήματος ή ασήμαντου πταίσματος" κατά περίπτωση, χρησιμοποιούν διαφορετικές, καλλιτεχνικού τύπου προσεγγίσεις σε αμιγώς (κοινωνικο)πολιτικά θέματα.
Και φυσικά, συμβαίνει και το αντίστροφο.
Αντιμετωπίζουν τα καλλιτεχνικά θέματα με πολιτική προσέγγιση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Προσπαθώ να μην το κάνω και γιατί πραγματικά προσπαθώ να αποφεύγω να αδικώ ανθρώπους.Jack Shephard έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:10Ελπίζω να μη το κάνεις αυτό γενικά στη ζωή σου, να αποδέχεσαι αυτόματα κατηγορίες για κάποιον επειδή δε σου αρέσει. Είναι τρόπος λειτουργίας βάσει του ενστίκτου σου και δεν είναι σωστός.Beria έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:04 Ο Χατζής είναι τόσο αντιπαθής (και τόσο σκατόφατσα) που πιστεύω ότι είναι αλήθεια
Έχω αδικήσει έτσι ανθρώπους παλαιότερα και έμαθα να μη βασίζομαι στο ένστικτο μου για να κρίνω κάποιον. Έχω κριτήρια πια.
Αλλά στην περίπτωση του Χατζή είμαι έτοιμος να κάνω εξαίρεση. Μου φαίνεται παλιάνθρωπος και μέσα μου επιθυμώ να δικαιωθώ.
- Jack Shephard
Για το παλιάνθρωπος τα είπαμε. Για να δικαιωθείς θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλα περιστατικά. Ήταν μόνος μαζί της στο σπίτι της. Αν δε ξύπνησαν τα παιδιά της να τον δουν και αν και η ίδια δεν πήγε σε γιατρό μετά την πάλη τους, τι στοιχεία να υπάρξουν;Beria έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:18 Προσπαθώ να μην το κάνω και γιατί πραγματικά προσπαθώ να αποφεύγω να αδικώ ανθρώπους.
Αλλά στην περίπτωση του Χατζή είμαι έτοιμος να κάνω εξαίρεση. Μου φαίνεται παλιάνθρωπος και μέσα μου επιθυμώ να δικαιωθώ.
Αν βγούνε κι άλλα, αλλάζει.
Ελα μωρε η καθε πικραμενη βρηκε τωρα ευκαιρια και μιλαει.Maspoli έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:34 https://www.newsit.gr/ellada/lydia-serv ... u/3215106/
Έχει κάνει σημαντικά πράγματα στο τραγούδι αλλά πάντα το στυλακι του μου χτύπαγε άσχημα. Δε φανταζόμουν όμως ότι θα μπορούσε να φτάνει ως εκεί.
Παντως χαιρομαι τα ξεκατινιασματα των αριστερων στις τεχνες.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Γιατί γελάς; Καλώς έπραξε ο Βαρουφακης και πολύ ορθά διατυπωμένη η ανακοίνωση του κόμματός του.πατησιωτης έγραψε: 06 Φεβ 2021, 08:17 Αδέκαστος Βαρουφάκης.![]()
https://www.reader.gr/news/politiki/351 ... antion-toy
Η πιο ανιδιοτελής, αληθοφανής (καταχρηστικά το αληθοφανής, εγώ τη θεωρώ αληθινή) και με τα χειρότερα πράγματα να περιγράφονται (βάζω και την περίπτωση της Μπεκατώρου μέσα) είναι αυτή η καταγγελία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 0 Απαντήσεις