Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:54
Ενήλικος είναι και ο 19χρονος. Ανήλικος γενικά (όχι στο θέμα της ερωτικής αυτοδιάθεσης) είναι και ο 17χρονος.
Άρα ο 19χρονος που τα έφτιαξε με 17χρονη είναι ανώμαλος;
Θα βγάλουμε κάποια μαθηματική φόρμουλα που να δείχνει βαθμό ανωμαλίας στη σύναψη ερωτικών σχέσεων;
Όχι αυτές οι ηλικίες είναι νορμαλ. Αντε και 16 με 24-25. Οριακά νορμαλ.
Δηλαδή αν είναι 26;
Ανωμαλάρα;
Ο άλλος; Κοτζάμ άνδρας 20 ετών να έχει σχέση με 17χρονο παιδί;
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:54
Ενήλικος είναι και ο 19χρονος. Ανήλικος γενικά (όχι στο θέμα της ερωτικής αυτοδιάθεσης) είναι και ο 17χρονος.
Άρα ο 19χρονος που τα έφτιαξε με 17χρονη είναι ανώμαλος;
Θα βγάλουμε κάποια μαθηματική φόρμουλα που να δείχνει βαθμό ανωμαλίας στη σύναψη ερωτικών σχέσεων;
Όχι αυτές οι ηλικίες είναι νορμαλ. Αντε και 16 με 24-25. Οριακά νορμαλ.
να εισηγηθεις να ψηφισθει φορμουλα που να καθοριζει τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι να γνωριζουμε που βαδιζουμε κ να παψεις να στενοχωριεσαι
Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις. Όπως εσύ γουστάρεις 16χρονα γιατί το θεωρείς νορμαλ; ε αντίστοιχα εγώ έχω τις απόψεις μου.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Φεβ 2021, 19:52
Λοιπόν παίδες
Εκείνο που μετράει σε αυτές τις υποθέσεις είναι το τι ισχύει ΝΟΜΙΚΆ ..
Αλλιώς υποκειμενικές ηθικολογίκες κρισεις και θεωρίες μπορούν να ειπωθούν πολλές
Αν είσαι στα 20 μην ανησυχείς, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου να τα ζήσεις όλα.
Δεν ανησυχώ γενικώς, Νάιδα.
Μία γενικόλογη συζήτηση κάνουμε. Η ζωή θα συνεχιστεί, κι αυτοί που θέλουν να συνάψουν νόμιμες σχέσεις θα τις συνάψουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.
να εισηγηθεις να ψηφισθει φορμουλα που να καθοριζει τι ειναι φυσιολογικο και τι οχι να γνωριζουμε που βαδιζουμε κ να παψεις να στενοχωριεσαι
Αυτές είναι οι προσωπικές μου απόψεις. Όπως εσύ γουστάρεις 16χρονα γιατί το θεωρείς νορμαλ; ε αντίστοιχα εγώ έχω τις απόψεις μου.
οι προσωπικες σου αποψεις ειναι καταγέλαστες
το τι γουσταρω αν ειναι νομιμο δεν σου πεφτει λογος
Δεν προσπάθησα νομίζω να επέμβω στα προσωπικά σου. Απλά λέω ότι όσο έχεις τις απόψεις σου και σου φαίνεται νορμαλ να γουστάρεις σεξουαλικά 16χρονα κορίτσια έτσι και εγώ έχω τις απόψεις μου ότι αυτό δεν είναι νορμαλ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 03 Φεβ 2021, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:04
Καλά το έγραψα ότι το πας σιγά σιγά για 40...
Μία γενικόλογη συζήτηση κάνουμε. Η ζωή θα συνεχιστεί, κι αυτοί που θέλουν να συνάψουν νόμιμες σχέσεις θα τις συνάψουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.
Συμφωνώ και σε αυτό. Δεν μπορείς να εμποδίζεις ένα παιδί να ερωτευτεί, να θέλει να κάνει σχέση κτλ. Τώρα σχετικά με τον ενήλικο που θέλει να συνάψει σχέση με το ανήλικο, ο καθένας θα πράξει όπως νομίζει.
Naida έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:07
Συμφωνώ και σε αυτό. Δεν μπορείς να εμποδίζεις ένα παιδί να ερωτευτεί, να θέλει να κάνει σχέση κτλ. Τώρα σχετικά με τον ενήλικο που θέλει να συνάψει σχέση με το ανήλικοδύο ενήλικους (άνω των 15 ετών) που θέλουν να συνάψουν ερωτική σχέση, ο καθένας θα πράξει όπως νομίζει.
Fixed
Θυμίζω ότι στα 15 έτη αίρεται το δικαίωμα στην ανηλικότητα στην ερωτική συναίνεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 03 Φεβ 2021, 20:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr έγραψε: 03 Φεβ 2021, 20:09
Συμφωνώ και σε αυτό. Δεν μπορείς να εμποδίζεις ένα παιδί να ερωτευτεί, να θέλει να κάνει σχέση κτλ. Τώρα σχετικά με τον ενήλικο που θέλει να συνάψει σχέση με το ανήλικοδύο ενήλικους (άνω των 15 ετών) που θέλουν να συνάψουν ερωτική σχέση, ο καθένας θα πράξει όπως νομίζει.
Fixed
Ηλικιακά είναι ανήλικο
Αυτό που γράφεις είναι βιασμός της γλώσσας
"Ηλικιακά ανήλικο".
Η ανηλικότητα είναι συγκεκριμένος νομικός όρος που περιγράφει συγκεκριμένο δικαίωμα.
"στα 15 έτη αίρεται το δικαίωμα στην ανηλικότητα που αφορά στην ερωτική συναίνεση."
Δεν προσπάθησα νομίζω να επέμβω στα προσωπικά σου. Απλά λέω ότι όσο έχεις τις απόψεις σου και σου φαίνεται νορμαλ να γουστάρεις σεξουαλικά 16χρονα κορίτσια έτσι και εγώ έχω τις απόψεις μου ότι αυτό δεν είναι νορμαλ.
προσπαθεις να επεμβεις στα προσωπικα ολων με τις ιδεες σου περι φυσιολογικου η οχι
το τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι ειναι θεμα νομου οι αποψεις σου ειναι αδιαφορες
προσπαθεις να επεμβεις στα προσωπικα ολων με τις ιδεες σου περι φυσιολογικου η οχι
το τι ειναι επιτρεπτο και τι οχι ειναι θεμα νομου οι αποψεις σου ειναι αδιαφορες
Αφού είναι θέμα νόμου, τι σχέση έχει τι ιδέες έχω εγώ; εσύ έχεις τις δικές σου περί φυσιολογικών για τις σεξουαλικές σου ορέξεις για 16χρονα κορίτσια. Εγώ έχω τις δικές μου. Εσένα συμβαδίζουν με τον νόμο οι δικές μου όχι.