Μιλάς τώρα εσύ, που στήριξες ΕΚ, πασοκ (γουάτ δε φάκ?) αριστερούς δημάρχους και Τζήμερα (άντε τον τελευταίο κάπως το καταλαβαίνω).(Α) Συνέχισε εσύ ο φαν των νεοΝΑΖΙάρηδων να είσαι κώλος και βρακί με τα φασιστερά. Εσύ γίνεσαι ο περίγελος!
Κοίτα, και το πασοκ πήρε το χρόνο του, αλλά κατέληξε στο σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας, εκεί που είναι η θέση του. Τώρα ήρθε η σειρά της νουδού, ελπίζω.(Β) Τέτοια λύσσα να ρίξετε την δεξιά εσείς οι ακροδεξιοί, δεν εξηγείται. Απλά της κλάνεις τα @@!
Ούτε ο άντερ (καλή του ώρα εκεί που βρίσκεται) δεν αγωνίζεται έτσι. Και ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Πρό.(Γ) Τόση είναι η λύσσα μου που φαίνεται από τα απανωτά νήματα και ποστς που κάνω υπέρ της!
Υπέρ της, τί νήμα ν' ανοίξεις? Θα πέσουν γιαούρτια. Βλέπεις κανέναν (εκτός άντερ, που είπαμε, είναι προ), ν' ανοίγει νήμα υπέρ νουδού?
Έχεις δει καλύτερα, ε?(Δ) Άσε μας ρε με το βρασμένο μακαρόνι σου!
Δε μιλάμε για καθαρό αίμα κλπ. Δεν είπαμε να μη δεχόμαστε κανέναν μετανάστη. Να δεχόμαστε μετανάστες από χώρες που είναι συμβατός ο πολιτισμός τους με τον δικό μας. Και αν είναι να έρθουν, να έρθουν κανονικά, με τα διαβατήριά τους και τα έγγραφά τους. Στο άλλο το νήμα δεν έλεγα κι εγώ οτι καλώς να δεχτούμε από το Αρτσάχ?(ΣΤ) Καθαρό έθνος, καθαρό αίμα, κλπ μαλακίες είναι ναζισμός και τα έχει καταδικάσει η Ιστορία και οι κοινωνίες. Και εγώ δεν γουστάρω τα μουσλίμια στην Ευρώπη αλλά δεν θα στηρίξω μαλάκες ακροδεξιούς.
Αυτοί που στηρίζεις, η νουδού, γουστάρει τα μουσλίμια στην Ευρώπη. Ψηφίζοντάς την, το στηρίζεις όλο αυτό. Αν δεν γουστάρεις, ψήφισε κάτι άλλο. Υπάρχει κι ο Τζήμερος αν δε σου αρέσει η ΧΑ ή ο Κασιδιάρης.
Ποιά δημοκρατία? Αυτό το πράγμα που δίνει 50 έδρες "μπόνους" στο πρώτο κόμμα και αλλοιώνει μ' αυτό τον τρόπο "νομίμως" τη λαϊκή ετυμηγορία? Οι έδρες αντιπροσωπεύουν τη βούληση του ελληνικού λαού. Δεν είναι κονσέρβες σε σούπερ μάρκετ να πάρεις στις δυο μία δώρο. Ο Μητσωτός είχε πάρει 108 έδρες. Κανένας λαός δεν το έδωσε την πλειοψηφία. Επιπλέον, η ψήφος είναι υποχρεωτική, αν δεν κάνω λάθος. Για ποιό λόγο δεν ήρθε χαρτάκι με πρόστιμο στα σπίτια αυτών που δεν πήγαν να ψηφίσουν?(Ζ) Δεν καταλαβαίνεις από δημοκρατία έτσι; Ποιος έδωσε δικαίωμα στον σκατά στον τάφο του σκατοχουνταίο και προδότη να μας κάτσει με πραξικόπημα στον σβέρκο;
Ο Παπαδόπουλος είχε κάνει κι ένα δημοψήφισμα. Αν δεν εγκρίνατε, ως λαός, την κυβέρνησή του, ας το λέγατε.