!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
εκκωφαντικη η σιωπη των μπροσταρηδων δικαιωματιστων
θα σπασει η θα συνεχιστει επι Μακρον ;
θα σπασει η θα συνεχιστει επι Μακρον ;
Πες τα Γερτρουδη, τι να ζηλεψεις την φτηνια και τις τρυπεςGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:53 Ζηλεύω τόσο που δεν λέγεται που δεν δίνω για ένα 2ωρο γύρω στα 30 ευρώ για να πιάνω εκεί που άλλοι λέρωναν λίγη ώρα πριν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και πλήρωνε γυναίκες για να "κάνει σεξ" το ανήλικο παιδί που είχε την ατυχία να είναι ανιψιός του;
Εσύ νομίζεις πως κάνω πλάκα αλλά εγώ σιχαίνομαι.sakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:04Πες τα Γερτρουδη, τι να ζηλεψεις την φτηνια και τις τρυπεςGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:53 Ζηλεύω τόσο που δεν λέγεται που δεν δίνω για ένα 2ωρο γύρω στα 30 ευρώ για να πιάνω εκεί που άλλοι λέρωναν λίγη ώρα πριν.
Αν είναι δυνατόν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν αλλαζουν σεντονια στα ημιδιαμονης;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σοβαροτατα μιλαω και εγω και εχεις δικιο, προσωπικα δινω σημασια στον χωρο και δεν θα ανεχομουν ενα τρισαθλιο βρωμικο δωματιοGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:06Εσύ νομίζεις πως κάνω πλάκα αλλά εγώ σιχαίνομαι.sakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:04Πες τα Γερτρουδη, τι να ζηλεψεις την φτηνια και τις τρυπεςGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:53 Ζηλεύω τόσο που δεν λέγεται που δεν δίνω για ένα 2ωρο γύρω στα 30 ευρώ για να πιάνω εκεί που άλλοι λέρωναν λίγη ώρα πριν.
Αν είναι δυνατόν.
Σεντονια αλλαζεις και στον στρατιωτικο θαλαμο. Και;
Δεν ξερω ρωταω ρε παιδι μου να μαθω τους κινδυνους μπορει να χρειαστει
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ότι έχει ύφασμα θέλει μια φορά τη βδομάδα βιολογικό, μια πολυθρόνα πχ Όπως και οι μοκέτες, ανατρίχιασα, ίου. Όλα τα υπόλοιπα, καλό πέρασμα με χλωρίνη νομίζω κάνει δουλειά.
ναι αλλά τα λες ωμά,θέλει λίγο τρόπο,είδα κάτι πολύ ευαίσθητους με το θέμαGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:06 Και πλήρωνε γυναίκες για να "κάνει σεξ" το ανήλικο παιδί που είχε την ατυχία να είναι ανιψιός του;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάποιοι είναι πουριτανοί.nowhere έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:19ναι αλλά τα λες ωμά,θέλει λίγο τρόπο,είδα κάτι πολύ ευαίσθητους με το θέμαGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:06 Και πλήρωνε γυναίκες για να "κάνει σεξ" το ανήλικο παιδί που είχε την ατυχία να είναι ανιψιός του;
Ευτυχώς εγώ δεν έχω σχέση με αυτά.
Πολυ σωστη ΓερτρουδηGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:18Ότι έχει ύφασμα θέλει μια φορά τη βδομάδα βιολογικό, μια πολυθρόνα πχ Όπως και οι μοκέτες, ανατρίχιασα, ίου. Όλα τα υπόλοιπα, καλό πέρασμα με χλωρίνη νομίζω κάνει δουλειά.
-
Γενιά της Αγαμίας
άντε και αλλάζουν
την μοκέτα που πατάς και το πόδι δεν ξεκολλάει από την μπίχλα, πού την πας;
η οποία μπίχλα είναι κυρίως vantonoική καρμπονάρα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πάντως για τους εμετούς η χλωρίνη σε χαλί δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Προτιμίστε το λευκό ξύδι.sakisku έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:21Πολυ σωστη ΓερτρουδηGherschaagk έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:18Ότι έχει ύφασμα θέλει μια φορά τη βδομάδα βιολογικό, μια πολυθρόνα πχ Όπως και οι μοκέτες, ανατρίχιασα, ίου. Όλα τα υπόλοιπα, καλό πέρασμα με χλωρίνη νομίζω κάνει δουλειά.GoBack έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:13
Δεν ξερω ρωταω ρε παιδι μου να μαθω τους κινδυνους μπορει να χρειαστει
Φανταζομαι αν μπεις και ξυπολυτος στο ντους θα σου πεσουν τα νυχια απο τους μυκητες μεσα σε 15 μερεςΓενιά της Αγαμίας έγραψε: 03 Φεβ 2021, 23:22άντε και αλλάζουν
την μοκέτα που πατάς και το πόδι δεν ξεκολλάει από την μπίχλα, πού την πας;
η οποία μπίχλα είναι κυρίως vantonoική καρμπονάρα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις