Το καλύτερο είναι ότι το πιτσιρίκι γάμησε και πιο πολύ (άμα το βάλεις σε ποσοστό, το κλάσμα για τους προφανής λόγους απειρίζει) και καλύτερα από το 99% του φλώρουμ.Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:24 νότα αισιοδοξίας το νήμα και πανάξιος ο πιτσιρικάς, επιτέλους ένας πατέρας που δεν κερνούσε άδικα στο καφενείο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Ή πας στο Hilton, έχεις κλείσει τη σουιτούλα σου, πίνεις ένα ποτάκι σαν άνθρωπος στο Galaxy και μετά γαμάς επίσης σαν άνθρωπος με καλό πρωϊνό για τη συνέχεια, Ημιδιαμονή και μαλακίες.
Εμείς στο πχωρουμ είμαστε μπον βιβερ σε τέτοια θέματα μπρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klg την 04 Φεβ 2021, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Θα το διαγράψει η ανωτέρα βία αν θελήσει, εγώ δεν πάω κόντρα σε ένα καλό παραδοσιακό ξέχεσμα.Αρχέλαος έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:23 Αν είναι εφικτό διέγραψε την παράθεση μου γιατί την διέγραψα και εγώ για λόγους ανωτέρας βίας. Αν θες κάνε με mention
Ευχαριστώ.
Είναι μεγάλο το κατόρθωμα. Αξίζει άγαλμα. Ποιος περίμενε τέτοια προσπάθεια, τέτοια κοινωνική και πολιτισμική έκρηξη από ένα νεαρό. Οι υπολογισμοί τροχιάς και απαιτούμενης ενέργειας απαιτούσαν γνώσεις αστροφυσικής.klg έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:18Το καλύτερο είναι ότι το πιτσιρίκι γάμησε και πιο πολύ (άμα το βάλεις σε ποσοστό, το κλάσμα για τους προφανής λόγους απειρίζει) και καλύτερα από το 99% του φλώρουμ.Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:24 νότα αισιοδοξίας το νήμα και πανάξιος ο πιτσιρικάς, επιτέλους ένας πατέρας που δεν κερνούσε άδικα στο καφενείο
Αν καταφέρει και να ουρήσει όρθιο θα του δώσουμε και Νόμπελ.
Εντάξει θα γίνει αύριο η διαγραφή ως πρέπει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Κρατάω μια επιφύλαξη για αρκετούς σε αυτό το θέμα πάντως.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:32![]()
Ή απλά δεν είμαστε συφιλιάρηδες. Δεν χρειάζονται πολλές παραπάνω εξηγήσεις.
Εδώ είναι nominated το BLM, ο φίλος μας να μην πάρει;stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:32Είναι μεγάλο το κατόρθωμα. Αξίζει άγαλμα. Ποιος περίμενε τέτοια προσπάθεια, τέτοια κοινωνική και πολιτισμική έκρηξη από ένα νεαρό. Οι υπολογισμοί τροχιάς και απαιτούμενης ενέργειας απαιτούσαν γνώσεις αστροφυσικής.klg έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:18Το καλύτερο είναι ότι το πιτσιρίκι γάμησε και πιο πολύ (άμα το βάλεις σε ποσοστό, το κλάσμα για τους προφανής λόγους απειρίζει) και καλύτερα από το 99% του φλώρουμ.Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:24 νότα αισιοδοξίας το νήμα και πανάξιος ο πιτσιρικάς, επιτέλους ένας πατέρας που δεν κερνούσε άδικα στο καφενείο
Βασικά δεν γαμιέται, το έβγαλα, είσαι έτοιμος.
Ευχαριστώ!
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Golden Age
Σκέψου λίγο και τον ξενοδόχο ή ρεσεψιονιστ.Αρχέλαος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:14
Τέλος όπως επεσήμανα και στο άλλο νήμα με το περιστατικό στην Αγγλία, επειδή έχω πάει πάμπολλες φορές στο παρελθόν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής από Γλυφάδα, Καλλιθέα κλπ. μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια και αλλούς, μου κάνει εντύπωση που δεν έδωσαν βάση στο ζευγάρι. Ο 13χρονος όσο αναπτυγμένος και να είναι δύσκολα θα φαινόταν για 19χρονος.
Και μιλάμε για καταστάσεις που την πρωτοβουλία για παραλαβή κλειδιού και αργότερα πληρωμή αναλαμβάνει ο άνδρας.
Επιπλέον αυτά τα ξενοδοχεία ως επι το πλείστον δεν χρεώνουν με την ώρα. Βάζουν μία σταθερή τιμή, λογική, για τρίωρο οπότε είτε καθίσει κάποιος μία ώρα είτε τρεις πληρώνει τα ίδια.
Έρχονται στο ξενοδοχείο του ένας πιτσιρκάς με αυτή:

Και ασχέτως του τί μπορεί να του πουν, καταλάβαινε ότι πάνε για ιδιαίτερα στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής...
Ξαφνικά, ενθυμείται ότι όταν ήταν στα χρόνια της ηλικιακής κλίμακας του πιτσιρικά, το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής το έκανε επισκεπτόμενος ευαγείς οίκους με το γνωστό κόκκινο εξωτερικό λαμπάκι και έχοντας αγωνία για το αν θα τον αφήσουν να μπει. Έφτανε στην πόρτα του οίκου γεμάτος αγωνία και χτυπούσε το κουδούνι. Άνοιγε η βαριά σιδερένια πόρτα υπο τον ήχο ενός έντονου γρυλίσματος και το πρώτο που αντίκρυζε ήταν κάτι σαν αυτή(;) στη φωτογραφία να τον κοιτά με ένα ψυχρό και άγριο βλέμμα:

Με βάδισμα και φωνή, παρόμοια με αυτουνού:
Αν τελικά κατάφερνε να μπει, εισερχόταν σε έναν ημισκότεινο χώρο και αφού πρώτα προβληματιζόταν για το εάν επρόκειτο να συνευρεθεί με κάτι αντίστοιχο με αυτό στην υποδοχή, στη συνέχεια είχε αγωνία μην πετύχει στην αναμονή κανέναν γνωστό. Έπειτα, περίμενε στην αναμονή λες και πήγαινε στο γιατρό, μετα άλλων πελατών. Κι ο περίγυρος των πελατών...κάτι φιγούρες σαν τους ρόλους στον Κόκκινο Κύκλο. Και να σκέφτεται απο πάνω ότι θα συνευρεθεί με κάποια η οποία λίγο πιο πριν θα έχει συνευρεθεί με όλους αυτούς. Και να έχει και έγνοια ότι όταν θα πάει αυτός, κάποιοι άλλοι θα περιμένουν στην αναμονή. Και να έχει και αγωνία (επιρρεασμένος απο παλιότερες "ιστορίες" που άκουγε απο άλλους γνωστούς του) μην τυχόν και αντι για γυναίκα πετύχει κανένα...."τρανσάλιεν" (ή όπως αλλιώς λέγονται σήμερα) και όταν τη δει, να την κοιτά προσεκτικά στο λαιμό μην δει καμμιά περίεργη "προεξοχή" μέχρι να επιβεβαιωθεί...
Και ενθουμούμενος όλα αυτά, βλέπει τον πιτσιρικά με την 35χρονη, να πάνε στην άνεση του δωματίου του ξενοδοχείου, σε συνθήκες "Nigths in white satin", να κάνουν το...αντίστοιχο που αυτός στα χρόνια του έκανε υπο αντίξοες συνθήκες.
Τί να κάνει μετά και ο άνθρωπος...
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
klg έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:42Εδώ είναι nominated το BLM, ο φίλος μας να μην πάρει;stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:32Είναι μεγάλο το κατόρθωμα. Αξίζει άγαλμα. Ποιος περίμενε τέτοια προσπάθεια, τέτοια κοινωνική και πολιτισμική έκρηξη από ένα νεαρό. Οι υπολογισμοί τροχιάς και απαιτούμενης ενέργειας απαιτούσαν γνώσεις αστροφυσικής.klg έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:18
Το καλύτερο είναι ότι το πιτσιρίκι γάμησε και πιο πολύ (άμα το βάλεις σε ποσοστό, το κλάσμα για τους προφανής λόγους απειρίζει) και καλύτερα από το 99% του φλώρουμ.
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Μαυροβασίλης
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
Γενιά της Αγαμίας
ευγενής όπως πάντα
έχεις προσπαθήσει ποτέ να καρφώσεις πρόκα με ηλεκτρικό κατσαβίδι; δεν είναι όλα τα εργαλεία για όλες τις δουλειές. Σε κάποια τόπικ, η ειρωνεία σου καρφώνει. Άσε λοιπόν τα λαθρολάγνα και επικεντρώσου εκει που ταιριάζεις (τους παπάδες τους προσπερνώ - τρολάκι)stavmanr έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:32Είναι μεγάλο το κατόρθωμα. Αξίζει άγαλμα. Ποιος περίμενε τέτοια προσπάθεια, τέτοια κοινωνική και πολιτισμική έκρηξη από ένα νεαρό. Οι υπολογισμοί τροχιάς και απαιτούμενης ενέργειας απαιτούσαν γνώσεις αστροφυσικής.klg έγραψε: 04 Φεβ 2021, 00:18Το καλύτερο είναι ότι το πιτσιρίκι γάμησε και πιο πολύ (άμα το βάλεις σε ποσοστό, το κλάσμα για τους προφανής λόγους απειρίζει) και καλύτερα από το 99% του φλώρουμ.Μαυροβασίλης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:24 νότα αισιοδοξίας το νήμα και πανάξιος ο πιτσιρικάς, επιτέλους ένας πατέρας που δεν κερνούσε άδικα στο καφενείο
-
Γενιά της Αγαμίας
Πατριαρχικες δηλώσεις....χωρια οτι αλλο οι φωτο που εχει κάποιος γενικα και αλλο πώς εμφανίζεται στην δουλεια του...εκτος και αν οι δασκάλες πρέπει να φορανε παντού ράσα....επίσης τι έξαλλο βλέπετε ρε παιδια στις φωτο???? ΛοοοολCecily Anne έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:07Δεν είναι σεξιστικό. Με την ίδια λογική που δε θα έβαζα να κάνει μάθημα στο παιδί μου αυτόςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:01δλδ επρεπε να προσλαβουν καποια με μπουρκα?Cecily Anne έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:58
Α καλα. Εντάξει. Πήραν γονείς, να κάνει μάθημα ετούτη σε μαθητή. Σας παρακαλώ, ρίχτε δέκα καρπαζιές και στους γονείς.
σεξιστικο ακουγεται αυτο![]()
δε θα έβαζα κι αυτήν. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι κάνει μάθημα σε παιδάκια.
Του κλασικού είναι, απλά του κλασικού εικονογραφημένου.
εγω στεκομαι στον πατερα του. ειναι δυνατον να επιτρεπει στη μανα του να κανει τα παραπανω;Prepon έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:43 Εγώ στέκομαι στη μάνα του.
Είναι δυνατόν να μην θέλει να περνάει καλά το παιδί της; Δλδ υπερνικησαν το προσωπικά της κόμπλεξ το καλό του παιδιού της; Αδιανόητο
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις