Ναι αλλά δεν είναι δουλειά αυτή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζούλια Νόβα: "υπέφερα στον τροχό της τύχης"
Re: Τζούλια Νόβα: "υπέφερα στον τροχό της τύχης"
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Του ηλεκτρολόγου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Planis
Η ομορφιά η πραγματική, εσωτερική και εξωτερική, θα τον σώσει· όχι η ψευτογκλαμουριά με δέκα τόνους μακιγιάζ, άπειρο ρετουσάρισμα και άφθονη ρηχότητα.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:58 Εγω ηθικα χειροκροτω και την Τζουλια και εχει τον σεβασμο μου. Η ομορφια θα σωσει τον κοσμο, ειμαι με την Τζουλια, ειναι θεμα αισθητικης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Planis την 02 Φεβ 2021, 22:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Χρειαζεται διδακτορικο για να κανεις αυτη τη δουλεια;Planis έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:26 Ως γνωστόν, προσελήφθη εξαιτίας των πτυχίων της και των διδακτορικών της και οι άνθρωποι την έβαζαν να κάνει δουλειά στο αρχείο...![]()
-
Planis
Ειρωνικό ήταν το μήνυμα για τα περί «υποτίμησης».Υδράργυρος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:12Χρειαζεται διδακτορικο για να κανεις αυτη τη δουλεια;Planis έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:26 Ως γνωστόν, προσελήφθη εξαιτίας των πτυχίων της και των διδακτορικών της και οι άνθρωποι την έβαζαν να κάνει δουλειά στο αρχείο...![]()
- Υδράργυρος
Ειναι ευκολο αυτο που κανει νομιζεις;Planis έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:13Ειρωνικό ήταν το μήνυμα για τα περί «υποτίμησης».Υδράργυρος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:12Χρειαζεται διδακτορικο για να κανεις αυτη τη δουλεια;Planis έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:26 Ως γνωστόν, προσελήφθη εξαιτίας των πτυχίων της και των διδακτορικών της και οι άνθρωποι την έβαζαν να κάνει δουλειά στο αρχείο...![]()
Που το ξερεις οτι ειναι ρηχη, συζητησες μαζι της για τον Καντ και τον Χεγκελ και δεν συμφωνησες με τις αποψεις της;Planis έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:11Η ομορφιά η πραγματική εσωτερική και εξωτερική θα τον σώσει· όχι η ψευτογκλαμουριά με δέκα τόνους μακιγιάζ, άπειρο ρετουσάρισμα και άφθονη ρηχότητα.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:58 Εγω ηθικα χειροκροτω και την Τζουλια και εχει τον σεβασμο μου. Η ομορφια θα σωσει τον κοσμο, ειμαι με την Τζουλια, ειναι θεμα αισθητικης.
Όχι, αυτό που είπε ου Σακς.
Δλειά είναι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι ρε
μόνα τους θα ανοίγουν τα γράμματα;;;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Υδράργυρος
Εγω πιστευω οτι υπεφερε. Ολο το πρωι παμε ξανα και παμε ξανα, αυτη ορθια στην πενα με ολους τους προβολεις χωρις το παραμικρο ψεγαδι, και ολα αυτα με 2 φρυγανιες και ενα γιαουρτι 0% την ημερα
Πιθανότατα να υπέφερε και λόγω του ότι είχε να χέσει μια εβδομάδα, το τσεκάραμε αυτό;
My Life had stood, a Loaded Gun
Η ρηχότητα πάει πακέτο με την ομορφιά να υποθέσω;Planis έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:11Η ομορφιά η πραγματική, εσωτερική και εξωτερική, θα τον σώσει· όχι η ψευτογκλαμουριά με δέκα τόνους μακιγιάζ, άπειρο ρετουσάρισμα και άφθονη ρηχότητα.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:58 Εγω ηθικα χειροκροτω και την Τζουλια και εχει τον σεβασμο μου. Η ομορφια θα σωσει τον κοσμο, ειμαι με την Τζουλια, ειναι θεμα αισθητικης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Συμφωνώ. Όλοι γκρινιάζουμε για αυτά που αντιμετωπίζουμε στις δικές μας δουλειές. Κανείς δεν σκέφτεται εκείνη την ώρα ότι ο ανθρακωρύχος κινδυνεύει περισσότερο. Ούτε βγήκε να διαμαρτυρηθεί για τις δυσκολίες της εργασίας της. Την ρώτησαν και απλά απάντησε.- Casper - έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:19 Γιατί τόση χολή από όλους και σύγκριση με δουλειές ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του εφόσον ερωτήθηκε. Δοκίμασε, δεν άντεξε, έφυγε. Τόσο απλά.
Νομίζω ότι αν τα έλεγε μια τυχαία κοπελίτσα σε ερώτηση δημοσιογράφου στο δρόμο κανείς δεν θα της ασκούσε κριτική. Μήπως παίζει τελικά ρόλο η εμφάνισή της στην κριτική μας;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
όχι, παίζει ρόλο το ότι έπαιρνε γαμώ τα λεφτά για μια δουλειά που δεν απαιτεί καμία γνώση, καμία εξειδίκευση και δεν έχει καμιά ευθύνη, ούτε επιφέρει καμιά συνέπεια για τυχόν λάθη.ST48410 έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:30Συμφωνώ. Όλοι γκρινιάζουμε για αυτά που αντιμετωπίζουμε στις δικές μας δουλειές. Κανείς δεν σκέφτεται εκείνη την ώρα ότι ο ανθρακωρύχος κινδυνεύει περισσότερο. Ούτε βγήκε να διαμαρτυρηθεί για τις δυσκολίες της εργασίας της. Την ρώτησαν και απλά απάντησε.- Casper - έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:19 Γιατί τόση χολή από όλους και σύγκριση με δουλειές ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του εφόσον ερωτήθηκε. Δοκίμασε, δεν άντεξε, έφυγε. Τόσο απλά.
Νομίζω ότι αν τα έλεγε μια τυχαία κοπελίτσα σε ερώτηση δημοσιογράφου στο δρόμο κανείς δεν θα της ασκούσε κριτική. Μήπως παίζει τελικά ρόλο η εμφάνισή της στην κριτική μας;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 51 Απαντήσεις
- 2737 Προβολές
-