!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι εχετε τοσο προβλημα με τα εγκληματα των ξενων?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Obi Wan Iakobi
Re: Γιατι εχετε τοσο προβλημα με τα εγκληματα των ξενων?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Μ´αυτο γελασα κ γω!Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιαν 2021, 13:35Δευτερη φορα κοουταρεις το ιδιοstavmanr έγραψε: 30 Ιαν 2021, 13:27
Αυτή είναι η εμμονή του.
Γενικά, έχω καμία 10ριά γιουσουφάκια που χοροπηδάνε γύρω μου σχεδόν σε κάθε ποστ. Έχει την πλάκα του.
Ο Χελετζές, ας πούμε, ξεβρακώθηκε στο νήμα με τις μάσκες, ως μαχητής κατά της μάσκας και θέλει να βγάλει τα απωθημένα του εκεί που βρήκε κατάλληλο στρωμένο έδαφος από τα υπόλοιπα γιουσουφάκια.Λεει μπουρδες ο πρωκτοκαλλιτεχνης που διαβασε μονο τα τελευταια ποστ τις λες κι εσυ?ποσες σελιδες συζηταγαμε για το θεμα?
Φιλαρακο δεν ξεβρακωσες κανεναν.Απλα σε γλεντανε ολοι και ειναι φυσικο.Εσυ δεν το καταλαβαινεις και νομιζεις οτι κανεις κατι.Οταν η συζητηση φτανει σε ενα σημειο που απαιτουνται απλες απαντησεις και εσυ υπεκφευγεις απλα ξεφτιλιζεσαι.
Οσο για το εαν διαβασα ή οχι δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα..
Δειξε μου ενα σοβαρο επιχειρημα,ειδικα δικο σου.
Βασικα γιατι ασχολουμαι μαζι σου;
Τι να πω ρε συ...ο τυπος ταχει καψει!stavmanr έγραψε: 30 Ιαν 2021, 13:27Αυτή είναι η εμμονή του.Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:05Ενω οι εξυπνοι θα πρεπει οπωσδηποτε να συμφωνουν με εσενα που λες ανοησιες ετσι;Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:01
Κανας κλωνος του θα ειναι,οσο βλαξ και να ειναι καποιος αποκλειεται να υπερασπιζοταν τον μπαρουφα.
Ουτε ενα σοβαρο επιχειρημα δεν εχω διαβασει ,ειδικα απο εσενα. Το μόνο που λες διαρκως ειναι οτι ο σταβ «δεν απανταει» ,ο σταβ «ειναι κοτα» και λοιπες μπουρδες.
Γενικά, έχω καμία 10ριά γιουσουφάκια που χοροπηδάνε γύρω μου σχεδόν σε κάθε ποστ. Έχει την πλάκα του.
Ο Χελετζές, ας πούμε, ξεβρακώθηκε στο νήμα με τις μάσκες, ως μαχητής κατά της μάσκας και θέλει να βγάλει τα απωθημένα του εκεί που βρήκε κατάλληλο στρωμένο έδαφος από τα υπόλοιπα γιουσουφάκια.
- Obi Wan Iakobi
Μεχρι να θεσω την ερωτηση στην οποια δεν απαντησε ποτε ολο με επιχειρηματα μιλαγα,σελιδες επι σελιδων.Παρε τη συζητηση απο την αρχη και θα το δεις.Pedro έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:15
Οσο για το εαν διαβασα ή οχι δεν μπορω να καταλαβω πως εβγαλες τετοιο συμπερασμα..
Γιατι σε τρωει ο ποπουδακος σου ισως?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Ο σταβ σιγουρα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Κοιτα,δεν τον παρακολουθω καιρο,μπορει και να ισχυει,υπο μιαν εννοια ,λιγο -πολυ ολοι ταχουμε καψει. Ωστοσο,εσυ ενδεχομενως εχεις παρα ψηθει!
Εξακολουθω να επιμενω και σου λεω οτι μοναχα μπουρδες ελεγες!Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:20Μεχρι να θεσω την ερωτηση στην οποια δεν απαντησε ποτε ολο με επιχειρηματα μιλαγα,σελιδες επι σελιδων.Παρε τη συζητηση απο την αρχη και θα το δεις.Pedro έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:15
Γιατι σε τρωει ο ποπουδακος σου ισως?![]()
- Obi Wan Iakobi
Απο οτι λενε και οι αλλοι ισχυει.Εγω μια χαρα ειμαι.Pedro έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:23
Κοιτα,δεν τον παρακολουθω καιρο,μπορει και να ισχυει,υπο μιαν εννοια ,λιγο -πολυ ολοι ταχουμε καψει. Ωστοσο,εσυ ενδεχομενως εχεις παρα ψηθει!
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Αφου ρε δημητρακη δεν τα διαβασες γιατι μπαρουφολογεις?
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τα διαβασα ρε σακη! Τι μας τα πρηζεις!
Στα εχει «σκασει» ασχημα η καραντινα ετσι;
- Obi Wan Iakobi
Ε τοτε πες τι ελεγα λαθος ρε καλλιτεχνη!Pedro έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:28
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δεν ειπες τιποτα σωστο. Παρατα με σακη.Obi Wan Iakobi έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:29Ε τοτε πες τι ελεγα λαθος ρε καλλιτεχνη!Pedro έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:28
Δεν μου κανει καμμια ιδιαιτερη εκπληξη η ταυτιση σου με τον Στραβομανουρα.Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:07Για ενα πραγμα παραδεχομαι τον «στραβομανουρα» ,που εχει τοση «γαϊδουρισια» υπομονη καθως δεν εξηγειται διαφορετικα που καθεται και σας ουρει οντας ψυχραιμος.
Ο ενας ειναι ουρολαγνος και ο αλλος σαδομαζοχιστης που του αρεσει να εκνευριζει τον συνομιλητη του,αλλα πρωτιστως να τον
εξευτελιζουν διαρκως.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Obi Wan Iakobi
Ουτε να γραφεις ξερεις ουτε να διαβαζεις.
Συνεχισε να πρωκτοδημιουργεις.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Σας ουρω ολους ρε ρατσιστες!Thor έγραψε: 30 Ιαν 2021, 15:33Δεν μου κανει καμμια ιδιαιτερη εκπληξη η ταυτιση σου με τον Στραβομανουρα.Pedro έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:07Για ενα πραγμα παραδεχομαι τον «στραβομανουρα» ,που εχει τοση «γαϊδουρισια» υπομονη καθως δεν εξηγειται διαφορετικα που καθεται και σας ουρει οντας ψυχραιμος.Thor έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:00
Δεν ακουγεσαι καλα απο κει που εισαι,μαλλον τραβηξε το καζανακι ο Στραβομανουρας.
Ο ενας ειναι ουρολαγνος και ο αλλος σαδομαζοχιστης που του αρεσει να εκνευριζει τον συνομιλητη του,αλλα πρωτιστως να τον
εξευτελιζουν διαρκως.
Υγ. Το αστειο ειναι οτι καταλαβενετε σε ποιους αναφερομαι....χοοχχο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος