Ήταν απόλυτα σαφής η Πασιφάη.Kauldron έγραψε: 02 Φεβ 2021, 11:59Κοινώς, δεν ξέρεις τί ν' απαντήσεις, και αρπάζεσαι.Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2021, 11:18
Ρε μάνα μου, τί δεν καταλαβαίνεις; Ήμουν όσο πιο σαφής γίνεται. Αν το θέλεις πιο νιανιά, πολτοποιημένο γαρ, να το κοιτάξεις.![]()
Σε ρώτησα ποιός θα ήταν ο αποδεκτός, για 'σενα, τρόπος προσέγγισης ενός άνδρα σε μια γυναίκα, και δε μπορείς ν' απαντήσεις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
ΤΙ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΜΠΟΤΣΗ!!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Προσέχω γενικά, ούτως ή άλλως δεν δέχομαι μωρέ γενικά.Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:05Γιάυτό και σου είπα μερικές σελίδες πριν, να προσέχεις.Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 12:59Το μόνο σίγουρο. Συν ότι δεν ξέρεις αυτός που σου κάνει το αίτημα δεν ξέρεις ποιος είναι.Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2021, 11:25
Οκ όπως γουστάρει ο καθένας. Η ουσία όμως είναι πως όσο κι αν η τεχνολογία έχει βοηθήσει σε ανέλπιστα μεγάλο βαθμό, άλλο τόσο, οδηγει στην αποξένωση σε προσωπικό επίπεδο.
Γνώμη μου.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Θυμήθηκα μια εμβληματική φράση.
Τι έγινε Γιωργάκη, γουστάρεις τη χωριάτισσα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το θεωρω ΑΚΡΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΕΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ ν'αντισταθει κανεις στην υπερμετρη και ασυμμετρη σεξουαλικοτητα της.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ!
ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΥΓΕΙΟ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
- John Brown Gun Club
Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:14John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:11
Λοιπον, για να τελειωνουμε, η προθεση μου, τοξικη-το παραδεχομαι- ηταν να θιξω οχι το φυλο αλλα την ηλικια σε σχεση με την ανωριμοτητα να επιτιθεσαι απροκλητα και υβριστικα σε καποιον που απλα εγραψε πως μας τα κανατε μπαλονια με τον Μορισον, παλιο μπουμερς. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και εκ του πονηρου και με στοχευουν οταν δεν υπαρχει αντεπιχειρημα στις τοποθετησεις μου και, ακομα χειροτερα, αποθρασυνουν τρολ με ολοφρεσκους λογαριασμους να με ακολουθουν και να με παρενοχλουν απο νημα σε νημα.Είπε ο Φαστ Τζον γκαν μπανγκ και επιπροσθέτως θεώρησε πρέπον να υποδείξει, πώς θα πρέπει να κατευθύνω τη ζωή μου. Μετά ομιλεί για σεξιστική συμπεριφορά κατά του γυναικείου φύλου και την υπερασπίζεται κι ολας.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47
Σκατοψυχη εισαι αντικειμενικα, το διαπιστωνει κανεις οταν ανοιγεις το στομα σου και αναδυεται μια αποφορα βοθρου, εστω και με την μορφη λεξεων, οπως και μια εγγενης χυδαιοτητα που αποκαλυπτει βαθια χωριατιλα και αγροτοποιμενικη ανατροφη με σφαλιαρες και χριστοπαναγιες, και ολη αυτη η φτηνια και η μονιμη ζοχαδιαση καλη μου δεν καλυπτεται με την σουπερκιτσαρια της αρχαιολατρειας ουτε με το να κανεις καταχρηση της μουσικης των Ντορς για να το παιξεις προχω.
Και βρες να κανεις μαθημα για το νοημα της ζωης σε καναν αλλον, οταν αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου, εισαι στο φορουμ δυο το πρωι να ανεβαζεις βιντεο των Ντορς και να σε ξεφτυλιζουν ατομα νεοτερα απο σενα κατα δεκαετιες.
Για πες μου Φαστ γκανκ τάδε, θα σου άρεσε να στείλω στη ΔΗΕ το σχόλιό σου; Λέω εγώ τώρα.![]()
Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:25Στ'αρχίδια μας. Δεν σου ζητήσαμε έγκριση.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:19 Ποτε δε μ αρεσαν οι Ντορς και ολη η φαση γυρω απο αυτους, οι φανς τους κλπ. Η κατεξοχην μπουμερ μπαντα.
αι μωρη απο δω που θα μας το παιξεις και αδικημενη απο πανω. Στειλε οτι θες στη ΔΗΕ, ελπιζω να σε φακελωσουν για υπερμετρη ηλιθιοτητα, βλαμενη.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:23Εγώ πάλι βλέπω έναν παπάρα κομπλεξικό που το παίζει ειδήμων επί παντός επιστητού κι αν σκύψει να δει τ'αρχίδια του, θα συνειδητοποιήσει πως έχουν σαπίσει απ'το πολύ κούνημα πέρα δώθε. Και να ήταν για να τ'αερίσει, πάει στα διάλα. Αλλά τα κουνάει για να το παίξει μάγκας και αφεντικό σε όσους διαφωνούν με την ανεξέλεγκτη παρλαπίπα, που ουσία δεν έχει.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:08 Εγω βλεπω μονο κατι γεροντια, χαμενα στην γεροντιαση τους, ο ενας με ψεκασμενες θεωριες για σατανικους κυκλους που κυβερνανε τον κοσμο, και η αλλη σ ενα παραληρημα αρχαιομαλακιας, τιγκα αντιδραστικοι και οι δυο, να ζητανε θανατικες καταδικες και τετοια, αλλα να νομιζουν πως ειναι κατα καποιον τροπο προχω επειδη ακουνε μια υπερτιμημενη χιππικη μπαντα η οποια, προς τιμην της, φανταζομαι πως ουτε μιση ροχαλα δε θα σπαταλουσε για την ψεκασμενη και αντιδραστικη παρτη τους.
Μπορεί το λοιπόν να πάψει να ασχολείται με μας που μας θεωρεί γκαγκά και ενίοτε σκατόψυχους, όπως έγραψε κάπου, και να προσπαθήσει να βρει νόημα στη ζωή του, εμπλουτίζοντας την σε κάτι πιο κοντινό βάσει του ανύπαρκτου περιεχομένου του εγκεφάλου του.
Άντε χρυσό μου να παίξεις παραπέρα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
H ενοχη του κανει μπαμ απο μακρια οταν η 1η κινηση που κανει ειναι δηλωση μεσω δικηγορουΥδράργυρος έγραψε: 02 Φεβ 2021, 10:36 Η περίπτωση του Σπυρόπουλου έχει ενδιαφέρον ψυχαναλυτικά. Ο πρώην της εθνικής μας σταρ, ένας εμφανίσιμος ηθοποιός σε καλή ηλικία, όνειρο για χιλιάδες γυναίκες. Δεν υπάρχει περίπτωση να του έλλειπε γυναικεία παρέα για οτιδήποτε ήθελε. Εντουτοις ασκούσε εξουσία πάνω σε νέες ηθοποιούς, υποβάλλοντας τες σε εξευτελισμούς.
Και η μια μιλησε για το 1994 και η αλλη 1998, οποτε το ειχε κανει standard operation procedure
Φανταστειτε μονο το τι ειχε περασει ο ιδιος σαν νεαρος ηθοποιος στα πρωτα του βηματα για να τις αντιμετωπιζει ετσι
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Ε ναι, δεν είναι και το ουρητήριο του Ελσίνκι, που διακρίνεται για την οξυδέρκεια του.John Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:32
αι μωρη απο δω που θα μας το παιξεις και αδικημενη απο πανω. Στειλε οτι θες στη ΔΗΕ, ελπιζω να σε φακελωσουν για υπερμετρη ηλιθιοτητα, βλαμενη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
κάτσε ρε συNaida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:00 Είπα εγώ δεν συνομιλούν; είπα ότι το να δέχεται μια γυναίκα την καλημέρα του οποιοδήποτε δεν είναι ευχάριστο όπως εσείς νομίζετε. Οι περισσότερες βρίζουν από μέσα τους γιατί δεν ξέρουν ποιος είναι. Για κάποιες μπορεί να είναι.
ευχάριστο δε μπορεί να είναι, αρχικά είναι πάντα αδιάφορο
εφόσον συνεχιστεί η κουβέντα, μπορείς ν αποφασίσεις αν είναι
ευχάριστο ή δυσάρεστο
επίσης, υπάρχει επιλογή, να μη μπορεί να σου στείλει κάποιος αίτημα,
οπότε αφού σου είναι δυσάρεστο και ενοχλείσαι όταν κάποιος σου είναι
άγνωστος, απλά δεν μπορεί να σε προσεγγίσει
εγώ δεν βρίζω ποτέ, αλήθεια
εφόσον έχω το προφίλμου διαθέσιμο, δε φταίει ο άλλος που μπορεί
να θέλει να εκφράσει ενδιαφέρον
αν το κάνει άσεμνα ή μαλακισμένα, τότε φταίει και έχω τη δυνατότητα
να πράξω όπως θέλω
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Την έβαλα σε σύγχρονη παραλλαγή βρε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere δεν λίγο απίθανο;John Brown Gun Club έγραψε: 02 Φεβ 2021, 13:32Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:14John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:11
Λοιπον, για να τελειωνουμε, η προθεση μου, τοξικη-το παραδεχομαι- ηταν να θιξω οχι το φυλο αλλα την ηλικια σε σχεση με την ανωριμοτητα να επιτιθεσαι απροκλητα και υβριστικα σε καποιον που απλα εγραψε πως μας τα κανατε μπαλονια με τον Μορισον, παλιο μπουμερς. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και εκ του πονηρου και με στοχευουν οταν δεν υπαρχει αντεπιχειρημα στις τοποθετησεις μου και, ακομα χειροτερα, αποθρασυνουν τρολ με ολοφρεσκους λογαριασμους να με ακολουθουν και να με παρενοχλουν απο νημα σε νημα.Είπε ο Φαστ Τζον γκαν μπανγκ και επιπροσθέτως θεώρησε πρέπον να υποδείξει, πώς θα πρέπει να κατευθύνω τη ζωή μου. Μετά ομιλεί για σεξιστική συμπεριφορά κατά του γυναικείου φύλου και την υπερασπίζεται κι ολας.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47
Σκατοψυχη εισαι αντικειμενικα, το διαπιστωνει κανεις οταν ανοιγεις το στομα σου και αναδυεται μια αποφορα βοθρου, εστω και με την μορφη λεξεων, οπως και μια εγγενης χυδαιοτητα που αποκαλυπτει βαθια χωριατιλα και αγροτοποιμενικη ανατροφη με σφαλιαρες και χριστοπαναγιες, και ολη αυτη η φτηνια και η μονιμη ζοχαδιαση καλη μου δεν καλυπτεται με την σουπερκιτσαρια της αρχαιολατρειας ουτε με το να κανεις καταχρηση της μουσικης των Ντορς για να το παιξεις προχω.
Και βρες να κανεις μαθημα για το νοημα της ζωης σε καναν αλλον, οταν αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου, εισαι στο φορουμ δυο το πρωι να ανεβαζεις βιντεο των Ντορς και να σε ξεφτυλιζουν ατομα νεοτερα απο σενα κατα δεκαετιες.
Για πες μου Φαστ γκανκ τάδε, θα σου άρεσε να στείλω στη ΔΗΕ το σχόλιό σου; Λέω εγώ τώρα.
Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:25Στ'αρχίδια μας. Δεν σου ζητήσαμε έγκριση.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 00:19 Ποτε δε μ αρεσαν οι Ντορς και ολη η φαση γυρω απο αυτους, οι φανς τους κλπ. Η κατεξοχην μπουμερ μπαντα.αι μωρη απο δω που θα μας το παιξεις και αδικημενη απο πανω. Στειλε οτι θες στη ΔΗΕ, ελπιζω να σε φακελωσουν για υπερμετρη ηλιθιοτητα, βλαμενη.Πασιφάη έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:23Εγώ πάλι βλέπω έναν παπάρα κομπλεξικό που το παίζει ειδήμων επί παντός επιστητού κι αν σκύψει να δει τ'αρχίδια του, θα συνειδητοποιήσει πως έχουν σαπίσει απ'το πολύ κούνημα πέρα δώθε. Και να ήταν για να τ'αερίσει, πάει στα διάλα. Αλλά τα κουνάει για να το παίξει μάγκας και αφεντικό σε όσους διαφωνούν με την ανεξέλεγκτη παρλαπίπα, που ουσία δεν έχει.John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:08 Εγω βλεπω μονο κατι γεροντια, χαμενα στην γεροντιαση τους, ο ενας με ψεκασμενες θεωριες για σατανικους κυκλους που κυβερνανε τον κοσμο, και η αλλη σ ενα παραληρημα αρχαιομαλακιας, τιγκα αντιδραστικοι και οι δυο, να ζητανε θανατικες καταδικες και τετοια, αλλα να νομιζουν πως ειναι κατα καποιον τροπο προχω επειδη ακουνε μια υπερτιμημενη χιππικη μπαντα η οποια, προς τιμην της, φανταζομαι πως ουτε μιση ροχαλα δε θα σπαταλουσε για την ψεκασμενη και αντιδραστικη παρτη τους.
Μπορεί το λοιπόν να πάψει να ασχολείται με μας που μας θεωρεί γκαγκά και ενίοτε σκατόψυχους, όπως έγραψε κάπου, και να προσπαθήσει να βρει νόημα στη ζωή του, εμπλουτίζοντας την σε κάτι πιο κοντινό βάσει του ανύπαρκτου περιεχομένου του εγκεφάλου του.
Άντε χρυσό μου να παίξεις παραπέρα.
Θέλω την επαγγελματική σου γνώμη εδώ, δε θα μπορούσε χαραλά οποιοσδήποτε να πει το ίδιο πράμα στο ανόν χωρίς να παραβιάζει τη λογική;
Ήρεμα ρωτάω ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μια παρατήρηση για να μιλήσω σοβαρά χωρίς να τρολαρω
Όταν πιάνω κουβέντα σε μια γυναίκα δεν προσπαθώ να την βγάλω γκόμενα
Αυτά έρχονται μόνα τους για το εάν θα γίνουν η όχι , η καλή ημέρα από το πρωί έρχεται
Και μια επικοινωνία με μια γυναίκα μπορεί να είναι καθαρά φιλική συναισθηματική χωρίς όμως τη δυνατότητα σύναψης ερωτικής σχέσης για αντικειμενικούς άσχετους λόγους μπορεί να είναι καθαρά διανοητικού περιεχομένου μπορεί όμως και να εξελιχθεί σε γνωριμία
Όταν πιάνω κουβέντα σε μια γυναίκα δεν προσπαθώ να την βγάλω γκόμενα
Αυτά έρχονται μόνα τους για το εάν θα γίνουν η όχι , η καλή ημέρα από το πρωί έρχεται
Και μια επικοινωνία με μια γυναίκα μπορεί να είναι καθαρά φιλική συναισθηματική χωρίς όμως τη δυνατότητα σύναψης ερωτικής σχέσης για αντικειμενικούς άσχετους λόγους μπορεί να είναι καθαρά διανοητικού περιεχομένου μπορεί όμως και να εξελιχθεί σε γνωριμία
Ασχολούμαι με γνωριμίες τέτοιες απο το 1997.Naida έγραψε: 02 Φεβ 2021, 12:59Το μόνο σίγουρο. Συν ότι δεν ξέρεις αυτός που σου κάνει το αίτημα δεν ξέρεις ποιος είναι.Πασιφάη έγραψε: 02 Φεβ 2021, 11:25
Οκ όπως γουστάρει ο καθένας. Η ουσία όμως είναι πως όσο κι αν η τεχνολογία έχει βοηθήσει σε ανέλπιστα μεγάλο βαθμό, άλλο τόσο, οδηγει στην αποξένωση σε προσωπικό επίπεδο.
Γνώμη μου.
Μπορώ να γράψω βιβλίο για όσα έχω ζήσει. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Διαλύθηκα τόσο πολύ εσωτερικά που δεν μπορώ να ανταλλάξω εδώ και χρόνια ούτε γεια στο FB. Καλύτερα να μην υπήρχε το ιντερνετ για μένα. Ανήκω στη γενιά που είχε πολύ χρόνο χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Στη γενιά που κοιτούσαμε το ταβάνι για τρεις ώρες κάθε μέρα. Ηταν πολύ εύκολο να βρούμε διέξοδο στα τσατ και στα φόρουμ.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 6 Απαντήσεις