!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Feindflug έγραψε: 02 Φεβ 2021, 20:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:51 Μια γυναίκα η οποία μου κάθεται για ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια ..είναι βιασμός;

Οποιαδήποτε εργασία με σκοπό το κέρδος είναι πορνεία

Οι συνθήκες εργασίας και εκμετάλλευσης είναι άλλο ζήτημα
Τύπε, αν μια γυναίκα σού κάθεται για ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια, είναι αλκοολική.
:003:
Άβαταρ μέλους
Prepon

Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Το ότι κάποιος δεν στέκει στα καλά του δεν συνεπάγεται ότι μας προκαλεί ζημιά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Feindflug έγραψε: 02 Φεβ 2021, 20:01
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:51 Μια γυναίκα η οποία μου κάθεται για ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια ..είναι βιασμός;

Οποιαδήποτε εργασία με σκοπό το κέρδος είναι πορνεία

Οι συνθήκες εργασίας και εκμετάλλευσης είναι άλλο ζήτημα
Τύπε, αν μια γυναίκα σού κάθεται για ένα μπουκάλι ουίσκι στα μπουζούκια, είναι αλκοολική.
Τα καλά σκηνικά ήταν πριν καμιά εικοσαετία στα καζίνο.

Αλλα....στερνή μου γνώση να σ είχα πρωτα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Αρχέλαος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:42
Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:36
Lestat έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:33

Δεν προκειται να το καταλαβουν αυτο οι γυναικες και απορω κιολας για ποιο λογο μπαινουν στη διαδικασια να προσπαθησουν να εξηγησουν το φαινομενο.
Ποιο να καταλάβουμε; το να γουστάρει σεξουαλικά ένας άνθρωπος 50 χρόνων ένα παιδί 15 ετών; λυπάμαι είναι εκτός ορίων της λογικής μου να θεωρείται νορμαλ.
Σωστό αυτό και αυτονόητο παρά τον ψευδεπίγραφο συμφεροντολογικό κυνισμό κάποιων.
Ωστόσο ένας έφηβος να γουστάρει μία μεγάλη εννοώ σεξουαλικά είναι λογικό και έχει συμβεί. Το πρόβλημα και η ευθύνη αφορά πάντα τον ενήλικο.

Το ότι μπορεί ένα αγόρι ως έφηβος, όπως όλοι μας εδώ μέσα, να γουστάραμε μία καθηγήτρια σεξουαλικώς δεν σημαίνει πως θα ήταν καλό να προχωρήσει και για εμάς ως αγόρια.
Προσωπικά δε ερωτοτρόπησα πρώτη φορά στα 21 και δεν το μετάνιωσα. Ο ψυχισμός ενός έφηβου-ης ξεπεταγμένης ή μη είναι πολύ σοβαρό ζήτημα.

Το λέω αυτό διότι όταν το δίπολο είναι έφηβος-καθηγήτρια υποτίθεται ότι το ζήτημα είναι λιγότερο άθλιο αλλά διαφωνώ με αυτή την αντίληψη.
Συμφωνώ απόλυτα. Οι ενήλικες έχουν την ευθύνη. Οι έφηβοι έχουν ορμές, έχουν απειρία, περιέργεια, κτλ
Ο ενήλικος όμως δεν έχει καμία δικαιολογία.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος να μπλέκουν ανήλικοι με ενήλικες σεξουαλικά. Και όσο πιο ομαλά μεταβαίνει κάποιος από ανήλικος σε εμπειρίες ενήλικου τόσο πιο "σωστά" και στέρεα δομείται σαν προσωπικότητα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:42
Lestat έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:40
Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:36

Ποιο να καταλάβουμε; το να γουστάρει σεξουαλικά ένας άνθρωπος 50 χρόνων ένα παιδί 15 ετών; λυπάμαι είναι εκτός ορίων της λογικής μου να θεωρείται νορμαλ.
Απανταω πιο πανω.
Αφού θεωρείς ότι η 50χρονη δεν στέκει στα καλά της για να πάει με έναν 15χρονο, τι σε κάνει κι απορείς με τις γυναίκες; το θέμα είναι οι 50χρονοι και οι ορέξεις τους. Όχι τα 15χρονα. Αντιλαμβάνεται την διαφορά;
Ναι, βεβαια εγω απαντησα στο αντικτυπο που μπορει να εχει η σεξουαλικη σχεση ενος 15χρονου με μια ενηλικη, εξαιρώντας το ποια ειναι αυτη και το τι εχει μεσα στο κεφαλι της. Το οποιο πιο κατω (το οτι δεν στεκει και πολυ καλα η καθηγητρια στην συγκεκριμενη περιπτωση) επισης το ανεφερα.
Νομιζω ειναι κατανοητο ποιο ειναι το ζητημα στο οποιο αναφερομαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lestat την 02 Φεβ 2021, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Αρχέλαος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:42 Προσωπικά δε ερωτοτρόπησα πρώτη φορά στα 21 και δεν το μετάνιωσα. Ο ψυχισμός ενός έφηβου-ης ξεπεταγμένης ή μη είναι πολύ σοβαρό ζήτημα.
Δηλαδή είχες γκόμενα η οποία γδυθηκε μπροστά σου πριν τα 21, σου είπε ελα να μου τονε χώσεις κ εσύ της είπες, ασε μωρέ, είμαι ακόμα έφηβος, δε θέλω να ξεπεταχτω :roll:

Τι να μετανιώσεις ρε τυπε. Τότε σου έκατσε η πρώτη, δεν ήταν στο χέρι σου.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

John Brown Gun Club

Μιας και έχεις ασχοληθεί αρκετά με κοινωνιολογικές προσεγγίσεις, υπάρχει κάποια εξήγηση ότι σε ΗΠΑ ιδίως έχουμε πολλά περιστατικά καθηγητριών με έφηβους; Και εννοώ πως πρόκειται για καταστάσεις που η ενήλικη γίνεται κτητική, προσκολλάται και ουσιαστικά επιζητεί δέσμευση με τον ανήλικο.
Κάτι που γενικώς δεν συναντούμε στην Ελλάδα ή πολύ σπάνια, όπως μάθαμε βέβαια και σήμερα ένα θλιβερό περιστατικό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Lestat έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:37
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:23 ]
Αυτό ακριβώς το πράγμα είναι ο μπουμερισμος.

Ότι και να λένε οι γελοίοι φυσικά και ο ψυχισμός τους θα είχε καταστραφεί, το πιο πιθανό για πάντα.
Αν αφησουμε την καθηγητρια στην ακρη, η οποια δεν μπορει να στεκει στα καλά της αν επιθυμει να παει με εναν 15χρονο.... Ο ιδιος ο 15χρονος γιατι να εχει κατεστραμενο ψυχισμο; :lol:
Γιατί υπήρξε θύμα μια εντελώς άνισης σχέσης. Ενδεικτικά μπορεί να έχει προβλήματα στην αυτοπεποίθεση του, ενοχές γιατί το άφησε να συμβεί, σκέψεις ότι μάλλον αυτό του άξιζε, ενοχές γιατί του άρεσε, σεξουαλικά προβλήματα.
Αυτά λένε οι ψυχολόγοι. Το ότι αυτοί στους οποίους ΔΕΝ έχει συμβεί νομίζουν ότι είναι κατάσταση για high-five, κάνει τα πράγματα χειρότερα και αφήνει το θύμα απομονωμένο και ανήμπορο να μοιραστεί τις σκέψεις του.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:49
Αρχέλαος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:42 Προσωπικά δε ερωτοτρόπησα πρώτη φορά στα 21 και δεν το μετάνιωσα. Ο ψυχισμός ενός έφηβου-ης ξεπεταγμένης ή μη είναι πολύ σοβαρό ζήτημα.

Δηλαδή είχες γκόμενα η οποία γδυθηκε μπροστά σου πριν τα 21, σου είπε ελα να μου τονε χώσεις κ εσύ της είπες, ασε μωρέ, είμαι ακόμα έφηβος, δε θέλω να ξεπεταχτω :roll:

Τι να μετανιώσεις ρε τυπε. Τότε σου έκατσε η πρώτη, δεν ήταν στο χέρι σου.
Τύπε δεν έπιασες ούτε τον λήγοντα από όσα είπα οπότε θα ήταν σπατάλη να χάσω περισσότερο χρόνο.
Επιπλέον ποτέ μία γυναίκα δεν θα την έλεγα γκόμενα.
Αρκετοί αντιμετωπίζετε τις γυναίκες ως σκεύη ηδονής, πράγμα εξόχως θλιβερό αλλά και αντι-καυλωτικό.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Prepon

Αρχέλαος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:52 John Brown Gun Club

Μιας και έχεις ασχοληθεί αρκετά με κοινωνιολογικές προσεγγίσεις, υπάρχει κάποια εξήγηση ότι ....μπλα μπλα μπλα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Lestat έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:49
Lestat έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:40

Απανταω πιο πανω.
Αφού θεωρείς ότι η 50χρονη δεν στέκει στα καλά της για να πάει με έναν 15χρονο, τι σε κάνει κι απορείς με τις γυναίκες; το θέμα είναι οι 50χρονοι και οι ορέξεις τους. Όχι τα 15χρονα. Αντιλαμβάνεται την διαφορά;
Ναι, βεβαια εγω απαντησα στο αντικτυπο που μπορει να εχει η σεξουαλικη σχεση ενος 15χρονου με μια ενηλικη, εξαιρώντας το ποια ειναι αυτη και το τι εχει μεσα στο κεφαλι της. Το οποιο πιο κατω (το οτι δεν στεκει και πολυ καλα η καθηγητρια στην συγκεκριμενη περιπτωση) επισης το ανεφερα.
Επειδη αναφέρθηκες ότι δεν καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Τελικά καταλαβαίνουν, καταλαβαίνεις κι εσύ και συμφωνείς μαζί τους. Το θέμα δεν είναι ο 15χρονος αλλά η 50χρονη. Το λέμε, το ξαναλέμε, το ξαναλέμε και εστιάζετε στις καβλες του 15χρονου. Τώρα για το τι αντίκτυπο έχει στην ψυχολογία ενός 15χρονου, φαντάζομαι εξαρτάται από το πόσο θα επηρεαστεί από την ανωμαλαρα και προς ποια κατεύθυνση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Αρχέλαος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:56
Τύπε δεν έπιασες ούτε τον λήγοντα από όσα είπα οπότε θα ήταν σπατάλη να χάσω περισσότερο χρόνο.
Αρκετοί αντιμετωπίζετε τις γυναίκες ως σκεύη ηδονής, πράγμα εξόχως θλιβερό αλλά και αντι-καυλωτικό.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:55
Γιατί υπήρξε θύμα μια εντελώς άνισης σχέσης. Ενδεικτικά μπορεί να έχει προβλήματα στην αυτοπεποίθεση του, ενοχές γιατί το άφησε να συμβεί, σκέψεις ότι μάλλον αυτό του άξιζε, ενοχές γιατί του άρεσε, σεξουαλικά προβλήματα.
Αυτά λένε οι ψυχολόγοι. Το ότι αυτοί στους οποίους ΔΕΝ έχει συμβεί νομίζουν ότι είναι κατάσταση για high-five, κάνει τα πράγματα χειρότερα και αφήνει το θύμα απομονωμένο και ανήμπορο να μοιραστεί τις σκέψεις του.
:o

Ρε , αυτοί μιλάνε σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
Prepon

EKPLIKTIKOS έγραψε: 02 Φεβ 2021, 22:00
Αρχέλαος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:56
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:58
Lestat έγραψε: 02 Φεβ 2021, 21:49

Επειδη αναφέρθηκες ότι δεν καταλαβαίνουν οι γυναίκες. Τελικά καταλαβαίνουν, καταλαβαίνεις κι εσύ και συμφωνείς μαζί τους. Το θέμα δεν είναι ο 15χρονος αλλά η 50χρονη. Το λέμε, το ξαναλέμε, το ξαναλέμε και εστιάζετε στις καβλες του 15χρονου. Τώρα για το τι αντίκτυπο έχει στην ψυχολογία ενός 15χρονου, φαντάζομαι εξαρτάται από το πόσο θα επηρεαστεί από την ανωμαλαρα και προς ποια κατεύθυνση.
Ανακυκλωνεις τα ιδια και μαλιστα για πραγματα τα οποια εχω γραψει κι εχω συμφωνησει.
Για να το ξαναπω: δεν μπορειτε να καταλαβετε ή να μπειτε στη θεση ενος 15χρονου αγοριου.
Οπως κι εμεις βεβαια, δεν θα μπορεσουμε ποτέ να μπουμε στην λογικη ενος 15χρονου κοριτσιου.
Ολα αυτα, δηλαδη το ενα φύλο να μην μπορει να κατανοησει τον τροπο σκεψης και λειτουργιας του άλλου ειναι εντελως φυσιολογικό. Δεν λεω κατι ακραιο, ουτε κατι δυσνοητο.
Winter is coming
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”