!!! DEVELOPMENT MODE !!!

28 Ιανουαρίου 2008: Κοίμηση Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
Άβαταρ μέλους
Kauldron

28 Ιανουαρίου 2008: Κοίμηση Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Πώς θα ήταν η Ελλάδα αν ζούσε ακόμα?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: 28 Ιανουαρίου 2008: Κοίμηση Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Kauldron έγραψε: 29 Ιαν 2021, 00:54 Πώς θα ήταν η Ελλάδα αν ζούσε ακόμα?
Γίνεται να μιλάμε με υποθέσεις; Ένας άνθρωπος όσο ζει εξελίσσεται, και εξελίσσει τον Κόσμο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για υποθέσεις. Αν ο Χίτλερ πέθαινε το 1934, από καρδιά, δεν θα λέγαμε, ότι αν ζούσε, ίσως ο Κόσμος να ήταν καλύτερος; Όχι εγώ, αλλά πολλοί, ίσως.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Η ίδια θα ήταν. Δεν είχε τίποτα supernatural ιδιότητες ο αρχιεπίσκοπος για να αλλάξει τα δεδομένα. Ίσως ξέραμε 5-6 ανέκδοτα παραπάνω βέβαια.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Ο Χριστόδουλος έκανε δηλώσεις εναντίον των αβγών.
Μπέστεστε στο site της holy see μας και θα τις δείτε, είναι ακόμα ανηρτημένες - period.

Στο θέμα των ταυτοτήτων είχε δίκιο βέβαια, διότι σε όλα τα πάνελ που είχαν γίνει στην τηλεόραση το 90% όσων ήταν κατά των ταυτοτήτων ήταν κουμούνια και το υπόλοιπο 10% ήταν ειδωλολάτρες. Αλλά την πάτησε λόγω Βοϊτίλα. Ο Βοϊτίλα ήταν που το ξεκίνησε με την επιστολή του κατά της "αποχριστιανοποίησης της Ευρώπης". Ο Χριστόδουλος είπε "άσε ρε που ο Βοϊτίλα είναι μεγαλύτερος ποιμένας από εμένα" και άρχισε τους φιλιππικούς κατά του Σημίτη. Αλλά οι καθολικοί κάνανε πίσω, σβήσανε και την επιστολή από το site τους και ο Χριστόδουλος έμεινε μόνος του !
Δεν ξέρω τι λένε οι καθολικοί σήμερα με τα αυτοκίνητα-βόμβες των τζιχαντιστών.
Ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο εκείνης της εποχής ήταν το 1997. Ήμουνα σε ένα πρακτορείο ιπποδρόμου που δίπλα είναι μία εκκλησία και θα ερχόταν ο Χριστόδουλος. Η πρακτόρισσα φανατική μιλφ πασοκατζού, κάθε δέκα λεπτά έβγαινε από το πρακτορείο να κόψει κίνηση και όταν γύρναγε μας έλεγε "απέτυχε το εκκλησίασμα". Μετά τις ιπποδρομίες πήγα κι εγώ και δεν απέτυχε βέβαια. Ήταν γεμάτη η εκκλησία και με ευλόγησε ο μακαριστός.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιστορία”