Naida έγραψε: 31 Ιαν 2021, 15:44
Αντί για φύλλα όμως τα δειγματάκια μου με κρεμες. Αυτό
Αγοράζεις αρώματα αυθεντικά; Επειδή κυκλοφορουν αυτά τα χυμα ( που δε κρατάνε τουλάχιστον όσα πήρα)
Αν ναι δώσε ένα λινκ
Οχι χοντος
Αυθεντικό αγοράζω που και που. Παίρνω όμως και χύμα από ένα αρωματοπωλειο που μου έβγαιναν πάρα πολυ καλά. Αλλά έχω αρκετό καιρό να πάω γιατί έχω από την καλή μου κολώνια μπόλικη ακόμα.
Αλλά μου έφερε ο φίλος μου την άλλη φορά πολλά δειγματάκια από κρέμες και τώρα μου ξαναφέρε όχι πολλά αλλά μου έφερε και μάσκαρα Estee και clinique και βαζάκια δειγματάκια clinique και biotherm και ένα σετ αφρόλουτρα κρέμες σαμπουάν από πολύ, πολύ, πολύ ακριβό ξενοδοχείο. Θα κάνω μπάνιο με τα ακριβά και θα βάζω κρέμες ακριβές και θα βγαίνω σαν πελούσια από το μπάνιο Μπλου μου. Και θα τρώω πατατάκια με ιον σοκολάτα.
Naida έγραψε: 31 Ιαν 2021, 15:44
Αντί για φύλλα όμως τα δειγματάκια μου με κρεμες. Αυτό
Αγοράζεις αρώματα αυθεντικά; Επειδή κυκλοφορουν αυτά τα χυμα ( που δε κρατάνε τουλάχιστον όσα πήρα)
Αν ναι δώσε ένα λινκ
Οχι χοντος
Αυθεντικό αγοράζω που και που. Παίρνω όμως και χύμα από ένα αρωματοπωλειο που μου έβγαιναν πάρα πολυ καλά. Αλλά έχω αρκετό καιρό να πάω γιατί έχω από την καλή μου κολώνια μπόλικη ακόμα.
Αλλά μου έφερε ο φίλος μου την άλλη φορά πολλά δειγματάκια από κρέμες και τώρα μου ξαναφέρε όχι πολλά αλλά μου έφερε και μάσκαρα Estee και clinique και βαζάκια δειγματάκια clinique και biotherm και ένα σετ αφρόλουτρα κρέμες σαμπουάν από πολύ, πολύ, πολύ ακριβό ξενοδοχείο. Θα κάνω μπάνιο με τα ακριβά και θα βάζω κρέμες ακριβές και θα βγαίνω σαν πελούσια από το μπάνιο Μπλου μου. Και θα τρώω πατατάκια με ιον σοκολάτα.
Καλλυντικά δε χρησιμοποιώ
Αλλά ρε σ
Τι ναι αυτό με τα αρωματα; Εχω παρει πολλα χυμα αλλά δεν κρατάνε
Εχω παρει αυθεντικά αλλά κι αυτά δε κρατάνε και μάλιστα η συσκευασία έγραφε parfume κι όταν μου ήρθε τίποτα δεν έγραφε
Παρεμπόριο και κοροϊδία
Είναι καινουργιο φαινόμενο μέχρι το 2014 επαιρνες ότι όντος επαιρνες
Καλλυντικά δε χρησιμοποιώ
Αλλά ρε σ
Τι ναι αυτό με τα αρωματα; Εχω παρει πολλα χυμα αλλά δεν κρατάνε
Εχω παρει αυθεντικά αλλά κι αυτά δε κρατάνε και μάλιστα η συσκευασία έγραφε parfume κι όταν μου ήρθε τίποτα δεν έγραφε
Παρεμπόριο και κοροϊδία
Είναι καινουργιο φαινόμενο μέχρι το 2014 επαιρνες ότι όντος επαιρνες
Από που έπαιρνες και δεν σου κρατάνε; πχ χοντος; γιατί αν έπαιρνες διαδικτυακά είναι μουφες πολλά. Από αρωματοπωλειο από την άλλη μπορείς να ζητήσεις έξτρα ενίσχυση.
Από τρία διαδυκτιακα διαφορετικά καταστηματα
Ήταν αλλιώς η φωτο με parfume. Κι ήρθε χωρίς
Κι η ουσία; Δεν κρατάνε ουτε μια ώρα
Θα δω τι θα κάνω έχω βρει πως να τα ξεχωριζω ολόκληρη κατασκοπία δλ
Εχω ζητήσει και με έξτρα, δεν μου κανει
bluerose έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:17
Από τρία διαδυκτιακα διαφορετικά καταστηματα
Ήταν αλλιώς η φωτο με parfume. Κι ήρθε χωρίς
Κι η ουσία; Δεν κρατάνε ουτε μια ώρα
Θα δω τι θα κάνω έχω βρει πως να τα ξεχωριζω ολόκληρη κατασκοπία δλ
Εχω ζητήσει και με έξτρα, δεν μου κανει
Διαδικτυακά άρωμα δεν θυμάμαι να έχω πάρει ποτέ. Τα χοντος όμως έχει και eshop αν κάποια στιγμή θελήσεις γνήσιο. Τώρα για χύμα ήταν ένα στο Ηράκλειο-Ν. Ιωνία που πήγαινα μια εποχή συνέχεια και το είχα ανακαλύψει. Είχα πάρει μερικες φορές πάρα πολύ ευχαριστημένη, αλλά μετά σταμάτησα να πηγαίνω και το έχασα. Βρήκα ένα στην Καλλιθέα πολύ γαμάτο επίσης αλλά έχω να πάω πολυ πριν το λοκνταουν. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει ακόμα. Επίσης έχει και ο Χαρμανης και ζητάς έξτρα ενίσχυση. Και αυτός έχει και eshop