!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Re: Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:50
Nandros έγραψε: 03 Φεβ 2021, 15:16
Winston Smith έγραψε: 03 Φεβ 2021, 14:57
Γιατί να απαγορευτεί; Για να βγαίνουν να μιλάνε οι χριστιανοί για διωγμούς; Εγώ λέω να μην απαγορεύσουμε τίποτα και να αφήσουμε το χρόνο, την επιστήμη και τη λογική να κάνουν τη δουλειά τους αναίμακτα.
Ποια λογική ρε φίλε;
Κάπου διάβασα ότι στην Πάτρα οι μισοί νοσηλευτές δεν έκαναν το εμβόλιο! :011:
.
κοιτα τωρα τι ακουσα (απο στομα ταριφα οποτε κρινεται για την αξιοπιστια του :102: )

οτι το 9χρονο που ειναι στο ριο, εχει μανα νοσηλευτρια που δεν εκανε εμβολιο, και κολλησε και εφερε τον ιο στο παιδι.
Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του Mega στην Πάτρα, το παιδί φαίνεται να κόλλησε τον ιό από τη μητέρα του που είναι νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο "ο Άγιος Ανδρέας" και η οποία είναι μια από τις υγειονομικούς που αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορονοϊό.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... boliastei/

Η μητέρα είπε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί. «Δεν είχα μπει στη λίστα για να εμβολιαστώ. Είπα θα το κάνω αργότερα». Ο πατέρας του 9χρονου, μιλώντας στο Star, είπε πως έχει κολλήσει και ο ίδιος και πως όλη η οικογένεια βρισκόταν σε καραντίνα.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... olinothei/

Για πρώτη φορά ένας ταρίφας είναι σωστός. :102:
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Niki έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:50 Δεν είναι υποχρεωτικό να ζητάς ψήφους.
Συμπεριφέρεσαι σαν πολιτικάντης του χειρότερου είδους, δηλαδή σαν τον Λαλιώτη.
(1) Ο στόχος σου είναι η εκκλησία έχεις εμμονή.
Ο Λαλιώτης πάντα προσπαθούσε να βρει τρίχα να την κάνει τραχιά.
Με σκοπό την (2) συκοφαντία του αντιπάλου με σκοπό την καταστροφή.
Δεν διαφέρεις καθόλου από αυτόν.

Υ.Γ ευχαριστώ για τις ευχές σου.
(1) Ξανά-μανά η κλασική ταμπέλα. Δεν κολλάει απάνω μου η μαλακία σας. Πόσες φορές θα το γράψω ότι εσείς οι χ.ο. δεν έχετε την αποκλειστικότητα μου/μας.
Δεν ξέρεις πόσα σούραμε οι άθεοι στον μουρτάτη Αλί-Αλ-Γιουνάνη και έναν άλλο ευαγγελιστή που εμφανίστηκαν εδώ μέσα. Και κάποια απολογητάκια είχαν χαθεί.

(2) Συκοφάντισσα είσαι και φαίνεσαι και ψεύτρα. Να παραθέσεις ποστ δικό μου που συκοφαντώ!
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

sakisku έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:22
AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:17 Θυμίζω ότι σε θεωρητικό επίπεδο, προαιρετικός είναι κι ο γάμος.

Αλλο αν παριστάνουμε ότι το ξεχνάμε.
Ο γαμος δεν εχει την ιεροτητητα και την σημαντικοτητα της βαπτισης, ειναι αδιαφορος και για τον Ιησου και για τον Σατανα κατα την Αποκαλυψη και την επερχομενη Βασιλεια.
7 Μυστήρια.
Βάπτισμα
Χρίσμα
Θεία Ευχαριστία
Ιεροσύνη
Γάμος
Ευχέλαιο
Εξομολόγηση/Μετάνοια

Χριστιανοί που έχουν μαύρα μεσάνυκτα από την θρησκεία τους! :003:
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

sakisku έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:39 . . . .
Κατα τα αλλα ισχυει και για σενα οτι η αγνοια ειναι μια ψευτικη μακαριοτητα
Στο προηγούμενο ποστ μου μόλις απέδειξα ότι την άγνοια για την θρησκεία τους την έχουν κάποιοι χριστιανοί.
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

Ασέβαστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 13:41
AlienWay έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:33
sakisku έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:28

Αδιαφορο για την Τελικη Ημερα, ενω η βαπτιση δεν ειναι καθολου αδιαφορη.
Ε, ναι, αν δεν κάνεις καταδύσεις σε ένα μεγάλο τσουκάλι αλειμμένος πατόκορφα με λάδι, θα καείς αιώνια στα καζάνια της κολάσεως.
αυτο. και να εχουν πει "απεταξαμην" 3 φορες, για να φυγει ο διαουλος. γιατι αμα το πουν 2 η 4 καθεται εκει.
Ρε συ αγνοούν το Σύμβολο της Πίστης ρε! Τελείως αδαείς και μας το παίζουν ένθερμοι πιστοί!
.
sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku »

Nandros έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:40
Στο προηγούμενο ποστ μου μόλις απέδειξα ότι την άγνοια για την θρησκεία τους την έχουν κάποιοι χριστιανοί.
.
Εγραψα πουθενα πως ειμαι ορθοδοξος η καθολικος χριστιανος;
Άβαταρ μέλους
Nandros

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 14:57 Παπαριες μαριτσαμ
Ούτε μαζοχισμός ειναι γιατί εγω δεν βγάζω συμπεράσματα πριν παω καπου αλλα μετά, ούτε υποκρισία γιατί άλλα άτομα συνόδευσα ως σοφέρ αλλα και παλι πρόσεχα πολυ πιο συγκεντρωμένος απο την μεση θείτσα, τους μπουφεδοφαγους και τις ινσταγκραμοπληκτες και ούτε εβγαλα πόρισμα οτι κάθε παπας κανει τα ίδια. Απλώς δεν σου αρέσει να σου χαλάνε το όνειρο. Θες να το ζήσεις, ζηστο, αλλα μην προσβάλλεις αλλους. Αρκετά προσβάλεις τον εαυτο σου. Μπορούν ολοι όσοι μπαίνουν στο τοπικ να γράψουν αν ο παπας ζήτησε έξτρα λεφτα για γάμους βαφτίσια και για το αν αν εγω λεω ψεματα, θα φανεί. Για το μωρο που κακοπερνάει ενίοτε στην βάφτιση και ολοι κοιτάν σαν χανοι, δεν επιμένω. Σίγουρα φαίνεται απλοϊκο και αναξιο λογου σε σκληροτραχηλη μαμα που δίνει ραντεβου για ξύλο. Μπουχαχα
Η μέση/ος θείτσα/ος δεν καταλαβαίνουν τί ακούν, ΑΝ το ακούν και δεν κουτσομπολεύουν!

Ο παπάς εύχεται στους νεόνυμφους τα πλούτη και αγαθά του Αβραάμ και Ισαάκ, αλλά δεν τους λέει ότι τα απέκτησαν παίζοντας το νταβατζήδες εκπορνεύοντας τις γυναίκες τους.
Επίσης στους νεκρούς να αναπαυθούν στον κόλπο του Αβραάμ. Δλδ lap dancing στον μυθολογικό "πατέρα" τους!
.
Άβαταρ μέλους
Nandros

sakisku έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:48
Nandros έγραψε: 04 Φεβ 2021, 16:40
.
Εγραψα πουθενα πως ειμαι ορθοδοξος η καθολικος χριστιανος;
Δεν χρειάζεται, το καταλάβαμε!

Το βαπτισμα ειναι απαραιτητο, ποσο μαλλον στην εποχη μας που η γνωση της Αποκαλυψεως
Οπως ειναι γνωστο κατα την Αποκαλυψη, οι απεσταλμενοι του Θεου, ο Ιησους και ο Σατανας
Και η βαπτιση για καλο του ειναι
ειναι αδιαφορος και για τον Ιησου και για τον Σατανα κατα την Αποκαλυψη και την επερχομενη Βασιλεια.
Αδιαφορο για την Τελικη Ημερα, ενω η βαπτιση δεν ειναι καθολου αδιαφορη.

Μπορεί να είσαι και Γιαχωβάς, αλλά αγνοώ τις δικές σας εμμονές. :102:
.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Αυτό που θέλει να πει προφανώς αλλά το είπε με έναν εντελώς άστοχο τρόπο είναι ότι το βάπτισμα για ένα χριστιανοί είναι απαραίτητο καθόσον όλοι είμαστε φορείς του Προπατορικου αμαρτηματος εκ γενετής (η οποιονδήποτε άλλων αμαρτηματων όταν πρόκειται για μεγάλες ηλικίες). Ο γάμος όμως δεν είναι απαραίτητος για την σωτηρία του ανθρώπου. Μυστήριο μεν αλλά όχι απαραίτητο. Άμα θες παντρεύεται αμα δεν θες δεν παντρεύεσαι. Έχει και κάποιες άλλες θεολογικες προεκτάσεις που δεν θα αναλύσω τώρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 10:19
Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 09:38

Γκερ, το ερώτημα αφορά στην ηλικία που θεωρείς εσύ ή ο οποιοσδήποτε ότι πρέπει να έχει ένα παιδί για να απαντήσει στο αν θέλει ή όχι να βαφτιστεί με ελεύθερη βούληση.

Και ναι, είναι σαφές ότι είτε μωρό είναι είτε 4χρονο, είτε πει ναι είτε όχι είτε ουααα είναι το ίδιο. :lol:
:lol:

Γαλή, γκώσαμε.

Πού κάθεσαι και μου λες πως θα έκανες αντάρτικο εσύ για ένα μπανιάρισμα. Μόκο θα έκανες όπως έκαναν όλες οι άλλες και θα καθοσουν ευθυτενής γιατί σιγά μωρέ, ένα μπανιάρισμα είναι που θέλουν να το απαγορέψουν γιατί ένα μωρό έτυχε να πνίγει.

Δεν κουνάτε τα κεφάλια σας λέω γω που σας πήρε ο πόνος για ένα μπανιάρισμα κι όχι για τη ζωή ενός μωρού;

Γιατί εδώ που τα λέμε είναι το ίδιο πράγμα τα παιδιά κάθε που τα κάνουν μπάνιο οι μάνες τους πλαντάζουν στο κλάμα κι αντηχούν μέχρι το απέναντι τετράγωνο λες και τα σφάζουν.
Αυτή που έκανε μόκο ήσουν εσύ και όχι εγώ, καλό μου. Το δικό σου μωρό ούρλιαζε τρομοκρατημένο, όχι το δικό μου.

Το να ξεσπάς σε μένα ή στον οποιονδήποτε γι' αυτό που πέρασες, οκ, είναι κατανοητό αλλά να το κοιτάξεις.
Εσύ έχωνες η ίδια το κεφάλι του μωρού σου μέσα στο νερό, ξανά και ξανά για να μη φοβάται και καλά και μου λες εμένα για τη μία φορά που έτυχα σε μαλάκα; Άσε μας γλυκούλικό μου. :lol:

Στη δική μου περίπτωση ήταν η συγκυρία, εσύ τι δικαιολογία έχεις που το έκανες με τα γλυκά σου τα χεράκια;

Εγώ λέω πως υπάρχουν μαλάκες ολούθε, άλλοι κάνουν έτσι, άλλοι κάνουν αλλιώς, τα περισσότερα παιδιά την σκαπουλάρουν, κάποια δεν είναι τόσο τυχερά, όπως στην περίπτωση του op. Μαλάκες, τι να πεις;

Άντε φιλιά τώρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Cavaliere έγραψε: 04 Φεβ 2021, 13:59
stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:37
Cavaliere έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:25 Είναι τόσο πολλοί ρε συ, και ποικίλοι. Πολλά είδη και πολλοί καλλιτέχνες. Από τις εκατοντάδες ανέφερα ποιούς δεν πάω, που σημαίνει, τους περισσότερους τους ανέχομαι.
Διάλεξε 5 ή 10.

Ούτως ή άλλως σε τρολονήμα είμαστε. Μη σε απασχολεί το εκτός θέματος.
Προσωπικό γούστο, και ανεξάρτητα από είδος-ύφος: Σαββόπουλος, Μούτσης, Σπανός, Ψαραντώνης, Κουγιουμτζής, και από κλασικούς παλιούς Μπαγιαντέρας, Χιώτης, Παπαϊωάννου, Χατζηχρήστος, και Σουγιούλ.
Αν και με πάγωσες με τα Ζεστα Ποτά, με ζέστανες με τα υπόλοιπα. :smt023
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Φεβ 2021, 10:19
Αυτή που έκανε μόκο ήσουν εσύ και όχι εγώ, καλό μου. Το δικό σου μωρό ούρλιαζε τρομοκρατημένο, όχι το δικό μου.

Το να ξεσπάς σε μένα ή στον οποιονδήποτε γι' αυτό που πέρασες, οκ, είναι κατανοητό αλλά να το κοιτάξεις.
εγώ στο είπα, κάτι τρέχει μαζί σου :102:
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

δεν ξεσπάει σε σένα, διαμαρτύρεται που περιγράφεις ένα φαινόμενο αγγελικό ενώ δεν είναι
και προφανώς θα διαμαρτυρηθεί έντονα κάποιος άμα ήταν ο ίδιος παρών σε γεγονός διαφορετικό από όπως τα παρουσιάζεις
αν σου λεγανε ότι επειδη ετυχε ετσι σε αυτους, πρεπει να ετυχε και σε σενα ετσι, θα ειχαν αδικο
τωρα εχεις εσυ αδικο και αντε γεια
Άβαταρ μέλους
Nandros

George_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 17:06 Αυτό που θέλει να πει προφανώς αλλά το είπε με έναν εντελώς άστοχο τρόπο είναι ότι το βάπτισμα για ένα χριστιανοί είναι απαραίτητο καθόσον όλοι είμαστε φορείς του Προπατορικου αμαρτηματος εκ γενετής (η οποιονδήποτε άλλων αμαρτηματων όταν πρόκειται για μεγάλες ηλικίες). Ο γάμος όμως δεν είναι απαραίτητος για την σωτηρία του ανθρώπου. Μυστήριο μεν αλλά όχι απαραίτητο. Άμα θες παντρεύεται αμα δεν θες δεν παντρεύεσαι. Έχει και κάποιες άλλες θεολογικες προεκτάσεις που δεν θα αναλύσω τώρα.
http://www.ecclesia.gr/greek/holysynod/ ... ub=d_typou
Ἡ Εκκλησία της Ελλάδος, δια της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, διακηρύσσει τον απόλυτο σεβασμό και την παραδεδομένη τιμή προς το υπό της Εκκλησίας τελούμενο ιερό μυστήριο του Γάμου, του οποίου σκοπός είναι η αμοιβαία πνευματική συμπλήρωση των συζύγων για την εν Χριστώ Ιησού σωτηρία και καρπός αυτού τα τέκνα. Η Εκκλησία δηλαδή δέχεται και ευλογεί την παραδεδομένη τέλεση του Γάμου κατά το Ορθόδοξο Τυπικό ενώ θεωρεί πορνεία κάθε άλλη «συζυγική» σχέση εκτός αυτού.

Δηλαδή οι "πόρνοι" δεν βλέπουν παράδεισο (εν Χριστώ Ιησού σωτηρία)
.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:44 δεν ξεσπάει σε σένα, διαμαρτύρεται που περιγράφεις ένα φαινόμενο αγγελικό ενώ δεν είναι
και προφανώς θα διαμαρτυρηθεί έντονα κάποιος άμα ήταν ο ίδιος παρών σε γεγονός διαφορετικό από όπως τα παρουσιάζεις
αν σου λεγανε ότι επειδη ετυχε ετσι σε αυτους, πρεπει να ετυχε και σε σενα ετσι, θα ειχαν αδικο
τωρα εχεις εσυ αδικο
και αντε γεια
Α ναι; :)
Gherschaagk έγραψε: 04 Φεβ 2021, 18:38
Πού κάθεσαι και μου λες πως θα έκανες αντάρτικο εσύ για ένα μπανιάρισμα. Μόκο θα έκανες όπως έκαναν όλες οι άλλες και θα καθοσουν ευθυτενής γιατί σιγά μωρέ, ένα μπανιάρισμα είναι που θέλουν να το απαγορέψουν γιατί ένα μωρό έτυχε να πνίγει.

Άντε γεια. :lol:

Και για το ότι έχωνα το κεφάλι του μωρού μου μέσα στη θάλασσα κλπ κάτι που η Γκερ θεωρεί εξωπραγματικό, ουδέν σχόλιο. :lol:

Με υδροφοβικούς ορεισίβιους, δεν ασχολούμαι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”