!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκαριστική διπλή δολοφονία στις ΗΠΑ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκαριστική διπλή δολοφονία στις ΗΠΑ.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
.
Ο Κλασσικός ο Μαλάκας ο Ελληνας.....
Οποιος ξέρει από Αμερική.....θα ξέρει οτι ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ.....
Δε λέμε να τόν βρίσεις πού θα γίνει της πουτάνας.....
Λέμε οτι δεν τον κοιτας πάνω απο 1-2-3 δευτερόλεπτα.....το παραπάνω σηκώνει εξηγήσεις.....
Θυμάμαι τελευταία φορά στην Αιθιοπία στό Σέρατον Χοτέλ κοιτάω τη μπλούζα κάποιου
προσπαθώντας να καταλάβω τι γράφει πάνω η μπλούζα.....
Μέ το πού σηκώνω τα μάτια απο τη μπλούζα τον βλέπω και μου λέει Γουάτς δε πρόμπλεμ ;;; ...
Αμέσως του λέω ..... Αμερκάνος είσαι ;;;
Ναί μου λέει.....
Μόνο οι Αμερκάνοι του λέω αντιδρούν ετσι αμα τους κοιτάς.....καί τά ζώα.....
Ετσι μεγάλωσαν οι Αμερκάνοι.....σε κοιτάνε όταν δέν τους κοιτάς.....
ΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΘΑΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.....
Αλλα ζώα.....αλλη κουλτούρα.....
.
Λέμε οτι δεν τον κοιτας πάνω απο 1-2-3 δευτερόλεπτα.....το παραπάνω σηκώνει εξηγήσεις.....
Θυμάμαι τελευταία φορά στην Αιθιοπία στό Σέρατον Χοτέλ κοιτάω τη μπλούζα κάποιου
Μέ το πού σηκώνω τα μάτια απο τη μπλούζα τον βλέπω και μου λέει Γουάτς δε πρόμπλεμ ;;; ...
Ναί μου λέει.....
Μόνο οι Αμερκάνοι του λέω αντιδρούν ετσι αμα τους κοιτάς.....καί τά ζώα.....
Αλλα ζώα.....αλλη κουλτούρα.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ανετα θα μπορουσε να τους σκοτωσει με το φτυαρι, η να τους πατησει με το αυτοκινητο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:33 Οι οπλολάγνοι μας έχουν μάθει ότι δεν έχει σημασία που είχε όπλο.
Άνετα θα μπορούσε να βρει επαφές στο υπόκοσμο, να παραγγείλει το όπλο, να το πάρει και να κάνει τη δολοφονία, και όλα αυτά πριν του περάσουν τα νεύρα.
εκτος αν ειχαν κι αυτοι οπλα και καταφερναν να αμυνθουν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Γιατί ως γνωστόν η καραμπίνα που είναι νόμιμη δεν σκοτώνει. Το πρόβλημα είναι το glock.
Και δεν λέω να τα αφήσουμε όλα χύμα σε όλη την Ελλάδα, αλλά μπορούμε πιλοτικά να φέρουμε τους νόμους περί όπλων της Αριζόνας στην Κρήτη.
Προσφερομαστε.
Προσφερομαστε.
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:27 .
Μέ το πού σηκώνω τα μάτια απο τη μπλούζα τον βλέπω και μου λέει Γουάτς δε πρόμπλεμ ;;; ...![]()
Ναί μου λέει.....
Μόνο οι Αμερκάνοι του λέω αντιδρούν ετσι αμα τους κοιτάς.....καί τά ζώα.....![]()
Αλλα ζώα.....αλλη κουλτούρα.....![]()
.
Πες μας και για τους εξωγίηνους εσύ που ξες απόλα
- hellegennes
Αυτά τα κάνεις άνετα αν ο άλλος καθίσει να τον σκοτώσεις. Με το όπλο τα κάνεις άνετα στην ουσία.Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:09 ανετα θα μπορουσε να τους σκοτωσει με το φτυαρι, η να τους πατησει με το αυτοκινητο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
κανενα απο αυτα δεν σκοτωνει απο μονο του.stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:15Αν και ήπια τον καφέ, δεν διάβασα το φλιτζάνι για να ξέρω τι θα συνέβαινε αν κρατούσε μαχαίρι, σκούπα, καδρόνι ή συσκευή μασάζ.Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:13Στο συγκεκριμένο σκηνικό σου μιλάω. Με όπλο τους σκότωσε και τους τρεις, με μαχαίρι πιθανόνstavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:09
Απολυτότατο είναι. Αλλιώς θα κάναμε ακόμη πολέμους με σπαθιά και μαχαίρια.
Ή και πέτρες.
να σκότωνε τους δύο που βρίσκονταν κοντά του. Αλλά δεν έχει και τόση σημασία, φόνος θα γινόταν και δεν
θα ευθυνόταν το περίστροφο ή το κουζινομάχαιρο.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το στρατιωτικό τυφέκιο είναι δραστικότερο όπλο από το περίστροφο και το περίστροφο από το μαχαίρι.
φονος γινεται επειδη το εχει αποφασισει ο φονιας. και βεβαια μπορει ανετα να σκοτωσει καποιος, με 1000 αλλους τροπους, περα απο οπλο.
ναι, ειναι πιο ευκολο με το κουμπουρι. αλλα και αν ηταν δυσκολοτερο, δε σημαινει οτι δε θα γινοταν το φονικο.
αν ο φονιας, ειναι τοσο αποφασισμενος που επιστρεφει να ριξει χαριστικη βολη, δε γλυτωνεις. ακομη και με γυμνα χερια, θα σκοτωσει.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:16Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:33 Βασικά αν σε πιάσει η τρέλα δεν χρειάζεσαι (πυροβόλο) όπλο θα να φας τον άλλο. Ένα κουζινομάχαιρο, ένα σπασμένο μπουκάλι, μια σανίδα... Μπορείς ακόμα και να του βγάλεις και τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια ή να τον στραγγαλίσεις.
ο μονος τροπος να γλυτωσεις ειναι να τονε φας πρωτος.
Είπαμε, στον πόλεμο που οι άνθρωποι δεν είναι τόσο αποφασισμένοι να σκοτώσουν δεν χρησιμοποιούν μαχαίρια και παλούκια, αλλά πυροβόλα όπλα. Όταν αποφασίσουν πραγματικά να σκοτώσουν, παρατούν τα όπλα και πιάνουν τα μαχαίρια για το βιτάμ σοφτ.Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:38αν ο φονιας, ειναι τοσο αποφασισμενος που επιστρεφει να ριξει χαριστικη βολη, δε γλυτωνεις. ακομη και με γυμνα χερια, θα σκοτωσει.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:16Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:33 Βασικά αν σε πιάσει η τρέλα δεν χρειάζεσαι (πυροβόλο) όπλο θα να φας τον άλλο. Ένα κουζινομάχαιρο, ένα σπασμένο μπουκάλι, μια σανίδα... Μπορείς ακόμα και να του βγάλεις και τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια ή να τον στραγγαλίσεις.
Φυσικα, αλλά τα κάνεις άνετα και με νόμιμη καραμπίνα. Δεν χρειάζεσαι ούτε AR 15 ούτε glock.hellegennes έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:28Αυτά τα κάνεις άνετα αν ο άλλος καθίσει να τον σκοτώσεις. Με το όπλο τα κάνεις άνετα στην ουσία.Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:09 ανετα θα μπορουσε να τους σκοτωσει με το φτυαρι, η να τους πατησει με το αυτοκινητο.
Και καλύτερα να δεχτείς πυροβολισμο με κάποιο από τα 2 τελευταία, παρά από καραμπίνα με 2ρια.(για κοντινή απόσταση μιλάμε)
- hellegennes
Μιλάμε για εγκλήματα εν βρασμώ. Η συντριπτική πιθανότητα είναι κατά στο να τους την είχε στημένη κάποια άλλη φορά. Και όλα τα μέσα πέρα από τα πυροβόλα όπλα είναι μακράν λιγότερο αποτελεσματικά όταν ο άλλος βλέπει ότι του επιτίθεσαι.Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:38αν ο φονιας, ειναι τοσο αποφασισμενος που επιστρεφει να ριξει χαριστικη βολη, δε γλυτωνεις. ακομη και με γυμνα χερια, θα σκοτωσει.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:16Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:33 Βασικά αν σε πιάσει η τρέλα δεν χρειάζεσαι (πυροβόλο) όπλο θα να φας τον άλλο. Ένα κουζινομάχαιρο, ένα σπασμένο μπουκάλι, μια σανίδα... Μπορείς ακόμα και να του βγάλεις και τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια ή να τον στραγγαλίσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
αν εισαι αποφασισμενος να σκοτωσεις, θα χρησιμοποιησεις το οπλο που ξερεις οτι θα ειναι αποτελεσματικο. αν εχεις κουμπουρι και ο αλλος δεν εχει, το χρησιμοποιεις. αλλιως χρησιμοποιεις κατι αλλο.hellegennes έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:06Μιλάμε για εγκλήματα εν βρασμώ. Η συντριπτική πιθανότητα είναι κατά στο να τους την είχε στημένη κάποια άλλη φορά. Και όλα τα μέσα πέρα από τα πυροβόλα όπλα είναι μακράν λιγότερο αποτελεσματικά όταν ο άλλος βλέπει ότι του επιτίθεσαι.Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 09:38αν ο φονιας, ειναι τοσο αποφασισμενος που επιστρεφει να ριξει χαριστικη βολη, δε γλυτωνεις. ακομη και με γυμνα χερια, θα σκοτωσει.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:16
Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.
δεν ειναι λιγοτερο αποτελεσματικα. απλως απαιτουν περισσοτερο κοπο για να φερουν το ιδιο αποτελεσμα. ας πουμε αντι για χαριστικη βολη θα μπορουσε να τους ριξει 5 μαχαιριες, η 10 ροπαλιες, η 20 κλωτσες στο κεφαλι.
αν σου ριξουν με ενα 9αρι, εχεις πολλες πιθανοτητες να τη σκαπουλαρεις. αν σε κοπανησουν με ενα κασμα, τσαπα η τσεκουρι, λιγοτερες.
οι πιθανοτητες να γλυτωσεις απο καποιον που σου επιτιθεται αποφασισμενος με τσεκουρι η ροπαλο ενω εισαι αοπλος ειναι κοντα στο μηδεν, οπως και με οπλο. απλως θα ιδρωσει για να το καταφερει.
- EKPLIKTIKOS
Κάποτε οι αριστεροί δεν ήταν τόσο cucks να υποστηρίζουν ότι μόνο οι δυνάμεις καταστολής πρέπει να έχουν όπλα
Το θεμα ήταν textbook evolution. Οι συγχωρεμένοι ήταν σε gunpoint με έναν τύπο προφανώς εκτός εαυτού κ τον έβριζαν κ τον προκαλούσαν. Η χειρότερη ήταν η τυπισσα. Μαγκιά κλανια ενω έχει τύπο με γκανι στραμμένο πάνω της του φωνάζει ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ, κ μετά someone call the cops /stavmanr mode off

Το θεμα ήταν textbook evolution. Οι συγχωρεμένοι ήταν σε gunpoint με έναν τύπο προφανώς εκτός εαυτού κ τον έβριζαν κ τον προκαλούσαν. Η χειρότερη ήταν η τυπισσα. Μαγκιά κλανια ενω έχει τύπο με γκανι στραμμένο πάνω της του φωνάζει ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΜΟΥΝΙ, κ μετά someone call the cops /stavmanr mode off
- hellegennes
Έλα, τώρα. Αν κάποιος τρέχει να σου επιτεθεί με τσεκούρι έχεις τις ίδιες πιθανότητες να πεθάνεις με το να κρατάει όπλο; Αν κάθεσαι να τον περιμένεις, ναι. Αν όχι, σαφώς και όχι.Ασέβαστος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 10:19 οι πιθανοτητες να γλυτωσεις απο καποιον που σου επιτιθεται αποφασισμενος με τσεκουρι η ροπαλο ενω εισαι αοπλος ειναι κοντα στο μηδεν, οπως και με οπλο. απλως θα ιδρωσει για να το καταφερει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση