!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Survivor 2021
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Survivor 2021
αμα το δει ο τουρκος παραγωγος πως ειναι τοσο χαλια οσο λες θα σου τους βαλεις να παιξουν πιστευω 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
vantono
Δεν θα συμφωνήσω, το Nomads 1 είχε κατά βάση στατικά αγωνίσματα - κράτα την καρύδα κλπ, όπως και να το κάνουμε η κίνηση είναι πιο ενδιαφέρουσα από το να βλέπεις μισή ώρα τον άλλον να κάνει τον πελαργό ή να κρατά πέτρες.
Για το δεύτερο, νομίζω παρασύρεσαι από την εικόνα χωρίς να συνυπολογίζεις τις αντικειμενικές συνθήκες. Βάλε όποιους θες σε ένα νησί, να μην μπορούν να πάνε πουθενά, να κοιμούνται σε σανίδες και να μην έχουν να φάνε, να βρέχει στα κεφάλια τους κλπ. Ε όπως και να το κάνουμε τόση πίεση σου βγάζει άσχημα στοιχεία στην επιφάνεια χωρίς απαραίτητα να σε αντιπροσωπεύουν. Αν θες την γνώμη μου επειδή πάντα μου αρέσει να παρατηρώ χαρακτήρες, οι πραγματικά 'προβληματικοί' εκεί μέσα είναι λίγοι.
Ο Περικλής συγκεκριμένα είναι πολύ ικανός στην χειραγώγηση γυναικών και όταν κάποια δεν τρώει το παραμύθι και του ρίχνει άκυρο (Κάτια - μπράβο της) δεν μπορεί να το χωνέψει και λυσσά εναντίον της. Εδώ ξεγέλασε και την Ελευθερία που δείχνει αρκετά έξυπνο άτομο.
Ο Νίκος είναι γνήσιος καυγατζής και μίρλας, αυτό δεν είναι προϊόν της κατάστασης, η Άννα-Μαρία είναι real bitch αν και προσπαθεί να το καλύψει αλλά δεν τα καταφέρνει όσο θα ήθελε. Η Ασημίνα γλωσσοκοπάνα αλλά μέχρι εκεί, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος κόβω το κεφάλι μου ότι είναι οξύθυμος άνθρωπος και κρατιέται, δεν με πείθει για την αυτοσυγκράτησή του.
Κάτι άλλο ιδιαίτερα αρνητικό και γνήσιο (δηλάδη κάτι που ο άλλος κουβαλά απ' έξω και δεν είναι αποτέλεσμα κακουχίας) δεν είχε φανεί μέχρι την στιγμή που σταμάτησα να παρακολουθώ.
Υπάρχουν και αρκετά θετικά σε πολλούς.
Δεν θα συμφωνήσω, το Nomads 1 είχε κατά βάση στατικά αγωνίσματα - κράτα την καρύδα κλπ, όπως και να το κάνουμε η κίνηση είναι πιο ενδιαφέρουσα από το να βλέπεις μισή ώρα τον άλλον να κάνει τον πελαργό ή να κρατά πέτρες.
Για το δεύτερο, νομίζω παρασύρεσαι από την εικόνα χωρίς να συνυπολογίζεις τις αντικειμενικές συνθήκες. Βάλε όποιους θες σε ένα νησί, να μην μπορούν να πάνε πουθενά, να κοιμούνται σε σανίδες και να μην έχουν να φάνε, να βρέχει στα κεφάλια τους κλπ. Ε όπως και να το κάνουμε τόση πίεση σου βγάζει άσχημα στοιχεία στην επιφάνεια χωρίς απαραίτητα να σε αντιπροσωπεύουν. Αν θες την γνώμη μου επειδή πάντα μου αρέσει να παρατηρώ χαρακτήρες, οι πραγματικά 'προβληματικοί' εκεί μέσα είναι λίγοι.
Ο Περικλής συγκεκριμένα είναι πολύ ικανός στην χειραγώγηση γυναικών και όταν κάποια δεν τρώει το παραμύθι και του ρίχνει άκυρο (Κάτια - μπράβο της) δεν μπορεί να το χωνέψει και λυσσά εναντίον της. Εδώ ξεγέλασε και την Ελευθερία που δείχνει αρκετά έξυπνο άτομο.
Ο Νίκος είναι γνήσιος καυγατζής και μίρλας, αυτό δεν είναι προϊόν της κατάστασης, η Άννα-Μαρία είναι real bitch αν και προσπαθεί να το καλύψει αλλά δεν τα καταφέρνει όσο θα ήθελε. Η Ασημίνα γλωσσοκοπάνα αλλά μέχρι εκεί, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Ο Τριαντάφυλλος κόβω το κεφάλι μου ότι είναι οξύθυμος άνθρωπος και κρατιέται, δεν με πείθει για την αυτοσυγκράτησή του.
Κάτι άλλο ιδιαίτερα αρνητικό και γνήσιο (δηλάδη κάτι που ο άλλος κουβαλά απ' έξω και δεν είναι αποτέλεσμα κακουχίας) δεν είχε φανεί μέχρι την στιγμή που σταμάτησα να παρακολουθώ.
Υπάρχουν και αρκετά θετικά σε πολλούς.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Για να κατανοήσεις την κατάντια του αρσενικού φύλου, αυτή η βοσκοπούλα έχει 350κ ακόλουθους στο ινστα.vantono έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:39 Η μαρικώλα μπορεί να εχει κωλο αλλά στη μάπα ειναι σαν τη θειά μου την Κατίνα. Πιο ντεκαβλέ πρόσωπο δεν ξερω αν εχω δει σε γυναίκα.
Για τέτοια μουνοδουλειαση μιλάμε ρε μλκ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στατικά αγωνισματα στο πρώτο νοματζ, ηταν κυρίως οι ατομικές ασυλίες. Οπως ειναι και σε όλα τα σαρβάιβορ αλλωστε. Ειχε και αρκετά αγωνισματα με στιβο μαχης και τελικό στοχο, τα οποια ομως δεν θύμιζαν καθολου σαρβάιβορ. Πχ,Green Dragon έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:52 vantono
Αυτό ειναι στιβος μαχης, αλλά με την καμία δεν σε παραπέμπει σε κόπια του σαρβαιβορ. Απο το νοματζ 2 ομως, κάθε στιβος μαχης δεν ηταν απλά κόπια του σαρβάιβορ, ήταν κακή κόπια. Εκανε μπαμ οτι πάει να αντιγράψει κόνσεπτ σαρβάιβορ, δεν τηρουσε ουτε τα προσχήματα.
Το 1ο νοματζ παντως εμενα μου φαινόταν γενικότερα πιο εγκεφαλικό παιχνίδι. Ειχε το τρεξιμο του, τα παζλ του, την αυτοσυγκέντρωσή του, και πολλες φορες πολύ πιο δύσκολους στόχους απ'οτι εχει το σαρβαιβορ.
-
Mitharadir
Με την αποχώρηση της Ασημίνας(που ήταν πιο αδύναμη και απο την Σαλαγκουδη) και με την προσθήκη απο την Κυριακή δύο νέων δυνατών παικτών στους κόκκινους(και ενός νέου στους μπλε) https://www.gazzetta.gr/plus/viral/arti ... oy-vid?amp έχουν πιθανότητες οι κόκκινοι να αρχίσουν να νικάνε απο Κυριακή.Green Dragon έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:36Αν δεν είχε προστατέψει η παραγωγή την Σαλαμπούρδα από την αποχώρηση το παιχνίδι θα ήταν αμφίρροπο μετά το ανακάτεμα. Τώρα δεν έχει νόημα.Mitharadir έγραψε: 28 Ιαν 2021, 01:37 Αναμενόμενα είναι. Οι κόκκινοι απο την στιγμή που δημιουργήθηκαν ως ομάδα (πριν 8 μέρες όταν αναδημιουργήθηκαν οι ομάδες) δεν έχουν νικήσει ούτε έναν αγώνα.
-
Mitharadir
Πλέον η Ασημίνα αποχώρησε και οι κόκκινοι θα ενισχυθούν με δύο νέους δυνατούς παίκτες απο την Κυριακήhttps://www.thetoc.gr/people-style/article/surv ... binteo/.Το ματσ πλέον θα είναι πολύ πιο αντάξιο.vantono έγραψε: 28 Ιαν 2021, 17:04Οι κόκκινοι όσο ειχαν το σαλαγγούρι και την ξανθιά, ξεκινουσαν χωρις καμια αμφιβολια το σκορ απο το 4-0 εναντιον τους. Δυο παλτά σε μια ομαδα να παιζουν απο 2 φορες και να σου φερνει 2 ηττες η καθεμια, δεν ειναι και λιγο. Οι απεναντι το μονο παλτο που εχουν ειναι ο Καλλιδης, ο οποιος ειναι τουλαχιστον 2 λεβελ ανωτερος απο τις δυο παλτουδάρες των κοκκινων.Mitharadir έγραψε: 28 Ιαν 2021, 01:05 Εχασαν πάλι οι κόκκινοι (για όγδοη φορά συνεχόμενα).Απόψε όμως αποχωρεί η Ασημίνα που απεδείχθη άχρηστη παίκτρια και απο Κυριακή προστίθενται στους κόκκινου δύο νέοι παίκτες δυνατοί αθλητές: https://www.gazzetta.gr/plus/viral/arti ... oy-vid?amp .Για να δούμε αν αυτό θα αρκεί για να τους κάνει να κερδίσουν έπαθλα.
Τωρα που τουλαχιστον θα εχουν μονο το σαλαγγούρι οι κόκκινοι, θα ξεκινουν με 2-0 εστω. Αυτο οκ, ανατρέπεται.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όσο είναι μέσα η Σαλαμπούρδα-Βυσματούδα δεν πρόκειται να το παρακολουθήσω. Υπάρχει κάποιο όριο στο στήσιμο που μπορώ να ανεχτώ, πέρα από τα αγωνιστικά.
Έχει ξεκινήσει και το Master Chef
Έχει ξεκινήσει και το Master Chef
Ωραίο είναι, τόσοι σκατοχαρακτηρες μαζί δεν έχουν ξαναυπαρξει
Κακιασμενες αδερφές, τσουλακια, bitches, ψώνια, ρωσομπλιετ, γελαδαρηδες, λουφατζηδες, γιωτάδες, απ όλα έχει ο μπαχτσες
Ιδίως εκείνοι οι μπλε μια φορά να χάσουν κάνα αγώνισμα θα γίνει μαδομουνι εκεί μέσα
Κακιασμενες αδερφές, τσουλακια, bitches, ψώνια, ρωσομπλιετ, γελαδαρηδες, λουφατζηδες, γιωτάδες, απ όλα έχει ο μπαχτσες
Ιδίως εκείνοι οι μπλε μια φορά να χάσουν κάνα αγώνισμα θα γίνει μαδομουνι εκεί μέσα
σαν ζωντανό φόρουμ χωρίς αποσύνδεση.κόλαση
-
stergiosbik
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μεγαλύτερη ξεφτίλα από το συγκεκριμένο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τρέλα είναιGherschaagk έγραψε: 02 Φεβ 2021, 01:04 Μεγαλύτερη ξεφτίλα από το συγκεκριμένο πράγμα δεν έχω ξαναδεί.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το πιο καρακατινιάρικο σαρβάιβορ όλων των εποχών, και το χειρότερο αγωνιστικά, ταυτόχρονα.
vantono έγραψε: 02 Φεβ 2021, 01:53 Το πιο καρακατινιάρικο σαρβάιβορ όλων των εποχών, και το χειρότερο αγωνιστικά, ταυτόχρονα.
Τώρα αυριο η κυπρια τραγουδιάρα ο πουτσομεζες πεταει και το περιβραχιόνιο και λέει δεν την γουστάρω αυτήν την ομάδα, χαμός θα γίνει
Και η άλλη η κακιασμένη αδερφή παλι έγλειφε τους άλλους και ο νταφυ τον δίκασε, βλέπω καμια τραμπα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1965 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 5 Απαντήσεις