!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Re: Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Pumpimp έγραψε: 12 Απρ 2018, 03:27

επειδη δεν αναγνωριζω το στυλ γραφης, μια ερωτηση φιλτατε
εχετε νιωσει ποτε αφορητη ελξη για υπαλληλο τραπεζας; :bored:
Ναι, στα χρόνια της χολέρας. :003:
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Άβαταρ μέλους
Pumpimp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pumpimp »

:smt005:
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το :003:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Νταρνάκας έγραψε: 12 Απρ 2018, 03:01
Juno έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:01
Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:53 "Είσαι μαλάκας" (γυναίκα οδηγός, ενώ ήμασταν σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο ίδιο φανάρι και την είχα προσπεράσει, κανά χιλιόμετρο πιο πριν.
"Κύριε, είστε πολύ μαλάκας" (11χρονη μαθήτρια που την μάλωσα πολύ έντονα επειδή σε παρατήρηση που της είχα κάνει όταν μικρότερος μαθητής παραπονέθηκε ότι τον χτυπούσε, αυτή τον άρπαξε (ήταν ογκώδης και πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία της κι ο άλλος μικροκαμωμένος) μπροστά μου και τον χτύπησε λέγοντας "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω" και του έδωσε κανά δυο ακόμα).
Τι έκανες; Παίζει να με είχαν απολύσει από τα νεύρα μου. Να της έλεγα τίποτα μωρή χοντρέλω επειδή είσαι σαν αρκούδα, πρέπει να δέρνεις όσους είναι κανονικοί άνθρωποι;".
Καλά, μετά θα το σκυλομετάνοιωνα για πάντα, αλλά θα ήταν αργά. Εσύ τι έκανες;

Πω, όταν βλέπω bulling σε παιδιά μου γυρίζει το μάτι. Αυτό μπορεί να καθορίσει την μετέπειτα ζωή τους.
Μια φορά στην γειτονιά που έμενα σαν φοιτήτρια δύο μικρές γυμνασίου είχαν βάλει μπροστά μία συνομήλική τους με τον μικρό αδελφό της που φαίνονταν του κατηχητικού και της έλεγαν "αυτός είναι ο γκόμενός σου" και τέτοια και τις έπιασα ... το τι άκουσαν. Μετά πήγα να μείνω στην κολλητή μου για λίγες μέρες γιατί ο πατέρας της μίας τριγύριζε με την κόρη του να του δείξει ποια είναι αυτή που είπε ότι η μάνα της κάνει τέτοια πράγματα. Άσε.

Εσύ τι έκανες; Έβρισε και εσένα, κάτι θα μπορούσες να κάνεις.
Με το που έγινε αυτό σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε σπίτι της. Μετά από λίγο ήρθε με τη μάνα της η οποία σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μου φωνάζει και να με απειλεί μπροστά σε άλλες μάνες που είχαν έρθει εν τω μεταξύ (ήταν η ώρα που σχολούσαμε). Το τσογλάνι είχε πει ψέματα στη μάνα του ότι το χτύπησα. Την άλλη μέρα πήγα και την βρήκα και της είπα ότι θα της έκανα μήνυση αν δεν ερχόταν να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλες τις μανάδες που ήταν παρούσες στο σκηνικό. Αυτή μετά πήγε στον προϊστάμενο να διαμαρτυρηθεί κι αυτός με κάλεσε να μιλήσουμε. Η στάση του ήταν απαράδεκτη, δε με κάλυψε καθόλου κι επέμενε να μην κινηθώ δικαστικά ("δε σε συμφέρει να μπλέκεις με μηνύσεις και δικαστήρια όπου πας"-μα βρε μαλάκα, πότε ξαναέμπλεξα, πρώτη και μοναδική φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο) και τελικά το θέμα έληξε εκεί.
point ψυχραιμίας στους εκπαιδευτικους, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα εγω, αλλα παντως θα εψαχνα να το συζητησω με τους πατεραδες των παιδιων, με τις μαναδες εχω την αισθηση οτι μιλαμε διαφορετικη γλωσσα, και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.

μια απορια. αν καλουσες αμεσα την αστυνομια, χωρις να προειδοποιησεις κανεναν, που θα εβγαζε; το να χτυπαει ενας ανθρωπος εναν αλλο, ειναι παραβατικη συμπεριφορα, συμφωνα με τους νομους του κρατους, ακομη κι αν μιλαμε για παιδια. δεν λεω οτι καποιος θα κατεληγε φυλακη, αλλα και μονο που ο γονιος θα αναγκαζοταν να παει στο τμημα να πραλαβει το παιδι του, θα ηταν γερο μαθημα για γονιο και παιδι. ειδικα για το παιδι, θα απαντουσε αμεσα και με σαφηνεια στην ερωτηση "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω".
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Ασχημο... δεν ξερω αν του ταιριαζει αυτος ο χαρακτηρισμος, αλλα σιγουρα πληγωθηκα πολυ...

"Δε με αγαπας καθολου... " και κλαμα η κυρια... :lol:

Ααα και...

"Ειναι καμενο αυτο το κεικ... δε θελω." Δεν ηταν!!!!!! Ειχα βαλει πιο πολυ κακαο και ηταν πιο σκουρο... :lol:

Ολα τα αλλα, σιγουρα πιο εντονα και σοβαρα, μετα απο καποιο καιρο παυω να τα σκεφτομαι και τα ξεχναω. Θυμαμαι τις περισσοτερες φορες ποιος τα ειπε, αλλα σπανια τι ακριβως ειχε πει.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Νταρνάκας έγραψε: 12 Απρ 2018, 03:01
Juno έγραψε: 12 Απρ 2018, 00:01
Νταρνάκας έγραψε: 10 Απρ 2018, 18:53 "Είσαι μαλάκας" (γυναίκα οδηγός, ενώ ήμασταν σταματημένοι δίπλα-δίπλα στο ίδιο φανάρι και την είχα προσπεράσει, κανά χιλιόμετρο πιο πριν.
"Κύριε, είστε πολύ μαλάκας" (11χρονη μαθήτρια που την μάλωσα πολύ έντονα επειδή σε παρατήρηση που της είχα κάνει όταν μικρότερος μαθητής παραπονέθηκε ότι τον χτυπούσε, αυτή τον άρπαξε (ήταν ογκώδης και πολύ ανεπτυγμένη για την ηλικία της κι ο άλλος μικροκαμωμένος) μπροστά μου και τον χτύπησε λέγοντας "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω" και του έδωσε κανά δυο ακόμα).
Τι έκανες; Παίζει να με είχαν απολύσει από τα νεύρα μου. Να της έλεγα τίποτα μωρή χοντρέλω επειδή είσαι σαν αρκούδα, πρέπει να δέρνεις όσους είναι κανονικοί άνθρωποι;".
Καλά, μετά θα το σκυλομετάνοιωνα για πάντα, αλλά θα ήταν αργά. Εσύ τι έκανες;

Πω, όταν βλέπω bulling σε παιδιά μου γυρίζει το μάτι. Αυτό μπορεί να καθορίσει την μετέπειτα ζωή τους.
Μια φορά στην γειτονιά που έμενα σαν φοιτήτρια δύο μικρές γυμνασίου είχαν βάλει μπροστά μία συνομήλική τους με τον μικρό αδελφό της που φαίνονταν του κατηχητικού και της έλεγαν "αυτός είναι ο γκόμενός σου" και τέτοια και τις έπιασα ... το τι άκουσαν. Μετά πήγα να μείνω στην κολλητή μου για λίγες μέρες γιατί ο πατέρας της μίας τριγύριζε με την κόρη του να του δείξει ποια είναι αυτή που είπε ότι η μάνα της κάνει τέτοια πράγματα. Άσε.

Εσύ τι έκανες; Έβρισε και εσένα, κάτι θα μπορούσες να κάνεις.
Με το που έγινε αυτό σηκώθηκε κι έφυγε και πήγε σπίτι της. Μετά από λίγο ήρθε με τη μάνα της η οποία σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να μου φωνάζει και να με απειλεί μπροστά σε άλλες μάνες που είχαν έρθει εν τω μεταξύ (ήταν η ώρα που σχολούσαμε). Το τσογλάνι είχε πει ψέματα στη μάνα του ότι το χτύπησα. Την άλλη μέρα πήγα και την βρήκα και της είπα ότι θα της έκανα μήνυση αν δεν ερχόταν να μου ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλες τις μανάδες που ήταν παρούσες στο σκηνικό. Αυτή μετά πήγε στον προϊστάμενο να διαμαρτυρηθεί κι αυτός με κάλεσε να μιλήσουμε. Η στάση του ήταν απαράδεκτη, δε με κάλυψε καθόλου κι επέμενε να μην κινηθώ δικαστικά ("δε σε συμφέρει να μπλέκεις με μηνύσεις και δικαστήρια όπου πας"-μα βρε μαλάκα, πότε ξαναέμπλεξα, πρώτη και μοναδική φορά μου συνέβη κάτι τέτοιο) και τελικά το θέμα έληξε εκεί.
Θα είχα κάνει μήνυση και θα άφηνα το προϊστάμενο να βελάζει.
Δεν του πέφτει λόγος αν κινηθείς δικαστικά ή όχι και μόνον έτσι καθαρίζεις το όνομά σου.
Παρόμοια περίπτωση και με την αδελφή μου μόνο που είχε και σκηνοθεσία. Η μαθήτρια χτύπησε το χέρι της στην μπασκέτα για να δείξει και σημάδι και έφερε και τους δύο γονείς της. Αλλά την είδαν άλλοι δάσκαλοι και έφεραν μπροστά και τα παιδιά που ήταν παρόντα στο σκηνικό, είπαν όλοι τι είχε γίνει και το θέμα έληξε με την μαθήτρια να λέει τα άλλα, καρφιά και ότι θα τους δείξει. Η αιτία ήταν ότι η αδελφή μου την ανάγκασε να ξεβαφτεί (τετάρτη δημοτικού!!!) αλλιώς δεν θα έκανε παρέλαση!!!
Τελικά τώρα που είναι γύρω στα 15-16 και φαίνεται τι έχει καταντήσει, την έχει πάρει όλη η γειτονιά, εγώ λέω στην αδελφή μου όταν ξαναέρθει από δω, να πάει στο μαγαζί του πατέρα της και να του πει "να την χαίρεστε" που απαιτούσε να ζητήσει η αδελφή μου συγνώμη από την κόρη του. Αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί.
Αν είναι παρηγορητικό, με τέτοια συμπεριφορά και εμφάνιση, έχει μέλλον η ογκώδης μικρή, προβληματικό μέλλον.

Χαοτικός έγραψε: 12 Απρ 2018, 03:16 Το έχουν παραγαμήσει οι ξεφτιλισμένες και καλά μανάδες. Όλα τα εκτρώματα, όλες οι φακλάνες, αμόρφωτα κούτσουρα, άχρηστες και ανίκανες, που την έχουν δει ότι "ενδιαφέρονται" για τα παιδιά τους και δεν ανέχονται την "αδικία".

Σόρυ αλλά φόρτωσα τώρα. Ειδικά όταν ακούν ότι το παιδί τους έχει αδυναμία και πρέπει να το πάνε σε ειδικά κέντρα. Όταν τους λες να επαναλάβουν την πρώτη. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που παράτησαν το παιδί τους στην τύχη του και νομίζουν ότι μόνο να το ταΐζουν έχει σημασία και να του ψωνίζουν.

Τέλος πάντων ας ηρεμήσουμε.

Επίσης πες στον προϊστάμενο ότι είναι και πολύ μαλάκας ρε φιλε.
Και το χειρότερο από όλα, όταν η αδυναμία είναι έστω και εν μέρει αναστρέψιμη και αντί να το παραδεχτούν, σε βρίζουν, σε πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται στην ιεραρχία για να απολογηθείς και τελικά όταν το παιδί πάει προς λύκειο - πανεπιστήμιο, απλά έχει καταστραφεί.
Γουστάρουν κωσταλέξι μου φαίνεται.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Νταρνάκας
Phorum.gr user: Νταρνάκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νταρνάκας »

Ασέβαστος έγραψε: 12 Απρ 2018, 09:38 point ψυχραιμίας στους εκπαιδευτικους, δεν ξερω πως θα αντιδρουσα εγω, αλλα παντως θα εψαχνα να το συζητησω με τους πατεραδες των παιδιων, με τις μαναδες εχω την αισθηση οτι μιλαμε διαφορετικη γλωσσα, και δεν μπορουμε να συννενοηθουμε.
Δεν έχεις κι άδικο σε γενικές γραμμές, αλλά ο πατέρας απ' ότι τον είχα κόψει ήταν ένα άβουλο ανθρωπάκι που δεν του πολυέπεφτε λόγος στα της ανατροφής των παιδιών και γενικά τον έκανε ό,τι ήθελε η άλλη, η οποία ήταν για δέσιμο.
Ασέβαστος έγραψε: 12 Απρ 2018, 09:38 μια απορια. αν καλουσες αμεσα την αστυνομια, χωρις να προειδοποιησεις κανεναν, που θα εβγαζε; το να χτυπαει ενας ανθρωπος εναν αλλο, ειναι παραβατικη συμπεριφορα, συμφωνα με τους νομους του κρατους, ακομη κι αν μιλαμε για παιδια. δεν λεω οτι καποιος θα κατεληγε φυλακη, αλλα και μονο που ο γονιος θα αναγκαζοταν να παει στο τμημα να πραλαβει το παιδι του, θα ηταν γερο μαθημα για γονιο και παιδι. ειδικα για το παιδι, θα απαντουσε αμεσα και με σαφηνεια στην ερωτηση "σιγά, και τι θα μου κάνετε, δε με νοιάζει, εγώ και μπροστά σας τον χτυπάω".
Ε δε γίνεται ρε συ, αστυνομία στο δημοτικό για μερικές φάπες μεταξύ πιτσιρικιών; Θα σε πάρουν στο ψιλό κι οι ίδιοι οι αστυνομικοί και σιγά μην ασχοληθούν κιόλας. "Ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις, χρειάζεσαι αστυνομικούς γιατί δεν μπορείς να κάνεις καλά δεκάχρονα που παίζουν σφαλιάρες; Άλλαξε επάγγελμα!"
Juno έγραψε: 12 Απρ 2018, 17:22
Θα είχα κάνει μήνυση και θα άφηνα το προϊστάμενο να βελάζει.
Δεν του πέφτει λόγος αν κινηθείς δικαστικά ή όχι και μόνον έτσι καθαρίζεις το όνομά σου.
Παρόμοια περίπτωση και με την αδελφή μου μόνο που είχε και σκηνοθεσία. Η μαθήτρια χτύπησε το χέρι της στην μπασκέτα για να δείξει και σημάδι και έφερε και τους δύο γονείς της. Αλλά την είδαν άλλοι δάσκαλοι και έφεραν μπροστά και τα παιδιά που ήταν παρόντα στο σκηνικό, είπαν όλοι τι είχε γίνει και το θέμα έληξε με την μαθήτρια να λέει τα άλλα, καρφιά και ότι θα τους δείξει. Η αιτία ήταν ότι η αδελφή μου την ανάγκασε να ξεβαφτεί (τετάρτη δημοτικού!!!) αλλιώς δεν θα έκανε παρέλαση!!!
Τελικά τώρα που είναι γύρω στα 15-16 και φαίνεται τι έχει καταντήσει, την έχει πάρει όλη η γειτονιά, εγώ λέω στην αδελφή μου όταν ξαναέρθει από δω, να πάει στο μαγαζί του πατέρα της και να του πει "να την χαίρεστε" που απαιτούσε να ζητήσει η αδελφή μου συγνώμη από την κόρη του. Αλλά δεν θέλει να ασχοληθεί.
Αν είναι παρηγορητικό, με τέτοια συμπεριφορά και εμφάνιση, έχει μέλλον η ογκώδης μικρή, προβληματικό μέλλον.
Το περιστατικό έγινε το 2005. Το 2013 ήρθε στο σχολείο μας μία αγγλικών η οποία τα προηγούμενα τρία τέσσερα χρόνια δούλευε στο λύκειο όπου φοιτούσε και η μαθήτρια αυτή και απ' ότι μου είπε άφησε κι εκεί το στίγμα της με κάτι αποβολές που έφαγε.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ειναι δυνατον να απαγορευεται να χτυπησεις τους μαθητες σου για να επιβαλλεις την ταξη; Εμας που μας βαραγαν συνεχεια με τους χαρακες τι παθαμε; Του λες απλωσε τα χερια σου, του τις βρεχεις και τελος. Μετα αναρωτιομαστε γιατι εχει αυξηθει το μπουλιινγκ. Οσο οι δασκαλοι αφηνουν τα κακομαθημενα να κανουν ο,τι θελουν τοσο θα χειροτερευει η κατασταση.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Tα πιο άσχημα πράγματα που μου έχουν πει ήταν με σιωπή. Δεν το λέω ποιητικά/φιλοσοφικά. Κυριολεκτώ. Να σε κοιτάει κάποιος θυμωμένα/απογοητευμένα και μετά να φεύγει χωρίς να πει τίποτα. Με αφήνει να φαντάζομαι ότι σκέφτηκε τα χειρότερα. Και το χειρότερο ; Δεν σπατάλησε καν σάλιο για να μου τα πει.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2018, 23:49 Tα πιο άσχημα πράγματα που μου έχουν πει ήταν με σιωπή. Δεν το λέω ποιητικά/φιλοσοφικά. Κυριολεκτώ. Να σε κοιτάει κάποιος θυμωμένα/απογοητευμένα και μετά να φεύγει χωρίς να πει τίποτα. Με αφήνει να φαντάζομαι ότι σκέφτηκε τα χειρότερα. Και το χειρότερο ; Δεν σπατάλησε καν σάλιο για να μου τα πει.
:+1:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Είναι άσχημα λόγια γιατί μεταφράζονται σε "είσαι ηλίθια και θα βγάλεις και τη δουλειά μου"

"Αφού ξέρετε ότι δεν μπορεί να το κάνει, σώστε την κατάσταση".

"Πρέπει να δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε, ας κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και βοηθάμε και εμείς".

"Πρέπει να φεύγει νωρίτερα γιατί μένει στην άλλη άκρη" <-- εδώ αυτό που ακολούθησε είναι έπος, θα σας το διηγηθώ μια φορά.

Δημόσιο for ever γμτ τκρτμ!
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Otto Weininger έγραψε: 12 Απρ 2018, 23:49 Tα πιο άσχημα πράγματα που μου έχουν πει ήταν με σιωπή. Δεν το λέω ποιητικά/φιλοσοφικά. Κυριολεκτώ. Να σε κοιτάει κάποιος θυμωμένα/απογοητευμένα και μετά να φεύγει χωρίς να πει τίποτα. Με αφήνει να φαντάζομαι ότι σκέφτηκε τα χειρότερα. Και το χειρότερο ; Δεν σπατάλησε καν σάλιο για να μου τα πει.
αυτό είναι ψυχολογική επίθεση χειρότερη,από κάποια άποψη,απ'τή λεκτική.

Νταρνάκα αυτές οί καταστάσεις μέ τά κακομαθημένα στά δημοτικά προκαλούν εμετό.
προτιμώ νά μού κάνουν μπούλιγκ ντακλαράδες 18ρηδες σέ νυκτερινό ΕΠΑΛ,κάτι πού τό έχω υποστεί άλλωστε στό παρελθόν
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

σάν δάσκαλος εννοείται
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Νταρνάκας έγραψε: 12 Απρ 2018, 21:20
Ε δε γίνεται ρε συ, αστυνομία στο δημοτικό για μερικές φάπες μεταξύ πιτσιρικιών; Θα σε πάρουν στο ψιλό κι οι ίδιοι οι αστυνομικοί και σιγά μην ασχοληθούν κιόλας. "Ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις, χρειάζεσαι αστυνομικούς γιατί δεν μπορείς να κάνεις καλά δεκάχρονα που παίζουν σφαλιάρες; Άλλαξε επάγγελμα!"
φυσικα και δεν μπορεις να κανεις καλα (τετοιου ειδους) 10χρονα. εφοσον δεν εχεις το δικαιωμα να τα αγγιξεις, πως θα τα κανεις καλα;

δεν θα σε παρουν στο ψιλο. θα το κανεις ξεκαθαρο οτι δεν σκοπευεις να χωσεις φυλακη το 10χρονο για βιαιοπραγια, αλλα να ταρακουνησεις το γονιο. ειναι υποχρεωμενοι να ασχοληθουν, ειναι η δουλεια τους.

ειναι γενικως πολυ χρησιμη η αστυνομια, περισσοτερο απο οσο νομιζουμε, ειδικα στις μικρες ηλικιες που ακομη τη σεβονται και τη φοβουνται. κατ ελαχιστον μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σαν απειλη περισσοτερο στο γονιο. "δεν μπορω να αγγιξω το παιδι σας, αλλα αν ξαναχτυπησει αλλο ειμαι υποχρεωμενος απο το νομο να το αναφερω στην αστυνομια, στις αρχες. ειναι η δουλεια μου να το κανω"

επισης, θα μπορουσε να το κανει ο γονιος του χτυπημενου παιδιου (αν δεν ηταν κι αυτος κανα ζωο)

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ορέστης 35 έγραψε: 12 Απρ 2018, 23:28 Ειναι δυνατον να απαγορευεται να χτυπησεις τους μαθητες σου για να επιβαλλεις την ταξη; Εμας που μας βαραγαν συνεχεια με τους χαρακες τι παθαμε; Του λες απλωσε τα χερια σου, του τις βρεχεις και τελος. Μετα αναρωτιομαστε γιατι εχει αυξηθει το μπουλιινγκ. Οσο οι δασκαλοι αφηνουν τα κακομαθημενα να κανουν ο,τι θελουν τοσο θα χειροτερευει η κατασταση.
το ξερω οτι τρολλαρεις, αλλα θα απαντησω, δε μπορω.

ειναι δυνατον να απαγορευεται να χτυπησεις τους δασκαλους των παιδιων σου οταν (νομιζεις πως) δεν κανουν σωστα τη δουλεια τους; πας στο σχολειο, του ριχνεις πεντε μπουνιες, και τελος. :102:

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ορέστης 35 έγραψε: 12 Απρ 2018, 23:28 Ειναι δυνατον να απαγορευεται να χτυπησεις τους μαθητες σου για να επιβαλλεις την ταξη; Εμας που μας βαραγαν συνεχεια με τους χαρακες τι παθαμε;
Ι ρεστ μαϊ κέις γιορ όνερ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”