!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κιμούλης - μπούλινκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Κιμούλης - μπούλινκ
Δεν εκπλησσομαι που οι σεξουαλικες παρενοχλησεις στην ελλαδα γινονταν πολυ πιο εντονα και πιο συστηματικα απ οτι στην αμερικη
Χιονοστιβάδα. Δεν μιλάμε για μια και δυο καταγγελίες.georgebi έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:08 Πάντως το να καταγγείλεις τον θιασάρχη ......στο σωματείο Ελλήνων ηθοποιιών .... υποθέτω πως είναι μια κάποια πρόοδος
Για έξαρση αιτημάτων για καταγγελία έκανε λόγο ο γνωστός ηθοποιός
Ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε ότι έχουν γίνει περισσότερες από 1.000 καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας καθώς και σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος.
"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες. Είναι πάνω από 1.000 αυτή τη στιγμή... Η καταγγελία πρέπει να γίνεται έγγραφα. Λειτουργούν οι επιτροπές και με τους δικηγόρους και με τους ψυχολόγους για καθοδήγηση και στήριξη των φερόμενων ως θυμάτων. Από εκεί και πέρα να μην φοβούνται να έρθουν για να μπορέσουμε να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε. Κάθε μέρα προστίθενται καταγγελίες για τρεις τέσσερις ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα αυτά, έχει ξεκινήσει μια έξαρση αιτημάτων από εχθές το βράδυ… Να έρθουν να μιλήσουν, είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε", είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή 'Το Πρωινό'.
https://www.typosthes.gr/koinonia/24080 ... -ithopoion
Από που προκύπτει αυτό. Μήπως επειδή εδώ ξαφνικά ακούμε τις παρενοχλήσεις 30 και βάλε δεκαετιών και φαίνονται πολλές;Υδράργυρος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:15 Δεν εκπλησσομαι που οι σεξουαλικες παρενοχλησεις στην ελλαδα γινονταν πολυ πιο εντονα και πιο συστηματικα απ οτι στην αμερικη
Αυτό λέω και εγώ .....
τα εργασιακά στο σωματείο και στην επιθεώρηση εργασιας
την σεξουαλική κακοποίηση κατ ευθείαν στον εισαγγελέα
τα υπόλοιπα είναι να χουμε να λέμε .....
Αν έχεις όρεξη διάβασε και και αυτή την εξαιρετική συνέντευξη ....
«Αφόρητες συνθήκες εργασίας, μισθοί πείνας, εκμετάλλευση»: Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών παλεύει για αλλαγή
https://www.lifo.gr/articles/theater_ar ... gia-allagi
........Ο ρόλος του πειθαρχικού επί της ουσίας είναι συμβολικός, δεν είναι όπως στην Αμερική, που το σωματείο έχει σημαίνοντα ρόλο.
.......προσωπικά, πρόβες πληρωνόμουν μόνο όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Από κει και πέρα, όταν έφυγα από τα επιχορηγούμενα θέατρα και μπήκα στο εμπορικό, σταμάτησαν να πληρώνονται τις πρόβες, με αποτέλεσμα τα παιδιά στο τέλος να μην παίρνουν ούτε τους κανονικούς μισθούς και να φτάσουμε στο αίσχος κεντρικά θέατρα να δίνουν 200 και 300 ευρώ
........Σε μεγάλο κεντρικό θέατρο στην Αθήνα, σε μεγάλη παραγωγή με γνωστούς πρωταγωνιστές, έχουν πληρωθεί άνθρωποι με σάντουιτς ‒ 100 ευρώ τον μήνα και ένα σάντουιτς την ημέρα
........εσχάτως έχει να κάνει και με τους followers στο Instagram. Έχουν γίνει οντισιόν βάση των ακολούθων στο Instagram, και μάλιστα στο Εθνικό, μάλιστα ανάλογη είναι και η διαπραγματευτική σου δύναμη. Δηλαδή, αν έχεις ένα πολύ ισχυρό προφίλ, που μπορεί να κάνει πολλά στόρι, αυτό φέρνει καλύτερο συμβόλαιο και καλύτερα χρήματα. Μπαίνεις στην κατηγορία του influencer. Είσαι ηθοποιός-influencer επί πληρωμή.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
να ρωτησω
ποσοι αποφοιτουν μονο απο τις δραματικες (κυριολεκτικα ) σχολες καθε χρονο ;
ποιες ειναι οι αναγκες για καλλιτεχνες του ειδους στην χωρα μας ;
από το λινκ που έδωσα παραπάνω ...Paris έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:15 να ρωτησω
........Οι δραματικές σχολές είναι ανεξέλεγκτες. Υπάρχουν 40 επαγγελματικές σχολές, από τις οποίες αποφοιτούν 15 με 20 άτομα τον χρόνο, χωρίς έλεγχο. Βάλε κι αυτούς που γίνονται ηθοποιοί από σεμινάρια και όσους αυτοαποκαλούνται ηθοποιοί, επειδή έχουν πολλούς followers στο Instagram, και υπολόγισε τον αριθμό. Το θέατρο έχει γίνει μια πασαρέλα ματαιοδοξίας και ναρκισσισμού που δεν έχει καμία σχέση με την ουσία της τέχνης μας, τη στιγμή που άνθρωποι έχουν φτύσει αίμα για να διδάσκουν και να διδάσκονται. Πλέον δεν υπάρχουν εργασιακά δικαιώματα. Και φτάνουμε στις παρενοχλήσεις και στην κακή συμπεριφορά, γιατί δεν υπάρχει οποιοδήποτε όριο στο οτιδήποτε.
.....Υπάρχουν 23 δραματικές σχολές ιδιωτικές, συν οι δύο κρατικές. Επίσημα αυτά είναι τα νούμερα. Και υπάρχει και το υπουργείο Πολιτισμού που δίνει την άδεια βάσει ενός προγράμματος σπουδών που έχει θεσπιστεί το 80κάτι, συν η Περιφέρεια, που δίνει την άδεια για τους χώρους της σχολής. Αυτοί οι οργανισμοί δεν συνεργάζονται μεταξύ τους, το υπουργείο Παιδείας δεν αναγνωρίζει τα πτυχία της δραματικής, έχουμε όλοι απολυτήριο λυκείου αδιαβάθμητο, δεν μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό στο εξωτερικό από το πτυχίο της δραματικής, πρέπει να έχεις πτυχίο ελληνικού ΑΕΙ, για να μπορείς να βγεις έξω, κι αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο έλλειμμα. Και δεν ξέρω αν φταίει μόνο ο αριθμός των ηθοποιών που αποφοιτά. Το θέμα είναι και τι είδους εκπαίδευση έχουν αυτοί οι 600 ή 700.
.......Το θέατρο δεν μπορεί να είναι μόνο στην πρωτεύουσα, δεν μπορεί να συγκεντρώνονται εδώ 1.500 παραστάσεις, όπως γινόταν μέχρι την ημέρα που μας κατέβασε ο κορωνοϊός. Ήταν πάνω από 1.500 οι παραστάσεις! Ούτε αυτό είναι υγιές, πρέπει όλη η Αθήνα να είναι έξω κάθε βράδυ και να βλέπει θέατρο.
.........Υπάρχουν οι ερασιτεχνικοί θίασοι που έχουν κατακλύσει τις μεγάλες επαρχιακές πόλεις. Σε κάθε επαρχιακή πόλη υπάρχει μια ομάδα που σου λέει «εμείς ανεβάζουμε θέατρο» και παίρνει και επιχορηγήσεις από τον δήμο.
........Δεν μπορεί να είναι το ίδιο ένας επαγγελματικός θίασος και ένας ερασιτεχνικός. Πλέον τα ΔΗΠΕΘΕ έχουν γίνει φορείς που χρηματοδοτούν φίλους και συγγενείς, έχουν όλοι μαζί μια ομάδα και κάνουν «ποιοτικό» θέατρο.
........πολλοί ερασιτέχνες ηθοποιοί βάζουν κανονικά ένσημα ηθοποιού, μετά εγγράφονται και στο σωματείο ηθοποιών και από τον ερασιτεχνισμό μεταφέρονται στον επαγγελματισμό κάνοντας ταυτόχρονα άλλες δουλειές, οπότε μπλέκεται πολύ το πράγμα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
κατατοπιστικοτατο
ευχαριστω
αντιστοιχα εχουμε και με τους μπουζουξηδες
100 για μια θεση σε ορχηστρα ταβερνας με συνηθισμενη αμοιβη ενα πιατο φαγητο (απο τα φθηνα ) αν δεν εχει πελατεια και κανα 20 - 30 ευρω στη χαση και στη φεξη
επιμενουν ομως και θυσιαζονται για την τεχνη
ευχαριστω
100 για μια θεση σε ορχηστρα ταβερνας με συνηθισμενη αμοιβη ενα πιατο φαγητο (απο τα φθηνα ) αν δεν εχει πελατεια και κανα 20 - 30 ευρω στη χαση και στη φεξη
επιμενουν ομως και θυσιαζονται για την τεχνη
Δεν υπάρχουν πλέον Δραματικές. Κοροϊδεύουν.Paris έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:15 να ρωτησω
Ordem e Progresso.
Αντίστοιχα έχεις και τους μαθηματικούς, φιλόλογους και μια σειρά από άλλες ειδικότητες που χωρίς γνωριμία, μέσο ή 1-2 μεταπτυχιακά μεγάλης εξειδίκευσης δεν παίζει να βρούνε δουλειά στο αντικείμενό τους πριν ασπρίσει το μαλλί τους. Γενικώς δεν είναι συνδεδεμένη η αγορά με τις σπουδές. Δεν βλέπω το λόγο γιατί οι ηθοποιοί να αποτελούν εξαίρεση.Paris έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:28 κατατοπιστικοτατο
ευχαριστω
επιμενουν ομως και θυσιαζονται για την τεχνη![]()
Άσε που στην τέχνη, υπό μία έννοια, θέλεις πραγματικά θυσίες. Πρέπει να ασχοληθούν πάρα πολλοί για να έχεις την τύχη να αναδειχθεί κάποιος πραγματικά ξεχωριστός.
ακριβωςST48410 έγραψε: 05 Φεβ 2021, 01:43Αντίστοιχα έχεις και τους μαθηματικούς, φιλόλογους και μια σειρά από άλλες ειδικότητες που χωρίς γνωριμία, μέσο ή 1-2 μεταπτυχιακά μεγάλης εξειδίκευσης δεν παίζει να βρούνε δουλειά στο αντικείμενό τους πριν ασπρίσει το μαλλί τους. Γενικώς δεν είναι συνδεδεμένη η αγορά με τις σπουδές. Δεν βλέπω το λόγο γιατί οι ηθοποιοί να αποτελούν εξαίρεση.Paris έγραψε: 05 Φεβ 2021, 00:28 κατατοπιστικοτατο
ευχαριστω
επιμενουν ομως και θυσιαζονται για την τεχνη![]()
Άσε που στην τέχνη, υπό μία έννοια, θέλεις πραγματικά θυσίες. Πρέπει να ασχοληθούν πάρα πολλοί για να έχεις την τύχη να αναδειχθεί κάποιος πραγματικά ξεχωριστός.
αλλα πεστο στους ιδιους και στα κομμουνια του πχορουμ
- Υδράργυρος
Και στην Αμερική 3 δεκαετιών παρενοχλήσεις βγήκαν, αλλά ήταν πολύ λιγότερες και λιγότερο αηδιαστικές. Εδώ η ασυδοσία ήταν πολύ μεγαλύτερη, και γίνονταν πολύ πιο συστηματικά. Για να μην πούμε για χώρες που δε γίνονταν.ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:48Από που προκύπτει αυτό. Μήπως επειδή εδώ ξαφνικά ακούμε τις παρενοχλήσεις 30 και βάλε δεκαετιών και φαίνονται πολλές;Υδράργυρος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:15 Δεν εκπλησσομαι που οι σεξουαλικες παρενοχλησεις στην ελλαδα γινονταν πολυ πιο εντονα και πιο συστηματικα απ οτι στην αμερικη
Μη λες υπερβολές. Για τον Weinstein υπήρχαν καταγγελίες ως και για βιασμόΥδράργυρος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 08:27Και στην Αμερική 3 δεκαετιών παρενοχλήσεις βγήκαν, αλλά ήταν πολύ λιγότερες και λιγότερο αηδιαστικές. Εδώ η ασυδοσία ήταν πολύ μεγαλύτερη, και γίνονταν πολύ πιο συστηματικά. Για να μην πούμε για χώρες που δε γίνονταν.ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:48Από που προκύπτει αυτό. Μήπως επειδή εδώ ξαφνικά ακούμε τις παρενοχλήσεις 30 και βάλε δεκαετιών και φαίνονται πολλές;Υδράργυρος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:15 Δεν εκπλησσομαι που οι σεξουαλικες παρενοχλησεις στην ελλαδα γινονταν πολυ πιο εντονα και πιο συστηματικα απ οτι στην αμερικη

«Με αυτή την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη και να έγινα κι εγώ θύτης χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν το καταλάβαινα» ανέφερε.
«Μπορεί να έχω κακομιλήσει ή αυτό που λες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς, ένα κορίτσι που έρχεται να πει λίγες ατάκες, της λέει: “Το βράδυ θα βγούμε”, αυτή φοβούμενη μην χάσει το ρολάκι της ή θέλοντας να μεγαλώσει τον ρόλο της… Εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Ναι, τώρα που το σκέφτομαι, έχει συμβεί.
Εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα, τώρα το σκέφτομαι. Εκείνη την ώρα έλεγα ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί, που μπορεί να ήμουν και 10 χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου και ζητάω και “συγγνώμη” αν έγινε.
Έχω δύο συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό μου. Κάποιοι δύο άνθρωποι, κάποιες δύο ψυχές μπορεί να καταπιέστηκαν και να μην το ήθελαν» κατέληξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 05 Φεβ 2021, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Spoiler
Ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξέφρασε την περηφάνια του για το θάρρος της γυναίκας του να «ορθώσει ανάστημα στους φόβους της» και να αντιμετωπίσει τους «δαίμονές της».
«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ' ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου» γράφει στο τρυφερό μήνυμα που πόσταρε στα stories του στο Instagram o ηθοποιός.

Eθνικοκοινωνιστης έλα
«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ' ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου» γράφει στο τρυφερό μήνυμα που πόσταρε στα stories του στο Instagram o ηθοποιός.

Eθνικοκοινωνιστης έλα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δώσε στον βαλκανοπίθηκο εξουσία και θα βγάλει τον χειροτερο του εαυτό.Υδράργυρος έγραψε: 05 Φεβ 2021, 08:27Και στην Αμερική 3 δεκαετιών παρενοχλήσεις βγήκαν, αλλά ήταν πολύ λιγότερες και λιγότερο αηδιαστικές. Εδώ η ασυδοσία ήταν πολύ μεγαλύτερη, και γίνονταν πολύ πιο συστηματικά. Για να μην πούμε για χώρες που δε γίνονταν.ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:48Από που προκύπτει αυτό. Μήπως επειδή εδώ ξαφνικά ακούμε τις παρενοχλήσεις 30 και βάλε δεκαετιών και φαίνονται πολλές;Υδράργυρος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:15 Δεν εκπλησσομαι που οι σεξουαλικες παρενοχλησεις στην ελλαδα γινονταν πολυ πιο εντονα και πιο συστηματικα απ οτι στην αμερικη
Σε όλους τους τομείς.
Μιλάς με καθηγητή του Χάρβαρντ στο σκαιπ και σου λέει λέγε με Τζον -μιλάς με καθηγητή στα Γιάννενα και σου συμπεριφέρεται όπως ο Ταμερλανος στον Βαγιαζήτ μετα τη μαχη της Άγκυρας.
Βαλκανοπιθηκισταν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.