!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη φουρνιά παρενοχλήσεων από κακοποιημένες μηνυματικά γυναίκες του τίντερ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ασέβαστος έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:59
Πασιφάη έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:47
Αν κάποιος φιλος, όχι δήθεν, μου έστελνε καλημέρα στο φου- μπου ή εδώ, θα απαντούσα. Αν κάποιος άσχετος έστελνε καλημέρα, αυτό θα σήμαινε πως επιθυμεί περαιτέρω κουβέντα και ότι προκύψει. Απλά πράματα.
η ερωτηση δεν ειναι αν θα απαντουσες. λογικο να μην απαντησεις, αμα δεν εχεςι ορεξη η δεν ψαχνεσαι γενικως.

το θεμα ειναι απο μονο του, το γεγονος οτι καποιος σχεδον αγνωστος σου στελνει καλημερα, σε ψιλοχαλαει η σε ψιλοφτιαχνει; φυσικα δεν θα πεταξεις απο τη χαρα σου, ουτε θα τα βαψεις μαυρα, το γεγονος ειναι οτι καποιος μαλλον σε γουσταρει, για να στελνει καλημερες.
δεν σε κανει να αισθανεσαι λιγο, εστω ελαχιστα, καλα; και δεν συμβαινει αυτο και με τις περισσοτερες γυναικες που γνωριζεις;

ξαναλεω, καλημερα ειπε, οχι "μαναραμ τι κανς του βραδ;"
Αισθάνομαι πως είναι μαλάκας και ψάχνει να γαμήσει. Μια καλημέρα είναι η αρχή ενός διαλόγου που είτε δέχεσαι είτε απορρίπτεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος »

Πηγαίνετε στο YouTube και πατήστε fake tinder profile experiment. Τύποι βάζουν fake φωτογραφίες μοντέλων και οι γκόμενες κάνουν ουρά για να τις πηδήξει. Είναι άγνωστος, δεν τον ξέρουν και όμως δεν έχουν πρόβλημα. Αλλά προσωπικές εμπειρίες δεν έχετε; Στο γυμναστήριο που πήγαινα όλες περιτριγυριζαν τον ωραίο φουσκωτό και χωρίς να τον ξέρουν του κωλοτριβονταν.
Όταν λέει η γυναίκα ότι πρέπει να ξέρει τον άλλο, σημαίνει ότι είναι η δεύτερη και τρίτη επιλογή της και απλά αν δει ότι μένει μόνη συμβιβάζεται και κάνει σχέση μαζί του.
Ο άντρας μπορεί να πήδηξει και μια μέτρια άνετα. Οι γυναίκες ψάχνουν τον ιδανικό και μόνο όταν δεν βρίσκουν συμβιβάζονται.

Πηγαίνετε σε ένα bar και μετά τις 2 θα δείτε κορίτσια να πηδιουνται στις τουαλέτες με τύπο που μόλις γνωρισαν
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:03 Βλέπω, πάλι, και αυτό το νήμα, πήρε την κλασική εικονογραφημένη τροπή "έλα ρε ναδάη, σε παρακαλώ, δώσε ένα σημάδι ότι δεν είσαι εντελώς φτσάο, σε παρακαλώ ρε, δεν είναι δυναμόν" αλλά ταυτόχρονα μας έχουνε τεγιώσει τα σπάνταλα.
Paris, κάνε ένα κόπο ρε και στείλε μας μια νταλίκα, έχει ψωμί η υπόθεση.
:D
Τι σημαίνει φτσαο;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Naida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:00
Πασιφάη έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:51
Naida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:00 ..το να δέχεται μια γυναίκα την καλημέρα του οποιοδήποτε δεν είναι ευχάριστο όπως εσείς νομίζετε. Οι περισσότερες βρίζουν από μέσα τους γιατί δεν ξέρουν ποιος είναι. Για κάποιες μπορεί να είναι.
Υπάρχει και η άλλη εκδοχή, απλά δεν τη δέχεται. Το κόβει απ'την αρχή.
Ε ναι ρε συ. Λέμε πως θα σε κάνει να αισθανθείς ένα μνμ από άγνωστο στο fb. Εδώ λένε ότι η γυναίκα θα χαρεί, εγώ είπα προσωπικά θα με εκνευρίσει να δω από άγνωστο μνμ( σε 1ο χρόνο πάντα) Άλλη μπορεί να γουστάρει. Η δική μου εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότερες γυναίκες θα ενοχληθουν.
Δεν αφήνεις περιθώριο και μπλοκάρεις αλύπητα :lol:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πασιφάη έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:08
Αισθάνομαι πως είναι μαλάκας και ψάχνει να γαμήσει. Μια καλημέρα είναι η αρχή ενός διαλόγου που είτε δέχεσαι είτε απορρίπτεις.
Από ότι βλέπεις πάντως ο Ασέβαστος το εννοούσε αυτό που απαντούσε. Για αυτό απάντησα με αυτό τον τρόπο.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Πασιφάη έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:11
Πασιφάη έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:51

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή, απλά δεν τη δέχεται. Το κόβει απ'την αρχή.
Ε ναι ρε συ. Λέμε πως θα σε κάνει να αισθανθείς ένα μνμ από άγνωστο στο fb. Εδώ λένε ότι η γυναίκα θα χαρεί, εγώ είπα προσωπικά θα με εκνευρίσει να δω από άγνωστο μνμ( σε 1ο χρόνο πάντα) Άλλη μπορεί να γουστάρει. Η δική μου εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότερες γυναίκες θα ενοχληθουν.
Δεν μπλοκάρω γιατί κόβουν. Και στις γυναίκες την ίδια αντιμετώπιση έχω. Ρωτάω αν γνωριζόμαστε και αν δεν τους εξηγώ. Δεν έχει τύχει να ενοχλήσουν χειρότερα εκτός από μια περίπτωση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Naida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:12
Πασιφάη έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:08
Από ότι βλέπεις πάντως ο Ασέβαστος το εννοούσε αυτό που απαντούσε. Για αυτό απάντησα με αυτό τον τρόπο.
Έχω την αίσθηση πως ηταν μια ντεμι κατάσταση.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Naida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:16
Πασιφάη έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:11

Δεν μπλοκάρω γιατί κόβουν. Και στις γυναίκες την ίδια αντιμετώπιση έχω. Ρωτάω αν γνωριζόμαστε και αν δεν τους εξηγώ. Δεν έχει τύχει να ενοχλήσουν χειρότερα εκτός από μια περίπτωση.
Εγώ έχω μπλοκάρει πολλούς γιατί ζαλίζουν ούμπαλα. Δεν το ρισκάρω και χέστηκα κι όλας. :lol:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Naida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 14:53 Τα υποφέρεις κτλ είναι απλά υπερβολές. Ούτε φυσικά απευθύνομαι σε σένα ή στον οποιοδήποτε προσωπικά, ούτε ξέρω ποιος έχει και ποιος δεν έχει φμπ. Επίσης εκφράζω την άποψη μου βάσει προσωπικής εμπειρίας και γενικότερα βάσει λεγόμενων δικών μου ανθρώπων (γυναικών) και αυτό σημαίνει πως δεν κουνάω κανένα δάχτυλο σε κανέναν. Ή μάλλον κουνάω το μεσαιο σε κάποιους αλλά δεν είναι της παρούσης.
Τεσπα, no prob όπως λένε και στο χωριό μου απόψεις εκφράζουμε.
χαίρω πολύ.το θέμα είναι πόσο σταθερές κ λογικές είναι
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Naida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:10
sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:03 Βλέπω, πάλι, και αυτό το νήμα, πήρε την κλασική εικονογραφημένη τροπή "έλα ρε ναδάη, σε παρακαλώ, δώσε ένα σημάδι ότι δεν είσαι εντελώς φτσάο, σε παρακαλώ ρε, δεν είναι δυναμόν" αλλά ταυτόχρονα μας έχουνε τεγιώσει τα σπάνταλα.
Τι σημαίνει φτσαο;
Κάτι που λέμε στο χωριό, μη δίνεις σημασία, συνέχα εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

nowhere έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:21
χαίρω πολύ.το θέμα είναι πόσο σταθερές κ λογικές είναι
Δηλαδή αν σε ρωτήσω που βλέπεις την ασυνεπεια και το παράλογο στον λόγο μου θα μπορέσεις να μου παραθέσεις κάτι από τα γραφόμενα μου για να το στηρίξεις;
sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:34
Naida έγραψε: 01 Φεβ 2021, 15:10
Τι σημαίνει φτσαο;
Κάτι που λέμε στο χωριό, μη δίνεις σημασία, συνέχα εσύ.
Εντάξει ζωάκι μου.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αναφορικά με το κυρίως θέμα:
Η θέση των Φ. Κομνηνού και Δ. Λαμπρογιάννη για τις καταγγελίες περί κακοποίησης

Στο πλευρό όσων ηθοποιών μίλησαν ανοιχτά για περιστατικά σεξουαλικής και μη κακοποίησης που έχουν υποστεί, βρίσκεται η γνωστή ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού.
Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού: «Μπράβο σε όσους έκαναν την αρχή και μίλησαν! Καιρός ήταν να σπάσει το απόστημα. Το λέει και ο «Αμλετ» στην σκηνή… «Οσο κι αν το κακό το κρύβει ολάκερη η γη, έρχεται πάντα η Ωρα που το φανερώνει στα μάτια των ανθρώπων». το θυμίζω απλώς σε κάποιους».

Και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, όμως, πήρε θέση για το θέμα και σημείωσε ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκμεταλλεύεται τον άλλον, ωστόσο όταν κάποιος αποφασίσει να μιλήσει θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικός ώστε να μην γίνει ίδιος με αυτόν που κατηγορεί.

«Ήμουν από τους τυχερούς με την έννοια όχι ότι δεν έχω παρενοχληθεί με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά επειδή είμαι σε μια γενιά που μας έμαθαν ότι πρέπει να αντέχεις, είτε είσαι γυναίκα είτε είσαι άντρας. Οι γυναίκες σαφώς το ζούμε πολύ περισσότερο, γιατί έτσι ήταν πάντα. Είχα έναν χαρακτήρα που δεν επέτρεπε πολλά πολλά», είπε η ηθοποιός καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ και συμπλήρωσε:

«Εγώ είχα τη δύναμη να αντιστέκομαι και να υπερασπίζομαι κι άλλους ανθρώπους, το οποίο όμως δεν ήταν καθόλου περίπατος, γιατί φυσικά ή θα πρέπει να φύγεις από μια δουλειά όταν τα πράγματα γίνουν δύσκολα ή θα πρέπει να πηγαίνεις καθημερινά στον “πόλεμο” ή να σκύψεις το κεφάλι και να το ζήσεις. Το σήκω και φύγε είναι μια πάρα πολύ εύκολη απάντηση, δεν είναι έτσι και το ξέρουν όλοι σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Εμείς τυχαίνει να είμαστε μπροστά και να έχουμε βήμα για να μιλήσουμε, αλλά αυτό συμβαίνει και σε ανθρώπους που δεν μπορούν. Κι εμείς δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε παλαιότερα».

«Εγώ που έχω τον δυνατό χαρακτήρα, θέλω να πω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν αυτόν τον χαρακτήρα, δεν έχει κανένας δικαίωμα να πατάει πάνω στην αδυναμία του άλλου, είτε είναι από χαρακτήρα, είτε είναι από θέση. Είναι πολύ χρήσιμο ότι βγήκε προς τα έξω αυτό.
Λυπάμαι που αναγκαζόμαστε να το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά είναι η φύση της κατάστασης τέτοια. Αναγκάζεσαι να βγεις στη ρούγα και να φωνάζεις κι αυτό είναι πάρα πολύ επικίνδυνο γιατί οδηγεί σε αυτοδικία, σε λαϊκό δικαστήριο και αυτά οδηγούν σε μικρούς “εμφύλιους”».

Η ηθοποιός είπε ακόμη: «Ο καθένας που αποφασίζει να μιλήσει θα πρέπει να το κάνει με πολύ σκέψη και μεγάλη οικονομία να εκφράσει αυτό που έχει να εκφράσει. Πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι, τα θύματα, όταν ερχόμαστε σε θέσεις εξουσίας, μήπως συμπεριφερόμαστε με τον ίδιο τρόπο με αυτόν που κατηγορούμε. Εκτός από τα σαφή περιστατικά που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, είναι καλό να φροντίζουμε πώς εμείς συμπεριφερόμαστε στους άλλους. Όταν έρθει η ώρα ο θύτης να τιμωρηθεί ας μην πέσουμε να τον κλοτσάμε όλοι μαζί».

https://parallaximag.gr/epikairotita/st ... mprogianni
Προσωπικώς, από την ποιητική επισήμανση της πρώτης ηθοποιού, βρίσκω περισσότερο ισορροπημένη τη θέση της δεύτερης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Ο κορονοβάιρος χτύπησε στα οικονομικά γυναικών που δεν χτυπάει ποτέ.
Όλοι καταλαβαίνουν οτι οι περισσότερες κάνουν καριέρα με το τέτοιο τους.
Τώρα λοιπόν βγαίνει ξαφνικά ένα μπουκέτο από πρώην κοριτσόπουλα και δηλώνει, ότι μια φορά δεν έκατσε σε κάποιον, στην εικοσαετία.
Ναι ρε φαλλοκράτη, και η μια φορά δίνει ηθικό δικαίωμα.
Εντάξει τον πιάσαμε τον πούστη που ήθελε να σπρώξει και έκανε κάστινγκ για να φτιαχτεί.
Βέβαια ξέρουμε και περιπτώσεις «Του έπεσα λίγη του μαλάκα, ας πάει στη γυναικούλα του» αλλά αυτό δεν πείραξε κανέναν για να καταγγελθεί.
Οι συγκεκριμένες κοπέλες θα έπρεπε να αναρωτηθούν πόσες πίπες έχει απολαύσει ο κάθε Σπυρόπουλος στα κάστινγκ του για να έχει το θάρρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 01 Φεβ 2021, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Εγώ έχω χάσει καλή θέση σε μικρή ηλικία επειδή κάποια άφησε να αιωρούνται υποσχέσεις στον εργοδότη. Από αυτό πως ακριβώς προστατεύεται ένας εργαζόμενος;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”