Δεν θα είχε τελειώσει τίποτα, γαυγίζει, ενώ ξέρει πως του την είχαν στημένη. Θέλει να δει πόσο το κανάλι είναι καβλωμένο με την ιστορία, κι εμμέσως κάνει τον κάργα, μπας και μαζευτεί η μικρή μπουμπού από φόβο, αλλά άμα σε βάλουν στο σακί, θα σε παν για πούλημα στο παζάρι. Το ξέρει αυτό ο Τζώρτζης.Niki έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:11
Δείτε το βίντεο και δώστε προσοχή στο 12 λεπτό και μετά.
Ο Τύπος είναι αχρείος.
Μέσα του σκέφτεται θα την έπαιρνα τηλέφωνο και θα την μάζευα.
Έξω του το λέει με μασημένα λόγια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κιμούλης - μπούλινκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κιμούλης - μπούλινκ
Ordem e Progresso.
Παντως, αυτα που λεει στο βιντεο ο Κιμουλης ακουγονται ολα λογικα. (ασχετα με το ποσο αντιπαθητικος τυπος ειναι)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:20 Ρε σεις, να ξέρετε, αν τρως bulling από τον εργοδότη, κανείς δεν θα μιλήσει. Αν δεν μιλήσεις εσύ για σένα, κανείς δεν θα πέσει στη φωτιά να σε πιάσει. Δεν είναι μαλάκες, στ΄αρχίδια τους όλα. Αυτό που θα κάνεις είναι να του μιλήσεις ιδιαίτερα, μετά δημόσια, και μετά να τον καλέσει ο δικηγόρος σου. Να ενημερώσεις το Σωματείο πως προβαίνεις σε αγωγές κλπ, γενικώς να τα κάνεις μπουρδέλο, κι ας μην ξαναβρείς δουλειά στο Θεάτρο. Σιγά την απώλεια. Ίσα-ίσα, χάρη θα σου κάνουν, μετά από έναν χρόνο στην αληθινή Εργασία, με κανονικούς ανθρώπους, θα κοιτάς τους θεατρίνους και θα γελάς.
Εγώ τους το λέω πάντα, κάνω Τέχνη από ανάγκη, για να βγάζω τα προς το ζην και να κάνω το χόμπι μου που είναι σιδεράς.Papa John έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:34Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:20 Ρε σεις, να ξέρετε, αν τρως bulling από τον εργοδότη, κανείς δεν θα μιλήσει. Αν δεν μιλήσεις εσύ για σένα, κανείς δεν θα πέσει στη φωτιά να σε πιάσει. Δεν είναι μαλάκες, στ΄αρχίδια τους όλα. Αυτό που θα κάνεις είναι να του μιλήσεις ιδιαίτερα, μετά δημόσια, και μετά να τον καλέσει ο δικηγόρος σου. Να ενημερώσεις το Σωματείο πως προβαίνεις σε αγωγές κλπ, γενικώς να τα κάνεις μπουρδέλο, κι ας μην ξαναβρείς δουλειά στο Θεάτρο. Σιγά την απώλεια. Ίσα-ίσα, χάρη θα σου κάνουν, μετά από έναν χρόνο στην αληθινή Εργασία, με κανονικούς ανθρώπους, θα κοιτάς τους θεατρίνους και θα γελάς.![]()
Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς να κάνεις Τέχνη, μάλλον είσαι βλάκας, πάνε σπίτι σου και παίξε μαντολίνο, κάλεσε και δύο φίλους με όργανα και ρακές, και παίξτε ως το πρωί, ηχογράφησέ το και για το Tube κι έκανες Τέχνη, και την άλλη μέρα πήγαινε να φυτέψεις πατζάρια. Κύριος.
Ordem e Progresso.
δεν καταδεχομεθα κυριε να ασχοληθουμε με παρακατιανες ποταπες εργασιεςCavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:37Εγώ τους το λέω πάντα, κάνω Τέχνη από ανάγκη, για να βγάζω τα προς το ζην και να κάνω το χόμπι μου που είναι σιδεράς.Papa John έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:34Cavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:20 Ρε σεις, να ξέρετε, αν τρως bulling από τον εργοδότη, κανείς δεν θα μιλήσει. Αν δεν μιλήσεις εσύ για σένα, κανείς δεν θα πέσει στη φωτιά να σε πιάσει. Δεν είναι μαλάκες, στ΄αρχίδια τους όλα. Αυτό που θα κάνεις είναι να του μιλήσεις ιδιαίτερα, μετά δημόσια, και μετά να τον καλέσει ο δικηγόρος σου. Να ενημερώσεις το Σωματείο πως προβαίνεις σε αγωγές κλπ, γενικώς να τα κάνεις μπουρδέλο, κι ας μην ξαναβρείς δουλειά στο Θεάτρο. Σιγά την απώλεια. Ίσα-ίσα, χάρη θα σου κάνουν, μετά από έναν χρόνο στην αληθινή Εργασία, με κανονικούς ανθρώπους, θα κοιτάς τους θεατρίνους και θα γελάς.![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς να κάνεις Τέχνη, μάλλον είσαι βλάκας, πάνε σπίτι σου και παίξε μαντολίνο, κάλεσε και δύο φίλους με όργανα και ρακές, και παίξτε ως το πρωί, ηχογράφησέ το και για το Tube κι έκανες Τέχνη, και την άλλη μέρα πήγαινε να φυτέψεις πατζάρια. Κύριος.
ζουμε για την ψωναρα μας τεχνη και απαιτουμε να μας ζειτε για να της δοθουμε ολοκληρωτικα
Nαι, βγάλε και τις κάλτσες να παίρνεις δύναμη απ΄τη Γη, και να νιώσεις αρχέγονα αισθήματα.Paris έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:47δεν καταδεχομεθα κυριε να ασχοληθουμε με παρακατιανες ποταπες εργασιεςCavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:37Εγώ τους το λέω πάντα, κάνω Τέχνη από ανάγκη, για να βγάζω τα προς το ζην και να κάνω το χόμπι μου που είναι σιδεράς.
![]()
ζουμε για την ψωναρα μας τεχνη και απαιτουμε να μας ζειτε για να της δοθουμε ολοκληρωτικα
Ordem e Progresso.
δεν περιμεναμε εσας κυριε για να μας πειτε την πρακτικη της ξυπολυσιαςCavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:49Nαι, βγάλε και τις κάλτσες να παίρνεις δύναμη απ΄τη Γη, και να νιώσεις αρχέγονα αισθήματα.Paris έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:47δεν καταδεχομεθα κυριε να ασχοληθουμε με παρακατιανες ποταπες εργασιεςCavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:37 Εγώ τους το λέω πάντα, κάνω Τέχνη από ανάγκη, για να βγάζω τα προς το ζην και να κάνω το χόμπι μου που είναι σιδεράς.
![]()
συναδελφοι ανατολιτες μας εχουν καθοδηγησει στην ενεργοποιηση του τριτου μεσημβρινου ενεργειας που ξεκινα απο το κ1 σημειο στην μεση του γυμνου πέλματος
Να μην πλένετε τα ποδάρια σας, κύριε, για να επιδράσει η Γη επάνω σας. Ορίστε μας, που θα μας διδάξετε και ποδαρολογική ενέργεια.Paris έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:55δεν περιμεναμε εσας κυριε για να μας πειτε την πρακτικη της ξυπολυσιαςCavaliere έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:49Nαι, βγάλε και τις κάλτσες να παίρνεις δύναμη απ΄τη Γη, και να νιώσεις αρχέγονα αισθήματα.Paris έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:47
δεν καταδεχομεθα κυριε να ασχοληθουμε με παρακατιανες ποταπες εργασιες
συναδελφοι ανατολιτες μας εχουν καθοδηγησει στην ενεργοποιηση του τριτου μεσημβρινου ενεργειας που ξεκινα απο το κ1 σημειο στην μεση του γυμνου πέλματος
Ordem e Progresso.
To πόσο συμπαθείς ή αντιπαθείς είναι οι καταγγέλουσες και οι αποδέκτες της κατηγορίας στο συγκλονισμένο ή αδιάφορο κοινό, το αν έχουν ωραίο κώλο ή όχι, το ποιες "τα' θελαν" και σε ποιες θα "έμπαιναν", το ποιοι είναι πατριάρχες και ποιοι όχι κλπ κλπ σε κάθε περίπτωση, είναι παντελώς αδιάφορο για τον ποινικό κώδικα.Daje έγραψε: 29 Ιαν 2021, 18:28 Παντως, αυτα που λεει στο βιντεο ο Κιμουλης ακουγονται ολα λογικα. (ασχετα με το ποσο αντιπαθητικος τυπος ειναι)
Οπότε, το αν ο Κιμούλης, ο Σπυρόπουλος, ο χ παράγοντας ή ο Χατζηπετρής βασάνιζαν γατάκια, είχαν κρυφούς λογαριασμούς στην Ελβετία, σκότωσαν κάποιον με το αυτοκίνητο τους επειδή ήταν μεθυσμένοι, ήταν φα, αντιφά κλπ είναι εντελώς άσχετα με το κατηγορητήριο και μπορούν να γίνουν αποδεκτά μόνον ως αποχρώσες ενδείξεις, κατά την κρίση του δικαστή.
Και ακριβώς γι' αυτό, έγραψα στο άλλο σχετικό θέμα
Με λιγα λόγια, τον πρώτο λόγο έχει ο εισαγγελέας.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 13:46
Αν τελικώς κάνουν έγκληση (δεν ξέρω αν έχουν ήδη κάνει) κάνω μια υπόθεση ότι θα παίξει κάπου εδώ
Άρθρο 337
Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
1. Όποιος με χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, με προτάσεις που αφορούν γενετήσιες πράξεις, με γενετήσιες πράξεις που τελούνται ενώπιον άλλου ή με επίδειξη των γεννητικών του οργάνων, προσβάλλει βάναυσα την τιμή άλλου, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή χρηματική ποινή.Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση.
4. Όποιος προβαίνει σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα ή διατυπώνει προτάσεις για τέλεση γενετήσιων πράξεων σε πρόσωπο που εξαρτάται εργασιακά από αυτόν ή εκμεταλλευόμενος την ανάγκη ενός προσώπου να εργαστεί, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή. Για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση.
Άρθρο 344
Έγκληση
Στις περιπτώσεις των άρθρων 337 παρ. 1 για την ποινική δίωξη απαιτείται έγκληση του παθόντος. Στην περίπτωση του άρθρου 336 η ποινική δίωξη ασκείται αυτεπαγγέλτως, αλλά αν ο παθών δηλώσει ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη, ο εισαγγελέας μπορεί να απόσχει οριστικά από την ποινική δίωξη ή, αν αυτή έχει ασκηθεί, να εισαγάγει την υπόθεση στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο μπορεί να παύσει οριστικά την ποινική δίωξη.
Σ' αυτήν την περίπτωση, το ερώτημα είναι:
Eπιθυμούν την ποινική δίωξη του Σπυρόπουλου ή όχι;
Αν ναι, το πράγμα θα προχωρήσει δικαστικά.
Αν όχι, ο κάθε Σπυρόπουλος/Κιμούλης και λοιποί μπορούν να τις κατηγορήσουν στο χαλαρό για συκοφαντική δυσφήμιση, ανεξαρτήτως αν οι παθούσες δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη τους.
viewtopic.php?f=33&t=28528&start=120
Αυτός θα εξετάσει τα στοιχεία που αφορούν στη συγκεκριμένη καταγγελία, ανατρέχοντας στα αντίστοιχα άρθρα.
Ε, όσοι δεν έχουν ακόμη καταλάβει την έννοια του "έτερον εκάτερον" σε αυτές τις περιπτώσεις -και δυστυχώς είναι η συντριπτική πλειοψηφία- θα συνεχίσουν να "καταγγέλουν".
Και αν γίνει η στραβή και από κατήγοροι βρεθούν κατηγορούμενοι, σ' αυτό θα είναι υπεύθυνη και η μάζα των μιτουτζήδων που τις παρότρυνε να μιλήσουν.
Το "μιλήστε" είναι κενό γράμμα και αφελής κραυγή, αν δεν συνοδεύεται από το "μάθετε τι λέει ο ποινικός κώδικας και πως μπορείτε να τον χρησιμοποιήστε ως επιθετικό και αμυντικό όπλο, πριν μιλήσετε".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντζελα Μπρούσκου : «Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης»

https://sputniknews.gr/ellada/202101299 ... kopoiisis/
Η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου μας περιγράφει το χρονικό της σεξουαλικής παρενόχλησης και του bullying που έχει υποστεί ως σπουδάστρια δραματικής σχολής και ηθοποιός, καθώς και τις έμφυλες διακρίσεις που έχει υποστεί ως σκηνοθέτιδα.
«Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Είναι καθεστώς! Και γίνεται χαμός γενικώς και σήμερα από αυτά που μου μεταφέρουν οι μαθητές μου. Είναι άγρια η κατάσταση» μας αποκαλύπτει η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου, στον απόηχο των αποκαλύψεων των Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά, για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος τους, από τον πρωταγωνιστή και θιασάρχη Κώστα Σπυρόπουλο.

Στον σεξισμό και την πατριαρχεία που επικρατούν στην Ελλάδα ανιχνεύει και τη ρίζα του κακού για τα προβλήματα που έζησε από πρώτο χέρι κι η ίδια.
«Έπρεπε πολύ απλά να ενδώσω σε κάποιες περιστάσεις σε πολύ γνωστούς κι επώνυμους σκηνοθέτες και σκηνογράφους, κάτι το οποίο δεν έκανα. Και μου κλείσανε πόρτες. Μου το είχε πει επώνυμος και καταξιωμένος σκηνογράφος του θεάτρου, που με υποδέχτηκε φορώντας ρόμπα, έτοιμος για σεξ, κι εγώ του αρνήθηκα, ότι δεν θα έχω μέλλον στον χώρο. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, και βρίσκεις δουλειές και μπαίνεις σε χώρους, είσαι μέσα στο παιχνίδι αν ενδώσεις. Διαφορετικά, βγαίνεις από το παιχνίδι. Είσαι η δύσκολη, είσαι η περίεργη, είσαι η ιδιότροπη, είσαι η υστερική και είσαι και ατάλαντη. Αποδομείσαι πλήρως ως προσωπικότητα, αν δεν "καθίσεις". Κι επειδή αξιοκρατία δεν υπάρχει στο θέατρο κι όλοι είναι εξαιρετικά ευάλωτοι στην κριτική, μπορεί ο άλλος να σε πείσει ότι δεν αξίζεις τίποτα! Και νομίζω εκεί παίζεται το παιχνίδι» προσθέτει η κα Μπρούσκου, η οποία έχει ασχοληθεί ως δασκάλα, ηθοποιός και σκηνοθέτιδα με την έρευνα στην αρχαία τραγωδία και μαζί με την Παρθενόπη Μπουζούρη έχει ιδρύσει το «Θέατρο Δωματίου» και το ομώνυμο Studio υποκριτικής.

https://sputniknews.gr/ellada/202101299 ... kopoiisis/
Η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου μας περιγράφει το χρονικό της σεξουαλικής παρενόχλησης και του bullying που έχει υποστεί ως σπουδάστρια δραματικής σχολής και ηθοποιός, καθώς και τις έμφυλες διακρίσεις που έχει υποστεί ως σκηνοθέτιδα.
«Έχω πέσει κι εγώ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Είναι καθεστώς! Και γίνεται χαμός γενικώς και σήμερα από αυτά που μου μεταφέρουν οι μαθητές μου. Είναι άγρια η κατάσταση» μας αποκαλύπτει η γνωστή σκηνοθέτιδα, ηθοποιός και δασκάλα υποκριτικής Άντζελα Μπρούσκου, στον απόηχο των αποκαλύψεων των Τζένης Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά, για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος τους, από τον πρωταγωνιστή και θιασάρχη Κώστα Σπυρόπουλο.

Στον σεξισμό και την πατριαρχεία που επικρατούν στην Ελλάδα ανιχνεύει και τη ρίζα του κακού για τα προβλήματα που έζησε από πρώτο χέρι κι η ίδια.
«Έπρεπε πολύ απλά να ενδώσω σε κάποιες περιστάσεις σε πολύ γνωστούς κι επώνυμους σκηνοθέτες και σκηνογράφους, κάτι το οποίο δεν έκανα. Και μου κλείσανε πόρτες. Μου το είχε πει επώνυμος και καταξιωμένος σκηνογράφος του θεάτρου, που με υποδέχτηκε φορώντας ρόμπα, έτοιμος για σεξ, κι εγώ του αρνήθηκα, ότι δεν θα έχω μέλλον στον χώρο. Τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα, και βρίσκεις δουλειές και μπαίνεις σε χώρους, είσαι μέσα στο παιχνίδι αν ενδώσεις. Διαφορετικά, βγαίνεις από το παιχνίδι. Είσαι η δύσκολη, είσαι η περίεργη, είσαι η ιδιότροπη, είσαι η υστερική και είσαι και ατάλαντη. Αποδομείσαι πλήρως ως προσωπικότητα, αν δεν "καθίσεις". Κι επειδή αξιοκρατία δεν υπάρχει στο θέατρο κι όλοι είναι εξαιρετικά ευάλωτοι στην κριτική, μπορεί ο άλλος να σε πείσει ότι δεν αξίζεις τίποτα! Και νομίζω εκεί παίζεται το παιχνίδι» προσθέτει η κα Μπρούσκου, η οποία έχει ασχοληθεί ως δασκάλα, ηθοποιός και σκηνοθέτιδα με την έρευνα στην αρχαία τραγωδία και μαζί με την Παρθενόπη Μπουζούρη έχει ιδρύσει το «Θέατρο Δωματίου» και το ομώνυμο Studio υποκριτικής.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
κιλλ μπιλλ νο 3
- hellegennes
Για δύο άτομα έγινε όλο κι όλο καταγγελία. Αλλά οι δηλώσεις εντυπωσιασμού είναι δηλώσεις εντυπωσιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:56 Για τηλεοπτικό παραγωγό ή "τηλεοπτικό θιασάρχη" δεν έχει πέσει ούτε μια καταγγελία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Εντάξει τώρα άνοιξε "ο ασκός του Αιόλου" ( όχι ασκοί, μη συφυλιάσω) και κάθε πικραμένη ,δυσαρεστημένη και μη θα καταγγείλει στα φουμπου .
Aκριβώς.hellegennes έγραψε: 29 Ιαν 2021, 23:49Για δύο άτομα έγινε όλο κι όλο καταγγελία. Αλλά οι δηλώσεις εντυπωσιασμού είναι δηλώσεις εντυπωσιασμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:56 Για τηλεοπτικό παραγωγό ή "τηλεοπτικό θιασάρχη" δεν έχει πέσει ούτε μια καταγγελία.
Κατά τα άλλα, οι δηλώσεις από σωματεία ηθοποιών, υπουργείο πολιτισμού κλπ ήταν πολύ χειρότερες από τις πρώτες δηλώσεις της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.
Κάτι έντεχνα τραγουδάκια διάβασα για "νέα πλαίσια όπου θα καλλιεργηθεί ένα κλίμα για βιολογική καλλιέργεια της έντεχνης συμπεριφοράς για βίγκαν και επίσης βιολογικής επεξεργασίας του γάλακτος και των κοπράνων των έντεχνων αγελάδων."
Περιμένουμε τις ανακοινώσεις και από το υπουργείο τροφίμων και αγροτικής καλλιέργειας, που κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι το καθ' ύλην αρμόδιο για τις εν λόγω καταγγελίας.
Βουκολικό ιδεώδες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.