!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεγονότα που άλλαξαν τον τροπο που βλέπετε τον κόσμο
- wooded glade
- Dwarven Blacksmith
Re: Γεγονότα που άλλαξαν τον τροπο που βλέπετε τον κόσμο
Τα ίδια με σένα έλεγα τα πρώτα χρόνια. Αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι οι "εργαλειοθήκες" που μας πάσαραν οι φιλελεύθεροι απ' τους οποίους μαθαίναμε, δεν είχαν τίποτα φοβερά χρήσιμο.Zelda έγραψε: 30 Ιαν 2021, 17:51Μια ερωτηση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιαν 2021, 17:00 Η παραλίγο χρεωκοπία της Ελλάδας μου έμαθε ότι δεν γίνεται ανάπτυξη με δανεικά.
Τα μνημόνια μου έμαθαν ότι ούτε με φιλελε μαλακιουλες γίνεται ανάπτυξη.
Ο Τραμπ μου έμαθε ότι η φιλελευθερη δημοκρατία δεν είναι ανίκητη.
Η κορωνοκριση μου έμαθε ότι κάθε 10 χρόνια θα συμβαίνει μια οικονομική κρίση στη Δύση, ανεξαρτήτως λόγου, και κάθε φορά όλο και λιγότερα θα επιδιορθωνονται στα ενδιάμεσα διαλείμματα. Αλλά και ότι χώρες που οδηγούνται από την επιστήμη σε κάθε δυσκολία θα βγαίνουν μπροστά από χώρες που οδηγούνται από οικονομολόγους.
Πως ακριβως εννοεις τη συνδεση αναμεσα σε φιλελευθερισμο και μνημονια, αν μιλαμε για οικονομια;
Διοτι ενα πακετο διασωσης απο χρεωκοπια, οπως τα μνημονια, ειναι εξ'ορισμου και αναγκαστικα αντι-φιλελευθερο
Δε νομιζω οτι συμβαδιζει ο κρατικος παρεμβατισμος παντου και η κατακορυφη αυξηση της φορολογιας με τον φιλελευθερισμο.
Τωρα για τα υπολοιπα, η Ελλαδα παραμενει ακομα και σημερα μια χωρα με μια απο τις χειροτερες επιδοσεις στην οικονομικη ελευθερια στην Ευρωπη γενικά (οχι απλα στην ΕΕ)
- John Brown Gun Club
Οι ανθρωποι που συναντησα και μοιραστηκα τη ζωη μου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Γενιά της Αγαμίας
-
- Casper -
Η κατάθλιψη και θέματα υγείας δικών μου ανθρώπων. Αυτά με άλλαξαν. Προς το καλύτερο. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω αλλά νομίζω καταλαβαίνετε. Ταρακουνήματα, ωρίμανση, να ασχολούμαι περισσότερο με πράγματα που έχουν πραγματικά αξία, να μην επηρεάζομαι συνεχώς - να τα βάφω μαύρα με το παραμικρό - να πέφτω και να νιώθω τόσο έντονα και συχνά συναισθήματα παραίτησης και απελπισίας. Να μην με κυριεύουν, να ελέγχω πολύ πιο εύκολα τα συναισθήματά μου.
Για πολιτικά συζητάτε βέβαια εσείς εδώ αλλά έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ τον τίτλο. Και είπα ξέρεις έτσι λίγο να προσπαθήσω να γράψω κανα ποστ στο πακυ χωρίς να βρίζω...
Για πολιτικά συζητάτε βέβαια εσείς εδώ αλλά έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ τον τίτλο. Και είπα ξέρεις έτσι λίγο να προσπαθήσω να γράψω κανα ποστ στο πακυ χωρίς να βρίζω...
-
Γενιά της Αγαμίας
πρώτα συγνώμη
-
- Casper -
Την υποκριτική συγγνώμη τι να την κάνεις;
Το εννοούσα
Πιο καταπιεστικό και υποκριτικό είναι να βράζεις μέσα σου και να το κρατάς για να δείξεις ψεύτικη εικόνα σε άλλους.
-
Γενιά της Αγαμίας
- John Brown Gun Club
Touche. Ακριβως ετσι ειμαι απο το καλοκαιρι και με τα ιδια μαλλια μουσια, μονο που αντι για τη μπαλα τοτεμ εχω το βαιμπερ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Η μετανάστευση από την εσσδ στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Ήπια νωρίς από το πικρό ποτήρι της αλήθειας που σχετίζεται με τον κόσμο και την ζωή.
Υπόθεση Σορίν Ματέι, Ίμια, Βομβαρδισμοί Γιουγκοσλαβίας, Υπόθεση Οτσαλάν, τα ου των γελοίων στο ΟΑΚΑ εις βάρος της Σερβίας στον τελικό με τη Λιθουανία, Παπαντωνίου ("για το σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι") και βέβαια τα 5 δευτερόλεπτα που σφυριχτηκαν στον Σάβιτς.
Είμαι διαρκώς σε κίνηση, κάθε στιγμή που περνά είναι μία αποκάλυψη για μένα. Είμαι απ' αυτούς που έχουν πιάσει τη ζωή απ' τα μαλλιά.
μακρυά απο κουκυά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση