γιατί, έχεις εσύ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Γενιά της Αγαμίας
Re: Αποπλάνηση 13χρονου από 35χρονη φιλόλογο: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του»
Εδώ μάλιστα όχι σαν την γραία την Αγγλίδα.Νon4me έγραψε: 03 Φεβ 2021, 18:21φαινεται ΔΥΝΑΤΟ με μικρούς ενδοιασμούς στη φατσα καθως ειναι marked
χωρισμενη που ριχτηκε σε 13χρονο . σκεφτειτε τι βιτσιο θα βγαζει στο κρεβατι . σα hentai με μιξη drunna σε real life .![]()
Στηρίζω την μη δίωξή της. Με την προυπόθεση ότι θα βοηθήσει και άλλους εφήβους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
76 χρονών ο Γκαίτε το είχε χάσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί, εχει αλλάξει η φυσιολογια του ανθρώπου μεσα σε 200 χρονια;George_V έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:09Και η Ιουλιέτα ήταν 13 στο έργο του Σαίξπηρ.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:08Δεν ειναι τωρινη μόδα. Και ο Γκαίτε οταν έγραψε τον Φαουστ, ηταν ερωτευμένος με μια 15χρονη. Ο ίδιος ητο 76 Απριληδων.George_V έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:03 Πολύ της μόδας έχει γίνει τελευταία το "είμαι ερωτςυμενος/η".
Μία ο προπονητής με την 11χρονη, μια η δασκάλα με το 13χρονο. Κάνας άλλος είναι ερωτευμένος? Πείτε το τώρα που γυρίζει.
Άλλες εποχές τότε. Για σήμερα λέω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έτσι είναι. Γενικά δεν υπάρχει ισότητα μεταξύ φύλων στην Ελλάδα. Από το στρατό μέχρι τις αξιόποινες πράξεις.
Κανονικά πρέπει να καταδικαστεί σε κοινωνική εργασία, βοηθώντας περισσότερους εφήβους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Η φυσιολογία όχι. Οι νόμοι έχουν αλλάξει λίγο. Τώρα 16 και κάτω έχει εισαγγελέα.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:12Γιατί, εχει αλλάξει η φυσιολογια του ανθρώπου μεσα σε 200 χρονια;George_V έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:09Και η Ιουλιέτα ήταν 13 στο έργο του Σαίξπηρ.Ζενίθεδρος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:08
Δεν ειναι τωρινη μόδα. Και ο Γκαίτε οταν έγραψε τον Φαουστ, ηταν ερωτευμένος με μια 15χρονη. Ο ίδιος ητο 76 Απριληδων.
Άλλες εποχές τότε. Για σήμερα λέω.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Συμφωνώ πλήρως με Cecily Anne που περιέγραψε την κατάσταση με άψογο τρόπο σε ουσία και τύπους.
Να τονίσω ότι όλοι είχαμε καύλες με καθηγήτριες ή ενήλικες, εγώ μάλιστα μέχρι τα 23-24 αλλά ακόμα και τώρα είχα έλξη για μεγαλύτερες γυναίκες ιδίως για εφήμερες καταστάσεις.
Άλλο αυτό και άλλο ότι οι καύλες πρέπει να γίνουν πράξη, οι λόγοι αναλύθηκαν έτσι και αλλιώς.
Τέλος όπως επεσήμανα και στο άλλο νήμα με το περιστατικό στην Αγγλία, επειδή έχω πάει πάμπολλες φορές στο παρελθόν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής από Γλυφάδα, Καλλιθέα κλπ. μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια και αλλούς, μου κάνει εντύπωση που δεν έδωσαν βάση στο ζευγάρι. Ο 13χρονος όσο αναπτυγμένος και να είναι δύσκολα θα φαινόταν για 19χρονος.
Και μιλάμε για καταστάσεις που την πρωτοβουλία για παραλαβή κλειδιού και αργότερα πληρωμή αναλαμβάνει ο άνδρας.
Επιπλέον αυτά τα ξενοδοχεία ως επι το πλείστον δεν χρεώνουν με την ώρα. Βάζουν μία σταθερή τιμή, λογική, για τρίωρο οπότε είτε καθίσει κάποιος μία ώρα είτε τρεις πληρώνει τα ίδια.
Να τονίσω ότι όλοι είχαμε καύλες με καθηγήτριες ή ενήλικες, εγώ μάλιστα μέχρι τα 23-24 αλλά ακόμα και τώρα είχα έλξη για μεγαλύτερες γυναίκες ιδίως για εφήμερες καταστάσεις.
Άλλο αυτό και άλλο ότι οι καύλες πρέπει να γίνουν πράξη, οι λόγοι αναλύθηκαν έτσι και αλλιώς.
Τέλος όπως επεσήμανα και στο άλλο νήμα με το περιστατικό στην Αγγλία, επειδή έχω πάει πάμπολλες φορές στο παρελθόν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής από Γλυφάδα, Καλλιθέα κλπ. μέχρι Νέα Φιλαδέλφεια και αλλούς, μου κάνει εντύπωση που δεν έδωσαν βάση στο ζευγάρι. Ο 13χρονος όσο αναπτυγμένος και να είναι δύσκολα θα φαινόταν για 19χρονος.
Και μιλάμε για καταστάσεις που την πρωτοβουλία για παραλαβή κλειδιού και αργότερα πληρωμή αναλαμβάνει ο άνδρας.
Επιπλέον αυτά τα ξενοδοχεία ως επι το πλείστον δεν χρεώνουν με την ώρα. Βάζουν μία σταθερή τιμή, λογική, για τρίωρο οπότε είτε καθίσει κάποιος μία ώρα είτε τρεις πληρώνει τα ίδια.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Με ελάχιστο τάισμα θα γίνει πολύ καλή.
Σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την γιαγιά Αγγλίδα στο άλλο νήμα που χρειαζόταν αμμοβολή για λίφτινγκ.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Συμφωνώ ότι πρόκειται για δυνατό κομμάτι. Όχι σαν την αγγλίδα που ήταν σαν να τη χτύπησε η Παναγία με το τάβλι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Συμφωνουμε δηλαδη ολοι οτι η Αγγλιδα ειναι για ισοβια και αυτη εδω για προστιμο 50 ευρω
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Που να ακουσεις φιλε μου οτι πολλοι μπαμπαδες νομιζουν οτι τα κοριτσακια τους ειναι κτημα τους. Σοκ θα παθεις.under έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:55Πολλες μαμαδες νομιζουν οτι τα αγορακια τους ειναι κτημα τους.nick έγραψε: 03 Φεβ 2021, 21:47 Το έχω ξαναπεί οι μανάδες ζηλεύουν τις γκόμενες των παιδιών λόγο οιδιπόδειου συμπλέγματος.
Ο μόνος που πρέπει να παρέμβει εδώ είναι η εφορεία αν δεν έκοβε τιμολόγια η τυπισα.
Και ως γυναικες αδυνατουν να κατανοησουν την ψυχολογια του αρσενικου και προσπαθουν να το πλασουν συμφωνα με τη δικη τους φυση.
Και ως αντρες αδυνατουν να κατανοησουν την ψυχολογια του θηλυκου και προσπαθουν να το πλασουν συμφωνα με τη δικη τους φυση.
Από εκεί και πέρα νομικά επιτρέπεται η συνεύρεση ενήλικα με ανήλικο άνω των 15 ετών εκτός αν έχουν σχέση εξάρτησης ή αν πρόκειται για προϊόν χρηματικής συναλλαγής
Π.χ. ο ενήλικος να είναι γιατρός του 16χρονου ανήλικου ή καθηγητής του ή γυμναστής. Τότε θεωρείται ποινικώς κολάσιμη πράξη.
Π.χ. ο ενήλικος να είναι γιατρός του 16χρονου ανήλικου ή καθηγητής του ή γυμναστής. Τότε θεωρείται ποινικώς κολάσιμη πράξη.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
George_V έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:17 Συμφωνώ ότι πρόκειται για δυνατό κομμάτι. Όχι σαν την αγγλίδα που ήταν σαν να τη χτύπησε η Παναγία με το τάβλι.
ΘΑ πνιγώ
Εν τω μεταξυ, δεν προλαβαινουμε να την παιξουμε 5-10 φορες με την μια ειδηση, αμεσως σκαει αλλη με ακομα καλυτερη ΜΟΥΝΑΡΑ.
Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.
Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Εγώ διαφωνώ.GoBack έγραψε: 03 Φεβ 2021, 22:17 Συμφωνουμε δηλαδη ολοι οτι η Αγγλιδα ειναι για ισοβια και αυτη εδω για προστιμο 50 ευρω
Και η Αγγλίδα γκιλφ μια χαρά είναι.
Για σπυριαρη έφηβο μιλάμε , όχι για τον Σπαλιαρα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 371 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_72
-
- 5 Απαντήσεις