!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

omg kai 3 lol έγραψε: 31 Ιαν 2021, 14:36
εσυ ως τι προσδιοριζεσαι; καταυλακιωτης ανατολιτης χριστιανοπληκτος με πανθειστικες ριζες ;

omg kai 3 lol έγραψε: 31 Ιαν 2021, 15:28
δεν περιμενω τιποτε λιγοτερο απο ατομα που βαζουν τους ανθρωπους σε κουτακια και τους ιεραρχουν σε κατηγοριες

:lol:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:17

Ούτε να σε περάσει από το μυαλό τέτοια σκέψη, ήρθαμε εμείς ποτέ να χαλάσουμε τα παιγνίδια σου; ε; ε; να πάρεις τα δικά σου παιγνίδια να παίζεις και να μη χαλάς τα δικά μας, ακούς;
:011:
Είναι κάποια πράγματα που ξεφεύγουν απ'το επιτρεπτό. Όταν κάποιος εν τω μεταξύ, οδύρεται γι'αυτό το ''επιτρεπτό'' και βροντοφωνάζει την αντίθετη πλευρά που υποστηρίζει, συν την κουλτουρα που τον διακατέχει, σθεναρά, γιατί να μην του κάνω τη χάρη να τον εκθεσω ανεπανόρθωτα σε μιαν επίσημη αρχή; Για να βάλει μυαλό και να προσέχει. :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πασιφάη την 31 Ιαν 2021, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2021, 15:58
Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:40 Η εθνική προέλευση των δραστών ανακοινώνεται στο ποσοστό βιασμών στην Σουηδία;
Για να υπάρχουν ρεπορτάζ που λένε ότι "π.χ. οι καταδικασμένοι για βιασμούς είναι στην πλειοψηφία τους γεννημένοι στο εξωτερικό" μάλλον η εθνικότητα των δραστών καταγράφεται και είναι διαθέσιμη ως στατιστικό στοιχείο.

Αυτό από μόνο του καταρχήν καταρρίπτει το ότι υπάρχει ανοχή στα περιστατικά από μετανάστες.

Και έχουμε και αυτή την πρόσφατη μελέτη: SWEDISH REPORT SHOWS NO CONNECTION BETWEEN IMMIGRATION AND RAPE
Κάτι πολύ βασικό, πλέον δεν καταγράφεται.
Κι αυτή ήταν η σύντομη ιστορία με τον τρόπο που γλίτωσαν οι Σουηντέζες από τους σκουρόχρωμους βιαστές τους, βέβαια αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες από τα κακοποιημένα θύματα αυτών των βιασμών γιατί, για λόγους, ποιος να ξέρει άραγες.
Yπάρχουν και κάποιες άλλες ασήμαντες λεπτομέρειες αναφορικά με το μυστήριον της "καταγραφής".
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:28
Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:40 Η εθνική προέλευση των δραστών ανακοινώνεται στο ποσοστό βιασμών στην Σουηδία;
Για να υπάρχουν ρεπορτάζ που λένε ότι "π.χ. οι καταδικασμένοι για βιασμούς είναι στην πλειοψηφία τους γεννημένοι στο εξωτερικό" μάλλον η εθνικότητα των δραστών καταγράφεται και είναι διαθέσιμη ως στατιστικό στοιχείο.

Αυτό από μόνο του καταρχήν καταρρίπτει το ότι υπάρχει ανοχή στα περιστατικά από μετανάστες.

Και έχουμε και αυτή την πρόσφατη μελέτη: SWEDISH REPORT SHOWS NO CONNECTION BETWEEN IMMIGRATION AND RAPE
Οι συνήθεις αερολογίες, που δεν καταρρίπτουν κάτι, απλώς θολώνουν την εικόνα για να παρουσιάσουν τους μετανάστες βιαστές ως τον Κανένα, που υπάρχει μεν αλλά δεν καταγράφεται ως στατιστικό στοιχείο.

Αυτό δεν καταρρίπτει κάτι.

Γιατί είναι άλλο πράγμα η καταγραφή της καταγγελίας για βιασμό και άλλο η δικαστική αντιμετώπιση μετά τη σύλληψη του δράστη.
Το πως αντιμετωπίζονται οι ευάλωτοι και αν δημοσιεύεται η εθνικότητα τους, αν τεκμηριωθεί ο βιασμός, είναι άλλο, επίσης ευαίσθητο θέμα. :)

Επίσης είναι άλλο η καταγραφή της εθνικότητας του δράστη.
Πως θα καταγραφεί η εθνικότητα αν μια γυναίκα πάει και καταγγείλει ότι τη βίασε ένας άγνωστος στο δρόμο;

Γιατί η άνοδος των βιασμών στη Σουηδία, αφορά στο μεγαλύτερο ποσοστό σε βιασμούς από αγνώστους.

Οπότε, το μόνο που μπορεί να δώσει ως στοιχείο το θύμα, είναι τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά, η γλώσσα που χρησιμοποιεί κλπ

Και για να το πάρουμε από όλες τις πλευρές.
α) Έστω ότι δίνει χαρακτηριστικά "ξανθός γαλανομάτης με ανοιχτή επιδερμίδα".

β) Έστω ότι δίνει χαρακτηριστικά μεσογειακού τύπου, που παίζουν σε ευρύτερη γκάμα εθνοτήτων, δυτικών ή μη δυτικών.

γ) Έστω ότι δίνει αφρικάνικα χαρακτηριστικά.

Τι ακριβώς θα καταγράψει η αστυνομία ως εθνικότητα;

Και πως θα καταγράψει τον δράστη μετά τη σύλληψη, αν είναι πρώην πρόσφυγας (αφρικανός, αφγανός κλπ) πρώτης ή δεύτερης γενιάς και έχει πάρει υπηκοότητα Σουηδού πολίτη;

Καλό είναι να απαντηθούν με σαφήνεια αυτά τα πολύ απλά ερωτήματα, ώστε να μπορούμε να κρίνουμε με μεγαλύτερη σαφήνεια και τα στατιστικά στοιχεία.

Αν δεν απαντηθούν, οι στατιστικές που βασίζονται στα "στοιχεία" που τελικώς καταχωρούνται μόνον μετά τη σύλληψη και ταυτοποίηση του δράστη, είναι μελάνι που απλώς θολώνει το νερό.

Ε, όποιοι τα θεωρούν ως σημαντικά στοιχεία που καταρρίπτουν κάτι, ας συνεχίσουν να τα θεωρούν ως τέτοια.

Για μένα, είναι πολιτικαλικορεκτίστικες παπαρίτσες και θα παραμείνουν έτσι.
Γενικώς, το πράγμα μονίμως πηγαίνει έτσι.

-βου και α; βα.
-Μπράβο παιδάκια.

-Υπάρχουν όντως αξιόπιστα στοιχεία για τις αεράτες στατιστικές;
-Ναι, ναι, ναι.

-Και τι ακριβώς αναφέρουν αυτά τα στοιχεία;
-Αβαβά.

-Συνεχίζουμε. γου και α;
-γα
-Μπράβο παιδάκια.
Τώρα που μάθαμε και το γου, μπορεί να πει κάποιο παιδάκι αν υπάρχουν όντως αξιόπιστα στοιχεία για τις αεράτες στατιστικές;
-γαβ γαβ γαβ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Nostalgia έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:26
εσυ ως τι προσδιοριζεσαι; καταυλακιωτης ανατολιτης χριστιανοπληκτος με πανθειστικες ριζες ;

δεν περιμενω τιποτε λιγοτερο απο ατομα που βαζουν τους ανθρωπους σε κουτακια και τους ιεραρχουν σε κατηγοριες

3 λολ
Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας »

:sal13: :sal13: :sal13:
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

το παραπανω δεν ειναι ιεραρχιση,
αμα ντρεπεσαι να το πεις με δικα σου λογια και εισαι σε συγχυση προσδιορισμου ζωγραφισε το εφοσον ζεις στην Ελλαδα και αναφερεσαι στους δυτικους λες και ειναι μιασματα της κοινωνιας

sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:09 Τα οποία "εθνολογικά κριτήρια" (δεν είναι για την ακρίβεια 100% εθνολογικά αλλά δε γαμείς) βέβαια εξήγησες αρκούντως καλά γιατί υπάρχουν εξαρχής και γιατί παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην όλη φάση.
Αλλά σιγά, δεν έχει σημασία γιατί φασίστες φασίστες σατανιστές κτλ.

τιποτα δεν υπαρχει εξαρχης, ολα ειναι επικτητα αναλογα με το γεωγραφικο σημειο γεννησης που απο ενα σημειο και μετα διαπλαθονται αναλογα με τη μορφωση και το iq του
Άβαταρ μέλους
Winston Smith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Winston Smith »

omg kai 3 lol έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:54 ολα ειναι επικτητα αναλογα με το γεωγραφικο σημειο γεννησης που απο ενα σημειο και μετα διαπλαθονται αναλογα με τη μορφωση και το iq του
Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που επιχειρηματολόγησε για το αντίθετο, (ότι υπάρχουν συγκεκριμένα γονίδια για εγκληματικές συμπεριφορές) ή απλά επιτίθεσαι σε έναν αχυράνθρωπο;
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:30 Γενικώς, το πράγμα μονίμως πηγαίνει έτσι.

-βου και α; βα.
-Μπράβο παιδάκια.

-Ναι, ναι, ναι.

-Αβαβά.

-Συνεχίζουμε. γου και α;
-γα
-Μπράβο παιδάκια.
Τώρα που μάθαμε και το γου, μπορεί να πει κάποιο παιδάκι αν υπάρχουν όντως αξιόπιστα στοιχεία για τις αεράτες στατιστικές;
-γαβ γαβ γαβ
Ότι έχεις γράψει και πριν και εδώ δεν αξίζει τίποτε. Εγώ έχω παραθέσει δύο έρευνες τοπικών φορέων που εξηγούν τη μεθοδολογία και τα συμπεράσματα τους και εσύ απαντάς με ερωτήσεις χωρίς μάλιστα να έχεις την παραμικρή πρωτογενή εμπειρία με τη χώρα. Και νομίζεις ότι αυτά είναι σε θέση να ακυρώσουν όσα εγώ παρέθεσα. Δεν είναι, έτσι για να μην έχεις αυταπάτες. Στο μυαλό σου μπορεί αλλά μόνο εκεί.

Δέχομαι απάντηση σου μόνο με αντίστοιχης μορφής επιχειρήματα, δηλαδή έρευνες ή επίσημα στοιχεία αρχών.

Και ειδικά αυτό το post σου που παραθέτω δείχνει απόλυτη βεβαιότητα γι' αυτά που γράφεις ενώ είσαι άσχετη με την πραγματικότητα τη χώρα. Όχι γι' αυτά που νομίζεις αλλά γι' αυτά που πραγματικά συμβαίνουν εκεί.
sakisku

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sakisku »

Εγω το βλεπω ο stavnmar, o John Brown και ο omg lol να φτιαχνουν συλλογο , "Περιπατητικος (οχι για την βολτα) Συλλογος Δασους" Περ.Συ.Δα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 17:16

-βου και α; βα.
-Μπράβο παιδάκια.

-Ναι, ναι, ναι.

-Αβαβά.

-Συνεχίζουμε. γου και α;
-γα
-Μπράβο παιδάκια.
-γαβ γαβ γαβ
Ότι έχεις γράψει και πριν και εδώ δεν αξίζει τίποτε. Εγώ έχω παραθέσει δύο έρευνες τοπικών φορέων που εξηγούν τη μεθοδολογία και τα συμπεράσματα τους και εσύ απαντάς με ερωτήσεις χωρίς μάλιστα να έχεις την παραμικρή πρωτογενή εμπειρία με τη χώρα. Και νομίζεις ότι αυτά είναι σε θέση να ακυρώσουν όσα εγώ παρέθεσα. Δεν είναι, έτσι για να μην έχεις αυταπάτες. Στο μυαλό σου μπορεί αλλά μόνο εκεί.

Δέχομαι απάντηση σου μόνο με αντίστοιχης μορφής επιχειρήματα, δηλαδή έρευνες ή επίσημα στοιχεία αρχών.

Και ειδικά αυτό το post σου που παραθέτω δείχνει απόλυτη βεβαιότητα γι' αυτά που γράφεις ενώ είσαι άσχετη με την πραγματικότητα τη χώρα. Όχι γι' αυτά που νομίζεις αλλά γι' αυτά που πραγματικά συμβαίνουν εκεί.
Έχει πλάκα πάντως η φάση, για τη ΓΑΛΗ ειλικρινά δε γνωρίζω σε τι επίπεδο κινείται η γνώση της για το status quo στη Σουηντία, αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι ότι εσύ μη γνωρίζοντας (δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εδώ, δεν είναι κακό να μη γνωρίζουμε κάποια πράματα) ότι εδώ και μερικά χρόνια ο Σουηντός νομοθέτης αποφάσισε ότι η καταγωγή explicitly των βιαστών στη Σουηντία θα είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ disclosed info στις επίσημες καταγραφές κακοποίησης γυναικών κουνάς το δαχτυλάκι, αυτό ναι είναι κακό, για σένα κυρίως, γενικότερα είναι μια μαλακία και μισή αλλά έχει και τη πλάκα του η φας.

Κανένα λινκ από εμένα για όλα αυτά που γράφω, δεν έχω να αποδείξω κάτι, εσείς έχετε να μάθετε.
:P
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Η Σουηντία πάντως με αυτόν τον τρόπο έλυσε μία και καλή το πρόβλημα με τους βιασμούς από μη Σουηντούς, με ένα νόμο - ένα άρθρο, ε Τζακ;
(:

.
Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard »

sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2021, 18:14 Η Σουηντία πάντως με αυτόν τον τρόπο έλυσε μία και καλή το πρόβλημα με τους βιασμούς από μη Σουηντούς, με ένα νόμο - ένα άρθρο, ε Τζακ;
(:
Βέβαια το ότι κουνάω το δάχτυλο μπορεί να και είναι δική σου ερμηνεία.

Εγώ ήμουν αυτός που είπε ότι δεν ξέρουμε πρωτογενώς τι συμβαίνει στη χώρα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βασιζόμαστε σε αξιόπιστα στοιχεία. Τα στοιχεία που παρέθεσα εγώ είναι από υπηρεσία που υπάγεται στο Σουηδικό υπουργείο δικαιοσύνης: https://www.bra.se/bra-in-english/home/about-bra.html. Την πλέον αρμόδια.

Στην έρευνα της αυτή η υπηρεσία εξηγεί κι αυτό που μου καταλογίζεις, δηλαδή τι καταγράφει και τι δε καταγράφει η αστυνομία και τη μεθοδολογία της. Μάλιστα η αρχική μου απάντηση δεν ήταν καν για την εθνικότητα όσων διαπράττουν εγκλήματα σεξουαλικού χαρακτήρα αλλά για το πλήθος τους. Πετάγεται η γαλή, αρχίζει για εθνικότητα, της δείχνω άλλη έρευνα του παραπάνω φορέα (που από τη γαλή μάλλον κάτι ξέρει παραπάνω για την κατάσταση στη Σουηδία) και προσπαθεί να την αμφισβητήσει με ερωτήσεις (δε μπορεί), νιώθει αυτοεπιβεβαίωση και γράφει και το δεύτερο post που έκανα quote που αποδίδει ένα γελοίο τρόπο σκέψης σε όσους διαφωνούν μαζί της. Εσύ στο ενδιάμεσο έχεις μια δημοσίευση που μάλλον συμφωνεί μαζί της.

Αλλά για κάποιο λόγο εγώ είμαι που κουνάω το δάχτυλο. Επειδή μάλλον λέω ότι δε πρέπει να δεχόμαστε άκριτα τερατολογίες. Τεσπά, αν σε διασκεδάζω έστω κι έτσι, κάνω τουλάχιστον έναν άνθρωπο να διασκεδάζει. Κάτι είναι κι αυτό.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 18:32
sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2021, 18:14 Η Σουηντία πάντως με αυτόν τον τρόπο έλυσε μία και καλή το πρόβλημα με τους βιασμούς από μη Σουηντούς, με ένα νόμο - ένα άρθρο, ε Τζακ;
(:
Βέβαια το ότι κουνάω το δάχτυλο μπορεί να και είναι δική σου ερμηνεία.

Εγώ ήμουν αυτός που είπε ότι δεν ξέρουμε πρωτογενώς τι συμβαίνει στη χώρα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βασιζόμαστε σε αξιόπιστα στοιχεία. Τα στοιχεία που παρέθεσα εγώ είναι από υπηρεσία που υπάγεται στο Σουηδικό υπουργείο δικαιοσύνης: https://www.bra.se/bra-in-english/home/about-bra.html. Την πλέον αρμόδια.

Στην έρευνα της αυτή η υπηρεσία εξηγεί κι αυτό που μου καταλογίζεις, δηλαδή τι καταγράφει και τι δε καταγράφει η αστυνομία και τη μεθοδολογία της. Μάλιστα η αρχική μου απάντηση δεν ήταν καν για την εθνικότητα όσων διαπράττουν εγκλήματα σεξουαλικού χαρακτήρα αλλά για το πλήθος τους. Πετάγεται η γαλή, αρχίζει για εθνικότητα, της δείχνω άλλη έρευνα του παραπάνω φορέα (που από τη γαλή μάλλον κάτι ξέρει παραπάνω για την κατάσταση στη Σουηδία) και προσπαθεί να την αμφισβητήσει με ερωτήσεις (δε μπορεί), νιώθει αυτοεπιβεβαίωση και γράφει και το δεύτερο post που έκανα quote που αποδίδει ένα γελοίο τρόπο σκέψης σε όσους διαφωνούν μαζί της. Εσύ στο ενδιάμεσο έχεις μια δημοσίευση που μάλλον συμφωνεί μαζί της.

Αλλά για κάποιο λόγο εγώ είμαι που κουνάω το δάχτυλο. Επειδή μάλλον λέω ότι δε πρέπει να δεχόμαστε άκριτα τερατολογίες. Τεσπά, αν σε διασκεδάζω έστω κι έτσι, κάνω τουλάχιστον έναν άνθρωπο να διασκεδάζει. Κάτι είναι κι αυτό.
Έλα ρε, μη το παίρνεις προσωπικά, το φαινόμενο γενικά έχει πλάκα λέω γιατί όντως έχει πλάκα, από την δική σου οπτική είναι κάτι σαν το "είπε ο γάιδαρος τον πετεινό", ούτε εσύ είσαι γάιδαρος όμως και η γαλή είναι, γουελ, γαλή.
:wink

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 17:16

-βου και α; βα.
-Μπράβο παιδάκια.

-Ναι, ναι, ναι.

-Αβαβά.

-Συνεχίζουμε. γου και α;
-γα
-Μπράβο παιδάκια.
-γαβ γαβ γαβ

Ναι, θεωρώ ότι από τη στιγμή που δεν αναφέρεται πως γίνεται η καταγραφή των στοιχείων, στις περιπτώσεις που ανέφερα, η μεθοδολογία και οι στατιστικές, δεν μου λένε τίποτα.
Και έχω κάνει κάποιες πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις αναφορικά με την καταγραφή, χωρίς καμμία χιουμοριστική ή ειρωνική διάθεση.

Μπορείς να απαντήσεις εσύ ή κάποιος άλλος στα συγκεκριμένα ερωτήματα;
Αν μπορείτε, έχει καλώς.

Έτσι, για ενημέρωση των άσχετων ή των πλανημένων, βρε παιδί μου. :lol:

Από εκεί και πέρα, αν θεωρείς ότι θα μπω σε διαγωνισμό για το ποιος έχει γνώση ή μεγαλύτερη ενημέρωση για τη Σουηδία, τη Νορβηγία και λοιπές σκανδιναβικές χώρες, σύμφωνα με αστυνομικές/πολιτικές/δικαστικές αποφάσεις/προσεγγίσεις από μμε κλπ κλπ κλπ, κάνεις μέγα λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 18:32 Αλλά για κάποιο λόγο εγώ είμαι που κουνάω το δάχτυλο. Επειδή μάλλον λέω ότι δε πρέπει να δεχόμαστε άκριτα τερατολογίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”