Ειμαι πολύ παλιάς λατρείας...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί συνεχίζουμε να πεθαίνουμε μετά Χριστόν...?
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Γιατί συνεχίζουμε να πεθαίνουμε μετά Χριστόν...?
Δε ξερω ειλικρινά
Δε προχωρησαμε σε αυτα
Δε προχωρησαμε σε αυτα
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Πάνω σε τι δεν θα βγάλουμε άκρη;
Στο θεμα του νήματος;
Παρατηρητής...
Σε θρησκευτικά γενικά
Αφου άλλο πιστευεις εσυ άλλο εγω
Αφου άλλο πιστευεις εσυ άλλο εγω
- tanipteros
επίσης τώρα θυμηθηκα και μια άλλη πληροφορία...στην 2α παρουσία θα αναστηθούν οι νεκροί με το νέο σώμα...αλλά θα υπάρχουν και αυτοί που θα ζουν και δεν θα πεθάνουν και θα λάβουν και αυτοί το νέο σώμα αδιακρίτως μετά την κρίση...tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:15προφανώς εννοεί καταπατήθηκε ο θάνατος στο πρόσωπο του Ιησού και όχι άλλων ανθρώπων...για τους άλλους ανθρώπους θα πρέπει να πεθάνουν και να τους δοθεί νέο άφθαρτο σώμα μετά την κρίση της 2ας παρουσίας...tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:12 τώρα βρήκα μια σελίδα Χριστιανική Ορθόδοξη που αναφέρει ότι:
"με την ανάσταση καταπατήθηκε ο θάνατος και ξεκίνησε η διαδικασία της αφθαρσίας του νέου σώματος για τον άνθρωπο, που θα ολοκληρωθεί στην 2α παρουσία"...
σωστά?
bluerose
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Άλλοι θα ζουν και άλλοι θα υφίστανται απλώς.(απέθαντοι;)..tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:28επίσης τώρα θυμηθηκα και μια άλλη πληροφορία...στην 2α παρουσία θα αναστηθούν οι νεκροί με το νέο σώμα...αλλά θα υπάρχουν και αυτοί που θα ζουν και δεν θα πεθάνουν και θα λάβουν και αυτοί το νέο σώμα αδιακρίτως μετά την κρίση...tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:15προφανώς εννοεί καταπατήθηκε ο θάνατος στο πρόσωπο του Ιησού και όχι άλλων ανθρώπων...για τους άλλους ανθρώπους θα πρέπει να πεθάνουν και να τους δοθεί νέο άφθαρτο σώμα μετά την κρίση της 2ας παρουσίας...tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:12 τώρα βρήκα μια σελίδα Χριστιανική Ορθόδοξη που αναφέρει ότι:
"με την ανάσταση καταπατήθηκε ο θάνατος και ξεκίνησε η διαδικασία της αφθαρσίας του νέου σώματος για τον άνθρωπο, που θα ολοκληρωθεί στην 2α παρουσία"...
σωστά?
bluerose
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 31 Ιαν 2021, 22:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
- tanipteros
επομένως το συμπέρασμα είναι: Ο Χριστός με την ανάσταση έδειξε ότι ο θάνατος μπορεί να καταργηθεί, τον κατήργησε στο πρόσωπο του, και για τους υπόλοιπους ανθρώπους έχουμε να προσδοκούμε νέα σώματα μετά την κρίση της 2ας παρουσίας...
σωστά μπλου και τζέη παπ?

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γενικά ο διάλογος αυτο προϋποθέτει αλλιώς θα είχαμε μονολόγους...
Παρατηρητής...
- tanipteros
μήπως εννοείς ότι αυτοί με το νέο σώμα θα ζήσουν αιωνίως και οι υπόλοιποι θα ζήσουν μέχρι να πεθάνουν και μετά να παν στην κόλαση?jey_pap έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:30Άλλοι θα ζουν και άλλοι θα υφίστανται απλώς.(απέθαντοι;)..tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:28επίσης τώρα θυμηθηκα και μια άλλη πληροφορία...στην 2α παρουσία θα αναστηθούν οι νεκροί με το νέο σώμα...αλλά θα υπάρχουν και αυτοί που θα ζουν και δεν θα πεθάνουν και θα λάβουν και αυτοί το νέο σώμα αδιακρίτως μετά την κρίση...tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:15
προφανώς εννοεί καταπατήθηκε ο θάνατος στο πρόσωπο του Ιησού και όχι άλλων ανθρώπων...για τους άλλους ανθρώπους θα πρέπει να πεθάνουν και να τους δοθεί νέο άφθαρτο σώμα μετά την κρίση της 2ας παρουσίας...
σωστά?
bluerose![]()

Και άλλοι αιωνίως μεν με ζωή κι άλλοι αιωνίως ως....απέθαντοι(;).tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:31 επομένως το συμπέρασμα είναι: Ο Χριστός με την ανάσταση έδειξε ότι ο θάνατος μπορεί να καταργηθεί, τον κατήργησε στο πρόσωπο του, και για τους υπόλοιπους ανθρώπους έχουμε να προσδοκούμε νέα σώματα μετά την κρίση της 2ας παρουσίας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jey_pap την 31 Ιαν 2021, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Αντε παλι...bluerose έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:16
Αν και ήταν από μικρός διαλεγμενος από τον Θεό κι είχε :πληροφοριες:, δε σταματαγε να μαθαίνει και να διαβάζει
Διαλεγει ο Θεος;
Και ειχε και "πληροφοριες" ο Παισιος;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
Δύσκολο... να... κάνεις... διάλογο... με... ανολοκλήρωτες... προτάσεις...
.
.
.
τύπισσα...
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- tanipteros
τι είναι το απέθαντοι? για εξήγησε?jey_pap έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:38Και άλλοι αιωνίως μεν με ζωή κι άλλοι αιωνίως ως....απέθαντοι.tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 22:31 επομένως το συμπέρασμα είναι: Ο Χριστός με την ανάσταση έδειξε ότι ο θάνατος μπορεί να καταργηθεί, τον κατήργησε στο πρόσωπο του, και για τους υπόλοιπους ανθρώπους έχουμε να προσδοκούμε νέα σώματα μετά την κρίση της 2ας παρουσίας...

Και εσυ πρεπει να το κοιταξεις. Η ιατρικη κανει θαυματα σημερα...tanipteros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:19εγώ όχι μόνο θυμάμαι πώς ενσαρκώθηκα αλλά έχω ανάμνηση από την προηγούμενη ζωή μου την ώρα του θανάτου...bluerose έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:02 Ρωτήσαμε αν θα το καταλάβουμε κι απάντησε ότι, όταν γεννηθήκατε το καταλαβατε;
Το που παμε είναι άλλο θεμα
θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένος σε ένα ξύλινο κρεβάτι πολύ γέρος σε ένα φτωχικό σπίτι/καμαρη.
ανοίγει η πόρτα και μπαίνει κόσμος, γυναίκες, παιδιά, και άνδρες...μάλλον συγγενείς...
...
θυμάμαι ότι αλλάζει το οπτικό μου πεδίο και κάνω μια εκτίναξη από το σώμα μου προς τα άνω παράλληλα με αυτό...
ξαφνικά νιώθω ότι πετάω και γύρω μου έχει καθαρό ουρανό και άστρα που φέγγουν...
κάποιος με ακολουθεί και εγώ νευριάζω και δεν θέλω...είναι κάποιο πρόσωπο που με αγαπάει ίσως μάνα ή γυναίκα αλλά εγώ τότε δεν το αντιλαμβάνομαι...
..της λέω να μην με ακολουθεί...
αλλάζει το οπτικό μου πεδίο και πάλι και εμφανίζονται ανθρωπινες σιλουέτες λευκές σαν τον ατμό με φιγούρα ανθρώπου από την μέση και πάνω...
...δεν έχουν πόδια αλλά λευκό αέρα που χανεται προς τα κάτω ενώ προς τα πάνω είναι πιο πυκνός και φαίνονται όλα τα ανθρώπινα χαρακτηριστικά...
...τους ρωτάω ποιοι είστε....και δεν μου απαντούν μου λένε απλά καλώς ήρθες...
...
από πίσω μου ακούω μια φωνή..."ΑΠΕΤΥΧΕΣ"...
...γυρνάω μεταβολή και ορμάω προς τα κάτω πίσω στην γη....
με ρωτάνε οι λευκες οντότητες και πως θα σε αναγνωρίσουμε...
...ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΠΩΣ (εδώ δεν το λέω είναι προσωπικό αυτό)
και αλλάζει πάλι το πεδίο μου....
..είμαι σε ένα δωμάτιο με ένα μωρό στην κούνια νεογέννητο...
..κάποιος μου λέει..."Σου κάνει αυτό το σώμα?"...λέω όχι....
...με πάει αλλού..σε άλλο βρέφος...με ξαναρωτά..."Αυτό το σώμα σου κάνει?"...
...Απαντώ ΝΑΙ...
καθώς είμασταν στον αέρα πάνω από το βρέφος εγώ ξαπλώνω ανασκελα και βυθίζομαι προς τα κάτω στο σώμα του μωρού..
...αλλάζει πάλι το οπτικό μου πεδίο....σκοτάδι και ένα βαρος νιώθω...
κοιμαμαι...
Αυτήν την εμπειρία την έχω στην μνήμη μου από μωρό...το είπα στους γονείς μου και δεν με πιστέψαν μου λένε τα μωρά δεν θυμούνται τέτοιες λεπτομεριες..δεν ξαναμίλησα..
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.