Αφού δεν βγήκε και τρίτη φορά με αντιαρματικό, καλά είναι.Highlander έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:03Προφανώς φταίει που έχουν για ψωμοτυρι τα οπλοπολυβόλαNull έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:58 Το όπλο θα έφταιγε, ο συγκεκριμένος είμαι σίγουρος δεν θα σκότωνε με άλλον τρόπο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκαριστική διπλή δολοφονία στις ΗΠΑ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκαριστική διπλή δολοφονία στις ΗΠΑ.
Σχετικό είναι αυτό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το πιο πιθανό ήταν να μπορούσε να τους σκοτώσει και τους δύο.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:01Με μαχαιρι, δυσκολο να σκοτωσεις δυο ατομαNull έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:58 Το όπλο θα έφταιγε, ο συγκεκριμένος είμαι σίγουρος δεν θα σκότωνε με άλλον τρόπο
Το σίγουρο είναι φόνος θα γινόταν αν έβγαινε έξω σε τέτοια κατάσταση με ένα κουζινομάχαιρο.
Απολυτότατο είναι. Αλλιώς θα κάναμε ακόμη πολέμους με σπαθιά και μαχαίρια.Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:05Σχετικό είναι αυτό.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:01Με μαχαιρι, δυσκολο να σκοτωσεις δυο ατομαNull έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:58 Το όπλο θα έφταιγε, ο συγκεκριμένος είμαι σίγουρος δεν θα σκότωνε με άλλον τρόπο
Ή και πέτρες.
φοβερα σοκαριστικο
δεν εχει ξανασυμβει ποτε πουθενα κατι παρομοιο κ φυσικα ουτε στην χωρα μας πριν δεκαετιες σε τσακωμο για παρκινγκ και μπιστολιες κ κουμποτρυπες για τα βρισιδια καπου στα νοτια προαστια
μονο στις τρισκαταρατες ΗΠΑ γινονται αυτα με τους οπλοφιλους καγκουρες
δεν εχει ξανασυμβει ποτε πουθενα κατι παρομοιο κ φυσικα ουτε στην χωρα μας πριν δεκαετιες σε τσακωμο για παρκινγκ και μπιστολιες κ κουμποτρυπες για τα βρισιδια καπου στα νοτια προαστια
μονο στις τρισκαταρατες ΗΠΑ γινονται αυτα με τους οπλοφιλους καγκουρες
Στο συγκεκριμένο σκηνικό σου μιλάω. Με όπλο τους σκότωσε και τους τρεις, με μαχαίρι πιθανόν
να σκότωνε τους δύο που βρίσκονταν κοντά του. Αλλά δεν έχει και τόση σημασία, φόνος θα γινόταν και δεν
θα ευθυνόταν το περίστροφο ή το κουζινομάχαιρο.
Όπλα μόνο η αστυνομία, ο στρατός και η μαφία για να σταματήσουν να γίνονται φόνοι.
- Dwarven Blacksmith
Καλά και στις ΗΠΑ μη φανταστείς, είχε να γίνει απ' την Τρίτη.
Αν και ήπια τον καφέ, δεν διάβασα το φλιτζάνι για να ξέρω τι θα συνέβαινε αν κρατούσε μαχαίρι, σκούπα, καδρόνι ή συσκευή μασάζ.Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:13Στο συγκεκριμένο σκηνικό σου μιλάω. Με όπλο τους σκότωσε και τους τρεις, με μαχαίρι πιθανόν
να σκότωνε τους δύο που βρίσκονταν κοντά του. Αλλά δεν έχει και τόση σημασία, φόνος θα γινόταν και δεν
θα ευθυνόταν το περίστροφο ή το κουζινομάχαιρο.
Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι το στρατιωτικό τυφέκιο είναι δραστικότερο όπλο από το περίστροφο και το περίστροφο από το μαχαίρι.
- hellegennes
Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:33 Βασικά αν σε πιάσει η τρέλα δεν χρειάζεσαι (πυροβόλο) όπλο θα να φας τον άλλο. Ένα κουζινομάχαιρο, ένα σπασμένο μπουκάλι, μια σανίδα... Μπορείς ακόμα και να του βγάλεις και τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια ή να τον στραγγαλίσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:14Καλά και στις ΗΠΑ μη φανταστείς, είχε να γίνει απ' την Τρίτη.
Αν και τραγικό είχε χιούμορ το σχόλιο.
ε ναι το μαχαιρι ειναι αβλαβεςhellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:16Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:33 Βασικά αν σε πιάσει η τρέλα δεν χρειάζεσαι (πυροβόλο) όπλο θα να φας τον άλλο. Ένα κουζινομάχαιρο, ένα σπασμένο μπουκάλι, μια σανίδα... Μπορείς ακόμα και να του βγάλεις και τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια ή να τον στραγγαλίσεις.
ιδιαιτερα αν ειναι ενας εναντιων ολων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris την 04 Φεβ 2021, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν έχω ζήσει Ελβετία και δεν ξέρω. Κρίνοντας από τις καθημερινούς μικροτσαμπουκάδες στα φανάρια, εδώ κι εκεί, δεν θα ήθελα αυτοί οι άνθρωποι να κουβαλάνε όπλα. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό από ηλίθιους και κουτσαβάκια τριγύρω και το όπλο θα τους έκανε άκρως επικίνδυνους. Αν είναι να προστατεύσουμε το σπίτι και την οικογένειά μας μια φορά στα 20-30 χρόνια και να κινδυνεύουμε καθημερινά από το βλάκα που θα πυροβολεί στο δρόμο, δε λέει.Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:58 Στο Μεξικό η οπλοκατοχή απαγορεύεται.
Από την άλλη , στην Ελβετία 1 στους 4 κατέχει οπλο νόμιμα
Όμως εμείς είμαστε πλεμπα και λογικά λέμε αηδιες.
Όπως μας ενημερώνουν οι φωτισμένοι, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη όπλων, μαχαιριών, σκουποξυλων , μπαστουνιων του ράγκμπυ , νυχιών και βάζων.
Γενική οπλοκατοχή θα απαιτούσε αυστηρά κριτήρια και έλεγχο αυτών και δεν είμαστε καλοί σε τέτοια πράγματα.
- hellegennes
Πολύ πιο αβλαβές από πυροβόλο όπλο.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:17ε ναι το μαχαιρι ειναι αβλαβεςhellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:16Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.Awesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:33 Βασικά αν σε πιάσει η τρέλα δεν χρειάζεσαι (πυροβόλο) όπλο θα να φας τον άλλο. Ένα κουζινομάχαιρο, ένα σπασμένο μπουκάλι, μια σανίδα... Μπορείς ακόμα και να του βγάλεις και τα μάτια με τα ίδια σου τα χέρια ή να τον στραγγαλίσεις.
ιδιαιτερα αν ειναι ενας εναντιων ολων![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πιστεύω να ξέρεις ότι το να βγάλεις άδεια για καραμπίνα δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο. Δυνητικά ο καθένας που σε τσαμπουκαλεύεται στα φανάρια μπορεί να έχει μία στο αμάξι του. Και μιλάμε για νόμιμα πράγματα, δεν βάζουμε στην εξίσωση τι άλλο μπορεί να έχει κάποιος. Οπότε λόγος να φοβάται κανείς σε διαπληκτισμούς με αγνώστους υπάρχει έτσι και αλλιώς.ST48410 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:18Δεν έχω ζήσει Ελβετία και δεν ξέρω. Κρίνοντας από τις καθημερινούς μικροτσαμπουκάδες στα φανάρια, εδώ κι εκεί, δεν θα ήθελα αυτοί οι άνθρωποι να κουβαλάνε όπλα. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό από ηλίθιους και κουτσαβάκια τριγύρω και το όπλο θα τους έκανε άκρως επικίνδυνους. Αν είναι να προστατεύσουμε το σπίτι και την οικογένειά μας μια φορά στα 20-30 χρόνια και να κινδυνεύουμε καθημερινά από το βλάκα που θα πυροβολεί στο δρόμο, δε λέει.Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 21:58 Στο Μεξικό η οπλοκατοχή απαγορεύεται.
Από την άλλη , στην Ελβετία 1 στους 4 κατέχει οπλο νόμιμα
Όμως εμείς είμαστε πλεμπα και λογικά λέμε αηδιες.
Όπως μας ενημερώνουν οι φωτισμένοι, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη όπλων, μαχαιριών, σκουποξυλων , μπαστουνιων του ράγκμπυ , νυχιών και βάζων.
Γενική οπλοκατοχή θα απαιτούσε αυστηρά κριτήρια και έλεγχο αυτών και δεν είμαστε καλοί σε τέτοια πράγματα.
εκατομμυρια φορεςhellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:22Πολύ πιο αβλαβές από πυροβόλο όπλο.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:17ε ναι το μαχαιρι ειναι αβλαβεςhellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2021, 23:16
Σε όλα αυτά έχεις χιλιάδες φορές -μην πω εκατομμύρια- καλύτερες πιθανότητες να επιζήσει, ιδιαίτερα αν δεν είναι 1-1.
ιδιαιτερα αν ειναι ενας εναντιων ολων![]()
μονο 3 νεκρους και 7τραυματιες αφησε πισω του ο κοεμτζης αλλα ειχαν '' χιλιαδες φορες μην πω εκατομμυρια καλυτερες πιθανοτητες να επιζησουν '' αν δεν επαιζε πυροβολο και ηταν ενας προς ενα
κοιταξε να συνεχισεις τις παπαριες σου επιμενοντας μεχρι να μας τα κανεις νεροκολοκυθες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paris την 04 Φεβ 2021, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση