πηγή«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης
Την απόφαση να εγκαταλείψει το «ψηφιακό κελί» του πήρε ένας καθηγητής Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προαναγγέλοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης μιλώντας στον FOCUS FM, επεσήμανε πως η παραίτησή του οφείλεται στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φαίνεται να είναι όργανο μίας παγκόσμιας συνωμοσίας.
«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας», ανέφερε ο καθηγητής. «Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», πρόσθεσε.
«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε ακόμη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Και καθηγητής Νομικής επιβεβαιώνει τον Αρίστο
-
Γενιά της Αγαμίας
Και καθηγητής Νομικής επιβεβαιώνει τον Αρίστο
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Και καθηγητής Νομικής επιβεβαιώνει τον Αρίστο
Στύγιος ακόμα με την κουβέρτα της ντροπής; 
Σκάσε γκαντέμη, μου έσκασε η αντλία βενζίνης σήμερα στο δρόμο και τρόμαξα να φτάσω
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πάρε ρότορα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 22:02πηγή«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης
Την απόφαση να εγκαταλείψει το «ψηφιακό κελί» του πήρε ένας καθηγητής Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, προαναγγέλοντας ότι θα παραιτηθεί από τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης μιλώντας στον FOCUS FM, επεσήμανε πως η παραίτησή του οφείλεται στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως φαίνεται να είναι όργανο μίας παγκόσμιας συνωμοσίας.
«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας», ανέφερε ο καθηγητής. «Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», πρόσθεσε.
«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε. Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο», υποστήριξε ακόμη ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 1370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 1 Απαντήσεις