Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Γουστάρεις 16χρονη μαναρα αλλά θεωρείς δεν θα ανταποκριθείς.στις δικές της απαιτήσεις. Άρα γουστάρεις.
Δηλαδή αν εσύ υπερασπιζόσουν το δικαίωμα ενός εσκιμώου στον έρωτα θα σήμαινε ότι είσαι κολλημένη με όλους τους εσκιμώους ή έστω κι έναν από αυτούς;
Τον άνθρωπο τον ρώτησες 10 φορές και προσπαθεί να σου απαντήσει ευγενικά ότι δεν είναι ζήτημα προσωπικής του προτίμησης.
Μα μόνος του το είπε. Τι να δεν είναι ζήτημα προσωπικής του προτίμησης;
Ποια σχέση έχει η εκάστοτε προσωπική προτίμηση ενός ανθρώπου με το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στον έρωτα ή οπουδήποτε;
Αν εμένα δε μου αρέσουν τα μανιτάρια δεν θα υπερασπιστώ το δικαίωμα του διπλανού στη μανιταριοφαγία;
Δηλαδή αν εσύ υπερασπιζόσουν το δικαίωμα ενός εσκιμώου στον έρωτα θα σήμαινε ότι είσαι κολλημένη με όλους τους εσκιμώους ή έστω κι έναν από αυτούς;
Τον άνθρωπο τον ρώτησες 10 φορές και προσπαθεί να σου απαντήσει ευγενικά ότι δεν είναι ζήτημα προσωπικής του προτίμησης.
Μα μόνος του το είπε. Τι να δεν είναι ζήτημα προσωπικής του προτίμησης;
Ποια σχέση έχει η εκάστοτε προσωπική προτίμηση ενός ανθρώπου με το δικαίωμα κάθε ανθρώπου στον έρωτα ή οπουδήποτε;
Αν εμένα δε μου αρέσουν τα μανιτάρια δεν θα υπερασπιστώ το δικαίωμα του διπλανού στη μανιταριοφαγία;
Βρε συ, μόνος του είπε ότι γουστάρει. Δική του προτίμηση είναι. Όχι του απέναντι.
Πρεπει να εχει ξεκινησει καποιο πειραμα σκοπος του οποιου ειναι να ΚΑΥΛΩΣΟΥΝ μαζικα ολο τον πληθυσμο της χωρας για να δουν αντιδρασεις.
Δεν εξηγειται αλλιως αυτο που γινεται.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."