!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Supreme leader Biden
- Otto Weininger
Re: Supreme leader Biden
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ ως πιστός αναγνώστης των τραμπικών μέσων ξέρω μόνο μία εκτελεστική εντολή, αυτή που λέει ότι οι γυναίκες απαγορεύεται να κερδίζουν σε αθλήματα. Τι λένε οι υπόλοιπες συναγωνιστή;
-
talaipwros
Ηράκλειο εργο ο καθαρισμός των σταύλων του Αυγεία, θα χρειαστούν πολλές εκτελεστικές εντολές ακόμη
- Otto Weininger
Γω θα πρότεινα να ακολουθήσεις τον δρόμο του υπολοιπου αντιτραμπικου όχλου, δηλαδή αυτόν της σιωπής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:08Εγώ ως πιστός αναγνώστης των τραμπικών μέσων ξέρω μόνο μία εκτελεστική εντολή, αυτή που λέει ότι οι γυναίκες απαγορεύεται να κερδίζουν σε αθλήματα. Τι λένε οι υπόλοιπες συναγωνιστή;
Διότι έρχονται δύσκολες μέρες και θα χρειαστεί να κάνετε τουμπεκί σε άπειρα πράγματα.
Άλλωστε δεν χρειάζεται πλέον να αποδείξουμε την υποκρισία. Μόνο να σας την τρίβουμε στα μούτρα.
- Otto Weininger
Ε ναι, λίγο το έχεις ότι θα μπορείς να κατουράς πλέον σε γυναικείες τουαλέτες;talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:10 Ηράκλειο εργο ο καθαρισμός των σταύλων του Αυγεία, θα χρειαστούν πολλές εκτελεστικές εντολές ακόμη
- Dwarven Blacksmith
Την ακούω την πρόταση σου, αλλά δε το βλέπω να την εφαρμόζω.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:12Γω θα πρότεινα να ακολουθήσεις τον δρόμο του υπολοιπου αντιτραμπικου όχλου, δηλαδή αυτόν της σιωπής.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:08Εγώ ως πιστός αναγνώστης των τραμπικών μέσων ξέρω μόνο μία εκτελεστική εντολή, αυτή που λέει ότι οι γυναίκες απαγορεύεται να κερδίζουν σε αθλήματα. Τι λένε οι υπόλοιπες συναγωνιστή;
Διότι έρχονται δύσκολες μέρες και θα χρειαστεί να κάνετε τουμπεκί σε άπειρα πράγματα.
Άλλωστε δεν χρειάζεται πλέον να αποδείξουμε την υποκρισία. Μόνο να σας την τρίβουμε στα μούτρα.
Η δική μου πρόταση είναι ότι μετά την 6η Ιανουαρίου, δεν δικαιούστε να μιλήσετε ποτέ ξανά για υποκρισία.
Αν απορρίψεις κι εσύ τη δική μου, τότε μάλλον αναγκαστικά θα πρέπει να μας πεις αν τα τραμπικά μέσα καλύπτουν το τι λένε οι εκτελεστικές του Μπάιντεν ή μόνο αυτές που τριγκάρουν τα αντανακλαστικά σας. (τρανς τρανς LBTQ LBTQ τρανς)
-
talaipwros
Α για τουαλέτες μιλαει η Συμφωνία του Παρισιού για τη κλιματική αλλαγή;Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:13Ε ναι, λίγο το έχεις ότι θα μπορείς να κατουράς πλέον σε γυναικείες τουαλέτες;talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:10 Ηράκλειο εργο ο καθαρισμός των σταύλων του Αυγεία, θα χρειαστούν πολλές εκτελεστικές εντολές ακόμη
- Otto Weininger
Δεν πρόκειται να ξεπλύνεις 4 χρόνια αίσχους με τέτοια αστειάκια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:15
Η δική μου πρόταση είναι ότι μετά την 6η Ιανουαρίου, δεν δικαιούστε να μιλήσετε ποτέ ξανά για υποκρισία.
Στο δια ταύτα, αστειεύομαι όταν λέω ότι είστε υποκριτές. Συνειδητοί ψεύτες είστε.
Είναι δεδομένο ότι ποτέ δεν σας ενδιέφερε τίποτα από όλα αυτά που κραζατε,παρά μόνο να επανέλθουν οι πολιτικές που θέλουν τα γκλομπαλια. Εσύ, κατ' εξαίρεση δικαιολογείσαι γιατί είσαι αντι ΗΠΑ και αντί ΕΕ τις οποίες τις βλέπεις μονάχα ως εργαλείο ή πελάτες.
Από δω και πέρα ετοιμάσου να ένα τακτά διαστήματα μαζί με κάθε είδηση να ανεβαίνουν μαζί και παλαιά ποστ σας που αποδεικνύουν τα παραπάνω που γράφω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 31 Ιαν 2021, 12:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Περίπου. Αν σκεφτείς ότι κάνει μπιντε στην Κινα.talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:16Α για τουαλέτες μιλαει η Συμφωνία του Παρισιού για τη κλιματική αλλαγή;Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:13Ε ναι, λίγο το έχεις ότι θα μπορείς να κατουράς πλέον σε γυναικείες τουαλέτες;talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:10 Ηράκλειο εργο ο καθαρισμός των σταύλων του Αυγεία, θα χρειαστούν πολλές εκτελεστικές εντολές ακόμη
- Dwarven Blacksmith
Τρόμαξα τώρα.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:23Δεν πρόκειται να ξεπλύνεις 4 χρόνια αίσχους με τέτοια αστειάκια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:15
Στο δια ταύτα, αστειεύομαι όταν λέω ότι είστε υποκριτές. Συνειδητοί ψεύτες είστε.
Είναι δεδομένο ότι ποτέ δεν σας ενδιέφερε τίποτα από όλα αυτά που κραζατε,παρά μόνο να επανέλθουν οι πολιτικές που θέλουν τα γκλομπαλια. Εσύ, κατ' εξαίρεση δικαιολογείσαι γιατί είσαι αντι ΗΠΑ και αντί ΕΕ τις οποίες τις βλέπεις μονάχα ως εργαλείο ή πελάτες.
Από δω και πέρα ετοιμάσου να ένα τακτά διαστήματα μαζί με κάθε είδηση να ανεβαίνουν μαζί και παλαιά ποστ σας που αποδεικνύουν τα παραπάνω που γράφω.
Φυσικά και δεν είμαι όυτε αντιΗΠΑ ούτε αντιΕΕ. Φυσικά και τις βλέπω ως εργαλεία, στο πλαίσιο που κάθε κράτος δεν είναι παρα ένα εργαλείο προς το στόχο, που είναι η ευημερία των ανθρώπων.
-
talaipwros
Hoax η κλιματική αλλαγή, να τα λέμε ολαOtto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:24Περίπου. Αν σκεφτείς ότι κάνει μπιντε στην Κινα.talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:16Α για τουαλέτες μιλαει η Συμφωνία του Παρισιού για τη κλιματική αλλαγή;Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:13
Ε ναι, λίγο το έχεις ότι θα μπορείς να κατουράς πλέον σε γυναικείες τουαλέτες;
- Otto Weininger
Δεν το είπα για να τρομάξεις. Κανένας συνειδητός ψεύτης δεν τρομάζει όταν βγαίνουν τα ψέματα του. Απλά θα πει αλλα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:25Τρόμαξα τώρα.Otto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:23Δεν πρόκειται να ξεπλύνεις 4 χρόνια αίσχους με τέτοια αστειάκια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:15
Θα έχει πλάκα όμως να σας ακολουθούν παντού. Σε κάθε νημα.
-
talaipwros
Επι Τραμπ γιγαντωθηκε η Κίνα και κατέρρευσε η κοινωνικη συνοχή στις ΗΠΑ.
Ούτε στα πιο τρελά του όνειρα τετοια τύχη ο δολοφονος Xi
- Otto Weininger
Δεν είπα ότι είναι Hoax. Είπα ότι τουμπεκιαζει μπροστά στην Κινα και παίζει το παιχνιδάκι της.talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:26Hoax η κλιματική αλλαγή, να τα λέμε ολαOtto Weininger έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:24Περίπου. Αν σκεφτείς ότι κάνει μπιντε στην Κινα.talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:16
Α για τουαλέτες μιλαει η Συμφωνία του Παρισιού για τη κλιματική αλλαγή;
- Otto Weininger
Να αλλάζεις τα ψέματα πιο συχνά. Ούτε βδομάδα δεν πέρασε που έκανες το παγώνι στο άλλο νημα.talaipwros έγραψε: 31 Ιαν 2021, 12:28 Επι Τραμπ γιγαντωθηκε η Κίνα και κατέρρευσε η κοινωνικη συνοχή στις ΗΠΑ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 823 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
-
- 2 Απαντήσεις