!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Με είπε χαφιέ !!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Όταν αναφέρονται σε κάποιο ως χαφιέ ή ρουφιανο χωρίς να λένε όνομα καταλαβαίνεις ποιον εννοούν;

ΝΑΙ
6
55%
ΟΧΙ
1
9%
Θα σου κανω μηνυση
4
36%

Σύνολο ψήφων: 11

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Με είπε χαφιέ !!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Scouser έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:29
Kauldron έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:25Αν στη θέση των αναρχικών ήταν οποιοσδήποτε πολίτης (πχ στις Πρέσπες που έγιναν απίστευτα πράγματα), που είδε περιστατικό να δέρνουν άσχημα άλλον πολίτη, και είχε τα στοιχεία του μπάτσου/των μπάτσων που το έκαναν. Θα ήταν ρουφιανιά και χαφιεδιλίκι?
Όχι. Έγραψα παραπάνω τι θεωρώ χαφιεδιλικι: το να καταδιδεις για ίδιον όφελος και σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Είναι αναγκαίες και οι δύο προϋποθέσεις.
Ο Καράφλας πάντως καταδίδει για ίδιον (πολιτικό) όφελος. Είς βάρος του κοινωνικού συνόλου είναι το γεγονός οτι μας κυβερνάει αυτός, κι ένας τύπος που έτσι κι αλλιώς δηλώνει οτι "τιμά τους αγώνες της Αριστεράς" και έχει στελέχη που νομίζουν πως είναι Δεξιοί (μεταξύ αυτων και ο Καράφλας).
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Επειδή η ερώτηση που έκανα εάν κάποιος που ζητάει συλλήψεις χρυσαυγιτών από την αστυνομία είναι ή δεν είναι χαφιές δεν απαντήθηκε να συγκεκριμενοποιήσω ποιοί το ζητάνε.

https://www.rizospastis.gr/story.do?id=10980462
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Φεβ 2021, 20:11 Βγήκε να μιλήσει ο αστείος ο Μπογδάνος με τις εικόνες μαζεμένες πίσω του.
Νομίζω ότι έχει ξεπεράσει τον Άδωνι τον Τζήμερο και τα άλλα δεξιά στο πρωτάθλημα της γραφικότητας.
E ναι, είχε τους λάθος άγιους.

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι ζηλωτές του σωστού δόγματος για γραφικότητες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

.

Οταν έφυγαν οι Γερμανοί απο την Ελλάδα άφησαν μιά γνωμική εκφραση.....

Οι 99 στους 100 Ελληνες ειναι Ρουφιάνοι.....καί τόν εκατοστό τόν εκπαιδεύουνε..... :oops:

Επίσης οι Αγγλοι λέγανε οτι όταν έψαξαν να βρούν Ρουφιάνους.....βρήκαν 3.000 μόνο την πρώτη μέρα..... :oops:

Στήν χώρα των Ρουφιάνων.....μιλάμε για Ρουφιάνους..... :fp:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:56 - Με είπε χαφιέ
- Τον είπατε χαφιέ;
- Ναι, τον είπαμε
- Μα είναι πράγματα αυτά κ. Γκιόκα;
- Μα αφού είναι χαφιές, πως να τον πούμε ...
- Εσείς τι λέτε κ. Μπογδάνε;

Γκιόκας: - Θα μου επιτρέψετε να φύγω εγώ, γτ εγώ με χαφιέδες δε μιλάω.

Θεουλης ο μικρος του ΚΚΕ.
οπως και τα λοιπα κκε γιδοξουρ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:18 Επειδή η ερώτηση που έκανα εάν κάποιος που ζητάει συλλήψεις χρυσαυγιτών από την αστυνομία είναι ή δεν είναι χαφιές δεν απαντήθηκε να συγκεκριμενοποιήσω ποιοί το ζητάνε.

ωπα κατσε

το ζητημα με τον παππα ειναι "γιατι ζητανε οι κκεδες να φυλακιστει χρυσαυγιτης"?

η οτι ενας υποδικος της σημαντικοτερης δικης της τελευταιας εικοσαετιας, που ηταν συμφωνα με δηλωσεις αστυνομικων "αδυνατο να διαφυγει" εξαφανιστηκε μολις ανακοινωθηκε η καταδικη του και δεν εχει πεσει ουτε ενα κεφαλι?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΜπλεΜπουμπυς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜπλεΜπουμπυς »

Επιτέλους, κάποιος απάντησε σε ΜΜΕ και φασιστάκια όπως πρέπει.
Έχει γερό στομάχι και μεγάλα καρύδια ο Γιάννης Γκιόκας.
Ας τα βλέπει αυτά η αξιωματική αντιπολίτευση.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

alekhine έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:41
πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:18 Επειδή η ερώτηση που έκανα εάν κάποιος που ζητάει συλλήψεις χρυσαυγιτών από την αστυνομία είναι ή δεν είναι χαφιές δεν απαντήθηκε να συγκεκριμενοποιήσω ποιοί το ζητάνε.

ωπα κατσε

το ζητημα με τον παππα ειναι "γιατι ζητανε οι κκεδες να φυλακιστει χρυσαυγιτης"?

η οτι ενας υποδικος της σημαντικοτερης δικης της τελευταιας εικοσαετιας, που ηταν συμφωνα με δηλωσεις αστυνομικων "αδυνατο να διαφυγει" εξαφανιστηκε μολις ανακοινωθηκε η καταδικη του και δεν εχει πεσει ουτε ενα κεφαλι?
Άλλο ρώτησε ο πατησιώτης.

Το τι θεωρείς εσύ ως "ζήτημα" είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
alekhine

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:46

ωπα κατσε

το αρθρο που εβαλε αυτο ζηταει

δλδ να πανε φυλακη οι καταδικασμενοι απο το δικαστηριο

τωρα αν εσυ και ο πατησιωτης θεωρειτε οτι ζητανε να πανε μεσα επειδη ειναι χρυσαυγιτες ειναι αλλο θεμα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

alekhine έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:46

ωπα κατσε

το αρθρο που εβαλε αυτο ζηταει

δλδ να πανε φυλακη οι καταδικασμενοι απο το δικαστηριο

τωρα αν εσυ και ο πατησιωτης θεωρειτε οτι ζητανε να πανε μεσα επειδη ειναι χρυσαυγιτες ειναι αλλο θεμα
Καλό μου παιδί, θα σου προτείνω κάτι πολύ εύκολο.

Θεώρησε ότι εσύ ρωτάς τον πατησιώτη ή τον οποιονδήποτε αν ένα συγκεκριμένο γεγονός, είναι χαφιεδιλίκι ή δεν είναι.

Και ότι ο πατησιώτης σου απαντάει ότι το ζήτημα δεν είναι αυτό αλλά το αν...

Εσύ τι θα του έλεγες;

α) ότι υπεκφεύγει να απαντήσει στο ερώτημα
β) θα συζητούσες για το ζήτημα που σου έθεσε
γ) κάτι άλλο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Kauldron έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:31
Kauldron έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:25Αν στη θέση των αναρχικών ήταν οποιοσδήποτε πολίτης (πχ στις Πρέσπες που έγιναν απίστευτα πράγματα), που είδε περιστατικό να δέρνουν άσχημα άλλον πολίτη, και είχε τα στοιχεία του μπάτσου/των μπάτσων που το έκαναν. Θα ήταν ρουφιανιά και χαφιεδιλίκι?
Όχι. Έγραψα παραπάνω τι θεωρώ χαφιεδιλικι: το να καταδιδεις για ίδιον όφελος και σε βάρος του κοινωνικού συνόλου. Είναι αναγκαίες και οι δύο προϋποθέσεις.
Ο Καράφλας πάντως καταδίδει για ίδιον (πολιτικό) όφελος. Είς βάρος του κοινωνικού συνόλου είναι το γεγονός οτι μας κυβερνάει αυτός, κι ένας τύπος που έτσι κι αλλιώς δηλώνει οτι "τιμά τους αγώνες της Αριστεράς" και έχει στελέχη που νομίζουν πως είναι Δεξιοί (μεταξύ αυτων και ο Καράφλας).
Δεν ξέρω γιατί καταδίδει ο καράφλας, ξέρω ότι εσύ πέφτεις στη λούμπα να υπερασπίζεσαι αριστερούς και δη κομμουνιστές. Έως τώρα θα έπρεπε να έχεις κατανοήσει ότι αν ο διάβολος οργάνωνε μια εκστρατεία από την κόλαση για να κάψει τον Περισσό, θα έπρεπε να βρεις να πεις τουλάχιστον μια καλή κουβέντα για αυτόν.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:56 Και ότι ο πατησιώτης σου απαντάει ότι το ζήτημα δεν είναι αυτό αλλά το αν...

Εσύ τι θα του έλεγες;

γ) κάτι άλλο
Για να το πάω πιο πέρα στην ερώτηση του alekhin απαντώ ότι και εγώ θέλω να συλληφθούν οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες.Όταν το ζητήσω είμαι χαφιές;Εάν είμαι τότε είναι χαφιές και το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Εάν δεν είμαι και δεν είναι και το Γραφείο Τύπου κλπ τότε γιατί είναι ο Μπογδάνος που κατήγγειλε κάποιον άλλο στην ίδια αστυνομία από την οποία εμείς οι μη χαφιέδες ζητούμε να συλλάβει τον Παππά;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Scouser έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:57
Kauldron έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:31
Δεν ξέρω γιατί καταδίδει ο καράφλας, ξέρω ότι εσύ πέφτεις στη λούμπα να υπερασπίζεσαι αριστερούς και δη κομμουνιστές. Έως τώρα θα έπρεπε να έχεις κατανοήσει ότι αν ο διάβολος οργάνωνε μια εκστρατεία από την κόλαση για να κάψει τον Περισσό, θα έπρεπε να βρεις να πεις τουλάχιστον μια καλή κουβέντα για αυτόν.
Συμπαθώ περισσότερο τους κομμουνιστές, απ' όσο συμπαθώ τους Δεξιούς (με κάποιες εξαιρέσεις).
Μπορώ να σου πώ οτι συμπαθώ ακόμα και τους Τούρκους περισσότερο απ' όσο συμπαθώ τους Δεξιούς.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
alekhine

πατησιωτης έγραψε: 05 Φεβ 2021, 14:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 13:56 Και ότι ο πατησιώτης σου απαντάει ότι το ζήτημα δεν είναι αυτό αλλά το αν...

Εσύ τι θα του έλεγες;

γ) κάτι άλλο
Για να το πάω πιο πέρα στην ερώτηση του alekhin απαντώ ότι και εγώ θέλω να συλληφθούν οι καταδικασμένοι χρυσαυγίτες.Όταν το ζητήσω είμαι χαφιές; Εάν είμαι τότε είναι χαφιές και το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Εάν δεν είμαι και δεν είναι και το Γραφείο Τύπου κλπ τότε γιατί είναι ο Μπογδάνος που κατήγγειλε κάποιον άλλο στην ίδια αστυνομία από την οποία εμείς οι μη χαφιέδες ζητούμε να συλλάβει τον Παππά;
προφανως επειδη οι κκεδες θεωρουν "χαφιεδιλικι" το να κατονομαστει καποιος που αναζητειται(η δεν εχει ταυτοποιηθει) για κατι παρανομο που εκανε

ο παππας απο την αλλη ειναι και ταυτοποιημενος και καταδικασμενος και φυγοδικος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”