!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
δαπίτισσα την κόβω τη φιλόλογο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Στο γυμνάσιο μας πήδαγε μια 13χρονη αυτός στο κυλικείο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πλην κάποιων εξαιρέσεων γυναίκες σπάνια προφυλακιζονται για αυτό. Για άντρες δεν το συζητώ είναι ήδη προφυλακιστεοι πριν περάσουν την πόρτα του ανακριτή και πάλι πλην σπάνιων εξαιρέσεων.
Θυμάμαι κι άλλη περίπτωση πριν χρονια βέβαια που δεν προφυλακιστηκε. Εν τούτοις με την φρενίτιδα του τελευταίου καιρού και τις υποθέσεις που έχουν σκάσει η μία μετά την άλλη το πιο πιθανό είναι να προφυλακιστει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Επιπλέον της φυλακής πρέπει να καταδικαστεί και σε στρατιωτική θητεία 2 ετών.George_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:43Πλην κάποιων εξαιρέσεων γυναίκες σπάνια προφυλακιζονται για αυτό. Για άντρες δεν το συζητώ είναι ήδη προφυλακιστεοι πριν περάσουν την πόρτα του ανακριτή και πάλι πλην σπάνιων εξαιρέσεων.
Θυμάμαι κι άλλη περίπτωση πριν χρονια βέβαια που δεν προφυλακιστηκε. Εν τούτοις με την φρενίτιδα του τελευταίου καιρού και τις υποθέσεις που έχουν σκάσει η μία μετά την άλλη το πιο πιθανό είναι να προφυλακιστει.
Ο προπονητής πάντως μέσα είναι. Ελπίζω το ίδιο να γίνει και εδώ.
- George_V
Eγκρινω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Βέβαια υπάρχει και το ισχυρό ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερη με όρους καθώς έχει παιδί 2 ετών και ο νόμος την καλύπτει ως γυναίκα και μάνα.nyxtovios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:51Επιπλέον της φυλακής πρέπει να καταδικαστεί και σε στρατιωτική θητεία 2 ετών.George_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:43Πλην κάποιων εξαιρέσεων γυναίκες σπάνια προφυλακιζονται για αυτό. Για άντρες δεν το συζητώ είναι ήδη προφυλακιστεοι πριν περάσουν την πόρτα του ανακριτή και πάλι πλην σπάνιων εξαιρέσεων.
Τελικά δεν εγκρίνω.
Θέλει σακούλα.
Να την χώσουν μέσα, μαζί με την Αγγλίδα.
Επιτρεπει ο νομος σε φρενοβλαβεις να κρατησουν το παιδι;George_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:04Βέβαια υπάρχει και το ισχυρό ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερη με όρους καθώς έχει παιδί 2 ετών και ο νόμος την καλύπτει ως γυναίκα και μάνα.nyxtovios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:51Επιπλέον της φυλακής πρέπει να καταδικαστεί και σε στρατιωτική θητεία 2 ετών.George_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:43
Πλην κάποιων εξαιρέσεων γυναίκες σπάνια προφυλακιζονται για αυτό. Για άντρες δεν το συζητώ είναι ήδη προφυλακιστεοι πριν περάσουν την πόρτα του ανακριτή και πάλι πλην σπάνιων εξαιρέσεων.
αναμενόμενη μέτρια φάτσα
παρόλα αυτά, στα 13 έμπαινα σαν Ρουμάνος σε άδειο σπίτι, τον Αύγουστο
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- George_V
Δεν έχει χαρακτηριστεί ούτε νομικά ούτε ψυχιατρικά φρένο λαβής. Ακόμα. Εάν χαρακτηριστεί υπάρχει διαδικασία. Αλλά αφού δεν υπάρχει τπτ τέτοιο ο νόμος την καλύπτει.sakisku έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:06Επιτρεπει ο νομος σε φρενοβλαβεις να κρατησουν το παιδι;George_V έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:04Βέβαια υπάρχει και το ισχυρό ενδεχόμενο να αφεθεί ελεύθερη με όρους καθώς έχει παιδί 2 ετών και ο νόμος την καλύπτει ως γυναίκα και μάνα.nyxtovios έγραψε: 04 Φεβ 2021, 11:51
Επιπλέον της φυλακής πρέπει να καταδικαστεί και σε στρατιωτική θητεία 2 ετών.
-
Von Mackensen
elchav έγραψε: 04 Φεβ 2021, 12:08αναμενόμενη μέτρια φάτσα
παρόλα αυτά, στα 13 έμπαινα σαν Ρουμάνος σε άδειο σπίτι, τον Αύγουστο

κτλ κτλ κτλ...
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καπου εδω να πουμε οτι το ψυζολογικο προβλημα της καθηγητριας δεν εχει σχεση με την φυσιολογικη επιθυμια του εφηβου.
Ο εφηβος εχει ορμες και ειναι φυσιολογικο να θελει να τις ικανοποιησει με μια ομορφη γυναικα.
Το οτι μια 35χρονη γουσταρει εναν 13χρονο,φυσικα και ειναι προβληματικο.
Το να μιλαμε για βιασμους και ψυχολογικα τραυματα εν προκειμενω ειναι αστειο.
Το οτι βρισκονται και "αρσενικα" να κραζουν σαν υστερικες Καρεν απλως πιστοποιει την ανοδο των πουστοσωματιδιων στην ατμοσφαιρα.
Ο εφηβος εχει ορμες και ειναι φυσιολογικο να θελει να τις ικανοποιησει με μια ομορφη γυναικα.
Το οτι μια 35χρονη γουσταρει εναν 13χρονο,φυσικα και ειναι προβληματικο.
Το να μιλαμε για βιασμους και ψυχολογικα τραυματα εν προκειμενω ειναι αστειο.
Το οτι βρισκονται και "αρσενικα" να κραζουν σαν υστερικες Καρεν απλως πιστοποιει την ανοδο των πουστοσωματιδιων στην ατμοσφαιρα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις