Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ναι, τι; Βιασμός είναι ο ένας, βιασμός είναι κι ο άλλος κατά τη γνώμη μου, ενώ "οικειοθελώς πήγε με την 36χρονη", οικειοθελως και με τον 36χρονο αναλογικά, με βάση όσα λέτε.
Αν χρειάζεται διευκρίνιση, να την κάνουμε.
Αγόρι ανήλικο που έχει σεξουαλικές επαφές με ενήλικη γυναίκα δεν νοείται ότι μπορεί να πάθει τίποτα κακο. Ούτε ψυχολογικό, ούτε τίποτα. Αντιθετως μόνο να κερδίσει μπορεί.
Εκτός κι αν το αγόρι είναι αδερφή, οπότε εκεί πράγματι μπορεί να ξινήσει , δεν έχω άποψη
Με τη δική σου λογική, το κορίτσι ποιο κακό μπορεί να πάθει;
Για να 'μαστε ειλικρινείς, υπάρχουν επιμέρους διαφορές. Από τη διαφορά της επιρροής που έχει η κύρια πράξη στα δύο φύλα, μέχρι την ψυχολογία της μητρότητας που υπάρχει στις γυναίκες.
Κι επειδή το επόμενο ερώτημα που θα θέσεις είναι εάν αυτό είναι το ίδιο με το να συνευρισκόταν μια 35χρονη με ανήλικη, η απάντηση είναι όχι, γιατί θα την αποπροσανατόλιζε από το βιολογικό της προορισμό.
σε αυτην που δεν απαγορευεται αλλα δεν το γνωριζει
Παιδεραστές σου λέει μετά.
θα σε ενημερωσει ο σταβμανρ για το τι οριζει ο ΠΚ
Σοβαρά, δεν περίμενα ότι υπάρχει άνθρωπος που ζητά να απαγορευτεί τώρα η ερωτική συνεύρεση πριν τα 15 έτη στην Ελλάδα.
Επειδή αυτό συμβαίνει εδώ και δεκαετίες ήδη.
Σοβαρά, δεν περίμενα ότι υπάρχει άνθρωπος που ζητά να απαγορευτεί τώρα η ερωτική συνεύρεση πριν τα 15 έτη στην Ελλάδα.
ε ναι αλλα αργουμε να ενημερωθούμε
να ρωτησω ..... τι ποινες προβλεπει ο ΠΚ αν 13 χρονος και 14 χρονη εχουν σεξουαλικες σχεσεις ;
να ρωτησω ..... τι ποινες προβλεπει ο ΠΚ αν 13 χρονος και 14 χρονη εχουν σεξουαλικες σχεσεις ;
Να ανοίξεις και να διαβάσεις. Στην εποχή του ίντερνετ ζούμε.
Κι εσύ και η άλλη χρήστης παραπάνω που ζητά να εισαχθεί λέει νόμος που να απαγορεύει το σεξ πριν τα 15 στην Ελλάδα.
Να ανοίξεις και να διαβάσεις. Στην εποχή του ίντερνετ ζούμε.
Κι εσύ και η άλλη χρήστης παραπάνω που ζητά να εισαχθεί λέει νόμος που να απαγορεύει το σεξ πριν τα 15 στην Ελλάδα.
εχω κανει τον κοπο
ρητορικη ερωτηση ετσι να περναει η ωρα
Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:49
οι παρατηρησεις σας ειναι χρησιμες - θα προσπαθησω να βελτιωθω
ε μα.η πραγματική ιστορία λογικά είναι "πήγα μια βόλτα την ανηψιά μου με την μηχανή που γούσταρε να ανέβει και την κέρασα πορτοκαλάδα" και του γάμησες τα πρέκια στη φανταστική περιγραφή για να αποκτήσει ενδιαφέρον.δεν κάνουμε δουλειά έτσι
και σε οργασμό ήρθε μετά ο συμφορουμίτης μας, κάμνωντάς τον λάστιχο στο μπάνιο...
ε ναι τα κοριτσια δεν κανουν τετχοια και καποια στιγμη θα καταλαβουν τους θησαυρους της ψυχης σας θα σας βγαλουν απο την απεξω και θα σας εκτιμησουν ανεξαρτητα αν εσφαλαν και γαμιοντουσαν με αληταμπουρες
θα τις εξαγνισετε με την προσφορα της αληθινης αγαπης σας της συντροφικοτητας και του ειλικρινους σεβασμου σας προς το φυλο τους τα θελω και τις αναγκες τους
Το `69 με κάποιο φίλο
Το `69 καθώς γυρνούσα εδώ και εκεί
τους δρόμους έπαιρνα νωρίς απ’ το πρωί
είδα ένα φίλο λιωμένο από ρακί
τα παρατάω μου ‘πε κι αρχίζω απ’ την αρχή
Σ’ ένα παγκάκι στο μουσείο σε μια γωνιά
μου ‘πε κλατάρω δεν αντέχω άλλο πια
δουλειά και σπίτι, σπίτι και δουλειά
θα τα φτύσω όλα και θα φύγω μακριά
Τ’ αφεντικό με βρίζει η μάνα μου βογγά
μια καλημέρα δε μου λεν στη γειτονιά
πως είμαι αλήτης συνεχώς μου κοπανά
γι’ αυτό σου λέω Παύλο φεύγω πια για τα καλά
Μια μέρα γύρισα στο σπίτι το πρωί
βρήκα ένα γράμμα πεταμένο στην αυλή
όσα δε φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η στιγμή
τον Λευτέρη λέει τον εκλείσαν φυλακή
αποπλάνησε είπαν δεκαεξάχρονη μικρή
αποπλάνησε είπαν…
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Αρχέλαος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:29
Το `69 με κάποιο φίλο
αποπλάνησε είπαν…
Αν ζούσε κι έγραφε τώρα ο Σιδηρόπουλος, θα είχαμε χάσει το τραγούδι...
Πάντως καλή η πλάκα και εγώ τρόλλαρα πριν, αλλά φανταστείτε να πληρώνετε μια τέτοια για να κάνει μάθημα στο γιο σας 13 χρονών και αντί για μάθημα να τον πηδάει. Η θέση της είναι στη φυλακή για παιδεραστία και αποπλάνηση. Και για όσους λένε εγώ θα την έκανα και θα την έφτιαχνα αν ήμουν στην ηλικία του, σκεφτείτε μόνο το ότι πιθανότατα μια 36χρονη θα σας έκανε ότι ήθελε για ότι σκοπούς σκοτεινούς ή μη είχε.
Αρχέλαος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 19:29
Το `69 με κάποιο φίλο
αποπλάνησε είπαν…
Εν τω μεταξύ για μαθήτριες που συνάπτουν σχέσεις με τους καθηγητές τους έχουν βγει δεν ξέρω κι εγώ πόσες ελληνικές ταινίες στον κινηματογράφο και τηλεταινίες στη δεκαετία του 80 που όλες παρουσίαζαν τις σχέσεις αυτές σαν κάτι ρομαντικό και όμορφο.
Για μαθητές και καθηγήτριες μόνο σε μια καλτ τηλεταινία δεκαετίας 80 είχε βγει κάτι ημισχετικό κι αυτό σε φάση που διακομωδούσε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:49
Κατά τα άλλα παίδες, όταν βγαίνουν στοιχεία των ανδρών που κατηγορούνται για τη σχέση τους με πιτσιρίκες, τσιρίζετε για αξιοπρέπεια, δολοφονίες χαρακτήρων, ανεπίτρεπτους διασυρμούς κλπ κλπ κλπ
Όταν βγαίνουν στοιχεία γυναικών, μόνον τη μαγνητική τομογραφία τους δεν σχολιάζετε/αναπαράγετε/διακωμωδείτε, χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό για όλα τα παραπάνω, έτσι;
Είστε τέρμα κούταβοι, το ξαναλέω.
Οι Ελ αμοιβάδες ώς μονοκύτταροι, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους πηδήξουν το γιο, με την κόρη σκαλώνουν.
Αγόρι ανήλικο που έχει σεξουαλικές επαφές με ενήλικη γυναίκα δεν νοείται ότι μπορεί να πάθει τίποτα κακο. Ούτε ψυχολογικό, ούτε τίποτα. Αντιθετως μόνο να κερδίσει μπορεί.
Εκτός κι αν το αγόρι είναι αδερφή, οπότε εκεί πράγματι μπορεί να ξινήσει , δεν έχω άποψη
Με τη δική σου λογική, το κορίτσι ποιο κακό μπορεί να πάθει;
Για να 'μαστε ειλικρινείς, υπάρχουν επιμέρους διαφορές. Από τη διαφορά της επιρροής που έχει η κύρια πράξη στα δύο φύλα, μέχρι την ψυχολογία της μητρότητας που υπάρχει στις γυναίκες.
Κι επειδή το επόμενο ερώτημα που θα θέσεις είναι εάν αυτό είναι το ίδιο με το να συνευρισκόταν μια 35χρονη με ανήλικη, η απάντηση είναι όχι, γιατί θα την αποπροσανατόλιζε από το βιολογικό της προορισμό.
Σαφώς και μπορεί να υπάρχουν επιμέρους διαφορές, γιατί ούτε όλοι οι έφηβοι ούτε όλοι οι ενήλικοι που έχουν σχέσεις μαζί τους, έχουν τα ίδια ζητούμενα ή συμπεριφορά. Κάθε περίπτωση, είναι όντως διαφορετική.
Αλλά το ερώτημα μου αφορούσε στο σκεπτικό του Prepon, που αναφέρει ότι δεν νοείται ότι το αγόρι θα πάθει κάτι κακό, αντιθέτως θα κερδίσει.
Και απλώς ρώτησα τι θα πάθει το κορίτσι, σε αντίθεση με το αγόρι.