ενω ο ιστιοπλοος προπονητης ηταν σιγουρο πως θα πηδαγε κανα δυο 11 χρονες ακομα πριν ανοιξει τα πανια του 470 με προορισμο την βραζιλιαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:39προφανώς γιατί δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισής της. πχ δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε κρίθηκε πως υπάρχει κίνδυνος να επαναλάβει την παραβατική αυτή συμπεριφορά ως τη δίκη.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:37Εγώ δεν έχω καταλάβει ειλικρινά. Κάπου είδα κάποιος να γράφει ότι άμα έχεις μικρό παιδί δεν προφυλακίζεσαι, αλλά δεν έχω ιδέα. Μου φαίνεται αδιανόητο.
πάρα πολύ λογικό είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε μια 35+ να νοσταλγεί την εποχή που ήταν 13. Ισχύει και για τους άντρες.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:18μετα τα 35 + και ενα -δυο παιδια κανουν επιστροφη στα χρονια της νεοτητας τουςAwesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:10Δεν το ξεχνάνε, δεν λένε τυχαία οι 40αρες είναι σαν δύο εικοσάρεςParis έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:04 τα εζησα
ειρωνικο ηταν για τις Κυριες που βολικα ξεχνανε τι εκαναν σε αυτες τις ηλικιες![]()
Σ' αυτές τις ηλικίες, όλα θέλουν να μεγαλώσουν.
Πέρα από την πλάκα πάντως, τις συγκεκριμένες περιπτώσεις -και αναφέρομαι στις γυναίκες- τις θεωρώ άκρως προβληματικές.
Και ναι, το θεωρώ ένα είδος βιασμού, ανεξαρτήτως αν τη βρίσκει το πιτσιρίκι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν νοσταλγει - ορμαει οπως τοτεΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:42Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε μια 35+ να νοσταλγεί την εποχή που ήταν 13. Ισχύει και για τους άντρες.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:18μετα τα 35 + και ενα -δυο παιδια κανουν επιστροφη στα χρονια της νεοτητας τουςAwesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:10
Δεν το ξεχνάνε, δεν λένε τυχαία οι 40αρες είναι σαν δύο εικοσάρες![]()
Πέρα από την πλάκα πάντως, τις συγκεκριμένες περιπτώσεις -και αναφέρομαι στις γυναίκες- τις θεωρώ άκρως προβληματικές.
- EKPLIKTIKOS
13-14 περναγα μπόμπαΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:42
Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε μια 35+ να νοσταλγεί την εποχή που ήταν 13. Ισχύει και για τους άντρες.
πεθύμησα τις πραγματικές ιστορίες του μπλάκι που σε κοπανάει στο κεφάλι,ζμπαμ,αυτό είναι,εξωφρενικό,αν σ αρέσει.οι γύρω γύρωParis έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:32 Δεν χαλιναγωγουνται οι νεαρες
Πατερας κ Μανα με ειχαν παρακαλεσει να παω βόλτα με την μηχανη την υπερπροστατευομενη κορη τους - αν ειχα την καλοσυνη - μιας και τους ειχε πρηξει ηθελε να ζησει την ταχυτητα και ηθελαν να ξελυσσαξει σε ελεγχομενο περιβαλλον
στο πρωτο σκελος της διαδρομης που ημουν προσεκτικος δεν ευχαριστηθηκε
πινοντας το ποτο της μου ζητησε στην επιστροφη να τα δωσω ολα
το εκανα - πρεπει να ειχε ατελειωτους οργασμους σπαρταραγε για ωρα ακομα και οταν κατεβηκε
μιζερογαματοιστορίες με υπονοούμενα δεν έχουν πλάκα
οι παρατηρησεις σας ειναι χρησιμες - θα προσπαθησω να βελτιωθωnowhere έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:46πεθύμησα τις πραγματικές ιστορίες του μπλάκι που σε κοπανάει στο κεφάλι,ζμπαμ,αυτό είναι,εξωφρενικό,αν σ αρέσει.οι γύρω γύρωParis έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:32 Δεν χαλιναγωγουνται οι νεαρες
Πατερας κ Μανα με ειχαν παρακαλεσει να παω βόλτα με την μηχανη την υπερπροστατευομενη κορη τους - αν ειχα την καλοσυνη - μιας και τους ειχε πρηξει ηθελε να ζησει την ταχυτητα και ηθελαν να ξελυσσαξει σε ελεγχομενο περιβαλλον
στο πρωτο σκελος της διαδρομης που ημουν προσεκτικος δεν ευχαριστηθηκε
πινοντας το ποτο της μου ζητησε στην επιστροφη να τα δωσω ολα
το εκανα - πρεπει να ειχε ατελειωτους οργασμους σπαρταραγε για ωρα ακομα και οταν κατεβηκε
μιζερογαματοιστορίες με υπονοούμενα δεν έχουν πλάκα
Η ποινική αντιμετώπιση των δύο υποθέσεων οφείλει να είναι κοινή. Αν υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση των υποθέσεων, αυτό θα αποτελεί μια πλήρη γελοιοποίηση του νομικού πλαισίου.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:42ενω ο ιστιοπλοος προπονητης ηταν σιγουρο πως θα πηδαγε κανα δυο 11 χρονες ακομα πριν ανοιξει τα πανια του 470 με προορισμο την βραζιλιαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:39προφανώς γιατί δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισής της. πχ δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε κρίθηκε πως υπάρχει κίνδυνος να επαναλάβει την παραβατική αυτή συμπεριφορά ως τη δίκη.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:37
Εγώ δεν έχω καταλάβει ειλικρινά. Κάπου είδα κάποιος να γράφει ότι άμα έχεις μικρό παιδί δεν προφυλακίζεσαι, αλλά δεν έχω ιδέα. Μου φαίνεται αδιανόητο.
πάρα πολύ λογικό είναι.
Μέχρι όμως τη δική και την απόφαση υπάρχει, θεωρώ, μια διαφορά στις δύο περιπτωσεις. Το ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παιδί δύο ετών. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα γι αυτό. Αν προφυλακιστει άμεσα, τότε προφανώς δημιουργείται ουσιαστικό πρόβλημα στο παιδί αφού δεν υπάρχει ο χρόνος να οργανωθεί ο καλύτερος τρόπος μέριμνας γι' αυτό.
το νομικο πλαισιο εχει γελοιοποιηθει απειρες φορεςMaspoli έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:50Η ποινική αντιμετώπιση των δύο υποθέσεων οφείλει να είναι κοινή. Αν υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση των υποθέσεων, αυτό θα αποτελεί μια πλήρη γελοιοποίηση του νομικού πλαισίου.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:42ενω ο ιστιοπλοος προπονητης ηταν σιγουρο πως θα πηδαγε κανα δυο 11 χρονες ακομα πριν ανοιξει τα πανια του 470 με προορισμο την βραζιλιαΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:39
προφανώς γιατί δεν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισής της. πχ δεν είναι ύποπτη φυγής, ούτε κρίθηκε πως υπάρχει κίνδυνος να επαναλάβει την παραβατική αυτή συμπεριφορά ως τη δίκη.
πάρα πολύ λογικό είναι.
Μέχρι όμως τη δική και την απόφαση υπάρχει, θεωρώ, μια διαφορά στις δύο περιπτωσεις. Το ότι η κατηγορούμενη έχει ένα παιδί δύο ετών. Πρέπει να ληφθεί μέριμνα γι αυτό. Αν προφυλακιστει άμεσα, τότε προφανώς δημιουργείται ουσιαστικό πρόβλημα στο παιδί αφού δεν υπάρχει ο χρόνος να οργανωθεί ο καλύτερος τρόπος μέριμνας γι' αυτό.
Ούτε ένα 13χρονο που ορμάει είναι και τόσο καλά. Απλώς έχει πολύ περισσότερες δικαιολογίες.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:44δεν νοσταλγει - ορμαει οπως τοτεΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:42Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε μια 35+ να νοσταλγεί την εποχή που ήταν 13. Ισχύει και για τους άντρες.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:18
μετα τα 35 + και ενα -δυο παιδια κανουν επιστροφη στα χρονια της νεοτητας τους
Οι 35αρες που λες είναι ουσιαστικά 13χρονα που δεν έχουν λύσει ποτέ κάποια προβλήματα αυτής της εφηβικής ηλικίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε τότε δεν μιλάμε για το ίδιο πραγμαCecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:52Τους, πολλούς τους. Δεκάδες τους.Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:48Τις , όχι τους.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:34
Nαι, τους βλέπεις δέκα δέκα πώς 20 χρόνια μετά ακόμα έχουν μνήμες και τρέχουν να καταγγείλουν την κατάσταση.
Και φυσικά βλέπουμε να έχουν ενοχλησεις όσες δεν ενέδωσαν, λογικά όσες ενέδωσαν θα είναι εντάξει ψυχολογικα
Για πες 2-3 από αυτούς
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
δεν γνωριζω το γιατι - μενω στα γεγονοτα και τις πραξεις τουςΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:52Ούτε ένα 13χρονο που ορμάει είναι και τόσο καλά. Απλώς έχει πολύ περισσότερες δικαιολογίες.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:44δεν νοσταλγει - ορμαει οπως τοτεΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:42
Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε μια 35+ να νοσταλγεί την εποχή που ήταν 13. Ισχύει και για τους άντρες.
Οι 35αρες που λες είναι ουσιαστικά 13χρονα που δεν έχουν λύσει ποτέ κάποια προβλήματα αυτής της εφηβικής ηλικίας.
με βαση αυτα αφου παρελθει ενα χρονικο διαστημα που σοβαρευονται κανουν μια ολικη επαναφορα στο νεανικο σεξουαλικο παρελθον τους
- Cecily Anne
Mπες στο γιουτιουμπ σε κάνα πρωινάδικο, κάθε μέρα βγαίνουν καινούριοι. Οι μόνοι μέχρι τώρα που έχει φανεί να έκαναν σαματά την ώρα της σεξουαλικής πρότασης/παρενόχλησης, κλπ. και να μίλησαν στην ώρα τους είναι κατά κύριο λόγο οι γκέυ άντρες.Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:53Ε τότε δεν μιλάμε για το ίδιο πραγμαCecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:52Τους, πολλούς τους. Δεκάδες τους.Prepon έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:48
Τις , όχι τους.
Και φυσικά βλέπουμε να έχουν ενοχλησεις όσες δεν ενέδωσαν, λογικά όσες ενέδωσαν θα είναι εντάξει ψυχολογικα
Για πες 2-3 από αυτούς
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τον αλλον τον 38χρονο που πηγαινε με την 11χρονη τον μπαγλαρωσανε και σωστα.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:37Εγώ δεν έχω καταλάβει ειλικρινά. Κάπου είδα κάποιος να γράφει ότι άμα έχεις μικρό παιδί δεν προφυλακίζεσαι, αλλά δεν έχω ιδέα. Μου φαίνεται αδιανόητο.
Μαλλον και οι δικαστες πιστευουν οτι αλλο πραγμα τα αγορακια και αλλο τα κοριτσακια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Πού στο δίκαιο το είδες γραμμένο αυτό;under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:58Τον αλλον τον 38χρονο που πηγαινε με την 11χρονη τον μπαγλαρωσανε και σωστα.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:37Εγώ δεν έχω καταλάβει ειλικρινά. Κάπου είδα κάποιος να γράφει ότι άμα έχεις μικρό παιδί δεν προφυλακίζεσαι, αλλά δεν έχω ιδέα. Μου φαίνεται αδιανόητο.
Μαλλον και οι δικαστες πιστευουν οτι αλλο πραγμα τα αγορακια και αλλο τα κοριτσακια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ε μα.η πραγματική ιστορία λογικά είναι "πήγα μια βόλτα την ανηψιά μου με την μηχανή που γούσταρε να ανέβει και την κέρασα πορτοκαλάδα" και του γάμησες τα πρέκια στη φανταστική περιγραφή για να αποκτήσει ενδιαφέρον.δεν κάνουμε δουλειά έτσι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις