Γιατί μωρέ μαλακά, ποιος σε ρώτησε ή σου ζήτησε να γίνεις κριτής για το ποιος θα επιβιώσει;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:51 Εμενα με ενδιαφερει η επιβιωση της νεας γενιας, οχι των ανω των 80 με 5 υποκειμενα νοσηματα.
.
Ένας μιλλενιαλ
Γιατί μωρέ μαλακά, ποιος σε ρώτησε ή σου ζήτησε να γίνεις κριτής για το ποιος θα επιβιώσει;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:51 Εμενα με ενδιαφερει η επιβιωση της νεας γενιας, οχι των ανω των 80 με 5 υποκειμενα νοσηματα.
.
Αρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 04:58 Σοβαρα;
Εσας ποιος σας ρωτησε να επεμβαινετε στη δικη μου τη ζωη;
Αν αυριο χρεωκοπησησει η χωρα θα πληρωσεις εσυ τα συσσιτια παλιοταγαρο;
.
Το ρωσοποντιακο φραγμό συνταγογραφομποτ που ξαφνικά θα αναλαμβάνει παρακολουθηση κοινή κατ'οικον θα εννοουν. Εντωμεταξυ στην άνθρωπο σφαγή που έγινε τα Νοέμβρη στο Βορρά απλώς δεν έβρισκες μηχάνημα οξυγόνου για κατ'οικον νοσηλεία. Που είναι έτσι κι αλλιώς εγκληματική αν ο άλλος κάνει πνευμονια. Αλλά τελοσπαντων.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:36η πρωτοβάθμια που θα δραστηριοποιηθεί είναι κάτι σαν το Ιχωρ που θα ενεργοποποιηθεί από τους Έψιλον;Αρίστος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:30Zelda έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:24
Και πως αυτο αποτρεπει εξελιξη τυπου Πορτογαλιας;
Τα νοσοκομεια θα γεμισουν και το συστημα υγειας θα καταρρευσει με ανοιχτη οικονομια.
Μια χαρα στελνει στο νοσοκομειο και νεοτερους ο κορονοιος.
Κανεις λαθος γιατι η δραστηριοποιηση της Πρωτοβαθμιας θα εμποδισει την υπερσυγκεντρωση στα νοσοκομεια.
.
πώς το χετε στο μυαλό σας;
Έχεις μεγάλο άγχος εσύ μη χρεοκοπήσει η χώρα, το έχει δείξει η στήριξη σου σε μορφώματα που την ξορκίζανΑρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 04:58 Σοβαρα;
.
elchav έγραψε: 08 Μαρ 2021, 17:39Έχεις μεγάλο άγχος εσύ μη χρεοκοπήσει η χώρα, το έχει δείξει η στήριξη σου σε μορφώματα που την ξορκίζανΑρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 04:58 Σοβαρα;
.
Φύγε από δω ρε μπαρμπα και πάρε και τον ΑρχικλοουνΑρχελαο να πάτε για κορονοτρίο ψεκασμενων με τον Κουβελα
elchav έγραψε: 08 Μαρ 2021, 17:39Έχεις μεγάλο άγχος εσύ μη χρεοκοπήσει η χώρα, το έχει δείξει η στήριξη σου σε μορφώματα που την ξορκίζανΑρίστος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 04:58 Σοβαρα;
.
Φύγε από δω ρε μπαρμπα και πάρε και τον ΑρχικλοουνΑρχελαο να πάτε για κορονοτρίο ψεκασμενων με τον Κουβελα