!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητσοτάκης: Γη και ύδωρ στους μετανάστες
Re: Μητσοτάκης: Γη και ύδωρ στους μετανάστες
Μετά το δεύτερο λεπτό, η αποθέωση της φαυλοκρατίας και του ρουσφετιού.
Πρωθυπουργός, παρακάμπτει τις νόμιμες διαδικασίες για την εξέταση νομικού ζητήματος και υπόσχεται προνομιακή μεταχείριση πολίτη,ο οποίος δηλώνει Ιρακινός (κοκκινομάλλης Ιρακινός, έφηβος, με ελληνικά καλύτερα από πολλούς Έλληνες)
Αν είναι Ιρακινός,χώρα υποδοχής είναι η Τουρκία στα δεν είναι πρόσφυγας αλλά μετανάστης.αφου ζητά άδεια είναι λαθρομεταναστης.
Με την φράση " και μείς θέλουμε να μείνεις ",τι μηνύματα περνά ο πρωθυπουργος;
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
- Aprilianos
και ο ΓΑΠουλης με 44% ξεκινησε. κατσε να αρχισει το κοψε κοψε στις συνταξεις λογω των δημοσιονομικων και θα σου πω εγωPhilip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:23Στην πραγματικότητα ο Μητσοτάκης έχει υψηλότερη αποδοχή από οποιονδήποτε άλλον πρωθυπουργό και τα άκρα έχετε σκυλιασει.Aprilianos έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:17δεν απαγορευεται, ενα σωρο βιβλιο κυκλοφορουν για την 7ετια. Το θεμα μας ομως εδω ειναι ο μπολιασμος του Μητσοτακη και οχι η 7ετια.Philip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:14
Χυδαίος είναι αυτός που μοστραρει χουντολατρία. Τέτοια θρασύδειλα άτομα δεν έχουν καμία θέση στην δημοκρατία.
και τα αντεπιχειρηματα τους για την εμπεριστατωμενη κριτικη ειναι να με αποκαλουν ... χουντικο..
Το φουμο ερχεται, ο κοσμος πειναει με το λοκνταουν. Ο Κουλης θα φερει μνημονιο και θα εχει τη τυχη του ΓΑΠ
Ε οχι και δημοκρατικος εσυ, στην κατοχη εσυ θα φορουσες κουκουλα και θα ελεγες οι γερμανοι ειναι φιλοι μας. Αληθινος δημοκρατης ειμαι εγω.Philip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:22Είναι προφανές ότι είσαι ακροδεξιων πεποιθήσεων και ενοχλήθηκες.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:19Καλα ρουφιανακοPhilip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:14
Χυδαίος είναι αυτός που μοστραρει χουντολατρία. Τέτοια θρασύδειλα άτομα δεν έχουν καμία θέση στην δημοκρατία.
Δεν είναι "ρουφιανια", αλλά καθήκον κάθε δημοκρατικού πολίτη να απομονώνει τέτοια στοιχεία.
Το αν θα με πει κάθε υποκριτής ακροδεξιός "ρουφιάνο" (ή οποιοδήποτε άλλο άκρο) δε με απασχολεί καθόλου, εγώ λειτουργώ ως δημοκρατικός πολίτης και οι ηττημένοι χουντικοί το ρίχνουν στην επίκληση της ελευθερίας του λόγου.![]()
- Philip Mortimer
Η δημοτικότητα του Μητσοτάκη έχει εκτοξευτεί από τότε που εξελέγη και απλώνεται σε όλους τους πολιτικούς χώρους.Aprilianos έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:26και ο ΓΑΠουλης με 44% ξεκινησε. κατσε να αρχισει το κοψε κοψε στις συνταξεις λογω των δημοσιονομικων και θα σου πω εγωPhilip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:23Στην πραγματικότητα ο Μητσοτάκης έχει υψηλότερη αποδοχή από οποιονδήποτε άλλον πρωθυπουργό και τα άκρα έχετε σκυλιασει.Aprilianos έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:17
δεν απαγορευεται, ενα σωρο βιβλιο κυκλοφορουν για την 7ετια. Το θεμα μας ομως εδω ειναι ο μπολιασμος του Μητσοτακη και οχι η 7ετια.
και τα αντεπιχειρηματα τους για την εμπεριστατωμενη κριτικη ειναι να με αποκαλουν ... χουντικο..
Το φουμο ερχεται, ο κοσμος πειναει με το λοκνταουν. Ο Κουλης θα φερει μνημονιο και θα εχει τη τυχη του ΓΑΠ![]()
- Philip Mortimer
Δεν είμαι εγώ ο νεοναζί χουντολατρης...sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:26Ε οχι και δημοκρατικος εσυ, στην κατοχη εσυ θα φορουσες κουκουλα και θα ελεγες οι γερμανοι ειναι φιλοι μας. Αληθινος δημοκρατης ειμαι εγω.Philip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:22Είναι προφανές ότι είσαι ακροδεξιων πεποιθήσεων και ενοχλήθηκες.
Το αν θα με πει κάθε υποκριτής ακροδεξιός "ρουφιάνο" (ή οποιοδήποτε άλλο άκρο) δε με απασχολεί καθόλου, εγώ λειτουργώ ως δημοκρατικός πολίτης και οι ηττημένοι χουντικοί το ρίχνουν στην επίκληση της ελευθερίας του λόγου.![]()
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Όταν ξεπεράσεις την φάση του Δημοτικού, τότε που ο αληταράς σφαλιάριζε τα άλλα παιδάκια και όταν τον κάρφωναν στην δασκάλα τα αποκαλούσε ρουφιάνους, ξαναέλα να τα πούμε.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:18Οκ ρουφιανακοNandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:13Υποστηρικτές πραξικοπηματιών δεν έχουν θέση, όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά και στην Δημοκρατία. Είναι εχθροί της.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:07
Προσωπικα ειμαι εναντιον της χουντας αλλα εσεις οι δυο ειστε χυδαιοι. Και εναντιον της ελευθεριας του τι θελει να υποστηριζει καποιος εισαστε και ακομα χειροτερα ειστε ρουφιανοι. Και το χαιρεστε. Χαθειτε απο μπροστα μου
Τις αντιρρήσεις σου τις πέρασα στον μικρό Νάνδρο και μου απάντησε στα @@ μας!![]()
.
Και αν σε κλέψουν στον δρόμο να μην καλέσει κανείς την αστυνομία, αφού θα τον αποκαλέσεις ρουφιάνο!
.
- Aprilianos
να δεις με το νεο μνημονιο πως θα εκτοξευτειPhilip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:28Η δημοτικότητα του Μητσοτάκη έχει εκτοξευτεί από τότε που εξελέγη και απλώνεται σε όλους τους πολιτικούς χώρους.Aprilianos έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:26και ο ΓΑΠουλης με 44% ξεκινησε. κατσε να αρχισει το κοψε κοψε στις συνταξεις λογω των δημοσιονομικων και θα σου πω εγωPhilip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:23
Στην πραγματικότητα ο Μητσοτάκης έχει υψηλότερη αποδοχή από οποιονδήποτε άλλον πρωθυπουργό και τα άκρα έχετε σκυλιασει.![]()
Ουτε σφαλιαρισε ουτε εκλεψε κανεναν , τι στο καλο εισαι ηλιθιος;Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:29Όταν ξεπεράσεις την φάση του Δημοτικού, τότε που ο αληταράς σφαλιάριζε τα άλλα παιδάκια και όταν τον κάρφωναν στην δασκάλα τα αποκαλούσε ρουφιάνους, ξαναέλα να τα πούμε.
Και αν σε κλέψουν στον δρόμο να μην καλέσει κανείς την αστυνομία, αφού θα τον αποκαλέσεις ρουφιάνο!![]()
.
- Nandros
Την οποία ελευθερία του λόγου απαγόρεψαν όταν μας έκατσαν στον σβέρκο οι σκατοχουνταίοι!Philip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:22 Είναι προφανές ότι είσαι ακροδεξιων πεποιθήσεων και ενοχλήθηκες.
Η υποκρισία και το θράσος τους δεν έχει όρια!
.
Οχι αυτα ειναι δευτερευοντα για εσενα, αναλογα τις καταστασεις προσαρμοζεσαι, το κυριο ειναι που εισαι ενας περηφανος ρουφιανοςPhilip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:29Δεν είμαι εγώ ο νεοναζί χουντολατρης...sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:26Ε οχι και δημοκρατικος εσυ, στην κατοχη εσυ θα φορουσες κουκουλα και θα ελεγες οι γερμανοι ειναι φιλοι μας. Αληθινος δημοκρατης ειμαι εγω.Philip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:22
Είναι προφανές ότι είσαι ακροδεξιων πεποιθήσεων και ενοχλήθηκες.
- Aprilianos
πονεσαν βλεπεις οι αριθμοι για την αποδοση ασυλου που παρουσιασα και επρεπε καπως σαν καλο κομματοσκυλο να κανει μια αντεπιθεση με το αντεπιχειρημα οτι ειμαι .." χουντικος". φαιδρο κομματοσκυλο ειναι που επιτιθεται με μανια σε οποιον χρηστη κανει κριτικη στη κυβερνηση.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:32Ουτε σφαλιαρισε ουτε εκλεψε κανεναν , τι στο καλο εισαι ηλιθιος;Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:29Όταν ξεπεράσεις την φάση του Δημοτικού, τότε που ο αληταράς σφαλιάριζε τα άλλα παιδάκια και όταν τον κάρφωναν στην δασκάλα τα αποκαλούσε ρουφιάνους, ξαναέλα να τα πούμε.
Και αν σε κλέψουν στον δρόμο να μην καλέσει κανείς την αστυνομία, αφού θα τον αποκαλέσεις ρουφιάνο!![]()
.
- Nandros
Δεν κατάλαβες τίποτα έτσι;sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:32Ουτε σφαλιαρισε ουτε εκλεψε κανεναν , τι στο καλο εισαι ηλιθιος;Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:29Όταν ξεπεράσεις την φάση του Δημοτικού, τότε που ο αληταράς σφαλιάριζε τα άλλα παιδάκια και όταν τον κάρφωναν στην δασκάλα τα αποκαλούσε ρουφιάνους, ξαναέλα να τα πούμε.
.
Με ποιο IQ άραγε να καταλάβει ένας χουντολάτρης;
.
Δεν με ενδιαφερουν αυτα και δεν θεωρω την χουντα κατι καλο αλλα με εκανε εντυπωση ποσο χαρουμενα και περηφανα διαλαλουσαν οτι ειναι ρουφιανοι και αυτο μου φανηκε χυδαιοAprilianos έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:35πονεσαν βλεπεις οι αριθμοι για την αποδοση ασυλου που παρουσιασα και επρεπε καπως σαν καλο κομματοσκυλο να κανει μια αντεπιθεση με το αντεπιχειρημα οτι ειμαι .." χουντικος". φαιδρο κομματοσκυλο ειναι που επιτιθεται με μανια σε οποιον χρηστη κανει κριτικη στη κυβερνηση.sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:32Ουτε σφαλιαρισε ουτε εκλεψε κανεναν , τι στο καλο εισαι ηλιθιος;Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:29
Όταν ξεπεράσεις την φάση του Δημοτικού, τότε που ο αληταράς σφαλιάριζε τα άλλα παιδάκια και όταν τον κάρφωναν στην δασκάλα τα αποκαλούσε ρουφιάνους, ξαναέλα να τα πούμε.
.
Εγω μια χαρα καταλαβα.Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:36Δεν κατάλαβες τίποτα έτσι;sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:32Ουτε σφαλιαρισε ουτε εκλεψε κανεναν , τι στο καλο εισαι ηλιθιος;Nandros έγραψε: 02 Φεβ 2021, 19:29
Όταν ξεπεράσεις την φάση του Δημοτικού, τότε που ο αληταράς σφαλιάριζε τα άλλα παιδάκια και όταν τον κάρφωναν στην δασκάλα τα αποκαλούσε ρουφιάνους, ξαναέλα να τα πούμε.
.![]()
Με ποιο IQ άραγε να καταλάβει ένας χουντολάτρης;
.
Στη ζωη υπάρχει μια κοκκινη γραμμη που αν την περασεις επιστροφη δεν υπαρχειPhilip Mortimer έγραψε: 02 Φεβ 2021, 18:58 Για ποιον λόγο η διαχείριση αποδέχεται εδώ μέσα υποστηρικτές της χούντας;
Ασε τα φορουμ και ζητα βοήθεια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 453 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-