Κλασική περίπτωση Ελ που θα φάει παντόφλα.Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:01Αν Ένας 35αρης πήγαινε με την 13χρονη κόρη μου, θα τον κρεμαγα από την ταράτσα και θα του έλεγα ότι αν την πλησιάσει ξανά, θα τον κάνω να με παρακαλάει να τον αφήσω να πέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:57Μα δεν έγραψα κάτι άλλο.under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:53
Ο πατερας ακριβως επειδη υπαρχει διαφορα ψυχολογιας των 2 φυλων θα εχει μονο ανησυχια για την κορη του αλλα για τον γιο του περα απο καποια ανησυχια σε δευτερη φαση, θα νιωσει και μια ικανοποιηση που καταφερε να παει με μια ομορφη 35αρα.
Αυτός ο πατέρας, γιατί να μη νοιώσει την ίδια ικανοποίηση αν η κόρη του πάει με έναν όμορφο 35άρη;
Επίσης αντικειμενικά και ψύχραιμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Να εκφραζεσαι λιγο πιο κοσμια - προειδοποιηση εκ της μεγαλης συντονιστικης αρχης του παροντος ιστοτοπουWestwood Studios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:00Και μετά ξύπνησες.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:45Δεν εφταιγε κανεις γιατι δεν γινοντουσαν αυτα τα πράγματα και φυσικα δεν γινονται σημερα η θα γινουν στο μελλονWestwood Studios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:29 Ενώ όταν οι 13χρόνες συμμαθήτριες εν έτει 1996 πηδιόντουσαν με 22χρόνους φαντάρους, φταίγανε οι φαντάροι.
Τώρα ξεκωλιάζονται από τα 14, 15 ή πολλά κοριτσάκια για να μην κινήσουν υποψίες γίνονται οι καλύτερες τσιμπουκλούδες. Ψάξε κάνα βιντεάκι. Υπάρχουν πολλά.
τα εζησαWestwood Studios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:00Και μετά ξύπνησες.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:45Δεν εφταιγε κανεις γιατι δεν γινοντουσαν αυτα τα πράγματα και φυσικα δεν γινονται σημερα η θα γινουν στο μελλονWestwood Studios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:29 Ενώ όταν οι 13χρόνες συμμαθήτριες εν έτει 1996 πηδιόντουσαν με 22χρόνους φαντάρους, φταίγανε οι φαντάροι.
Τώρα ξεκωλιάζονται από τα 14, 15 ή πολλά κοριτσάκια για να μην κινήσουν υποψίες γίνονται οι καλύτερες τσιμπουκλούδες. Ψάξε κάνα βιντεάκι. Υπάρχουν πολλά.
ειρωνικο ηταν για τις Κυριες που βολικα ξεχνανε τι εκαναν σε αυτες τις ηλικιες
- Westwood Studios
Δεν ψηφίζω Κούλη. Δεν έχω τρόπους. Δεν είμαι Άριστος.
- Otto Weininger
Εδώ είναι Μανιατικα.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:02Κλασική περίπτωση Ελ που θα φάει παντόφλα.Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:01Αν Ένας 35αρης πήγαινε με την 13χρονη κόρη μου, θα τον κρεμαγα από την ταράτσα και θα του έλεγα ότι αν την πλησιάσει ξανά, θα τον κάνω να με παρακαλάει να τον αφήσω να πέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:57
Μα δεν έγραψα κάτι άλλο.
Αυτός ο πατέρας, γιατί να μη νοιώσει την ίδια ικανοποίηση αν η κόρη του πάει με έναν όμορφο 35άρη;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σαφώς και κάνει να τα λέμε.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:00οκOtto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:55Καθαρά αντικειμενικά θα δώσω δίκιο στον συναγωνιστή εδώ.
Από τα έχει με φαντάρο στο εχει μηχανάκι μέχρι το φοιτητής με αυτοκίνητο .
Τα παραπάνω, σχεδόν πάντα συνοδευτικά με το στυλ του μαχαλομαγκα.
Ήταν συνταγή, τουλάχιστον στα 90s, για να ρίχνεις κοριτσάκια από 14 έως 17, ανάλογα με την ανάπτυξη και το ξεπέταγμα που είχαν.
Τους συνομηλίκους (σαφώς ομορφότερους και πιο φραγκατους) ούτε να μας φτύσουν τότε.
Ενώ ο 14 έως 17 τι θέλει σε αυτό την ηλικία; Να κάμει σεξ 24/7. Κανένα ενδιαφέρον για υλικά ή αλλα εξτρα χαρακτηριστικά.
Το μονο πρόβλημα εδώ με την δασκάλα αυτή, είναι ότι του έλεγε αρχιδιες να φύγουν μαζί κλπ.
Αυτό είναι κόκκινη γραμμή και θέλει μερικές μάπες για να μην διανοηθεί να το ξαναπεί.
αλλα δεν κανει να τα λετε
μια επισημανση μονο - δεν τις εριχνε κανεις - χιμαγαν![]()
Αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά στις σχέσεις μεταξύ συνομίληκων αλλά στις σχέσεις ενήλικων αντρών και γυναικών με εφήβους. Και για τους εφήβους ισχύει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Κάποιοι "ξεπετάγονται" πιο νωρίς και κάποιοι πολύ πιο αργά. Κάποιοι 18ρηδες έχουν προϊστορία ετών (με συνομίληκες ή μεγαλύτερες) και κάποιοι είναι παρθένοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν το ξεχνάνε, δεν λένε τυχαία οι 40αρες είναι σαν δύο εικοσάρεςParis έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:04 τα εζησα
ειρωνικο ηταν για τις Κυριες που βολικα ξεχνανε τι εκαναν σε αυτες τις ηλικιες
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Cecily Anne
Ναι, στη φωλιά της μητριαρχίας. Στα λόγια μου έρχεσαι.Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:05Εδώ είναι Μανιατικα.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:02Κλασική περίπτωση Ελ που θα φάει παντόφλα.Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:01
Αν Ένας 35αρης πήγαινε με την 13χρονη κόρη μου, θα τον κρεμαγα από την ταράτσα και θα του έλεγα ότι αν την πλησιάσει ξανά, θα τον κάνω να με παρακαλάει να τον αφήσω να πέσει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ελα ομως που οι γυναικες οχι μονο δεν τα λενε αλλα τα ξεχνανε και δεν θελουν να μιλανε αλλοι για αυταΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:05Σαφώς και κάνει να τα λέμε.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:00οκOtto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:55
Καθαρά αντικειμενικά θα δώσω δίκιο στον συναγωνιστή εδώ.
Από τα έχει με φαντάρο στο εχει μηχανάκι μέχρι το φοιτητής με αυτοκίνητο .
Τα παραπάνω, σχεδόν πάντα συνοδευτικά με το στυλ του μαχαλομαγκα.
Ήταν συνταγή, τουλάχιστον στα 90s, για να ρίχνεις κοριτσάκια από 14 έως 17, ανάλογα με την ανάπτυξη και το ξεπέταγμα που είχαν.
Τους συνομηλίκους (σαφώς ομορφότερους και πιο φραγκατους) ούτε να μας φτύσουν τότε.
Ενώ ο 14 έως 17 τι θέλει σε αυτό την ηλικία; Να κάμει σεξ 24/7. Κανένα ενδιαφέρον για υλικά ή αλλα εξτρα χαρακτηριστικά.
Το μονο πρόβλημα εδώ με την δασκάλα αυτή, είναι ότι του έλεγε αρχιδιες να φύγουν μαζί κλπ.
Αυτό είναι κόκκινη γραμμή και θέλει μερικές μάπες για να μην διανοηθεί να το ξαναπεί.
αλλα δεν κανει να τα λετε
μια επισημανση μονο - δεν τις εριχνε κανεις - χιμαγαν![]()
Αλλά το συγκεκριμένο θέμα δεν αφορά στις σχέσεις μεταξύ συνομίληκων αλλά στις σχέσεις ενήλικων αντρών και γυναικών με εφήβους. Και για τους εφήβους ισχύει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Κάποιοι "ξεπετάγονται" πιο νωρίς και κάποιοι πολύ πιο αργά. Κάποιοι 18ρηδες έχουν προϊστορία ετών (με συνομίληκες ή μεγαλύτερες) και κάποιοι είναι παρθένοι.
στο θεμα ειμαστε σχεσεις ενηλικων αντρων με νεαρες λυκειου ηταν αυτο που γραψαμε
Otto Weininger έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:01Αν Ένας 35αρης πήγαινε με την 13χρονη κόρη μου, θα τον κρεμαγα από την ταράτσα και θα του έλεγα ότι αν την πλησιάσει ξανά, θα τον κάνω να με παρακαλάει να τον αφήσω να πέσει.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:57Μα δεν έγραψα κάτι άλλο.under έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:53
Ο πατερας ακριβως επειδη υπαρχει διαφορα ψυχολογιας των 2 φυλων θα εχει μονο ανησυχια για την κορη του αλλα για τον γιο του περα απο καποια ανησυχια σε δευτερη φαση, θα νιωσει και μια ικανοποιηση που καταφερε να παει με μια ομορφη 35αρα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μια μεγάλη αληθεια που οι απεξω νομιζουν πως στους Μανιατες ισχυει η σκληρη απολυτη πατριαρχιαCecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:11Ναι, στη φωλιά της μητριαρχίας. Στα λόγια μου έρχεσαι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
μαζέψτε λίγο τα αρχίδια σας κύριοι. θα σας πατήσομε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ισχύει ότι δεν θέλουν να μιλάνε οι άλλοι για αυτά. Αλλά δεν ξεχνάνε, ειδικά κάπου γύρω στα 45 μόνο αυτά θυμούνταιParis έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:12 ελα ομως που οι γυναικες οχι μονο δεν τα λενε αλλα τα ξεχνανε και δεν θελουν να μιλανε αλλοι για αυτα![]()
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
τα ίδια και στην λεβεντογέννα Κρήτη.Paris έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:14μια μεγάλη αληθεια που οι απεξω νομιζουν πως στους Μανιατες ισχυει η σκληρη απολυτη πατριαρχια
Δεν είναι τυχαίο μετά που η Χειλουδάκη είναι λεβέντισσα, ο προπονητής Συραγάκης ταχτάρισε τα μισά αγοράκια του Ρεθύμνου και η νύφη έπιασε τον γαμπρό με τον κουμπάρο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
μετα τα 35 + και ενα -δυο παιδια κανουν επιστροφη στα χρονια της νεοτητας τουςAwesomatic έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:10Δεν το ξεχνάνε, δεν λένε τυχαία οι 40αρες είναι σαν δύο εικοσάρεςParis έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:04 τα εζησα
ειρωνικο ηταν για τις Κυριες που βολικα ξεχνανε τι εκαναν σε αυτες τις ηλικιες![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις