Όχι βρενύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2021, 15:08θέλεις να σου στέλνουν αιτήματα αλλά να μη σου μιλάνε;Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:35 Μα θέλω να μου στέλνουν αιτήματα. Αλλά θα τσεκάρω το απόρρητο.
Γιατί οι καλημέρες από αγνώστους είναι ύποπτες. Άλλο εδώ ρε. Εδώ είμαστε παρέα.
συνήθως μαζί πάνε αυτά
στο φέισμπουκ θα στείλεις καλημέρα, στο φόρουμ θα προσβάλεις
άνευ καλημέρας, στο τίντερ θα σε ρωτήσουν τί φοράς, στο ίνσταγκραμ
θα σου κάνουν κομπλιμέντα για τις φωτογραφίες και πάει λέγοντας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
KalimeraJohn Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:53εχω μια δικια μου επινοησης συνταγη, εντελως ξεβλαχεμενη. Θα επανελθω αργοτερα.Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:45Όχι αν δεν μου πεις, πόσο πράσσο και κρεμμύδι βάζεις. Δεν θέλω να γλυκάνει πολύ το σπανάκι.
η τζενη μποτση ηταν μια ομορφη αλβανοπουλα
Απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών η αλβανοκόρη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πως αντέχεις - ανέχεσαι τέτοιο ρατσισμό - φασισμό - σεξ. παρενόχληση - ενόχληση - όχληση - σατανισμό βρε πουλάκι μου κι εσύ, αμάν, χαράς το κουράγιο σου τι να πω, να βγαίνεις να τα λες να τα βγάζεις από μέσα σου, αν και δεν έχεις ανάγκη εσύ, είσαι βράχος.Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 15:20Όχι βρενύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2021, 15:08θέλεις να σου στέλνουν αιτήματα αλλά να μη σου μιλάνε;Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:35 Μα θέλω να μου στέλνουν αιτήματα. Αλλά θα τσεκάρω το απόρρητο.
συνήθως μαζί πάνε αυτά
θα σου κάνουν κομπλιμέντα για τις φωτογραφίες και πάει λέγονταςνα μπορεί να μου στείλει κάποιος που τον ξέρω και μου πει να με κάνει αντ. Ή κάποιος/α που είμαστε σε κάποια κοινή ομαδα. Δεν με πειράζει αυτό. Ο άσχετος που θα μου κάνει και είναι άκυρος τελείως δεν μ' αρέσει. Δεν νιώθω ότι χρειάζεται να κλείσω τα αιτήματα. Το διαχειριζομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
γεννημένοι λιγο πριν το 70
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
sakisku έγραψε: 02 Φεβ 2021, 15:21KalimeraJohn Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:53εχω μια δικια μου επινοησης συνταγη, εντελως ξεβλαχεμενη. Θα επανελθω αργοτερα.Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:45
Όχι αν δεν μου πεις, πόσο πράσσο και κρεμμύδι βάζεις. Δεν θέλω να γλυκάνει πολύ το σπανάκι.
.
.
Έχεις και TikTok, τύπισσα;νύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2021, 15:08θέλεις να σου στέλνουν αιτήματα αλλά να μη σου μιλάνε;Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:35 Μα θέλω να μου στέλνουν αιτήματα. Αλλά θα τσεκάρω το απόρρητο.
συνήθως μαζί πάνε αυτά
θα σου κάνουν κομπλιμέντα για τις φωτογραφίες και πάει λέγοντας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άσε ρε σελ, όποιος έχει τη μύγα...
Όσο φύτουλας και να ήτανε ο γιατρός, οκ, επί ΠΑ.ΣΟ.Κ αντρώθηκε, τι να λέμε τώρα, κι αν ήταν κι από σοσιαληστική - αριστεροτεμέκουμθουνιστική οικογένεια γάμησε τα, καρπούζια θα μας τα κάνει με την αδικία που βίωσε κι αυτός ο καημένος.
.
.
δεν έχω
ούτε τίντερ είχα ποτέ
και στο ίνσταγκραμ προσπαθώ να προωθήσω κανα εργάκι
μάταιος κόπος αν δεν είσαι καλλιτεχνάρα
ή αν δε δείχνεις τα ωραίασου μπούτια
το φόρουμ τα καλύπτει όλα, μόνο αυτό χρειαζόμαστε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Το Ίδρυμα θέλομε κι ας τρώγομε πέτρες!νύχτα έγραψε: 02 Φεβ 2021, 15:48δεν έχω
ούτε τίντερ είχα ποτέ
και στο ίνσταγκραμ προσπαθώ να προωθήσω κανα εργάκι
μάταιος κόπος αν δεν είσαι καλλιτεχνάρα
ή αν δε δείχνεις τα ωραίασου μπούτια
το φόρουμ τα καλύπτει όλα, μόνο αυτό χρειαζόμαστε![]()
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Winston Smith
Εγώ το ξέρω.
Στα υπόλοιπα που λες συμφωνούμε προφανώς.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΜΠΟΤΣΗ!!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Μπορεί να είναι bi, πού ξέρεις?Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:41Προσωπικά και από άγνωστες το ίδιο συναίσθημα μου προκαλεί. Γιατί μου στέλνουν;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Παλαιοελλαδίτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger