Παρακάτω διάβασες ή γέμισε το μπάφερ ανάγνωσης στις τρεις πρώτες προτάσεις και πρέπει να κοιμηθείς πριν διαβάσεις το υπόλοιπο;Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:43ρατσιστής αρσενικό (θηλυκό: ρατσίστρια)ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:08 Είναι κάποιος ρατσιστής όταν αντιμετωπίζει υποτιμητικά/απαξιωτικά/επιθετικά (με λεκτική ή σωματική βία) μια μικρή ή μεγάλη ομάδα συμπολιτών του;
Γενικό το ερώτημα.
1 ο οπαδός του ρατσισμού, αυτός που διακηρύσσει ότι μία φυλή έχει κάποια εγγενή χαρακτηριστικά που την καθιστούν ανώτερη από τις άλλες
2 αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον αυτών που δεν ανήκουν στην δικη του, την υποτιθέμενη "ανώτερη" φυλή. Και γενικότερα αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον των ατόμων που ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.
racism
prejudice, discrimination, or antagonism by an individual, community, or institution against a person or people on the basis of their membership of a particular racial or ethnic group, typically one that is a minority or marginalized.
the belief that different races possess distinct characteristics, abilities, or qualities, especially so as to distinguish them as inferior or superior to one another.
(Definitions from Oxford Languages)
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι εχετε τοσο προβλημα με τα εγκληματα των ξενων?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατι εχετε τοσο προβλημα με τα εγκληματα των ξενων?
Άκουγε.Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:58Δεν πειραζει εδω δεν θα σε κατηγορησει κανεις.Ακουω.stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:57
Την προηγούμενη φορά που μου ζητήθηκε να απαντήσω μονολεκτικά, κατηγορήθηκα ότι ...απαντώ μονολεκτικά (στο νήμα με τους ...εξωγήινους και τα πράσινα άλογα).
Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
- Obi Wan Iakobi
Ειδες οτι εισαι κοτα λυρατη? ειδες οτι δεν μπορεις να δωσεις ουτε μια απλη απαντηση? εγω τελειωσα μαζι σου ας συνεχισουν το ξεβρακωμα οι υπολοιποι
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τα ξέρω αυτά. Αλλά προφανέστατα δεν γίνονται αντιληπτά με τον ίδιο τρόπο από όλους. Το δικό μου ερώτημα, αφορά σ' αυτό που μπολντάρισα.Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:43ρατσιστής αρσενικό (θηλυκό: ρατσίστρια)ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:08 Είναι κάποιος ρατσιστής όταν αντιμετωπίζει υποτιμητικά/απαξιωτικά/επιθετικά (με λεκτική ή σωματική βία) μια μικρή ή μεγάλη ομάδα συμπολιτών του;
Γενικό το ερώτημα.
1 ο οπαδός του ρατσισμού, αυτός που διακηρύσσει ότι μία φυλή έχει κάποια εγγενή χαρακτηριστικά που την καθιστούν ανώτερη από τις άλλες
2 αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον αυτών που δεν ανήκουν στην δικη του, την υποτιθέμενη "ανώτερη" φυλή. Και γενικότερα αυτός που χαρακτηρίζεται από προκατάληψη εναντίον των ατόμων που ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικές ομάδες.
racism
prejudice, discrimination, or antagonism by an individual, community, or institution against a person or people on the basis of their membership of a particular racial or ethnic group, typically one that is a minority or marginalized.
the belief that different races possess distinct characteristics, abilities, or qualities, especially so as to distinguish them as inferior or superior to one another.
.
Τα αναφορικά με το ρατσισμό ανωτερότητας/κατωτερότητας φυλών κλπ είναι άλλο πεδίο, για το οποίο έχω επίσης σαφή ερωτήματα, δεν προσπαθώ να το θολώσω ή να το κρύψω. Αλλά προτιμώ τις διασαφηνίσεις σε κάθε ξεχωριστό πεδίο για να μη δημιουργείται η συνήθης αποπροσανατολιστική βαβούρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η σύγχρονη άποψη για τις διακρίσεις (ρατσισμός, ξενοφοβία κλπ) έχει ως εξής:ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:01Μπορείς να εξειδικεύσεις την απάντηση.
Σε ποιες περιπτώσεις είναι ρατσιστής και σε ποιες δεν είναι.
"Ως «Φυλετικές διακρίσεις» ορίζεται από τη Διεθνή Σύμβαση για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων
Σου υπογράμμισα και τόνισα σημεία ενδιαφέροντος."κάθε διάκριση, αποκλεισμός, περιορισμός ή προτίμηση με βάση τη φυλή, το χρώμα, την καταγωγή ή την εθνική ή εθνοτική προέλευση, που έχει σκοπό ή αποτέλεσμα να εξαλείψει ή περιορίζει την αναγνώριση, την απόλαυση ή την άσκηση, σε ισότιμη βάση, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών στον πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό ή οποιονδήποτε άλλου τομέα της δημόσιας ζωής."
Οι διακρίσεις πλέον επεκτείνονται και σε θέματα φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 29 Ιαν 2021, 17:14, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Obi Wan Iakobi
Μη ρωτας γιατι δεν προκειται να σου απαντησει ευθεως η κοτα.Θα σε παει γυρω γυρω οπως εκανε με μενα αποφευγοντας να δωσει ευθεια απαντηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:09
Τα ξέρω αυτά. Αλλά προφανέστατα δεν γίνονται αντιληπτά με τον ίδιο τρόπο από όλους. Το δικό μου ερώτημα, αφορά σ' αυτό που μπολντάρισα.
Τα αναφορικά με το ρατσισμό ανωτερότητας/κατωτερότητας φυλών κλπ είναι άλλο πεδίο, για το οποίο έχω επίσης σαφή ερωτήματα, δεν προσπαθώ να το θολώσω ή να το κρύψω. Αλλά προτιμώ τις διασαφηνίσεις σε κάθε ξεχωριστό πεδίο για να μη δημιουργείται η συνήθης αποπροσανατολιστική βαβούρα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πρόσεχε την γλώσσα σου και ξαναδιάβασε σε ποιον απαντά η Γαλή! Μη χέσω τώρα...!Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:11Μη ρωτας γιατι δεν προκειται να σου απαντησει ευθεως η κοτα.Θα σε παει γυρω γυρω οπως εκανε με μενα αποφευγοντας να δωσει ευθεια απαντηση.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:09
Τα ξέρω αυτά. Αλλά προφανέστατα δεν γίνονται αντιληπτά με τον ίδιο τρόπο από όλους. Το δικό μου ερώτημα, αφορά σ' αυτό που μπολντάρισα.
.
Στον μόνο που ως τώρα απάντησε στο ερώτημά της με βάση τις διεθνείς συνθήκες και την εθνική μας νομοθεσία. Δηλαδή, τον μόνο που σεβάστηκε την απορία της επάνω στο ζήτημα που έθεσε.Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:15Πρόσεχε την γλώσσα σου και ξαναδιάβασε σε ποιον απαντά η Γαλή!Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:11(...)ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:09
Εσένα σε προσπέρασε ταχέως.
Να ζητήσουμε από το συντονισμό να μεταφέρει τη συζήτηση περί διακρίσεων σε νέο νήμα για να μην μπερδευόμαστε εδώ;
- Obi Wan Iakobi
?Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:15
Πρόσεχε την γλώσσα σου και ξαναδιάβασε σε ποιον απαντά η Γαλή! Μη χέσω τώρα...!
.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Nandros
Το μπολνταρισμένο σου αφορά την ελληνική ερμηνεία και μάλλον είναι νεωτερισμός, για να συμπεριλάβει ΜΗ φυλετικές ή εθνικές ομάδες, όπως πχ πολιτικούς/θρησκευτικούς αντιπάλους, κλπ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:09Τα ξέρω αυτά. Αλλά προφανέστατα δεν γίνονται αντιληπτά με τον ίδιο τρόπο από όλους. Το δικό μου ερώτημα, αφορά σ' αυτό που μπολντάρισα.Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:43ρατσιστής αρσενικό (θηλυκό: ρατσίστρια)ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιαν 2021, 16:08 Είναι κάποιος ρατσιστής όταν αντιμετωπίζει υποτιμητικά/απαξιωτικά/επιθετικά (με λεκτική ή σωματική βία) μια μικρή ή μεγάλη ομάδα συμπολιτών του;
Γενικό το ερώτημα.
racism
.
Στην αγγλική ερμηνεία δεν υπάρχουν αυτά.
.
- Obi Wan Iakobi
Ποιο το νοημα να ανοιχτει καινουργιο νημα αφου αρχιζεις ατερμονες συζητησεις μπαρουφολογωντας κι οταν σου θετουν απλουστατες ερωτησεις δεν τολμας να απαντησεις.stavmanr έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:16
Να ζητήσουμε από το συντονισμό να μεταφέρει τη συζήτηση περί διακρίσεων σε νέο νήμα για να μην μπερδευόμαστε εδώ;
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Nandros
viewtopic.php?f=24&t=28483&p=1749358#p1749347Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:20?Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:15
.
Σε μένα απαντά η Γαλή. Εγώ είμαι η κότα;
Διέγραψε τα δικά σου και μετά θα κάνω το ίδιο εγώ.
- Obi Wan Iakobi
Ειπα κοτα αυτον που δεν απαντησε στην απλη μου ερωτηση,αυτον που και ο ιδιος εχεις πει οτι δεν εχει νοημα να συζηταει κανεις μαζι του.Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:23
viewtopic.php?f=24&t=28483&p=1749358#p1749347
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Τα κρατώ σε quote για να μη διαγραφούν.Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:23viewtopic.php?f=24&t=28483&p=1749358#p1749347Obi Wan Iakobi έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:20?Nandros έγραψε: 29 Ιαν 2021, 17:15
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 107 Απαντήσεις