!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κιμούλης - μπούλινκ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Re: Κιμούλης - μπούλινκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

:o :o :o :o :o :o

https://www.protothema.gr/culture/artic ... -theatrou/

Ο Κιμούλης .......εφθασε μάλιστα στο σημείο να δημιουργήσει μια διαδικτυακή στήλη την οποία χρησιμοποιούσε ως βήμα για να δολοφονήσει την επαγγελματική προσωπικότητα συγκεκριμένων επαγγελματιών του χώρου με εμπειρία και συνεπή διαδρομή.

Πρόκειται για μια στήλη με τίτλο «Κριτική στην κριτική» η οποία φιλοξενήθηκε το 2010, για μικρό χρονικό διάστημα είναι η αλήθεια, στην ιστοσελίδα mediasoup, όπου αντί για θεατρολογικές παρατηρήσεις, όπως είχε ανακοινώσει πως θα κάνει, επιδιδόταν σε άνευ προγουμένου δημόσιες επιθέσεις ενάντια σε συγκεκριμένους κριτικούς θεάτρου.

Από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτή του επί σειρά ετών κριτικού θεάτρου της εφημερίδας «Τα Νέα», Γιώργου Σαρηγιάννη τον οποίο ο Γιώργος Κιμούλης έσπευσε να...βάλει στη θέση του με αφορμή την κριτική που είχε γράψει σχετικά με την παράσταση του «Αμφι – θεάτρου» του Σπύρου Ευαγγελάτου «Οιδίπους Τύραννος» που φιλοξενήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Έγραφε λοιπόν ο Γιώργος Κιμούλης σε εκείνο το κείμενό του, με τίτλο «φληναφήματα και πομφόλυγες»» μπαίνοντας περνώντας κατευθείαν στην επίθεση:

«Γιώργο [Σαρηγιάννη] μου, συγνώμη για τον δύσκολο τίτλο, αλλά τρελλαίνομαι με την ιδέα, πως θα τρέχεις στα λεξικά να βρεις τι είναι φληνάφημα και τι πομφόλυξ!) Πέντε χρόνια έχουν περάσει και σου έχω μείνει ανεξίτηλος. Πρόσεχε, τρελλό αγόρι, θα τον παρεξηγήσουν αυτόν τον έρωτα! Άλλωστε εσύ έχεις συνηθίσει να είσαι δεύτερος»...

«Διάβασα, που λες λοιπόν, (στα πεταχτά πρέπει να ομολογήσω – όπως γράφεις κι εσύ δηλαδή) το χαζοχαρούμενο ευθυμογράφημά σου. Μετά Γιώργο μου (δε σε πειράζει που σε λέω Γιώργου μου, ε;) – μετά Γιώργο μου, παρατήρησα, πως η γραφή σου συνεχίζει να είναι στο επίπεδο δευτέρας ή τρίτης τάξης κάποιου γυμνασίου θηλέων και ησύχασα....Και το χιούμορ σου... δεν παίζεται. Απορώ γιατί κάποιοι το λένε κρυόκωλο....»

........«Τι είναι αυτό;! – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;! Σου είπαν, μωρό μου, πως οι σοβαροί κριτικοί στην αρχή αναλύουν το έργο κι εσύ έκατσες κι έγραψες την ΥΠΟΘΕΣΗ;! Έλα μ.... στο τόπο σου! Ποιος σου το είπε αυτό, παιδί μου; Ο Γεωργουσόπουλος στο είπε; Παιδάκι μου, θέλει να σε καταστρέψει αυτός. Είναι κακός άνθρωπος. Στο είπε για να γελάμε μαζί σου. Να σε δείχνουμε και να λέμε: "δες το χαζό!" Γελάω! Πρέπει να τρέμεις όταν γράφεις. Λες από μέσα σου: "θα καταλάβουν τι μαλάκας είμαι". Σαν να διάβάζω έκθεση καλοσιδερωμένης μαθήτριας του δημοτικού. Ω, ρε πού καταντήσαμε;! Μάθανε πως γ........στε, πλάκωσαν κι οι γύφτοι! Σε λίγο θ' αρχίσεις και ν' ακούς φωνές... γάμα τα! Ξέρεις λοιπόν τι προτείνω, Ζαν ντ' Αρκ; Καλά, καλά... βαριέμαι να σχολιάζω άλλο τις μπουρδολογίες σου. Βαρέθηκα να σου κάνω άλλο πλάκα. Γιατί για πλάκα είσαι. Άντε ρε Γιώργο, γράψε καμία άλλη κριτική τώρα, να γελάσουμε! Εγώ πάντως δεν μπορώ ούτε να πατήσω, ούτε και να αποπατήσω στα γραπτά σου [...] "Στην τουαλέτα". Γιατί δεν έμενες εκεί; Αφού εκεί είναι ο φυσικός σου χώρος. Γιατί επέστρεφες στην αίθουσα, BOF (boring old fart); Γιατί; Μα, καλά δεν ντρέπεσαι καθόλου; - Να μου πεις εδώ δεν ντρέπονται αυτοί, που σε αφήνουν και γράφεις τέτοιες χυδαιότητες, θα ντραπείς εσύ; Ειλικρινά ήθελα να 'ξερα δεν υπάρχει κανείς στην εφημερίδα σου, να διαβάζει αυτά τα άθλια κείμενα που γράφεις;».

Ο Γιώργος Κιμούλης όχι απλώς δεν είχε καμία απολύτως επιφύλαξη να δημοσιεύσει το παραπάνω κείμενο αλλά έσπευδε να επιτεθεί σε οποιονδήποτε τολμούσε να γράψει κάποιο αρνητικό σχόλιο σχετικά με την ανάρτησή του. Όταν λοιπόν η έμπειρη δημοσιογράφος Στέλλα Βλαχογιάννη τον εγκάλεσε με περισσό θάρρος για τον τρόπο του έλαβε την εξής ακραία υποτιμητική και σεξιστική απάντηση:

«Φαίνεται έχεις πολύ καιρό να να δεις τυπωμένο κείμενό σου γι' αυτό, παρά την απειλή των 10000 λέξεων, - που βάζω στοίχημα δεν τις έχεις - η γραφή σου κινείται στα όρια του παραληρήματος. Χαίρομαι πάντως που σου έδωσα την ευκαιρία να θυμηθείς ξανά το επάγγελμα σου...Δεν με αφορούν ούτε αυτά που λες λοιπόν, ούτε αυτό που είσαι, μανάρι μου. Δεν σε ήξερα πριν το σχόλιό σου. Ειλικρινά. Μόλις τώρα έψαξα και βρήκα ποια ήσουν και τι έκανες. Σε ποια απ' όλες τις ανοησίες σου μπορώ να απαντήσω; Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το παραλήρημά σου. Μόνο να σε κατανοήσω. Δε γίνεται ν' απαντήσω στην κακιασμένη κιτρινίλα σου, ψυχή μου. Τι χαζομάρες είναι αυτές; Θα κάτσω τώρα εγώ να υποδεικνύω σ' εσένα κείμενα που τους περισσεύει η τεστοστερόνη! Τι τα θες; Χρειάζεσαι τεστοστερόνη εσύ; Τι να την κάνεις; Αν πάλι τη χρειάζεσαι, βρες την αλλού»!

........την ίδια εκείνη περίοδο έβαλε στο στόχαστρο έναν ακόμη δημοσιογράφο, τον θεατρικό συντάκτη της τότε «Ελευθεροτυπίας», Γρηγόρη Ιωαννίδη:

«Πάλι;!!! Καλά εσύ δεν παίζεσαι! Τι πίνεις και δε μας δίνεις, αγόρι μου; Τι υστερία είναι αυτή με τα κιλά, παιδί μου; Τρίτη φορά;!!! Νύχτα την έγραψες την κριτική; Κι αν ήταν νύχτα δεν την ξαναδιάβασες το πρωί, πριν τη δώσεις για τύπωμα;» έγραφε για να ολοκληρώσει το προσβλητικό του παραλήρημα απειλώντας: «Πρόσεχε μικρέ μου α-λέκτωρ, πρόσεχε τι γράφεις, γιατί δεν είμαστε όλοι κότες και την επόμενη φορά... βρεγμένη σανίδα! Συνεννοηθήκαμε;».
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Τον χαστούκισα. Με έβρισε και μετά κόπηκα από τη σειρά»

H Γιολάντα Μπαλαούρα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή του ALPHA “Pop Up”.

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/ ... o-ti-seira

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Εικόνα

με αφορμή όλων των καταγγελιών κάθε είδους μορφής βίας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα.

Η Γιολάντα Μπαλαούρα εξομολογήθηκε την δική της δυσάρεστη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε πριν από αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής και της τηλεόρασης.

Η ηθοποιός αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής: «Εγώ τον χαστούκισα. Ήμουν πάρα πολύ μικρή, ήταν από τις πρώτες μου δουλειές στον χώρο και είδα μια περίεργη κίνηση που αν δεν αντιδρούσα και το άφηνα μπορεί να εξελισσόταν σε κάτι πάρα πολύ άσχημο. Κάτι μου είπε πει μια συνάδελφός μου, σπουδαία πρωταγωνίστρια, να έχω τον νου μου. Μου είχε κάνει εντύπωση που μου είπε να πάω να πάρω από αυτόν το σενάριο.».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Και μάλιστα είχα πάει με το παιδί που έβγαινα εκείνη την περίοδο οπότε αυτό μου δημιούργησε ένα αίσθημα ασφάλειας ώστε να δώσω το χαστούκι. Το είπα στον φίλο μου. Το συζήτησα με τη συγκεκριμένη συνάδελφο. Δεν μου ζήτησε συγγνώμη. Με έβρισε και μετά κόπηκα από τη σειρά, εννοείται, τη δεύτερη σεζόν.».
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο - Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν οι φήμες

Η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου μετά την έντονη φημολογία και το δελτίο τύπου του υπουργείου Πολιτισμού

https://www.lifo.gr/now/culture/312179/ ... n-oi-fimes
https://www.protothema.gr/culture/artic ... i-lignadi/

Ο Δημήτρης Λιγνάδης σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε πάρει θέση για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο χώρο του θεάματος, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με το σάλο που είχε προκαλέσει η καταγγελία ενός νεαρού εις βάρος του διάσημου ηθοποιού Κέβιν Σπέισι.

Ακολουθεί το συγκεκριμένο απόσπασμα της συνέντευξης:

Πώς είδες την υπόθεση µε τον Κέβιν Σπέισι που προκάλεσε τόσο πολύ θόρυβο, όταν τον κατηγόρησε ένας ηθοποιός πως τον είχε... προσεγγίσει σεξουαλικά σε νεαρή ηλικία;

Το είδα ως... θλιβερή οπερέτα. Και από τις δύο πλευρές. Από τη µια αυτό το αγόρι που είχε βρεθεί στο πάρτι µε τον Σπέισι πάνω του, γιατί δεν αντέδρασε τότε; Γιατί δεν βγήκε να τον καταγγείλει; Μπορεί γιατί ήταν µικρός και φοβήθηκε. Πώς βρέθηκε σε εκείνο το πάρτι; Πού ήταν οι δικοί του; Γιατί τόσα χρόνια δεν µίλησε; Γιατί τώρα;

Γιατί έγινε «µόδα» να καταγγέλλουν τις όποιες σεξουαλικές παρενοχλήσεις; Οταν µε παρενοχλήσεις, θα βγω να το φωνάξω. Θα γυρίσω τον κόσµο ανάποδα. ∆εν θα το θυµηθώ χρόνια µετά - είτε πρόκειται για το αγόρι αυτό, είτε για τις ηθοποιούς που παρενοχλήθηκαν από τον Γουάινστιν. Είναι άθλια η σεξουαλική παρενόχληση, άρα οφείλεις να την καταγγείλεις την ίδια στιγµή, για να µη συµβεί σε άλλους... Και από την άλλη, ο Σπέισι βγήκε να δηλώσει οµοφυλόφιλος για να «δικαιολογήσει» την πράξη που λέγεται ότι έκανε, τονίζοντας πως ήταν µεθυσµένος και δεν... θυµάται; Για αυτό κάνω λόγο για θλιβερή οπερέτα.

Εικόνα

Το μεσημέρι αρκετά ελληνικά ΜΜΕ είχαν επικαλεστεί ανάρτηση της συγγραφέως και δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτας, που έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook πως η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη φέρεται να ζήτησε την παραίτηση του κ. Λιγνάδη, χωρίς να αναφέρει τον λόγο.

Η κα Ακρίτα είχε επικαλεστεί δημοσιογραφικές πηγές που δεν κατονόμαζε. Η ανάρτηση της προκάλεσε την αντίδραση του υπουργείου που λίγο αργότερα ανακοίνωνε ότι «οι αποφάσεις της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνονται αποκλειστικά μέσω των δελτίων Τύπου του ΥΠΠΟΑ και όχι από ιδιωτικά προφίλ στα social media. Κάθε άλλη «αξιόπιστη πληροφορία» είναι παραπλανητική και εξυπηρετεί ασαφείς σκοπιμότητες.»

Τελικά το απόγευμα, ο Δημήτρης Λιγνάδης εξέδωσε και ο ίδιος επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως». «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε οριστεί καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου τον Αύγουστο του 2019 και η θητεία του είναι τριετής. Στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής της Νέας Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου, αναπληρωτής Διευθυντής στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.
Spoiler
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Spoiler
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ετσι μπράβο! Να ανοίγουν όλα τα στόματα στο τσάο και στο χάι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

αλήτες θα τον φάνε τον άνθρωπο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

https://twitter.com/KostasVaxevanis/sta ... 50850?s=20

«Ανθρωποφάγα θηρία πήγαν να με κατασπαράξουν πάλι. Θηρία με δόντια σουβλερά που πνιγουν σε χρόνο dt όποιον μισούν, δεν τους αρέσει, δεν είναι του γούστου τους, διαφωνούν με όσα λέει ή γράφει, μου επιτέθηκαν με αφορμή οσα ειπα το πρωι στο Mega για το μέγα θέμα των ημερών, τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, λεκτική και σωματικη βια κ.λπ.»

» Και κατά πως το συνηθίζουν, για να φτασουν στο αποτέλεσμα που θέλουν κάθε φορά και με κάθε ευκαιρία, δηλαδή την ηθική, επαγγελματική και ψυχική μου εξόντωση, τα άγρια αυτά θηρια που εγκαταβιούν στο βορβορωδες διαδίκτυο, έβαλαν κάτω τη “μονταζιέρα” (δεν θέλω να φανταστω πάλι της Κουμουνδουρου…), έκοψαν και έραψαν ό,τι τους βόλευε και διαστρέβλωσαν απολυτα όσα ειπα ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, και του οποίου ήμουν και εγώ ως νέος δημοσιογράφος, ένα “θύμα”!»

» Ότι ο διευθυντής, ο αρχισυντάκτης, ο προϊστάμενος του τμήματος, αν δεν του άρεσε αυτό που είχες γράψει σου πετούσε το χειρόγραφο, σε ξεφτίλιζε, πολύ συχνά μπροστά σε άλλους συναδέλφους σου, σε έκανε να το γράψεις και να το ξαναγράψεις, μέχρι να πει το “Ο.κ”. Και είπα σε αυτό το σημείο, ότι σε αυτή την περίπτωση, είχες δύο επιλογές: ή καθόσουν και το πάλευες και γινόσουν καλύτερος για να μην ξανασυμβεί αυτο ή σηκωνόσουν και έφευγες και άλλαζες ενδεχομένως επαγγελμα. ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ!!!»

» Που είναι η συνηγορία μου, υπερ της σεξουαλικής παρενόχλησης και της λεκτικής ή σωματικής βιας, και όσων καθαρμάτων την ασκουν; Ποιος μπορει να μου προσάψει οτιδήποτε, όταν έχω τοποθετηθεί τόσο καίρια και αποφασιστικά κατά αυτών των συμπτωμάτων;»

» Απάντηση: κανείς εχέφρων. Μόνο τα ερπετά που σέρνουν την άθλια ύπαρξή τους στα βρωμόνερα του διαδικτύου…»
Spoiler
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

https://www.athensvoice.gr/greece/70096 ... gonistries

Αρα για σεξουαλικη παρενοχληση κατηγορουν ουσιαστικα τον Φιλιππιδη;
Άβαταρ μέλους
georgebi

Zelda έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:42 https://www.athensvoice.gr/greece/70096 ... gonistries

........στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ........και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών........ :102:
Spoiler
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

georgebi έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:46
Zelda έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:42 https://www.athensvoice.gr/greece/70096 ... gonistries

........στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ........και ζητούν τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών........ :102:
Καλα δε χρειαζόταν τετοιου ειδους καταγγελια για να ζητησει κανεις τη διαγραφη του Φιλιππιδη απο το σωματειο Ελληνων ηθοποιων :P

Ανθρωπος που δηλωνε οτι θαυμάζει τη Ζωη Κωνσταντοπουλου και βαφτιστηκε μονος του ο κορυφαιος Ελληνας ηθοποιός... μην ψαχνεις και πολλα
Άβαταρ μέλους
georgebi

Zelda έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:55

Καλα δε χρειαζόταν τετοιου ειδους καταγγελια για να ζητησει κανεις τη διαγραφη του Φιλιππιδη απο το σωματειο Ελληνων ηθοποιων :P

Ανθρωπος που δηλωνε οτι θαυμάζει τη Ζωη Κωνσταντοπουλου και βαφτιστηκε μονος του ο κορυφαιος Ελληνας ηθοποιός... μην ψαχνεις και πολλα
.....σ' αυτό και εγώ ακόμα ....αδυνατώ να βρω κάτι να υπερασπιστώ τον Φιλιππίδη :-?

Πάντως το να καταγγείλεις τον θιασάρχη ......στο σωματείο Ελλήνων ηθοποιιών .... υποθέτω πως είναι μια κάποια πρόοδος :102: σε σχέση με τις καταγγελίες στο ..... τσάο και στο χάι ....όπως έγραψε και ο memberlist.php?mode=viewprofile&u=1329
Spoiler
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”