!!! DEVELOPMENT MODE !!!
αγαπημένα ξενοδοχεία ημιδιαμουνής
- wooded glade
Re: αγαπημένα ξενοδοχεία ημιδιαμουνής
Το καλύτερο φ*κ*δικο ήταν στην Πέτα, όπισθεν Φιλελλήνων, εκεί που ήταν η βιτρίνα με το commot-lit το μαγικό κρεββάτι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
πριν τη χούντα μιλάμε?
-
Γενιά της Αγαμίας
ρε τύποι σοβαρά τώρα, δεν έχει νιώσει κανένας σας αμήχανα στην ρεσεψιον/ασανσερ, πέφτοντας πάνω σε άλλα ζευγαράκια που ήταν εξίσου αμήχανα; 
οχιΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:13 ρε τύποι σοβαρά τώρα, δεν έχει νιώσει κανένας σας αμήχανα στην ρεσεψιον/ασανσερ, πέφτοντας πάνω σε άλλα ζευγαράκια που ήταν εξίσου αμήχανα;![]()
τυπε μηπως ειχες πετυχει τον 13χρονο με τη δασκαλα;Γενιά της Αγαμίας έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:13 ρε τύποι σοβαρά τώρα, δεν έχει νιώσει κανένας σας αμήχανα στην ρεσεψιον/ασανσερ, πέφτοντας πάνω σε άλλα ζευγαράκια που ήταν εξίσου αμήχανα;![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- wooded glade
Τατουάζ έχει αυτή με τον 13χρονο. Yikes !
-
Γενιά της Αγαμίας
τοπ10 από τις εμπειρίες ενός φίλου (για ευκολία/αμεσότητα βάζω α' πρόσωπο)
1.πάω σε σχετικά ταπεινής εμφάνισης/ιστότοπου ξενοδοχείο, στο ισόγειο έμοιαζε κυρίλα και λέω δώσε μου ένα δωμάτιο αλλά να είναι τέρμα διακριτικό και ουδέτερο σαν κλασσικό δωμάτιο ξενοδοχείου. Μάλιστα, λέει, χωρίς καθόλου σκέψη ή ενδοιασμό στην φωνή. Ανεβαίνουμε, πάω να πετάξω πράγματα στην καρέκλα και βλέπω ότι είναι σαν καρέκλα γυναικολόγου με ένα σωρό εργαλεία
2.Βγαίνω από ασανσέρ, προς ρεσεψιόν για να ζητήσω αναπτήρα
. Ο ρεσεψιονίστ λείπει, αλλά εκείνη την ώρα μπαίνει φουριόζικο ζευγάρι που έχει παρκάρει μισό μέτρο από την πόρτα, ταξιτζής με ανοιχτό πουκάμισο/χρυσή καδένα και μεσήλικη παντρεμένη, η οποία μόλις με βλέπει, βάζει την τσάντα στο πρόσωπο και τρέχει στην έξοδο, ενώ ο ταξιτζής γελάει με περηφάνια.
3.Συνοδός επιμένει ότι βάζουν κάμερες κρυφές και ότι φαίνονται αν σβήσουμε φώτα και ψάξουμε με κάμερα του κινητού (ή κάπως έτσι). Μετά από ενδελεχές ψάξιμο, περιοριστήκαμε στον υποχώρο που δημιουργεί το κρεβάτι με ένα αυτοσχέδιο αντίσκηνο από κουβέρτες από πάνω (ξεμύτιζα να αναπνεύσω)
4.Ζευγάρι από δίπλα που σπάνε πράγματα, ακούγονται μπουμ, φωνάζουν ότι την απάτησε για μισή ώρα και άλλη μισή ώρα ξεσκίζονται. Αυτό έγινε εναλλάξ για κανένα τετράωρο (εγώ κάθισα και παραπάνω μόνος, λόγω ιδιότυπων συνθηκών, δεν είναι ότι είχε καλή ταινία η τηλεόραση)
5.Ρεσεψιονίστ που ζητάω απόδειξη 5 τα ξημερώματα και μου λένε με σαρδόνιο χαμόγελο νίκης, μα θα πρέπει να δώσετε ταυτότητα
και απαντάω "και τι πειράζει; έχω βγει χάλια στην φώτο;"
6. Καθαρίστριες σου ανεβάζουν δίσκο με ποτό και κοιτάνε φοβισμένα μόλις ανοίξει η πόρτα. Κατέληξα με τα χρόνια ότι πολλοί παπάρες ανοίγουν την πόρτα στο σέρβις ελαφρώς ντυμένοι.Αυτό είναι ένα δείγμα αηδιαστικής φαλλοκρατίας. Καραμελίτσα μαζί σου, εδώ.
7.ανεβαίνω στον όροφο και πέφτω πάνω σε παππού με ρωσίδα βίζιτα με στολή εργασίας που τον κρατούσε για να περπατήσει και χωρίς να το σκεφτώ λέω έχει και ασανσερ αν θελετε. Με αγριοκοίταξαν και οι δύο.
8.Περπατάω ανεμελος στον δρόμο και μια γκομεναρα που εχει παει πιο κει απο την παρεα της, με σταματαει, μου χαμογελαει και μου ζηταει αναπτηρα.Οσο ψαχνω στο σακιδιο, πιανουμε κουβέντα. Της δίνω σπίρτα, τα κοιτάει καλά καλά, ανάβει και φεύγει τρέχοντας σαν να έγινε κάτι κακό. Ήταν ψιλοσκοτάδι και είμαι στραβουλιακας, μετά πρόσεξα ότι είχαν την στάμπα έξαλλου ξενοδοχείου. Βέβαια αφου το ηξερε και αυτη το μερος, δεν ξερω γιατι στραβωσε. Γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος....
εχω και αλλα, αλλα δεν θελω να παρεξηγηθω και να νομιζει κανεις οτι παω συχνα

1.πάω σε σχετικά ταπεινής εμφάνισης/ιστότοπου ξενοδοχείο, στο ισόγειο έμοιαζε κυρίλα και λέω δώσε μου ένα δωμάτιο αλλά να είναι τέρμα διακριτικό και ουδέτερο σαν κλασσικό δωμάτιο ξενοδοχείου. Μάλιστα, λέει, χωρίς καθόλου σκέψη ή ενδοιασμό στην φωνή. Ανεβαίνουμε, πάω να πετάξω πράγματα στην καρέκλα και βλέπω ότι είναι σαν καρέκλα γυναικολόγου με ένα σωρό εργαλεία
2.Βγαίνω από ασανσέρ, προς ρεσεψιόν για να ζητήσω αναπτήρα
3.Συνοδός επιμένει ότι βάζουν κάμερες κρυφές και ότι φαίνονται αν σβήσουμε φώτα και ψάξουμε με κάμερα του κινητού (ή κάπως έτσι). Μετά από ενδελεχές ψάξιμο, περιοριστήκαμε στον υποχώρο που δημιουργεί το κρεβάτι με ένα αυτοσχέδιο αντίσκηνο από κουβέρτες από πάνω (ξεμύτιζα να αναπνεύσω)
4.Ζευγάρι από δίπλα που σπάνε πράγματα, ακούγονται μπουμ, φωνάζουν ότι την απάτησε για μισή ώρα και άλλη μισή ώρα ξεσκίζονται. Αυτό έγινε εναλλάξ για κανένα τετράωρο (εγώ κάθισα και παραπάνω μόνος, λόγω ιδιότυπων συνθηκών, δεν είναι ότι είχε καλή ταινία η τηλεόραση)
5.Ρεσεψιονίστ που ζητάω απόδειξη 5 τα ξημερώματα και μου λένε με σαρδόνιο χαμόγελο νίκης, μα θα πρέπει να δώσετε ταυτότητα
6. Καθαρίστριες σου ανεβάζουν δίσκο με ποτό και κοιτάνε φοβισμένα μόλις ανοίξει η πόρτα. Κατέληξα με τα χρόνια ότι πολλοί παπάρες ανοίγουν την πόρτα στο σέρβις ελαφρώς ντυμένοι.Αυτό είναι ένα δείγμα αηδιαστικής φαλλοκρατίας. Καραμελίτσα μαζί σου, εδώ.
7.ανεβαίνω στον όροφο και πέφτω πάνω σε παππού με ρωσίδα βίζιτα με στολή εργασίας που τον κρατούσε για να περπατήσει και χωρίς να το σκεφτώ λέω έχει και ασανσερ αν θελετε. Με αγριοκοίταξαν και οι δύο.
8.Περπατάω ανεμελος στον δρόμο και μια γκομεναρα που εχει παει πιο κει απο την παρεα της, με σταματαει, μου χαμογελαει και μου ζηταει αναπτηρα.Οσο ψαχνω στο σακιδιο, πιανουμε κουβέντα. Της δίνω σπίρτα, τα κοιτάει καλά καλά, ανάβει και φεύγει τρέχοντας σαν να έγινε κάτι κακό. Ήταν ψιλοσκοτάδι και είμαι στραβουλιακας, μετά πρόσεξα ότι είχαν την στάμπα έξαλλου ξενοδοχείου. Βέβαια αφου το ηξερε και αυτη το μερος, δεν ξερω γιατι στραβωσε. Γυναικοκεντρικος καζινοκαπιταλισμος....
εχω και αλλα, αλλα δεν θελω να παρεξηγηθω και να νομιζει κανεις οτι παω συχνα

-
Γενιά της Αγαμίας
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το γνωρίζω καθώς το διεπίστωσα ιδίοις όμμασι. Τα σκήπτρα στην καθαριότητα όμως τα έχει η Κοπεγχάγη εξ απ' ανέκαθεν.Yochanan έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:57Κι η Στοκχόλμη είναι απίστευτα καθαρή πόλη. Τουλάχιστον η μισή - την άλλη δεν πρόλαβε να την καθαρίσει ο ΓΑΠ οταν ηταν πρόσφυγας εκειGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:39 Ναι η Κοπεγχάγη είναι πολύ όμορφη και απίστευτα καθαρή πόλη. Για Ροβανιέμι δεν έχω γνώση.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Κοίτα, εγώ άκουγα ξενοδοχείο ημιπαραμονης και μου σηκωνόταν η τρίχα. Πήγα όμως και μπορώ να πω ότι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ. Μπορεί να βοήθησε βέβαια όλο το κονσεπτ και δεν είχα τις αναστολές που είχα πριν γενικά ήταν από τις καλύτερες εμπειρίεςsakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:54Ειστε γυφτοι, οσες φορες χρειαστηκα ξενοδοχειο δεν ανεχτηκα να πληρωσω κατω απο 100 για δωματιο, φανταζομαι σε τι τρυπες θα πηγατε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- wooded glade
Naida έγραψε: 04 Φεβ 2021, 08:18Κοίτα, εγώ άκουγα ξενοδοχείο ημιπαραμονης και μου σηκωνόταν η τρίχα. Πήγα όμως και μπορώ να πω ότι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ. Μπορεί να βοήθησε βέβαια όλο το κονσεπτ και δεν είχα τις αναστολές που είχα πριν γενικά ήταν από τις καλύτερες εμπειρίεςκαι σε καλά πηγαίναμε αλλά οκ ναι είχαν διαφορά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 04 Φεβ 2021, 09:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ απορώ πως σαν παντρεμένοι άνθρωποι , δεν έχετε, κάποια μυστική από την γυναίκα σας , γκαρσονιέρα .
Γιατί εάν είστε ανύπαντροι δεν χρειάζεται να τρέχετε σε ξενοδοχεία ..
- wooded glade
Aber jawohl mein kapitan.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Φεβ 2021, 08:24 Εγώ απορώ πως σαν παντρεμένοι άνθρωποι , δεν έχετε, κάποια μυστική από την γυναίκα σας , γκαρσονιέρα .
Holy Moses!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση