Στην είχε πέσει ποτέ καμιά μαθήτρια;Στύγιος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:38 Εδώ ταιριάζει αυτό που έλεγε σε μας, τους νεοδιόριστους, ένας παλιός διευθυντής: " συνάδελφοι ,δεν πηδάμε το ψωμί μας..."
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Μια χαρά είναι η γυναίκα ρε κομπλεξικέ. Έχει κατακλυστεί το πχορουμ από τους Μπραντ Πιτnyxtovios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:05Τελικά δεν εγκρίνω.
Θέλει σακούλα.
Να την χώσουν μέσα, μαζί με την Αγγλίδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Null την 04 Φεβ 2021, 15:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και εσύ να φανταστώ συγκρατήθηκες. Έμεινες βράχος.
Προσωπικά ,από όλη την ιστορία, λυπάμαι την κόρη της (1,5 έτους) που θα μεγαλώνει ,θα ρωτάει για την μαμά της και η άλλη θα είναι στην φυλακή.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Αυτό είναι, φοβάται το διάλογο μαζί σου.Πασιφάη έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:21 Ο Άντερ δεν απαντάει διοτι φοβάται το διάλογο. Μπράβο, δεν του το 'χα. Ενώ μπορεί να χώνει ''ασάλιωτα'' απόψεις, δεν ασχολείται. Χεστης, να διευκρυνίσω εδώ..![]()
Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν άλλωστε;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ειναι παντρεμενη η 35χρονη? Ειναι διαζευγμενη?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ολος ο κοσμος της γης ειναι μια χαρα ετσι γενικα και αοριστα . Την προτιμω με το watermark . Χωρισμένη με τατου που σκεφτοταν να παει με τον 13χρονο στην ευρωπη να ζησουν τον έρωτα τους ... ποιος ξέρει και τι ψεκάδι θα ναι του λόγου της .Null έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:43
Μια χαρά είναι η γυναίκα ρε κομπλεξικέ. Έχει κατακλυστεί το πχορουμ από τους Μπραντ Πιτ
Μλκ οι δικές μας στο Γυμνάσιο + Λύκειο ήταν τρίμπαζαCavaliere έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:33 Γεμίσαμε τουμπανάκια, ρε γαμώτη. Μόνο εγώ στο γυμνάσιο την έπαιζα με τις φιλολόγους, αλλά δεν παίρναμε μεζέ. Ούλοι την παίζαμε, αλλά κοκοκό τίποτα.
Για πάρτη της είχαμε εξορίσει τα κορίτσια στα πίσω θρανία και μαζευόμασταν όλοι μπροστά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 04 Φεβ 2021, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ζωντοχήρα . αν δεν προφυλακιστεί τυπε ειναι μια καλη ευκαιρία να ξεσκονίσεις τα φιλολογικά σου
Αυτος παντως που σιγουρα δεν χρειαζεται ναρκωτικα ειναι ο πιτσιρικας.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 15:25Koίτα, αν αντί να ερωτοτροπούν με 13χρονα, αποφασίσουν να πέσουν στα ναρκωτικά, από μένα δώρο η σύριγγα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ για τους γονεις οτι αν εχουν αγορι, η καθηγητρια στα ιδιαιτερα πρεπει:
1) Να εχει λιγο μουστακι
2) Να μην εχει μεγαλα βυζια.
Τhe basic ρε παιδια. Απο που ηρθαν αυτοι οι γονεις? Απο το υπερπεραν?
1) Να εχει λιγο μουστακι
2) Να μην εχει μεγαλα βυζια.
Τhe basic ρε παιδια. Απο που ηρθαν αυτοι οι γονεις? Απο το υπερπεραν?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Αυτή θα τον βάλει να κάνει χρονική και εγκλιτική αντικατάσταση στο συνηρημένο : γαμέω -γαμώ ( κλίνεται κατά το ποιέω -ποιώ ,βλ. γραμματική)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις