!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανοικτή θα είναι η "δομή προσφύγων" στον Έβρο
Ανοικτή θα είναι η "δομή προσφύγων" στον Έβρο
Aπό εδώ το κομμάτι:
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf ... a5-%ce%9c/
Άλλο ένα επίτευγμα της νουδού, θα στεγάζουν δυνητικά τούρκους πράκτορες, στα μετόπισθεν της ελληνικής άμυνας του Έβρου. Μπράβο σας.
Εδώ ολόκληρο το βίντεο:
https://www.defence-point.gr/news/evros ... s-quot-vid
Γαλάζιος σύριζα. Τα συμφέροντα των Γερμανούχτεν, των Πακιστανών, των Αμερικανών, και όλων των άλλων, πλην Ελλήνων, πάνω απ' όλα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Ανοικτή θα είναι η "δομή προσφύγων" στον Έβρο
Και ενώ έχουν αποκαλυφθεί τα αίσχη τους, ο Χλαπάτσας της νουδού εξακολουθεί να μιλάει για "κλειστή δομή":
https://www.evros24.gr/mitarakis-sta-pa ... i-domi-st/
https://www.evros24.gr/mitarakis-sta-pa ... i-domi-st/
Μηταράκης στα Παραπολιτικά 90,1: Η δομή στον Έβρο γίνεται για καταγραφή μεταναστών που στη συνέχεια θα μεταφέρονται
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Η ζημιά στην ευρύτερη περιοχή έγινε και γίνεται απ το προξενείο και ταυτόχρονα απ τις ανοχές ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων προς το πρώτο.
- Aprilianos
Το μπολιασμα συνεχίζεται κανονικα... Η Ελλάδα χρειάζεται Όρμπαν όχι Κούλη
ΑΚΡΙΒΩΣ. Με τόσες προκλήσεις, έχουμε πολλές δικαιολογίες να το κλείσουμε.taliban έγραψε: 30 Ιαν 2021, 19:55 Η ζημιά στην ευρύτερη περιοχή έγινε και γίνεται απ το προξενείο και ταυτόχρονα απ τις ανοχές ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων προς το πρώτο.
Ακόμα θα μπορούσαμε άτυπα να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην οικονομία τους, δίνοντας λιγώτερες άδειες διέλευσης για τα τουρκικά φορτηγά (νταλίκες), με πρόφαση τον ιό, καθώς και δημιουργώντας, μέσω της Τροχαίας μας, χίλια δυο προβλήματα σ' αυτές που περνάνε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η δομή πανω στο ποταμι είναι τρομερά επικίνδυνη. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ηλίθιος(;) το σκέφτηκε και με ποια λογική (;!;).
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Aprilianos
Ο Μητσοτακης, αυτός αποφασίζει ως πρωθυπουργόςτεν τεν έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:11 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ηλίθιος(;) το σκέφτηκε και με ποια λογική (;!;).
Καλά ο Μητσοτάκης θα έδωσε το οκ.Aprilianos έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:12Ο Μητσοτακης, αυτός αποφασίζει ως πρωθυπουργόςτεν τεν έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:11 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ηλίθιος(;) το σκέφτηκε και με ποια λογική (;!;).
Θέλω να μάθω ποιος το σκέφτηκε και γιατί διάλεξε τον Έβρο.
Έπεσε στο τραπέζι η ανάγκη για μια ακόμα δομή και είπαν δεν την κάνουμε στο ποτάμι, δεν νομίζω ν α ενοχλούν μερικές χιλιάδες μουσουλμάνων στον Έβρο.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Aprilianos
κανένας απο το ΕΛΙΑΜΕΠ;;τεν τεν έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:17Καλά ο Μητσοτάκης θα έδωσε το οκ.Aprilianos έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:12Ο Μητσοτακης, αυτός αποφασίζει ως πρωθυπουργόςτεν τεν έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:11 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ηλίθιος(;) το σκέφτηκε και με ποια λογική (;!;).
Έπεσε στο τραπέζι η ανάγκη για μια ακόμα δομή και είπαν δεν την κάνουμε στο ποτάμι, δεν νομίζω ν α ενοχλούν μερικές χιλιάδες μουσουλμάνων στον Έβρο.
Λογικά αυτός ο κρετίνος, ο Μυτεράκης. Και μόνο τη φάτσα του να κοιτάξει κανείς, καταλαβαίνει για τί βλάκα πρόκειται.τεν τεν έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:17Καλά ο Μητσοτάκης θα έδωσε το οκ.Aprilianos έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:12Ο Μητσοτακης, αυτός αποφασίζει ως πρωθυπουργόςτεν τεν έγραψε: 30 Ιαν 2021, 20:11 Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος ηλίθιος(;) το σκέφτηκε και με ποια λογική (;!;).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση