το οποιο προκυπτει απο τι ;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:33Αφού είναι θέμα νόμου, τι σχέση έχει τι ιδέες έχω εγώ; εσύ έχεις τις δικές σου περί φυσιολογικών για τις σεξουαλικές σου ορέξεις για 16χρονα κορίτσια. Εγώ έχω τις δικές μου. Εσένα συμβαδίζουν με τον νόμο οι δικές μου όχι.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:30προσπαθεις να επεμβεις στα προσωπικα ολων με τις ιδεες σου περι φυσιολογικου η οχιNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:11
Δεν προσπάθησα νομίζω να επέμβω στα προσωπικά σου. Απλά λέω ότι όσο έχεις τις απόψεις σου και σου φαίνεται νορμαλ να γουστάρεις σεξουαλικά 16χρονα κορίτσια έτσι και εγώ έχω τις απόψεις μου ότι αυτό δεν είναι νορμαλ.
το τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι ειναι θεμα νομου οι αποψεις σου ειναι αδιαφορες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Από τα λεγόμενα σου φυσικά.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:41το οποιο προκυπτει απο τι ;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:33Αφού είναι θέμα νόμου, τι σχέση έχει τι ιδέες έχω εγώ; εσύ έχεις τις δικές σου περί φυσιολογικών για τις σεξουαλικές σου ορέξεις για 16χρονα κορίτσια. Εγώ έχω τις δικές μου. Εσένα συμβαδίζουν με τον νόμο οι δικές μου όχι.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:30
προσπαθεις να επεμβεις στα προσωπικα ολων με τις ιδεες σου περι φυσιολογικου η οχι
το τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι ειναι θεμα νομου οι αποψεις σου ειναι αδιαφορες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για κανε τα παραθεσηNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:42Από τα λεγόμενα σου φυσικά.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:41το οποιο προκυπτει απο τι ;Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:33
Αφού είναι θέμα νόμου, τι σχέση έχει τι ιδέες έχω εγώ; εσύ έχεις τις δικές σου περί φυσιολογικών για τις σεξουαλικές σου ορέξεις για 16χρονα κορίτσια. Εγώ έχω τις δικές μου. Εσένα συμβαδίζουν με τον νόμο οι δικές μου όχι.
Μετά χαράς
Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:43Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:32
Εσύ ότι οι αντοχές σου σε έβγαζαν ασπροπροσωπο, θα σου έβγαινε να κάνεις κάτι σεξουαλικά με την 16χρονη;
με 16 χρονη και μαναρα ;
ναι
αλλα ειναι σιγουρο πως δεν εχω τις αντοχες που απαιτουνται οποτε ειναι αδικο για αυτην να το κανω για να ριξω κανα πουτσο και να λεω τι γαματος ειμαι
η πειρα και η τεχνηδεν αντικαθιστα την αντοχη καλη η ποιοτητα αλλα μονο αν συνοδευεται στην συγκεκριμενη περιπτωση με ποσοτητα
αν επιμενει βεβαια και εχει ενημερωθει για το τι να περιμενει δεν χαλαμε χατιρια![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:47Μετά χαράς
Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:43Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 17:32
Εσύ ότι οι αντοχές σου σε έβγαζαν ασπροπροσωπο, θα σου έβγαινε να κάνεις κάτι σεξουαλικά με την 16χρονη;
με 16 χρονη και μαναρα ;
ναι
αλλα ειναι σιγουρο πως δεν εχω τις αντοχες που απαιτουνται οποτε ειναι αδικο για αυτην να το κανω για να ριξω κανα πουτσο και να λεω τι γαματος ειμαι
η πειρα και η τεχνηδεν αντικαθιστα την αντοχη καλη η ποιοτητα αλλα μονο αν συνοδευεται στην συγκεκριμενη περιπτωση με ποσοτητα
αν επιμενει βεβαια και εχει ενημερωθει για το τι να περιμενει δεν χαλαμε χατιρια![]()
Αναιρεί αυτό ότι γουστάρεις σεξουαλικά 16χρονα κορίτσια; οχι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Συγνώμη αλλά όταν λες ότι θα έκανες σεξ με 16χρονη μαναρα οι δυναμεις σου ήταν οκ, τι εννοείς;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
σχωρεμενηNaida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:02Συγνώμη αλλά όταν λες ότι θα έκανες σεξ με 16χρονη μαναρα οι δυναμεις σου ήταν οκ, τι εννοείς;
ισως πως δεν ειναι στο ταργκετ γκρουπ μου και αραζω με το τηλιο μου στο χερι ;
Γουστάρεις 16χρονη μαναρα αλλά θεωρείς δεν θα ανταποκριθείς.στις δικές της απαιτήσεις. Άρα γουστάρεις.Paris έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:06
σχωρεμενη
ισως πως δεν ειναι στο ταργκετ γκρουπ μου και αραζω με το τηλιο μου στο χερι ;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάω να μπω για μάθημα σήμερα κι έρχεται το 15χρονο: "κύριε , πρέπει να πάω τουαλέτα να βάλω ..ταμπόν. " Τι ακούω ο έρμος;

και εγω θα διορθωσω και τους 2.Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:36 Έφτασε η στιγμή που θα διορθώσω εγώ τον Άγη , στο μέγα θέμα της γυναίκας.
Είμαι πολύ συγκινημένος..
Παγκόσμια αλήθεια: οι άντρες ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά.
Το ότι κάποια δεν συγκινείται από ένα γυμνασμενο σώμα ή ακόμη και από την ίδια την ομορφιά , από εμένα είναι πλήρως κατανοητο.
Παπατζα θέλουν, όλα τα άλλα τις αφήνουν αδιάφορες
δεν υπαρχει καμμια σταθερα. καθεμια ερωτευεται με διαφορετικο τροπο, αλλη με τα ματια, αλλη με τα αυτια....
ενταξει, πλακα κανω, ολες με το μουνι ερωτευονται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ειμαι παρομοιας ηλικιας και διαψευδω. δεν γνωριζω ουτε εναν που να πρωτογαμησε ετσι, σε τοσο μικρη ηλικια.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:16Επιβεβαιώνω κ γω που δεν ειμαι απο τοσο παλιές εποχές. Στα 12-14 ο πατέρας, ή κάνας θείος/μεγάλος αδερφός/οικογενειακός φίλος στην ανάγκη, σε έπαιρνε από το χέρι να σε πάει στο μπουρδελο να γαμησεις να γίνεις αντρας. Έτσι ήταν η πρώτη σεξουαλική εμπειρία της πλειοψηφίας των φίλων μου. Εκεί, μόλις που είχες βγάλει τρίχες στο πουτσακι σου, σε άρπαζε μια συνήθως 40αρα, δηλαδή στην ηλικία της μάνας σου ενίοτε, συνήθως νταρντανα ή τουλάχιστον εσύ σα 12χρονο έτσι την έβλεπες, με κάτι μασταρια ΝΑ με το συμπαθειο, μεγάλα, κακοσχηματιστα και παρδαλα, σου τον έβγαζε όξω, στον έπαιζε λίγο μπας κ σηκωθεί, κ μετά (ανεξαρτήτως αποτελεσματος) τον έβαζε στην υπερμεγεθη μαύρη τρύπα της κ τελειωνες περίπου σε 7 δευτερόλεπτα με το ζορι με τα δόντια σφιγμένα. Συνήθως σε συμβούλευαν να βάλεις κ διπλη καποτα αλλα δεν ξερω κάποιον να το έκανεΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Φεβ 2021, 13:31Επιβεβαιώνω.....πατησιωτης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 00:08
Να ξέρεις πάντως ότι τις παλιές εποχές οι περισσότεροι ξεκινούσαν την σεξουαλική τους ζωή σε μπουρδέλα με γυναίκες της ηλικίας των καθηγητριών τους μόνο που ήσαν πολύ πιο άσχημες,ειδικά τότε,πιο απότομες και βαριεστημένες και σε καμμία περίπτωση δεν είχαν την παραμικρή ανταπόκριση.
Ολοι αυτοί δεν είχαν τραύματα στον ψυχισμό τους ή εάν είχαν μπορούμε να πούμε ότι τα δύο τρίτα της ανδρικής κοινωνίας ήταν τραυματισμένη.
Σύγκρινε τώρα το σεξ με μια πληρωμένη πόρνη με μια καθηγήτρια που σε θέλει και αυτή και πέσμου ποιό αφήνει τα περισσότερα τραύματα.
Γιατί να βρει γυναίκα στην ηλικία του ο δεκαπεντάχρονος τότε ΔΕΝ γινόταν.Έπρεπε να έλθει ο φεμινισμός για να γίνει αυτό δυνατόν.![]()
γνωριζω μονο να εγινε αυτο σε καποιον που κοντευε τα 18 και δεν ειχε γαμησει, αλλα ηταν τοσο μαλακας που πιθανον μεχρι σημερα να μην εχει γαμησει εκτος μπουρδελου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
της είπες να μη λέει τέτοιες μαλακίες σε έφεδρο υποσμηναγό;Στύγιος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:25 Πάω να μπω για μάθημα σήμερα κι έρχεται το 15χρονο: "κύριε , πρέπει να πάω τουαλέτα να βάλω ..ταμπόν. " Τι ακούω ο έρμος;![]()
![]()
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής