Καλά, εσύ μάλλον ακόμα κολυμπάς με μπρατσάκια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:56what the actual fuck...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:37Δεν πας καλά αγορίνα. Σαφώς και το βούταγα όλο μέσα. Και το ξανάβγαζα. Ή κρατώντας το, πάντα από τη μέση, βουτούσα (κατέβαινα) κι εγώ μαζί του. Πιο εύκολα μαθαίνει να επιπλέει ένα μωρό παρά ένα πεντάχρονο. Απλώς γιατί δεν φοβάται.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:31
Αποκλείεται να του έμαθες κολύμπι βουτώντας τον γιατί αυτά τα δύο είναι αντίθετα. Προφανώς θες να πεις ότι με τα χέρια σου του ασκούσες ελαφριά δύναμη προς τα πάνω ώστε να επιπλέει πιο εύκολα, να παραμείνει δηλαδή πάνω από την επιφάνεια του νερού.
Αντίθετα ο παπάς ασκεί μεγάλη δύναμη προς τα κάτω ώστε να βουλιάξει, να παραμείνει δηλαδή κάτω από την επιφάνεια του νερού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Βάπτιση βρέφους καταλήγει σε πνιγμό!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Όχι, ακόμα μπουσουλαω. Είναι επειδή όταν μου μάθαιναν να περπαταω δε με έσπρωχναν κάτω.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:15Καλά, εσύ μάλλον ακόμα κολυμπάς με μπρατσάκια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:56what the actual fuck...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:37
Δεν πας καλά αγορίνα. Σαφώς και το βούταγα όλο μέσα. Και το ξανάβγαζα. Ή κρατώντας το, πάντα από τη μέση, βουτούσα (κατέβαινα) κι εγώ μαζί του. Πιο εύκολα μαθαίνει να επιπλέει ένα μωρό παρά ένα πεντάχρονο. Απλώς γιατί δεν φοβάται.
έχει τόση σημασία όσο τα ποσοστά αυτών που κόβουν βασιλόπιτα και αυτών που πετάνε χαρταετόΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:01 Αν έβλεπα να μεταχειρίζεται έτσι το μωρό ο παπάς, θα το' παιρνα και θα' φευγα. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Κατά τα άλλα, πραγματικά μ' ενδιαφέρει το ποσοστό των θρησκοπαντρεμένων, έτσι για να δω ποιος λέει τι και τι ακριβώς θέλει να αποδείξει.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:01 Αν έβλεπα να μεταχειρίζεται έτσι το μωρό ο παπάς, θα το' παιρνα και θα' φευγα. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Κατά τα άλλα, πραγματικά μ' ενδιαφέρει το ποσοστό των θρησκοπαντρεμένων, έτσι για να δω ποιος λέει τι και τι ακριβώς θέλει να αποδείξει.
Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:10
Αυτοί στις 2 στήλες δεξιά 58% δεν θα βαπτίσουν τα παιδιά τους, θα δηλώσουν απλά το όνομα στο ληξιαρχείο.
.
- Otto Weininger
Δεν ισχύει. Πολλοί κάνουν πολιτικό γάμο για οικονομικούς λόγους και την βάφτιση κανονικά.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:10Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2021, 18:59 Πόσα παιδιά πνίγηκαν στη Βάπτιση; Μπορείτε να μου πείτε ένα στατιστικό δείγμα; Βρήκαμε βήμα να διώξουμε το έθιμο τώρα; Δεν θα πω Μυστήριο, γιατί δεν το πιστεύετε όλοι Αλλά και ως έθιμο, θεωρείτε αληθινά πως υπάρχει πρόβλημα; Προφανώς εδώ έχουμε μια τραγωδία, κάτι πολύ λάθος πρέπει να έγινε.
Αυτοί στις 2 στήλες δεξιά δεν θα βαπτίσουν τα παιδιά τους, θα δηλώσουν απλά το όνομα στο ληξιαρχείο.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Παλι μεσα επεσες. Πουλια στον αερα πιανειςΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:12Αυτό που μ' ενδιαφέρει, είναι ότι στη βάφτιση είναι παρόντες σε απόσταση μισού μέτρου, οι γονείς του παιδιού.
Ο παπάς, οι χαζοθείτσες και όλα αυτά που ενοχλούν τα απελευθερωμένα πνεύματα είναι παρόντες και παρούσες και στους θρησκευτικούς γάμους τους αλλά εκεί το βουλώνουν.
Και τους Κουταλιανούς τους παίζουν στο πχόρουμ.
Γενικώς, φαίνεστε από χιλιόμετρο, όσοι την είδατε επανάσταση επειδή έχετε τραυματικές εμπειρίες από θρησκόληπτο σόι.
Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου.![]()
Ο γαμος ειναι απιλογη ενηλικων. Η βαπτιση ειναι παλι επιλογη ενηλικων και οχι του μωρου. Με αλλα λογια δε σεβαστηκες το παιδι σου. Αυτο ειναι δικο σου προβλημα και οχι δικο μου.
- Nandros
Και τις κραυγές τους ότι δεν θα βαπτίζουν παιδιά γονιών που δεν έχουν κάνει θρησκευτικό γάμο, τις έβαλαν στον κ..λο τους;Otto Weininger έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:25Δεν ισχύει. Πολλοί κάνουν πολιτικό γάμο για οικονομικούς λόγους και την βάφτιση κανονικά.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:10Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2021, 18:59 Πόσα παιδιά πνίγηκαν στη Βάπτιση; Μπορείτε να μου πείτε ένα στατιστικό δείγμα; Βρήκαμε βήμα να διώξουμε το έθιμο τώρα; Δεν θα πω Μυστήριο, γιατί δεν το πιστεύετε όλοι Αλλά και ως έθιμο, θεωρείτε αληθινά πως υπάρχει πρόβλημα; Προφανώς εδώ έχουμε μια τραγωδία, κάτι πολύ λάθος πρέπει να έγινε.
Αυτοί στις 2 στήλες δεξιά δεν θα βαπτίσουν τα παιδιά τους, θα δηλώσουν απλά το όνομα στο ληξιαρχείο.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!
.
Δεν ρώτησα για όσους έκαναν πολιτικούς γάμους ή σύμφωνα συμβίωσης (που στην τελική, είναι πρόσφατη επιλογή) αλλά για το ποσοστό των θρησκευτικών γάμων που έγιναν ή θα γίνουν από τους... απελευθερωμένους.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:24ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:01 Αν έβλεπα να μεταχειρίζεται έτσι το μωρό ο παπάς, θα το' παιρνα και θα' φευγα. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Κατά τα άλλα, πραγματικά μ' ενδιαφέρει το ποσοστό των θρησκοπαντρεμένων, έτσι για να δω ποιος λέει τι και τι ακριβώς θέλει να αποδείξει.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:10
Αυτοί στις 2 στήλες δεξιά 58% δεν θα βαπτίσουν τα παιδιά τους, θα δηλώσουν απλά το όνομα στο ληξιαρχείο.
.
Από αντικάτι αου αου στη θεωρία και χριστιανοταλιμπάνους (κατά τα λεγόμενα τους) στην πράξη, άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
Αν εννοείς πχορουμικούς κάνε γκάλοπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:36Δεν ρώτησα για όσους έκαναν πολιτικούς γάμους ή σύμφωνα συμβίωσης (που στην τελική, είναι πρόσφατη επιλογή) αλλά για το ποσοστό των θρησκευτικών γάμων που έγιναν ή θα γίνουν από τους... απελευθερωμένους.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:24ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:01 Αν έβλεπα να μεταχειρίζεται έτσι το μωρό ο παπάς, θα το' παιρνα και θα' φευγα. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Κατά τα άλλα, πραγματικά μ' ενδιαφέρει το ποσοστό των θρησκοπαντρεμένων, έτσι για να δω ποιος λέει τι και τι ακριβώς θέλει να αποδείξει.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:10
.
Από αντικάτι αου αου στη θεωρία και χριστιανοταλιμπάνους (κατά τα λεγόμενα τους) στην πράξη, άλλο τίποτα.![]()
Πάντως σύμφωνα με τον πίνακα οι απέξω θα λιγοστεύουν κάθε χρόνο.
.
Και γιατί να εμπιστευτώ εσένα και όχι εμένα;Gherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:04Τίποτα δεν θα έκανες. Τραστ μι.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:01Αν έβλεπα να μεταχειρίζεται έτσι το μωρό ο παπάς, θα το' παιρνα και θα' φευγα. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.nowhere έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:38
αν σου πνιγε το μωρό κανάς παλαβός παπάς είμαι σίγουρος δεν θα γέλαγες καθόλου
Γιατί αν θεωρείς ότι θα είχα πρόβλημα με το σόι
Ο πρώτος που θα φόραγε την κολυμπήθρα κολάρο στον παπά θα ήταν ο πατέρας μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να σου πω, ότι ήταν να κάνεις το έκανες και ριπλέη δεν παίζει. Υποθετικά τώρα, τι θα είχες κάνει αν, ε δεν με πείθεις, τι να κάνουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:43Και γιατί να εμπιστευτώ εσένα και όχι εμένα;Gherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:04Τίποτα δεν θα έκανες. Τραστ μι.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:01
Αν έβλεπα να μεταχειρίζεται έτσι το μωρό ο παπάς, θα το' παιρνα και θα' φευγα. Δεν έχω τέτοια κολλήματα.
Γιατί αν θεωρείς ότι θα είχα πρόβλημα με το σόιή τον παπά κάτι δεν έχεις καταλάβει.
Τώρα τι θα έκανες στον πατέρα σου δεν με αφορά, ούτε κανέναν άλλο.
Εγώ πάντως μετανιώνω που δεν το έψαξα πριν αλλά δεν είχα ξαναδεί κιόλας τέτοιο επικίνδυνο χάλι. Μετά μάθαμε πως ο συγκεκριμένος παπάς είναι κάφρος σε όλες τις βαπτίσεις που κάνει.
Μετά από τη δική μας νίλα γνωστοί και συγγενείς, πριν βαπτίσουν τα τέκνα τους, μίλησαν με τους παπάδες και βεβαιώθηκαν πως δεν θα γίνουν οι βλακείες που έγιναν σε εμάς. Κάτι είναι κι αυτό.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μισό ρε Γκερ, εσύ λες σε μένα το τι θα έκανα εγώ και όταν σου λέω τι θα έκανα, μου λες ότι δεν σε πείθω;Gherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:55Να σου πω, ότι ήταν να κάνεις το έκανες και ριπλέη δεν παίζει. Υποθετικά τώρα, τι θα είχες κάνει αν, ε δεν με πείθεις, τι να κάνουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:43Και γιατί να εμπιστευτώ εσένα και όχι εμένα;
Γιατί αν θεωρείς ότι θα είχα πρόβλημα με το σόιή τον παπά κάτι δεν έχεις καταλάβει.
Εγώ πάντως μετανιώνω που δεν το έψαξα πριν αλλά δεν είχα ξαναδεί κιόλας τέτοιο επικίνδυνο χάλι. Μετά μάθαμε πως ο συγκεκριμένος παπάς είναι κάφρος σε όλες τις βαπτίσεις που κάνει.
Μετά από τη δική μας νίλα γνωστοί και συγγενείς, πριν βαπτίσουν τα τέκνα τους, μίλησαν με τους παπάδες και βεβαιώθηκαν πως δεν θα γίνουν οι βλακείες που έγιναν σε εμάς. Κάτι είναι κι αυτό.
Την έχεις δει κάπως περίεργα ή μου φαίνεται;
Είτε σε πείθω είτε δεν σε πείθω, το ίδιο μου κάνει, τι να κάνουμε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πραγματι, ο κινδυνος πνιγμου ειναι μηδαμινος.Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2021, 18:59 Πόσα παιδιά πνίγηκαν στη Βάπτιση; Μπορείτε να μου πείτε ένα στατιστικό δείγμα; Βρήκαμε βήμα να διώξουμε το έθιμο τώρα; Δεν θα πω Μυστήριο, γιατί δεν το πιστεύετε όλοι Αλλά και ως έθιμο, θεωρείτε αληθινά πως υπάρχει πρόβλημα; Προφανώς εδώ έχουμε μια τραγωδία, κάτι πολύ λάθος πρέπει να έγινε.
καλυτερα να μετρησουμε ποσα παιδια κλαινε στη βαφτιση. απο εκει μπορουμε να κρινουμε αν ειναι κατι που κανει καλο στο παιδι η οχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ λέω πως αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν κάρο.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 23:41Μισό ρε Γκερ, εσύ λες σε μένα το τι θα έκανα εγώ και όταν σου λέω τι θα έκανα, μου λες ότι δεν σε πείθω;Gherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:55Να σου πω, ότι ήταν να κάνεις το έκανες και ριπλέη δεν παίζει. Υποθετικά τώρα, τι θα είχες κάνει αν, ε δεν με πείθεις, τι να κάνουμε;ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:43
Και γιατί να εμπιστευτώ εσένα και όχι εμένα;
Την έχεις δει κάπως περίεργα ή μου φαίνεται;![]()
Είτε σε πείθω είτε δεν σε πείθω, το ίδιο μου κάνει, τι να κάνουμε;
Κι εσύ λες πως αν ο παπάς στη βάφτιση του παιδιού σου ήταν βλαμμένος θα έκανες φασαρία.
Btw, δεν ξέρω κανέναν που να έκανε σκηνή στη φάση της βάπτισης. Ειδικά εσύ αν άκουγες για κάποιον θα ήσουν η πρώτη που θα δίκαζες, κυρίως μάνα, αλλά αν σου είχε τύχει πριν από 30(;) χρόνια θα είχες σηκώσει αντάρτικο μέσα στην εκκλησία. Οκ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Αν μετρήσουμε πόσες φορές έκλαψε το παιδί σου στα χέρια σου ή στο σπίτι σου θα βγεις βασανιστής.Ασέβαστος έγραψε: 03 Φεβ 2021, 09:55πραγματι, ο κινδυνος πνιγμου ειναι μηδαμινος.Cavaliere έγραψε: 02 Φεβ 2021, 18:59 Πόσα παιδιά πνίγηκαν στη Βάπτιση; Μπορείτε να μου πείτε ένα στατιστικό δείγμα; Βρήκαμε βήμα να διώξουμε το έθιμο τώρα; Δεν θα πω Μυστήριο, γιατί δεν το πιστεύετε όλοι Αλλά και ως έθιμο, θεωρείτε αληθινά πως υπάρχει πρόβλημα; Προφανώς εδώ έχουμε μια τραγωδία, κάτι πολύ λάθος πρέπει να έγινε.
καλυτερα να μετρησουμε ποσα παιδια κλαινε στη βαφτιση. απο εκει μπορουμε να κρινουμε αν ειναι κατι που κανει καλο στο παιδι η οχι.
Πρόσεχε τί ζητάς και πώς το ερμηνεύεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 711 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis