!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Η ζωή μας απόκτησε περισσότερο ενδιαφέρον απο τότε που ξεκίνησε αυτό.
Θα πρέπει να καθιερωθεί ο τίτλος «αδικοπηδημένη του μήνα»
Θα πρέπει να καθιερωθεί ο τίτλος «αδικοπηδημένη του μήνα»
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση
Beria go to your happy place
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Άντζελα Μπρούσκου : «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης»

https://sputniknews.gr/ellada/202101299 ... kopoiisis/
Η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου μας περιγράφει το χρονικό της σεξουαλικής παρενόχλησης και του bullying που έχει υποστεί ως σπουδάστρια δραματικής σχολής και ηθοποιός, καθώς και τις έμφυλες διακρίσεις που έχει υποστεί ως σκηνοθέτιδα.
«Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Είναι καθεστώς! Και γίνεται χαμός γενικώς και σήμερα από αυτά που μου μεταφέρουν οι μαθητές μου. Είναι άγρια η κατάσταση» μας αποκαλύπτει η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου, στον απόηχο των αποκαλύψεων των Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά, για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος τους, από τον πρωταγωνιστή και θιασάρχη Κώστα Σπυρόπουλο.

Στον σεξισμό και την πατριαρχεία που επικρατούν στην Ελλάδα ανιχνεύει και τη ρίζα του κακού για τα προβλήματα που έζησε από πρώτο χέρι κι η ίδια.
«Έπρεπε πολύ απλά να ενδώσω σε κάποιες περιστάσεις σε πολύ γνωστούς κι επώνυμους σκηνοθέτες και σκηνογράφους, κάτι το οποίο δεν έκανα. Και μου κλείσανε πόρτες. Μου το είχε πει επώνυμος και καταξιωμένος σκηνογράφος του θεάτρου, που με υποδέχτηκε φορώντας ρόμπα, έτοιμος για σεξ, κι εγώ του αρνήθηκα, ότι δεν θα έχω μέλλον στον χώρο. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, και βρίσκεις δουλειές και μπαίνεις σε χώρους, είσαι μέσα στο παιχνίδι αν ενδώσεις. Διαφορετικά, βγαίνεις από το παιχνίδι. Είσαι η δύσκολη, είσαι η περίεργη, είσαι η ιδιότροπη, είσαι η υστερική και είσαι και ατάλαντη. Αποδομείσαι πλήρως ως προσωπικότητα, αν δεν "καθίσεις". Κι επειδή αξιοκρατία δεν υπάρχει στο θέατρο κι όλοι είναι εξαιρετικά ευάλωτοι στην κριτική, μπορεί ο άλλος να σε πείσει ότι δεν αξίζεις τίποτα! Και νομίζω εκεί παίζεται το παιχνίδι» προσθέτει η κα Μπρούσκου, η οποία έχει ασχοληθεί ως δασκάλα, ηθοποιός και σκηνοθέτιδα με την έρευνα στην αρχαία τραγωδία και μαζί με την Παρθενόπη Μπουζούρη έχει ιδρύσει το «Θέατρο Δωματίου» και το ομώνυμο Studio υποκριτικής.

Η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου μας περιγράφει το χρονικό της σεξουαλικής παρενόχλησης και του bullying που έχει υποστεί ως σπουδάστρια δραματικής σχολής και ηθοποιός, καθώς και τις έμφυλες διακρίσεις που έχει υποστεί ως σκηνοθέτιδα.
«Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Είναι καθεστώς! Και γίνεται χαμός γενικώς και σήμερα από αυτά που μου μεταφέρουν οι μαθητές μου. Είναι άγρια η κατάσταση» μας αποκαλύπτει η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου, στον απόηχο των αποκαλύψεων των Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά, για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος τους, από τον πρωταγωνιστή και θιασάρχη Κώστα Σπυρόπουλο.

Στον σεξισμό και την πατριαρχεία που επικρατούν στην Ελλάδα ανιχνεύει και τη ρίζα του κακού για τα προβλήματα που έζησε από πρώτο χέρι κι η ίδια.
«Έπρεπε πολύ απλά να ενδώσω σε κάποιες περιστάσεις σε πολύ γνωστούς κι επώνυμους σκηνοθέτες και σκηνογράφους, κάτι το οποίο δεν έκανα. Και μου κλείσανε πόρτες. Μου το είχε πει επώνυμος και καταξιωμένος σκηνογράφος του θεάτρου, που με υποδέχτηκε φορώντας ρόμπα, έτοιμος για σεξ, κι εγώ του αρνήθηκα, ότι δεν θα έχω μέλλον στον χώρο. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, και βρίσκεις δουλειές και μπαίνεις σε χώρους, είσαι μέσα στο παιχνίδι αν ενδώσεις. Διαφορετικά, βγαίνεις από το παιχνίδι. Είσαι η δύσκολη, είσαι η περίεργη, είσαι η ιδιότροπη, είσαι η υστερική και είσαι και ατάλαντη. Αποδομείσαι πλήρως ως προσωπικότητα, αν δεν "καθίσεις". Κι επειδή αξιοκρατία δεν υπάρχει στο θέατρο κι όλοι είναι εξαιρετικά ευάλωτοι στην κριτική, μπορεί ο άλλος να σε πείσει ότι δεν αξίζεις τίποτα! Και νομίζω εκεί παίζεται το παιχνίδι» προσθέτει η κα Μπρούσκου, η οποία έχει ασχοληθεί ως δασκάλα, ηθοποιός και σκηνοθέτιδα με την έρευνα στην αρχαία τραγωδία και μαζί με την Παρθενόπη Μπουζούρη έχει ιδρύσει το «Θέατρο Δωματίου» και το ομώνυμο Studio υποκριτικής.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μπαραζ κακοποιησεων απο παντου . κ άλλος καταγγέλλων

Spoiler

Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:39Αυτός είναι ο σκοπός τους. Φοβικά αρσενικά, και μυγιάγγιχτα, νευρωτικά θηλυκά.bluerose έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:29 Γιατί; Δε συμβαίνει και αυτό;
Θα φοβόμαστε να πουμε ευχαριστώ στο μαναβη
Η να μας πει
Για τους λευκούς και τους χριστιανούς, φυσικά.
Στη Σουηδία που γίνονται βιασμοί και μάλιστα μέχρι θανάτου, όλα οκ.
Oι Ίλοϊ και οι Μόρλοκ...
Φυσικά και κάποιες καταγγελίες έχουν βάση, αλλά πώς αποδεικνύονται? Και πώς μπορεί κάποιος να προστατευθεί από ψευδείς καταγγελίες?
Ευχουχισμος και ταπεινωση του λευκου αντρα.
Ποσο μικροψωληδες αραγε ειναι οσοι τα προετοιμασαν;
.
Ε, αν ονομάζει ο άλλος την εταιρία του μικρή και απαλή, από κάπου εμπνέεται..Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2021, 20:57Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:39Αυτός είναι ο σκοπός τους. Φοβικά αρσενικά, και μυγιάγγιχτα, νευρωτικά θηλυκά.bluerose έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:29 Γιατί; Δε συμβαίνει και αυτό;
Θα φοβόμαστε να πουμε ευχαριστώ στο μαναβη
Η να μας πει
Oι Ίλοϊ και οι Μόρλοκ...
Φυσικά και κάποιες καταγγελίες έχουν βάση, αλλά πώς αποδεικνύονται? Και πώς μπορεί κάποιος να προστατευθεί από ψευδείς καταγγελίες?
![]()
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Υδράργυρος
Τα υπονοουνενα που αφηνεις θα με κανουν να ξερασωgeorgebi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 20:48 Άντζελα Μπρούσκου : «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης»
![]()
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Έτσι. ΠΑΝΤΑ με τη σωστή πλευρά. Και καθόλου ρατσιστής.Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2021, 20:57 Ευχουχισμος και ταπεινωση του λευκου αντρα.
.
Υπερασπίσου τώρα και το βιαστή της 11χρονής απέναντι σε "όσους το προετοίμασαν". Θα γίνεις και κουμπάρος στο γάμο;
Αυτοί θα έχουν χοντρό θέμα, πως θα μπουν στην αγορά των robot sex dolls όταν θα γίνουν εντελώς mainstream; ε;Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2021, 21:08Ε, αν ονομάζει ο άλλος την εταιρία του μικρή και απαλή, από κάπου εμπνέεται..Αρίστος έγραψε: 29 Ιαν 2021, 20:57Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2021, 12:39
Αυτός είναι ο σκοπός τους. Φοβικά αρσενικά, και μυγιάγγιχτα, νευρωτικά θηλυκά.
Oι Ίλοϊ και οι Μόρλοκ...
![]()
.![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
νύχτα έγραψε: 29 Ιαν 2021, 13:46ΣΚΑΣΕΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 13:44 Σεξουαλική παρενοχληση θεωρείται ως αδίκημα μόνον σε εργασιακό χώρο από άτομο το οποίο εκβιάζει ερωτικά από θέση ισχύος στην ιεραρχία (με απειλές για απόλυση κλπ )
Εάν δεν υπάρχει αυτός ο παράγοντας ΔΕΝ μιλάμε για σεξουαλική παρενοχληση

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 13:50Μόλις κατήγγειλα το ποστ σουνύχτα έγραψε: 29 Ιαν 2021, 13:46ΣΚΑΣΕΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 29 Ιαν 2021, 13:44 Σεξουαλική παρενοχληση θεωρείται ως αδίκημα μόνον σε εργασιακό χώρο από άτομο το οποίο εκβιάζει ερωτικά από θέση ισχύος στην ιεραρχία (με απειλές για απόλυση κλπ )
Εάν δεν υπάρχει αυτός ο παράγοντας ΔΕΝ μιλάμε για σεξουαλική παρενοχληση

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-