Nandros έγραψε: 30 Ιαν 2021, 21:52
Κι εγώ (4) ψηφοφόρος είμαι. Απλά μου αρέσει να (5) γαμώ τη Δεξιά. Θεωρώ οτι είναι η κατάρα του ελληνικού Έθνους, και οτι αν δεν υπήρχε, και στη θέση της υπήρχε ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ Κίνημα, αρκετά ισχυρό για να κυβερνήσει, αυτό θα έσωζε την Ελλάδα.
Θέλω η Ελλάδα να γίνει το Ισραήλ της χερσονήσου του Αίμου. Και με Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφαιρεί απ' το γραφείο της τα όπλα με τα οποία απελευθερώθηκε το Έθνος, δεν πρόκειται να συμβεί αυτό. (6) Εσύ δεν έχεις πρόβλημα απ' ο,τι φαίνεται, σ' αρέσει που γεμίζουμε λάθρο, σ' αρέσει που αλλάζει συνέχεια προς το χειρότερο η ελληνική κοινωνία, οπότε συνέχισε να στηρίζεις τον τύπο που έβαλε αυτήν την Πρόεδρο σ' αυτή τη θέση. Κάτσε εκεί να πολεμάς το (7) νατιβισμό.
(1) δεν μου απαντάς! Και τί να απαντήσεις, παπαριά θα είναι!
(2) Μα είσαι και τα δύο και φαίνεται εδώ μέσα.
Νέο Σύμφωνο Μολότωφ-Ρίμπεντροπ στο phorum!
(3) μια χαρά είναι τα μυαλά μου. Δεν υποστηρίζω με λύσσα νεοΝΑΖΙάρες, όπως μερικοί-μερικοί, ονόματα δεν λέμε!
(4) Κομματόσκυλο των μπουζουριασμένων είσαι, το ξέρουν οι πάντες και μην κρύβεσαι.
(5) Πρόσεξε μην στραβοψωλιάσεις από τις πολλές ονειρώξεις!
(6) Την λάσπη σου αλλού, φαν των νεοΝΑΖΙάρηδων. Δεν κολλάει απάνω μου.
(7) Άντε μάθε τί σημμαινει νατιβισμός αμόρφωτε!
.
[/quote]
1. Δικό μου θέμα είναι αν θα συμφωνήσω ή θα διαφωνήσω με άλλους. Την άδεια των Δεξιών θα ζητήσω? Αν θέλει κανένας ας έρθει να μου ζητήσει το λόγο. Θα το συζητήσουμε χαλαρά.
2. Είπαμε, ρίχνω τρομπόνια στη Δεξιά. Και άλλοι ρίχνουν, δεν είπα οτι μόνο εγώ το κάνω. Αμ, θα την ξηλώσουμε τη βρωμερή νουδούλα, πού θα μας πάει?
3. Οχι, υποστηρίζεις με λύσσα τη νουδού, αλλά δεν είσαι νεοδημοκρατικό πάρτυ ντόγκ.
4. Ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι για την αρίδα μου.
5. Δεν είναι λάσπη, αυτό στηρίζεις στηρίζοντας νουδούλα.
6.
«Νατιβισμός είναι η ιδεολογία που υποστηρίζει ότι τα κράτη θα έπρεπε να κατοικούνται αποκλειστικά από μέλη της αυτόχθονης ομάδας («του έθνους») και ότι τα μη αυτόχθονα στοιχεία (πρόσωπα και ιδέες) απειλούν θεμελιωδώς την ομοιογένεια του έθνους-κράτους»
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BD%C ... F%8C%CF%82
Θα πολεμήσω τον νατιβισμό=> θα εργαστώ για να γίνει η Ελλάδα πολυπολιτισμικό κράτος, ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, προφανώς, αφού κυρίως τέτοιοι μας έρχονται εδώ από τη "φίλη" Τουρκία. Εσύ μάθε, καλύτερα, τί πρεσβεύει το κόμμα που στηρίζεις με μανία.
Και το "σημαίνει" γράφεται μ' ένα "μ".
Ήθελα να 'ξερα ρε, τί σου έφταιξε ο Παπαδόπουλος. Πραγματικά.