!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2021, 14:45
omg kai 3 lol έγραψε: 31 Ιαν 2021, 14:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2021, 14:12

Με θεωρείς υποκρίτρια;
η συγκεκριμενη σου φραση ειναι ακρως υποκριτικη με δοσεις ειρωνειας τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.
Εγώ σε θεωρώ έναν ακόμη αριστερό της Α' διεθνικής.

Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

δεν περιμενω τιποτε λιγοτερο απο ατομα που βαζουν τους ανθρωπους σε κουτακια και τους ιεραρχουν σε κατηγοριες
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

omg kai 3 lol έγραψε: 31 Ιαν 2021, 15:28

η συγκεκριμενη σου φραση ειναι ακρως υποκριτικη με δοσεις ειρωνειας τπτ περισσοτερο τπτ λιγοτερο.

δεν περιμενω τιποτε λιγοτερο απο ατομα που βαζουν τους ανθρωπους σε κουτακια και τους ιεραρχουν σε κατηγοριες
Για την ακρίβεια δεν τους βάζω σε κουτάκια, τους βλέπω ως σχήματα στο χ ή ψ οργανόγραμμα.

Θεωρώ λογική τη σκέψη που μπορώ να σκιτσάρω εύκολα, όπως ένα οργανόγραμμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:40 Η εθνική προέλευση των δραστών ανακοινώνεται στο ποσοστό βιασμών στην Σουηδία;
Για να υπάρχουν ρεπορτάζ που λένε ότι "π.χ. οι καταδικασμένοι για βιασμούς είναι στην πλειοψηφία τους γεννημένοι στο εξωτερικό" μάλλον η εθνικότητα των δραστών καταγράφεται και είναι διαθέσιμη ως στατιστικό στοιχείο.

Αυτό από μόνο του καταρχήν καταρρίπτει το ότι υπάρχει ανοχή στα περιστατικά από μετανάστες.

Και έχουμε και αυτή την πρόσφατη μελέτη: SWEDISH REPORT SHOWS NO CONNECTION BETWEEN IMMIGRATION AND RAPE
Κάτι πολύ βασικό, πλέον δεν καταγράφεται.
Κι αυτή ήταν η σύντομη ιστορία με τον τρόπο που γλίτωσαν οι Σουηντέζες από τους σκουρόχρωμους βιαστές τους, βέβαια αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες από τα κακοποιημένα θύματα αυτών των βιασμών γιατί, για λόγους, ποιος να ξέρει άραγες.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Γιατί ομγ μισείς τόσο το φεησμπούκ; γιατί;

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:00

Γιατί ομγ μισείς τόσο το φεησμπούκ; γιατί;

κρυβε λογια γιατι θα ζηλεψει απο τις φιλοφρονησεις η Γαλη
Άβαταρ μέλους
Paris
Phorum.gr user: ΜΕΓΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paris »

sys3x έγραψε: 31 Ιαν 2021, 15:58
Jack Shephard έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 10:40 Η εθνική προέλευση των δραστών ανακοινώνεται στο ποσοστό βιασμών στην Σουηδία;
Για να υπάρχουν ρεπορτάζ που λένε ότι "π.χ. οι καταδικασμένοι για βιασμούς είναι στην πλειοψηφία τους γεννημένοι στο εξωτερικό" μάλλον η εθνικότητα των δραστών καταγράφεται και είναι διαθέσιμη ως στατιστικό στοιχείο.

Αυτό από μόνο του καταρχήν καταρρίπτει το ότι υπάρχει ανοχή στα περιστατικά από μετανάστες.

Και έχουμε και αυτή την πρόσφατη μελέτη: SWEDISH REPORT SHOWS NO CONNECTION BETWEEN IMMIGRATION AND RAPE
Κάτι πολύ βασικό, πλέον δεν καταγράφεται.
Κι αυτή ήταν η σύντομη ιστορία με τον τρόπο που γλίτωσαν οι Σουηντέζες από τους σκουρόχρωμους βιαστές τους, βέβαια αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες από τα κακοποιημένα θύματα αυτών των βιασμών γιατί, για λόγους, ποιος να ξέρει άραγες.
Σημασια έχει ο σκοπος και οι θυσιες που θα χρειαστει να γινουν ειναι αδιαφορες
Άβαταρ μέλους
sys3x

omg kai 3 lol έγραψε: 31 Ιαν 2021, 13:06
Nostalgia έγραψε: 31 Ιαν 2021, 13:01
omg kai 3 lol έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:52

οχι αγορινα, εγω δεν δικαιολογω τους μουσουλμανους σα τους ελ-φασιστες που λενε "αν σε βασταει πηγαινε να κατηγορησεις το ισλαμ στους ταλιμπαν"

απλα επαληθευω οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ομοιοι και οι οποιες παρανομες συμπεριφορες προκυπτουν απο καθεστωτα χρονιας καταπιεσης

καποιοι ειναι κατα οποιασδηποτε καταπιεσης ενω καποιοι αλλοι φασιστες-φαρισαιοι θεωρουν οτι υπαρχει κακη και "καλη" καταπιεση

:wave:
Επειδη ειναι αγαμητοι ή καταπιεσμενοι δεν σημαινει οτι μπορουν να βιαζουν, ειτε ειναι Πακιστανοι ειτε Ελληνες ειτε Αυστραλοι....

μπραβο στα λογια μου ερχεσαι, αυτο πεστο στους φασιστες που βλεπουν τους βιασμους αποκλειστικα με εθνολογικα κριτηρια
Τα οποία "εθνολογικά κριτήρια" (δεν είναι για την ακρίβεια 100% εθνολογικά αλλά δε γαμείς) βέβαια εξήγησες αρκούντως καλά γιατί υπάρχουν εξαρχής και γιατί παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στην όλη φάση.
Αλλά σιγά, δεν έχει σημασία γιατί φασίστες φασίστες σατανιστές κτλ.

.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Βρήκαμε τον Έλληνα Weinstein.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:11
Λοιπον, για να τελειωνουμε, η προθεση μου, τοξικη-το παραδεχομαι- ηταν να θιξω οχι το φυλο αλλα την ηλικια σε σχεση με την ανωριμοτητα να επιτιθεσαι απροκλητα και υβριστικα σε καποιον που απλα εγραψε πως μας τα κανατε μπαλονια με τον Μορισον, παλιο μπουμερς. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και εκ του πονηρου και με στοχευουν οταν δεν υπαρχει αντεπιχειρημα στις τοποθετησεις μου και, ακομα χειροτερα, αποθρασυνουν τρολ με ολοφρεσκους λογαριασμους να με ακολουθουν και να με παρενοχλουν απο νημα σε νημα.
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47

Σκατοψυχη εισαι αντικειμενικα, το διαπιστωνει κανεις οταν ανοιγεις το στομα σου και αναδυεται μια αποφορα βοθρου, εστω και με την μορφη λεξεων, οπως και μια εγγενης χυδαιοτητα που αποκαλυπτει βαθια χωριατιλα και αγροτοποιμενικη ανατροφη με σφαλιαρες και χριστοπαναγιες, και ολη αυτη η φτηνια και η μονιμη ζοχαδιαση καλη μου δεν καλυπτεται με την σουπερκιτσαρια της αρχαιολατρειας ουτε με το να κανεις καταχρηση της μουσικης των Ντορς για να το παιξεις προχω.
Και βρες να κανεις μαθημα για το νοημα της ζωης σε καναν αλλον, οταν αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου, εισαι στο φορουμ δυο το πρωι να ανεβαζεις βιντεο των Ντορς και να σε ξεφτυλιζουν ατομα νεοτερα απο σενα κατα δεκαετιες.
Είπε ο Φαστ Τζον γκαν μπανγκ και επιπροσθέτως θεώρησε πρέπον να υποδείξει, πώς θα πρέπει να κατευθύνω τη ζωή μου. Μετά ομιλεί για σεξιστική συμπεριφορά κατά του γυναικείου φύλου και την υπερασπίζεται κι ολας.
Για πες μου Φαστ γκανκ τάδε, θα σου άρεσε να στείλω στη ΔΗΕ το σχόλιό σου; Λέω εγώ τώρα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Για να κόβει λάσπη ο κάθε σιχαμένος που θα επιτεθεί σεξιστικά και υποτιμητικά απο δω και πέρα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
sys3x

Πασιφάη έγραψε: 31 Ιαν 2021, 16:14
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:11
Λοιπον, για να τελειωνουμε, η προθεση μου, τοξικη-το παραδεχομαι- ηταν να θιξω οχι το φυλο αλλα την ηλικια σε σχεση με την ανωριμοτητα να επιτιθεσαι απροκλητα και υβριστικα σε καποιον που απλα εγραψε πως μας τα κανατε μπαλονια με τον Μορισον, παλιο μπουμερς. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και εκ του πονηρου και με στοχευουν οταν δεν υπαρχει αντεπιχειρημα στις τοποθετησεις μου και, ακομα χειροτερα, αποθρασυνουν τρολ με ολοφρεσκους λογαριασμους να με ακολουθουν και να με παρενοχλουν απο νημα σε νημα.
John Brown Gun Club έγραψε: 24 Ιαν 2021, 01:47

Σκατοψυχη εισαι αντικειμενικα, το διαπιστωνει κανεις οταν ανοιγεις το στομα σου και αναδυεται μια αποφορα βοθρου, εστω και με την μορφη λεξεων, οπως και μια εγγενης χυδαιοτητα που αποκαλυπτει βαθια χωριατιλα και αγροτοποιμενικη ανατροφη με σφαλιαρες και χριστοπαναγιες, και ολη αυτη η φτηνια και η μονιμη ζοχαδιαση καλη μου δεν καλυπτεται με την σουπερκιτσαρια της αρχαιολατρειας ουτε με το να κανεις καταχρηση της μουσικης των Ντορς για να το παιξεις προχω.
Και βρες να κανεις μαθημα για το νοημα της ζωης σε καναν αλλον, οταν αντι ν ασχολεισαι με τα εγγονια σου η να φτιαχνεις σπανακοπιτες, οπως καθε κυρια της ηλικιας σου, εισαι στο φορουμ δυο το πρωι να ανεβαζεις βιντεο των Ντορς και να σε ξεφτυλιζουν ατομα νεοτερα απο σενα κατα δεκαετιες.
Είπε ο Φαστ Τζον γκαν μπανγκ και επιπροσθέτως θεώρησε πρέπον να υποδείξει, πώς θα πρέπει να κατευθύνω τη ζωή μου. Μετά ομιλεί για σεξιστική συμπεριφορά κατά του γυναικείου φύλου και την υπερασπίζεται κι ολας.
Για πες μου Φαστ γκανκ τάδε, θα σου άρεσε να στείλω στη ΔΗΕ το σχόλιό σου; Λέω εγώ τώρα. :lol:
Ούτε να σε περάσει από το μυαλό τέτοια σκέψη, ήρθαμε εμείς ποτέ να χαλάσουμε τα παιγνίδια σου; ε; ε; να πάρεις τα δικά σου παιγνίδια να παίζεις και να μη χαλάς τα δικά μας, ακούς;
:011:

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΝ! 1!!1

.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιαν 2021, 14:31
Nostalgia έγραψε: 31 Ιαν 2021, 14:15 Οι δυτικοι τα εχουν κανει σκατα σε πολλους τομεις, η λεγομενη post truth εποχη τους εκφραζει απολυτα.
Κάποιους δεν τους εκφράζει καθόλου αλλά νοιώθουν αναγκασμένοι να υποστηρίζουν την ιδεολογία τους, με έμμεσο ή άμεσο τρόπο, έχοντας πλήρη επίγνωση ότι λένε παπαριές που δεν πιστεύουν.

Το στυλ τους είναι διαφορετικό (παίζουν σε 3-4 ομάδες στην Α' διεθνική, από Β' και κάτω το χάος) αλλά το ζητούμενο τους είναι το ίδιο.

Αυτοί δεν είναι οι ιδεοληπτικοί αλλά οι πραγματικά καημένοι της υπόθεσης. :lol:

Συμπάσχω.
Οπως εχω ξαναγραψει, οι αριστεροι ειναι τα καλυτερα μηχανακια του λιμπεραλισμου. Εχουν πεσει στην παγιδα του λιμπεραλισμου περι δικαιωματων κλπ και εχουν χασει την μεγαλη εικονα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΜΕΓΑΛΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”