!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Στο τελος θα μιλαει μονο του
- Winston Smith
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Δεν έχω σκοπό να γίνω εμμονικός. Απλά παρατηρώ ότι λες υπερβολικά πράγματα από βιασύνη και μετά κρατιέσαι με νύχια και με δόντια για να μη παραδεκτείς ότι είναι υπερβολές. Η σπανακόπιτα εμπίπτει στο ίδιο μοτίβο (όπου αν το είχες σπάσει και είχες παραδεχθεί ότι ήταν φάουλ, τώρα δεν θα αναφερόταν προφανώς). Και απλά σου λέω ότι όσο περισσότερο ζυγίζεις αυτά που λες τόσο περισσότερο θα σε παίρνουμε στα σοβαρά. Όταν λες τις καλημέρες σεξισμό, ε δεν γίνεται να σε παίρνουμε στα σοβαρά.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:29ενταξει, τωρα γινεσαι εμμονικος με κατι πραγματικα αμελητεο και το κυριοτερο ανευ προθεσης, και αυτο μονο και μονο γιατι νομιζεις πως σου επιτρεπει να διυλισεις την κριτικη μου.Winston Smith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:17Εννοείται μπορείς να σχολιάζεις όπως και ότι γουστάρεις. Μπορείς να αμολάς το "σεξισμός" παντου ακόμα για καλημέρες στο ίνστα (όχι για ψήσιμο σπανακόπιτας όμως). Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε παίρνουμε στα σοβαρά όμως.John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:08
εαν αυτο σε κανει να νοιωθεις πιο σιγουρος για τις τοποθετησεις σου, ας παει στο καλο, αλλα αυτο δεν θα με σταματησει απο το να σχολιαζω οπως και οτι γουσταρω
Και όπως και να χει δεν έχει να κάνει μόνο με σένα, αλλά γενικότερα με άτομα που σκέφτονται όπως εσύ και θα υπερασπιστούν τυφλά κάτι βαφτίζοντας σεξισμό/παρενόχληση το οτιδήποτε αδικώντας και υποβαθμίζοντας αυτόματα τον πραγματικό σεξισμό και την πραγματική παρένοχληση. Αυτοπυροβολείστε με λίγα λόγια.
σεβάσου ότι θέλεις αλλά μια και το θέμα είναι η σεξουαλική παρενόχληση το τι είναι παρενόχληση και τι όχι δεν το ορίζει η διάθεση μιας ηλίθιας κόταςJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:31 οχι εμενα ρε φιλε, την ηθοποιο λεμε πως ενοχλησε. Εγω λεω πως θα εχει τους λογους της και το σεβομαι.
..και όμως το τι είναι σεξουαλική παρενοχληση έγκειται στην υποκειμενική κρίση της κάθε γυναίκαςnowhere έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:50σεβάσου ότι θέλεις αλλά μια και το θέμα είναι η σεξουαλική παρενόχληση το τι είναι παρενόχληση και τι όχι δεν το ορίζει η διάθεση μιας ηλίθιας κόταςJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:31 οχι εμενα ρε φιλε, την ηθοποιο λεμε πως ενοχλησε. Εγω λεω πως θα εχει τους λογους της και το σεβομαι.
όπως και το τι είναι δολοφονία ή νομιμη άμυνα αλλά υπάρχουν κανόνες για όλα τα θεματάκια νομικής φύσης
- John Brown Gun Club
Λοιπον, για να τελειωνουμε, η προθεση μου, τοξικη-το παραδεχομαι- ηταν να θιξω οχι το φυλο αλλα την ηλικια σε σχεση με την ανωριμοτητα να επιτιθεσαι απροκλητα και υβριστικα σε καποιον που απλα εγραψε πως μας τα κανατε μπαλονια με τον Μορισον, παλιο μπουμερς. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και εκ του πονηρου και με στοχευουν οταν δεν υπαρχει αντεπιχειρημα στις τοποθετησεις μου και, ακομα χειροτερα, αποθρασυνουν τρολ με ολοφρεσκους λογαριασμους να με ακολουθουν και να με παρενοχλουν απο νημα σε νημα.Winston Smith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:45
Δεν έχω σκοπό να γίνω εμμονικός. Απλά παρατηρώ ότι λες υπερβολικά πράγματα από βιασύνη και μετά κρατιέσαι με νύχια και με δόντια για να μη παραδεκτείς ότι είναι υπερβολές. Η σπανακόπιτα εμπίπτει στο ίδιο μοτίβο (όπου αν το είχες σπάσει και είχες παραδεχθεί ότι ήταν φάουλ, τώρα δεν θα αναφερόταν προφανώς). Και απλά σου λέω ότι όσο περισσότερο ζυγίζεις αυτά που λες τόσο περισσότερο θα σε παίρνουμε στα σοβαρά. Όταν λες τις καλημέρες σεξισμό, ε δεν γίνεται να σε παίρνουμε στα σοβαρά.
Και όπως και να χει δεν έχει να κάνει μόνο με σένα, αλλά γενικότερα με άτομα που σκέφτονται όπως εσύ και θα υπερασπιστούν τυφλά κάτι βαφτίζοντας σεξισμό/παρενόχληση το οτιδήποτε αδικώντας και υποβαθμίζοντας αυτόματα τον πραγματικό σεξισμό και την πραγματική παρένοχληση. Αυτοπυροβολείστε με λίγα λόγια.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ο νομικός ορισμός της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει σχέση με ΕΚΒΙΑΣΜΟ από θέση ΙΣΧΎΟΣnowhere έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:01 όπως και το τι είναι δολοφονία ή νομιμη άμυνα αλλά υπάρχουν κανόνες για όλα τα θεματάκια νομικής φύσης
ΟΥΣΤ !!!John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:11Λοιπον, για να τελειωνουμε, η προθεση μου, τοξικη-το παραδεχομαι- ηταν να θιξω οχι το φυλο αλλα την ηλικια σε σχεση με την ανωριμοτητα να επιτιθεσαι απροκλητα και υβριστικα σε καποιον που απλα εγραψε πως μας τα κανατε μπαλονια με τον Μορισον, παλιο μπουμερς. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες και εκ του πονηρου και με στοχευουν οταν δεν υπαρχει αντεπιχειρημα στις τοποθετησεις μου και, ακομα χειροτερα, αποθρασυνουν τρολ με ολοφρεσκους λογαριασμους να με ακολουθουν και να με παρενοχλουν απο νημα σε νημα.Winston Smith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:45
Δεν έχω σκοπό να γίνω εμμονικός. Απλά παρατηρώ ότι λες υπερβολικά πράγματα από βιασύνη και μετά κρατιέσαι με νύχια και με δόντια για να μη παραδεκτείς ότι είναι υπερβολές. Η σπανακόπιτα εμπίπτει στο ίδιο μοτίβο (όπου αν το είχες σπάσει και είχες παραδεχθεί ότι ήταν φάουλ, τώρα δεν θα αναφερόταν προφανώς). Και απλά σου λέω ότι όσο περισσότερο ζυγίζεις αυτά που λες τόσο περισσότερο θα σε παίρνουμε στα σοβαρά. Όταν λες τις καλημέρες σεξισμό, ε δεν γίνεται να σε παίρνουμε στα σοβαρά.
- John Brown Gun Club
εγω βλεπω οχι μια αλλα πολλες γυναικες αυτην την περιοδο στην Ελλαδα να μιλανε ταυτοχρονα για τις παρενοχλησεις που εχουν υποστει και εχω σχηματισει την εντυπωση πως η ελληνικη κοινωνια ισως θα επρεπε να τις ακουσει.nowhere έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:50σεβάσου ότι θέλεις αλλά μια και το θέμα είναι η σεξουαλική παρενόχληση το τι είναι παρενόχληση και τι όχι δεν το ορίζει η διάθεση μιας ηλίθιας κόταςJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:31 οχι εμενα ρε φιλε, την ηθοποιο λεμε πως ενοχλησε. Εγω λεω πως θα εχει τους λογους της και το σεβομαι.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
όχιΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:15 Ο νομικός ορισμός της σεξουαλικής παρενόχλησης έχει σχέση με ΕΚΒΙΑΣΜΟ από θέση ΙΣΧΎΟΣ
ναι οκ αλλά τι σχέση έχει αυτό με την ηλίθια κότα?John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:17 εγω βλεπω οχι μια αλλα πολλες γυναικες αυτην την περιοδο στην Ελλαδα να μιλανε ταυτοχρονα για τις παρενοχλησεις που εχουν υποστει και εχω σχηματισει την εντυπωση πως η ελληνικη κοινωνια ισως θα επρεπε να τις ακουσει.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... -4531-2018ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 31 Ιαν 2021, 01:20 Γράφω από κινητό και δεν μπορώ να κάνω αντιγραφή και επικόλληση
αυτό επειδή μπορώ.sakisku έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:33Το πανε φτιαξε καμια σπανακοπιτα ειναι αμελητεο ενω το καλημερα τι κανεις ειναι σεξουαλικη παρενοχληση, ενταξει κατανοητοJohn Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:29ενταξει, τωρα γινεσαι εμμονικος με κατι πραγματικα αμελητεο και το κυριοτερο ανευ προθεσης, και αυτο μονο και μονο γιατι νομιζεις πως σου επιτρεπει να διυλισεις την κριτικη μου.Winston Smith έγραψε: 31 Ιαν 2021, 00:17
Εννοείται μπορείς να σχολιάζεις όπως και ότι γουστάρεις. Μπορείς να αμολάς το "σεξισμός" παντου ακόμα για καλημέρες στο ίνστα (όχι για ψήσιμο σπανακόπιτας όμως). Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε παίρνουμε στα σοβαρά όμως.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτό επειδή θέλω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 641 Προβολές