δεν θα τραυματιστεί η ευαίσθητη παιδική ψυχούλα ενός 15χρονου που τον παίζει 3 φορές τη μέρα αν τον βάλει σε μια 50χρονη.Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 09:03Δηλαδή; να πάει ένας 50αρης με μια 15χρονη δεν είναι η ιδια ανώμαλια με το να πάει μια 50χρονη με έναν 15χρονο;πατησιωτης έγραψε: 02 Φεβ 2021, 08:43Επειδή προσπαθούν να δημιουργήσουν μια επίπλαστη κατάσταση ισότητος των φύλων που είναι έξω από τη βιωμένη πραγματικότητα,η οποία πραγματικότητα είναι ότι δεν είναι το ίδιο να την πέφτει ένας πενηντάχρονος σε ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι με το να την πέφτει μια πενηντάχρονη σε ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι.Δεν πρόκειται ποτέ να το παραδεχθούν αλλά δεν αλλάζει.Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 08:00 stavmanr γιατί την λενε παιδόφιλη την κοπέλα; δεν είχε δικαίωμα αυτοδιάθεσης ο 15χρονος;
Και όμως κινείται είχε πει ο Γαλιλαίος στην ιερά εξέταση του καιρού του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Σοκάρει 15χρονος μαθητής: Το σεξ με τη δασκάλα μου ήταν τόσο άγριο που αιμορραγούσα.Ήθελε να την.
Εξαρτάται. Το παιδί αναφέρει ότι ντρεποταν κτλ.Lord Brum έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:13
δεν θα τραυματιστεί η ευαίσθητη παιδική ψυχούλα ενός 15χρονου που τον παίζει 3 φορές τη μέρα αν τον βάλει σε μια 50χρονη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Prepon έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:08 Μα πως; Γίνεται να μην ξέρει η Ναιδα πως σκέφτονται και τι επιθυμούν οι άνδρες;
Για εμένα θα ήταν ανώμαλος 15 χρόνος που ΔΕΝ πήγαινε με τη δασκάλα του.
ναι είναι. Είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Ο άντρας θα προκαλέσει σοβαρά ψυχικά τραύματα στο κορίτσι, η γυναίκα θα εκλπηρώσει τη φαντασίωση του αγοριούNaida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:12Επειδή άλλο πράγμα λέω θα στο κάνω πιο ξεκάθαρο.πατησιωτης έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:05Γιατί δεν δέχεσαι τις εμπειρίες αυτών που γράφουν εδώ και λένε ότι δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα όταν ήσαν 15 ετών να πάνε με τη δασκάλα τους;
Πως δηλαδή λες εσύ για τα διάφορα metoo να καταλάβετε τις γυναίκες αλλά αρνείσαι να καταλάβεις τους άντρες που σου λένε όχι μόνο δεν με νοιάζει αλλά θα μου άρεσε κιόλας να πάω με τη δασκάλα μου;
Ο νόμος φυσικά θέλει να εξισώσει τις δύο περιπτώσεις επειδή αυτό είναι το κρατούν δόγμα σήμερα.Ε,και πριν πέντε αιώνες το κρατούν δόγμα ήταν ότι η ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη και όχι το αντίθετο.Ε,και;
To τι κάνει κάθε φορά η εξουσία δεν συμπίπτει με την πραγματικότητα.Κάποιτε οι χριστιανοί έκαναν ιερά εξέταση.Τώρα κάποιοι άλλοι τα βάζουν με αυτούς.
https://www.breitbart.com/politics/2021 ... gical-sex/
Τον έκοψε το Τουίττερ επειδή έγραψε απλώς αυτό για έναν τρανς που διόρισε υπουργό ο Μπάιντεν.
Dr. Levine is a transgender woman, that is, a man who believes he is a woman.
Αυτό θεωρήθηκε προπαγάνδα μίσους και ρατσιστικό.Το.... μίσος και ο ρατσισμός είναι στο ρήμα believes.Δηλαδή μπορεί ο τραβεστί και να μην είναι γυναίκα και απλώς να πιστεύει ότι είναι;Αίσχος.Ρατσισμός.
![]()
Αυτό όμως δεν αλλάζει το τι πραγματικά είναι.Όπως η γη εξακολούθησε να γυρίζει γύρω από τον ήλιο παρά τις φωτιές της Ιεράς Εξέτασης έτσι και οι άντρες θα εξακολουθήσουν να είναι άντρες και οι γυναίκες να είναι γυναίκες.
Ο 50χρονος που θέλει να συνευρεθει με 15χρονο παιδί, είναι ανώμαλος ναι ή όχι;
- John Brown Gun Club
ασφαλως, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση, συνδυαστικα με ολες τις αλλες θεσεις και μεσα σε αυτο το πλαισιο λειτουργει ως σαφης "δεν-ειμαι ..., αλλα" επιχειρηση αλλαγης θεματος, ελαχιστοποιησης της βαρυτητας του θεματος και εν τελει ισοπεδωτικων εκλογικευσεων στο ονομα μια ψευδους ουδετεροτητας.Prepon έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:56Και οι ίδιο που γράφουν πως οι εκτελέσεις αθώων είναι πιο σοβαρές από το να τη γλυτώσει ένας ένοχοςJohn Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:43
Γιατι ειναι οι ιδιοι που γραφουν πχ οι ψευδεις καταγγελιες για βιασμο ειναι πιο σοβαρες απο τους μη καταγγελομενους βιασμους
Το ίδιο πράγμα είναι Γιαννάκη
Και επισης δυσκολευομαι να πειστω για την ανησυχια σου στο να μην εκτελεστουν αθωοι, οταν σε αλλα νηματα εχεις συζητησει ισοβια φυλακιση και βαρβαρες σωματικες τιμωριες ακομα για ησσονα αδικηματα εαν ο καταδικος ειναι ταραξιας η προκλητικος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
1. Οι σάλτσες υποδηλώνουν αδυναμία επιχειρημάτων.John Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 14:50ασφαλως, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση, συνδυαστικα με ολες τις αλλες θεσεις και μεσα σε αυτο το πλαισιο λειτουργει ως σαφης "δεν-ειμαι ..., αλλα" επιχειρηση αλλαγης θεματος, ελαχιστοποιησης της βαρυτητας του θεματος και εν τελει ισοπεδωτικων εκλογικευσεων στο ονομα μια ψευδους ουδετεροτητας.Prepon έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:56Και οι ίδιο που γράφουν πως οι εκτελέσεις αθώων είναι πιο σοβαρές από το να τη γλυτώσει ένας ένοχοςJohn Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:43
Γιατι ειναι οι ιδιοι που γραφουν πχ οι ψευδεις καταγγελιες για βιασμο ειναι πιο σοβαρες απο τους μη καταγγελομενους βιασμους
Το ίδιο πράγμα είναι Γιαννάκη
Και επισης δυσκολευομαι να πειστω για την ανησυχια σου στο να μην εκτελεστουν αθωοι, οταν σε αλλα νηματα εχεις συζητησει ισοβια φυλακιση και βαρβαρες σωματικες τιμωριες ακομα για ησσονα αδικηματα εαν ο καταδικος ειναι ταραξιας η προκλητικος.
2. Φυσικά , είμαι υπέρ των αυστηρότατων ποινών. Αφού όμως πρώτα αποδειχτούν τα αδικήματα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αυτοί φαντάζομαι αποτελούν τη πλέμπα της Αγγλίας, μιας κι εκεί η κοινωνική διαστρωμάτωση είναι εντονότερη.
Λυστε μου μια απορία
Εάν ένας τέτοιος 15αρης επισκεφτεί κάποιο μπουρδέλο χωρίς βέβαια να φανερώσει την ηλικία του ποιος εχει την ευθύνη;
Εάν ένας τέτοιος 15αρης επισκεφτεί κάποιο μπουρδέλο χωρίς βέβαια να φανερώσει την ηλικία του ποιος εχει την ευθύνη;
Γιατί απαγορεύονται οι ανήλικοι από τα μπουρδέλα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Φεβ 2021, 16:05 Λυστε μου μια απορία
Από πότε;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Αύτα τα "σκέφτηκε" αφού μίλησε με δικηγόρο και δημοσιογράφους, πριν μιλούσε η γκάβλα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σοβαρά τώρα
Μια παρέα 14 χρόνων εάν κάνει μπουρδέλο τσάρκα και πάει σε έναν οίκο ανοχής κρύβοντας την ηλικία τους θα ισχυρίζονται ότι είναι 16 κλπ ) υπάρχει κάποιο νομικό αδίκημα;
Και εγώ σοβαρά μιλάω .ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Φεβ 2021, 16:37Σοβαρά τώρα
Μια παρέα 14 χρόνων εάν κάνει μπουρδέλο τσάρκα και πάει σε έναν οίκο ανοχής κρύβοντας την ηλικία τους θα ισχυρίζονται ότι είναι 16 κλπ ) υπάρχει κάποιο νομικό αδίκημα;
Τι 14 και τι 16?
Υπάρχει κάποιος νόμος που να απαγορεύει στον 14χρονο;
Και εγώ 14 ήμουν όταν πήγα με τον κολλητο μου.
Και κανείς δεν ρώτησε.
Δλδ τώρα ρωτάνε ηλικίες;
Κοιτάνε ταυτότητα;
Ρε που κατάντησαν και τα μπουρδέλα...
Μπορεί και να γίνει και Πρόεδρος της Γαλλίας κάποια μέρα...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ναι υπαρχειΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Φεβ 2021, 16:37Σοβαρά τώρα
βιασαν τα κοριτσια του οικου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-